19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Na bazz.... :) A volt csajom, bocsi ! -
Várd ki a sorodat!
-
Hivatalosan is lesz "NASCAR" :D:D:D:D
Részletek
-
Valszeg alreg. Csak ilyen es hasonlo stilusu random hozzaszolasai voltak autos kulonfele topicokban. -
Ezt most miért?
Bár elég megnézni a felhasználói profilt.
-
Gerdai #7855 Te ahogy viselkedsz én téged már rég lefejeztelek volna élőben te geci! Egy szarházi csicska kis zsidó geci vagy! -
Jot jatszottam a palyan , koshi, regen nagyon szerettem, akkoriban ez volt a csucsgrafika :))
Viszont esoben nalam csak neha huz esofuggonyt az ai, csak neha jut eszebe...Az mitol van ? -
GPx8 #7853 Szuper!
Jó lenne egy normális Hungaroring is. -
Joke1RS #7852 Zsír!
-
Hozza video, 1 kor AI-val, szarado aszfalton.
-

-
GOLDENPORT V0.40
- rF2 optimalizalt AI
- mukodo tukrok:P
- reszletesebb aszfalt
- reszletesebb RealRoad
- mult/spec shaderek az aszfalton
- cukrozott-takony-effektusz vizes aszfalt tukrozodes:D
- betolteshez valaszthato 3 szaraz es 3 vizes RealRoad
Mintha hasznalna a vizfuggonynel a tocsakat (valtozo "melysegu" vizesaszfalt), talan szakadozottabban huzza a kodot;) Nem probaltam, csak az AI-t eresztettem ra.
Erdemes napos reggeli idot valasztani, ratolteni valamelyik vizes realroad-ot, es azon autozni;) Az egyik kedvencem, fokozatosan felszaritani a vizet;)
-
Lekezeli, mukodik, azzal igazabol nincs gond. A bizonyos meretu huplikat is erezni, az is jo, de azert van egy bizonyos korlat, foleg fuggoleges iranyban.
Plusz a gumi is teljesen mas. Az rF1 gumi csak 90 fokban erzekel (nem mintha valaki fuggolegesen akarna autozni:D), es levileg csak a fuggolegesen egy pontban. Ott szamolja az utkozest, a tobbi "virtualis".
De lenyegeben, egy AC palyan valoban elfutkosna az rF1 is, erezni is lehetne, vagyis mukodhetne a dolog;)
Inkabb az volt a lenyeg, hogy hiaba lezeres az SRW, hagyomanyosan van modellezve. Vagyis min. meteres felbontassal van modellezve az aszfalt (ha egyaltalan igazitgattak valamit a vertexeken).
De persze meg igy is sokkal jobb, mint egy homemade mod palya, amit terkeprol vagy "extra pontatlan" Google Map-rol csinaltak;)
-
Ezt nem értem hogy nem kezeli le. Pl a BTB alapból 4 panelt csinál, de ha több van azon is elszaladgál az autó. Ha csináltam bele huplikat azon is ment, és érezni is lehetett. -
De, az SRW is eleg jo, azt majd csinalgatom:) De annal a lezeres palyan elsosorban a pontossagon latszik, es a palya meletti reszletessegen.
Az SRW (rF1 engine), nem kezeli le ezeket a felbontasu palyakat, vagyis hiaba a lezeres cucc, bar reszletesebb mint a nagyatlag, messze nem olyan mint egy AC, vagy amit az rF2 izombol lekezelne.
A #7820-ban van baloldalt az rF1-standard jobboldalt az rF2-light;) Az SRW jobb mint az alap, de nem eri el a jobboldali szintet sem. -
A másik forrás nem jó? Szerintem azok is nagyon jó pályák. Pl a Civic kiabál Doningtonért. :) Ott úgyis mindig esik. :D
Az autós dolog szakértelem hiányában befulladt. -
Es persze ez az autokra is vonatkozik:) 

-
:) -
Van egy eleg jo lezeres palya "forras" (AC
), de azokat elvbol nem akarom piszkalni;)
-
Elvileg van rF2 importer MAX-hoz, de az is fizetos, raadasul kicsit barkacs:)
Ha nagyon tutin akarnek palyat konvertalni, nem lenne mas dolgom es nagyon raernek, akkor nem problemaznek, behivnam tisztan csak a modellt MAX-be, aztan eljatszanek vele:)
De annyira azert nem izgat a dolog:) -
PacsutaTibi #7840 Mi is küzdünk ezzel a .3ds-el, amikor RBRbe gyártunk pályát.
