rFactor 2 és LeMans Ultimate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És ott mire kell rámeni?
Ulvar

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Honnan tudom lehúzni a rFactor 2-est?
Szabi
kár hogy nem kopnak a gumik 😞

próbált már valaki alap fájlokat megnyitni ? le kéne cserélni Malaysiában a táblákat.. de nem tudom megnyitni a fájlokat 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Szabi
vagy Marussia B2 😄

"The MR01 will be a part of a series mod we will release fairly soon, which will include another officially licensed track (Silverstone) and some generic 2012 spec cars (minus KERS) to go with the Marussia. Components will also be released.

I'd just like to take the opportunity to thank Marussia for their assistance and honesty. We have been allowed the model the car as it really was (and that is why you should read the technique section closely)." 😊)

Tölthetõ a Marussia! 😊
http://rfactor.net/web/rf2/rf2dl/marussia-cosworth-mr01/
Alexease
A szelvedokhoz az osszes autot frissiteniuk kell, ahhoz nem eleg egyszeruen build-elniuk. ha be is kerul a kozeljovoben a szelvedo effekt, lehet hogy ismet csak egy minta-moddal vagy minta-autoval. Aztan a vegen rahuzzak az osszes eddig megjelent cuccra.
Igazabol ez is csak egy beta, nem lehet elvarni, hogy minden tartalmat napra/build-re pontosan frissitsenek, rengeteg felesleges ido.
A vegere legyen jo, az a lenyeg.
lac coo
Én ilyen bolond vagyok... Vagy F1 vagy Lupo 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Szabi
E30 és 190E kellene 😄

Alexease
En is jobban szeretem az egyszerubb, lassabb, regebbi, klasszikusabb autokat.
lac coo
Nem mondom, hogy rosszak, azok is jók,azért mindet kipróbáltam, de amíg van valami kisebb teljesítményû félig utcai autó egy Pagani vagy Corvette mellett, nekem nem kell sokat gondolkodnom mit válasszak 😊

Realroadból nekem is vannak mentéseim, mentem 20 körös versenyt, mentés majd következõre betölt, újabb 20 kör megint ment stb..... Van atom fekete sok pályáról 😊

Fehercsoki
Hát kíváncsi vagyok mikor lesz "kész", 156os build már elég jó, csak kéne még a szélvédõ vizesedés és akkor már jó is lenne.

Alexease
De a jelenlegi rF2-nel azt is erdemes figyelembe venni, hogy a gyari tartalmak erosen beta allapotuak, mindegyik a valamelyik komolyabb update elott/utan jelent meg, azota egyiket sem patch-eltek, nem igazitottak az uj fejlesztesekhez. Kiveve azokat amelyek kaptak egy-egy gyors tapaszt.

Az igazi nagy elorelepes az lesz, amikor majd egy vegleges(ebb) update-tel egyutt megerkezik az osszes gyari tartalom feljavitott, frissitett verzioja is (talan a kovetkezo?!😛).
Alexease
Azert a tobbi auto sem rossz az rF2-ben😛 Bar a kategoriajuk, az uj gumi es a realroad miatt, azert odafigyelosebb a kezelesuk mint az atlag programokban. Ami nekem teszik.

Erdemes kihasznalni a realroad lehetosegeket is, pl. hogy automatan menti es mentheto manualisan is sajat neven az aktualis felgumizott palya.
Szokam olyat csinalni, hogy belepek a palyra, nyomok egy automata AI-t, aztan egy idogyorsitast, es hagyom hagy menjen gyorsan az AI magatol 20-50 kort, ami alatt feketere radirozza a palyat😉)) Aztan ezt az allapotot mentem full-rubbered neven😛
lac coo
Valami proszto, kommersz utcai autonak inkabb orulnek ! 😊Nem is hasznalom masra rf2-ot ,mint clio futamra , de az olyan szinten jo lett, hogy ezert az egy autoerr mar boven megerte a borsos arat !!!!😊

lac coo
Jah, modern car...? Az igy most kiesett...😊)) Akkor viszont Pagani, McLaren.

Alexease
A Ford Capri es a regi BMW nem tartozik az „ultimate moder car” kategoriaba<#zavart1>
lac coo
Pagani , Mclaren, Ford Capri vagy valami régi BMW 😄DD

lac coo
Hát miért hagytad, hogy utolérjenek ?! <#banplz>

Szabi
rajnál a fél mezõny falba ment, majd pár körrel késõbb így sorba utolértek és kilöktek a tópartra 😄D

Alexease
Meg mindig jobb, mintha kilokott volna😉
Szabi
a publikus versenyek szépségei <#idiota>

Szabi
az alap gyári dolgokat érdemes berakni, mert mindegyik mód azokra hivatkozik 😄

nem tudom installalni mert malaysia kell neki... (friss rf2 install)

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Na megvettem én is ezt az F1 modot, letöltöm aztán tesztelem...

