| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
En is erre tippeltem, hogy valamit a hatso aero-val trukkoztek. Mert uton tartva, meg elektronika nelkul is eleg stabil felepites, foleg a massziv diffuzor miatt, de azert megsem palyaauto (szelesites, kerekek, gumik, felfuggesztes, ultetes es persze komoly aero cucc).
Azert az rF2-be is el tudnek viselni egy iR-szeru, autonkent konfigolhato, elore beallitott es autobol piszkalhato cuccokat (pl. a Manettino);) Lehet/talan mar most is megoldhato valahogy, komolyabban belenyulva modkent (menuk, scriptek, plugin, akarmi).
Ezt az AC-tol vartam, szinte kotelezo lett volna naluk, foleg hogy az autok nagyresze utcai, sport- es super car. Azoknal eppen ezek adjak a kulonlegessegeket. Persze, ma mar a GT3-ban is alap az onboard ABS vagy keverek es egyeb allitas. Az iR-ben megy, szep tarcsas, programozhato, allithato, 3D-ben mozog:D (TC modelljuk meg nincs, elveleg majd a mostani update-ben).
De sajnos az AC-nek a "gazdasagos" es kicsit barkacs modularis programkornyezete (C++, Visual, HTML/JS/CSS, GP, Python stb.), ellehetetlenitette ezeket a osszeintegralt lehetosegeket:/ Kicsit leragadt az nKP-rendszernel: X programban menuk, GUI es egyeb, Y-programban futo kornyezet:)
Bar az AC-nal van lehetoseg atjarasra, remelhetoleg boviteni fogja. De a Manettino es hasonlo onboard cuccokrol mar kicsit lemondtam:/
Pedig milyen jo lett volna, kint a palyan korozni, a Manettino-t ratolni a G25 valto POV-ra, a felfuggesztes allitot egy masik gombra, es folyamatosan korozve, kapcsolgatni es erezni hog ymikor mi, hogyan valtozik;)
OK, az ABS/TC-t most is lehet allitani, de sajnos egy vicc az a fix CTRL-billentyu komninacios, kulon-kulon 10-10 fokozatban lepegetos megoldas:D