19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
GPx8 #7900 Javaslom, hogy mindenki próbálja ki ezt, aki még nem tette.
Szerintem nagyon jó. Úgy látom, hogy a gokart versenyző srácok használják elsősorban.
Kartracing-pro -
Joke1RS #7899 Jah, és a hátsótengely is rugózik, ezt is lehet bizonyos kereteken belül állítani, pl. csapágyház fellazítása, de választható legalább három különböző keménységű tengely. -
Ha így van akkor elvileg be is lehet kamuzni a dolgot. Tudok olyan futóművet csinálni ami megfelelően kemény rugókkal (megfelelő = beton keménységű) és persze megfelelő geometriával elvileg annyit és úgy rugózik amennyit csavarodna a váz.
Persze biztos értelmesebb megoldás lenne ha rendesen leprogramoznák a merev futóművet és a csavarodó vázat.
Lehet, hogy a csavarodás elkészítése miatt nem lett eddig kiadva a gokart?
Kíváncsi vagyok rá. -
Joke1RS #7897 Nem csak a gumi rugózik! A versenygokartnál csőváz megfelelő rugalmasságot biztosít az egész szerkezetnek. Különböző helyekre merevítéseket lehet felszerelni, ha úgy kívánja a pálya karakterisztikája. Most, hogy az rF2 számol kasztni csavarodást, simán tudják szimulálni. Kíváncsian várom, mit hoznak ki belőle. -
Pannónia rally is kihalt. -
És mennyi ilyen volt :-) a Dakar (RAID) "szimulátorom" sose készül el. Volt egy elég ígéretes azt fuel lett belőle. Majd még régebben a HSWn olvastam egy orosz fejlesztésről de azóta még a cikk is eltűnt :-) hát igen szimulátort nem biznisz csinálni még szerencse hogy vannak ezek a kis fanatikus fejlesztő csapatok. -
Ez a masik prorgam, ami sose lesz kesz:P -
En sem varom el, hogy befizikazzak a vizcseppeket es extra fenytores legyen rajta, boven jo az animacio. De azert valami minimalis dinamizmus legyen: eso mennyiseg, vizfuggony, menetszel, ablaktorlo;) -
OFF de ha már igy a gokart szóba jött :-)
-
Nekem nem kell extra, bevált kamu animáció azt jól van ....
-
De utana 3 eveig nem nyultak hozza:) Aztan kipucoltak, 1 ev alatt kiadtak a beta-t, aztan megint lealltak:D
Kozben volt valami cegvaltozas/cegvaltas is, vagy valami hasonlo.
Bar nem tudom mit varialnak vele, a RACE-hez (rF1) a SimBin teljesen jol megoldotta (plusz kavics felverodes, bogarak es egyeb trutyik). -
Nyomorult vizes szélvédőről is volt!!! :DDD -
Kiveve, ha leprogramozatak rendesen. Errol mar 5 eve is voltak kepek:P -
GPx8 #7887 Kart-ot nem lehet ráhúzni a sima versenyautó szimulátor-motorra szerintem. Sok spec. dolog van benne. -
-
Azért ez érdekes lehet: merev tengely, vagyis semmi difi, és semmi rugózás. Itt elvileg a gumi rugózik, és a kanyarodáshoz olyan utánfutás kell, hogy megemelje az ívbelső hátsó kereket. Kíváncsi vagyok így fog-e működni. -
rfactor-2-karts-are-coming-to-your-pc
-
-
Ugy nez ki, kitoljak a Kart-ot is;)
-
Cars-t meg Chuck Norris sem nyomna le !!!!!Hova gondolsz....... :)) -
Jó, akkor várunk míg nem licenszeli az SRW a játékot. :) -
Olyat mar az rF1-hez is csinaltam;) A Paradsasvar aszfalt 6-8 retegbol allt (gumi, kosz, homok, ragya, egyeletlenseg), mindegyik mas-mas kinezettel, tapadassal, hanggal.
Itt mar egyszerubben, szebben, jobban meg lehetne oldani.
Most mar 10x annyi poligont le lehet kezelni, 10x olyan reszletesseggel. Raadasul az ut felbontasa, amit az auto ala szamol, az is dinamikus, a palyabol es egyeb infokbol rakja ossze realtime.
Igazabol brutal dolgokat lehetne csinalni, de kulon munkaido vagy fejleszto ceg kellene ra;)
Az hogy alabol mennyire szep vagy nem szep az rF2, egy dolog, a shadereket is lehet modolni.
Hasonlo vagy nagyobb latvany/szolgaltatas kulonbseget lehjetne kihozni az rF2 vs. 3rdParty jatekbol, mint az rF1 vs. GTL/GTR2/RACE/SHIFT2 volt.
Rendesen osszerakva, meg kinezetre is lenyomna a CARS-t, foleg a komoly dinamikai lehetosegek miatt.
De sajnos el kell fogadni, hogy bar az ISI az rF2-vel kicsit mar jatekot is gyart (tartalom), de lenyegeben akkor is "csak" egy techdemo. De kapacitasuk se idejuk, es mar meg sem eri - eladtak minden amit csak tudtak, ezutan mar "ingyen" fejlesztenek (az eves online elofizetest hagyjuk, az apropenz). -
a C.A.R.S.-nak dolgozó srác egyik új készülő autója :)
-
Mondjuk a sikán kijáratán meg teleszórva az aszfalt földdel vagy kaviccsal? Az azért elég jó dolog lenne a rally szakaszokon. Kérdés, hogy lesz-e rally szakasz, vagy marad az rF1-es dolog, hogy át kell verni kicsit az időmérő rendszert? -
Nem akarom cifrazni, de jo lenne valami egyszeru es gyors megoldast kiotleni, hogy globalisabban rF2 stilusuak/technikasak lehessenek a palyak:)
Amugy ismet rengeteg a lehetoseg a shadereknel es a palyaepitesnel, toredeke van csak kihasznalva. Tobb RealRoad is van, es van valami Dirt RealRoad is (valszeg/talan a valosideju palya [latvany] morfolashoz kell).