Ugyanis BTBből mentünk Rfactorba->3dsimed->.3ds->Max->.....
Egy cseh kolléga ajánlotta hogy ő így szokta csinálni:
http://rsracing.forumotion.com/t474-simple-conversion-thread#14237
Igazából így is minden materiált újra kell csinálni, de lehet így a nevek megmaradnának. (Az újabb 3dSimed mintha tudna FBXbe is exportálni, de lehet csak import)
Amíg nem lesz rendes RF2 importer Maxhoz, addig akármibe mented, mindig egyesével be kellesz állítani a submateriálok tipusát.
Mi próbáltuk ezt a módszert, de nem működött. Így maradt a textúrák materiálok átnevezése, ami így 100-150 textúránál nem túl kellemes...
Tavaly megörültem, hogy csináltak Racer .dof importert Maxhoz. Jól is működött, 4-5 letöltött pályát behozott simán. Bezzeg amit én mentettem BTBből ki (pl 1 darab út), annál elszáll valami hibával a script.
-
Élethűbb, jobb ez ! Cak mondjuk én a sötét aszfaltból nem látnék semmit csak a nagy feketelyukat ! :) -
Előbb mondjuk jó lenne valami szélvédő-eső-effekt, meg hogy valahogy tudjam is hogy el kezdett esni, ne csak akkor mikor már sok víz van és elkezdik szórni az autók, meg tükröződik minden :)
Nem értem az a szélvédő amit évekkel ezelőtt mutattak miért nem jó, igaz egyszerű animáció, de teljesen jó lenne ... -
-
Meg durvan fugg a gumitol (meret, profilok), sebessegtol es kismillio dologtol. Nem egyszeru, biztos ellesznek/vannak vele:P -
-
Meg azért nemcsak tapadásvesztés van, hanem a kormányt is elhúzza a víz. Inkább csinálják meg később, de rendesen. :) -
Az esofuggony egyelore gagyi, meg allohelyzetben is "porzik":) Vagyis nem hinnem, hogy jelenleg figyeli a vizmennyiseget, vagy ha igen, akkor az nem latszik. De igazabol nem probaltam.
De a vizmennyiseget figyeli, azzal elvileg nincs gond, csak meg rendes feluszas nincs. Azt is tudna mar szamolni, de ahhoz jobban bele kell nyulni a gumifizikaba.
Persze meg lehetne oldani Kunos-modszerrel is:
if (water==100%)
{
grip=0;
};
de annak nem sok ertelme van, legalabbis ebben a programban:D
-
Én bekapcsoltam de semmi változás . -
Ez a tócsásodás csak látvány, vagy mondjuk ott ahol van nagyobb az esőfüggöny amit húz a kocsi? Felúszás még nincs elvileg. -
Elnezegetve a DevKit-et, a shadereket es egyeb lehetosegeket, jelenleg az engine negyede lehet kihasznalva, meg a gyari palyakon is:P -
Pedig gyári Lime Rock Park, gyári HDR-el, egy GTX560-al futtatva. Be akartam kapcsolni a lentebb javasolt Ambient Occlusion-t, de valamiért nincs ott a bekapcsolási lehetőség az nVIDIA Control panelen, ahol elvileg lennie kellene.
Amúgy gratula az aszfalthoz a #7826 -ban, nagyon zsivány! :) -
Hát igen, régebben már akartam is kérdezni, hogy nem lehet ezt valahogy szűrni ,de akkor lehet :)
Jó lett! -
-
Kivancsisagbol lesz majd "normalisabb" tocsas aszfalt kivitel, valamivel "jobban" nez ki, es meg mukodik is:P
A balodali az UJ a jobboldali az eredeti ISI megoldas.
-
Igen, igy eleg lehangolo a latvany:/ -
-
Na de hol vannak a képek, és a többi szöveg amit írtam? :) -
Na szóval lentebb erre a HDR-es anomáliára gondoltam:
Felkapcsolt világítás mellett talán még szemléletesebb:
-
Ha majd lesz egy kis időd ráállhatnál a lézeres pályákra. Előszedegettem a régi autóimat, és tesztelgetem, azért nagyon nem mindegy, hogy billiárd asztalon kell menni, vagy vannak huplik is. Új fizikánál is jó móka. :)