Szabi
pont úgy csúszkál a módban a járgány mint ahogy az élõ képeken látni lehet 😊)

Szabi
1,9gb-os frissítést kapnak a belsõ teszterek.. remélem valami újjitás is lesz benne, nem csak egybegyúrva az eddigi letöltések 😄D

Szerintem kezdjünk tippelni, hogy a Fosmasters találja-e be elõször vagy Ecclestone

Szabi
én megtámogattam a 600ft-al a srácot, úgyis kelleni fog neki a pénz ügyvédre.... 😄

Ezzel egyet tudok érteni.

Totti5
Nincs azzal gond ha fizetõs, de akkor minõséget adjanak. Addig felejtõs.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Danecay
Mindentõl, licence kérdésektõl eltekintve, nem lenne a fizetõs MOD-okkal semmi probléma, hiszen pl. ezt a 600 Ft-ot bárki játszva ki tudja fizetni, még Pistike is a zsebpénzébõl ha akarja, csak úgy gondolom, hogy ahhoz minõségi MOD-okat kellene "letenni az asztalra", nem pedig félkész, a végleges minõségre semmi nem utaló, pályacsomag nélküli MOD-okat. Kezd kicsit amúgy is unalmas lenni ez a "folyamatosan fejlõdõ játék" koncepció, az hiányzik még, hogy a MOD-erek is ebbe az irányba menjenek el, ráadásul pénzért. Félkész fizetõs játékra, félkész fizetõs MOD 😊 Ha hasonló összegekért gyártanának igényes MOD-okat, az mindenkinek jó lenne. Jó lenne a MOD-ereknek, mert fáradozásuk megtérülne, ráadásul azt is figyelembe kell venni, hogy nem minden MODing software ingyenes, továbbá jó lenne a felhasználóknak, hiszen a bevétel reményében feltehetõen több igényes MOD készülne. Persze máris vannak akik elszálltak az árakat illetõen, pl. az United-es srácok az 1500Ft/autós árral. A teljes rF2 árának 1/6-od áráért 1 autó?

Szabi
bekerültek alapból is a festések 😄

meg jött új Melbourne is, de gagyibb mint a régi :/

Szabi
😄DDDDDDDDDDD

Alexease
Talan a „szokasos” McLaren MP4 vagy a Pahani?😊
Tim Wheatley ‏@timwheatley1979

One of the ultimate modern car and track combinations (for me, anyway) licensed for @rFactor2. It's been a good week!

Szabi
az új verzióban alapból benne lesznek az eredeti festések és a gumi is kopni fog 😄

szakadó esõben nagyon hangulatos menni 😊)

Alexease
Gondolom hetvegen, az elso futam utan, sok frissitesuk lesz, mert valszeg teljesen mashogy fognak kinezni az autok😄DD Igazabol 1 modellezezojuk van, biztos el fog szorakozni vele egesz evben.
Szabi
rf telepítés után elsõ dolgom kikpacsolni, max ha képet csinálok akkor kapcsolom vissza 😄

ígéretük szerint lesznek majd rendszeresen frissítések, gondolom egyszer lesz kormány update is 😄

Alexease
A kormanyrol biztos nem talaltak kepet a net-en😊
De amikor az emberek TV-kamerabol toljak, szinte mindegy a normalis kormany😄
Totti5
Nehéz lett volna a kormányokat megcsinálni? értem én hogy azonnal ki kellett hozni, na de egy kis minõséget is bele lehetett volna vinni...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Szabi
attól még az autó formája az igazié 😄

lac coo
De a festést ingyen csinálják, azt meg lehet ...

Szabi
azzal még nem is lenne baj, de a hivatalos oldalukon van fent.. szóval vagy tagadják le, hogy nem õk csinálják a festést, vagy egybe is lehetne rakni már alapból 😄

lac coo
Mondjuk ügyesek ,maga a mod fizetõs, de festések minden nélkül, a hivatalos F1 cucc meg ingyenes hozzá, bárki letöltheti 😄D

Szabi
azt ígérik, hogy frissítgetik majd a modelleket és a festéseket is, úgy nem is lenne vészes az a 600ft.. 😄

Szabi
F1 mód 2euróért 😄D

Alexease
Az LFS felejtos, Scawen csak akkor csinal valamit ha eppen agyon akarjak loni😄
Az iRacing-hez is tervben volt, de mivel mar tuti ujraepitik jovore a HR-t, igy tuti nem foglakoznak vele (koltsegek, utazas, scan stb.).
Az uj vezetes csak nem akkora gyoker, hogy problema legyen belole (kiveve ha ok is sajat zsebben gondolkodnak😊. Max FIA/F1 problemak lehetnek, nem tudom mennyire koti oket valamilyen szerzodes, jogdij stb.
Anno valaki LFS ligában lebeszélte hungaroringel, hogy berakhassák scawenék lfs-be, más kérdés, hogy nem volt nekik kapacitásuk rá. Azóta új vezetés van szóval necces.

Szabi
Hungaroringel nem lehet szerintem kezdeni, de ha már van egy kész pl. Kakucsring (kis pályaméret, kevés és könnyedén modellezhetõ objektumok, könnyedén körbejárható akár engedélyek nélkül is bármelyik hétvégi rendezvényen) utána arra lehet hivatkozni.. és talán lenne esély hogy ne küldjenek el a fenébe egybõl 😊