Ilyenekkel lazan meg lehetne csinalni, hogy a verseny elejen a sikan mellett meg fu van, a vereny vegen mar csak csupasz fold:) Nem mintha szamitana, de a lenyeg, hogy tudja;P
De megjelentek shaderenkent animaciok is, az is eleg erdekes lehet. -
Jo ez igy minek kell cifrazni. ! :) -
Sajnos az ilyen "extra" beallitasokra nem volt idom:D Lenyegeben alap rF1 AI beallitasok vannak benne, egyszeruen a DevKit-tel raeresztettem egy-ket optimalizacios reszt. Utana kell nezni, mert van jonehany egyeb beallitas meg az AIW es a GDB-ben is.
De vanak olyan dolgok is, ami biztos tuti, ha be van allitva, amiket korabban nem lattam, pl.:
CutLeavingThresh = 2.5 // Threshold for leaving track
CutJoiningThresh = 1.0 // Threshold for re-joining track
CutPassPenalty = 0.40 // Penalty for each driver we pass (this is an inaccurate indicator)
CutTimeRatioMax = 0.95 // Start penalizing even if we lose 5% of time
CutTimeRatioPenalty = 0.35 // Penalty for fraction of time savings
CutSecondsSaved = 0.75 // Penalty for each second saved
CutWorstYawPenalty = 1.5 // Penalty for staying under control
CutDirectionalPenalty = 1.0 // Penalty (actually reward) for being in wrong direction
CutWarningThresh = 1.6 // Threshold for warning (or disallowance of lap)
CutStopGoThresh = 3.0 // Threshold for immediate stop/go penalty
-
Nem tudom mitol fugg. De van lehetoseg a Particles reszt is modolni, egyelore ra sem neztem.
Sajnos csak erre, az "egyszeru" konvertalsasra is, napi 4-5 ora kellene, es legalabb 1-2 het. Es akkor meg a modelleket nem is piszkaltam.
Egyelore csak az aszfalttal es a realroad-dal tudtam foglalkozni, azon kivul meg minden rF1-style:P
A tukrozodeseket is gazdasagosra allitottam, az objektunoknak csak a negyede van benne, csak a nagyobb epiletek es nehany fa;)
Sajnos a 3DSimEd elegge korlatozott, lenyegeben csak konvertalasra jo. A tobb nyomvonalas palyaknal egyelore van egy kis fennakadas es fejtores, mert nem tudom mi legyen?:) Persze megoldhato, de eleg macera, ami ido, es ami nem nagyon van. Napi fe-legy oraba nem sokminden fer bele:/
Valahogy MAX-be kellene atpakolni az egeszet, de az elsore eleg durva ido mennyiseg. Ez a palya egyszeru, kulturaltan oszerakva, de meg igy is ~170 material van benne. Azokat egyenkent megkeresni, legyartani, beallitani eleg cumi:)
Foleg az egyeb barkacs konvert cuccoknal vagy forrasoknal, ahol a modellek es a materialok elnevezese nagyreszt sorszamozva 0-10000-ig van:DDD -
..próbáld ki hogy kihagyod a felvezető kört. :)
Egyébként nagyon jó, kipróbáltam 50%-s esőben is, meg maxon is..a felesnél nagyon jól száradt az ív..24 kör alatt a verseny első felében kétszer is száraz verseny ív volt, a második felében egyszer sem.
Egyedül annyi hogy ha 'kiskippeltem' a felvezető kört akkor kirakta a mezőnyt a pit-be. -
Itt éppen működött:
-
Meg a fluxuskondenzator:D -
Asszem maxon , de a tököm se tudja :) -
En most nem tudom megnezni, igy a valaszt sem tudom;) Max-on vannak a beallitasok (effektek, reszecske-akarmik vagy valami hasonlo)? -
hát igen erre kíváncsi leszek honnan leszek a pályák meg hozzá, NR2K3 kicsit már elkopottak, és amikot csináltak rF alá... inkább hagyjuk.
Simracewayből lehetne hozni egy jó pár pályát:
-Chicagoland
-Sonoma
-Watkins Glen
-Phoenix
-Homestead
-Bristol
-Auto Club
-Texas
-Martinsville
-Kentucky
-Daytona -
Őőőőő... Úgy látom itt nagyon tabu téma a vízfüggöny, mint lentebb láttam, de az ilyen vagy nálam van a probléma ? :)) -
-
Ez most melyik? A múlt fogságában vagy A szenvedélyek lángjai?
-
Ahogy a modelleket elnézem még lesz ideje Alexnek a lézeres oválokkal. :D
Azért vicces lenne online futamot félbeszakítani eső miatt. Mondjuk az admin benyomja a sárgát, mindenki kijön a boxba, majd tv-s interjúk 2-3 órán keresztül. :D Aztán persze mehet a sárga alatti alakzatban körözés míg fel nem szárad, mert ugye itt nincsenek szárító gépek. -
Dehogyis ! :DDD -
Ez most komoly?!