19779
  • Alexease
    Igen, megkapod hozza a palya ikont:)
  • Ingy2
    Jól értettem jövő héten béta?
  • zolee145
    Jó, de ha nem lesz kész legkésőbb 20 év múlva jobb ha fel sem jössz a fórumra.
  • Szabi #8017
    felírtam én is, kivárjuk :DD
  • Alexease
    Felirtam oket. A kovetkeo 15-20 evben varhatoak:)
  • Ingy2
    De előtte ezt a pályát kérem

• Szabi #8014
    ha ezek kész vannak, akkor jöhet Ibiza a TDU2-ből :DD
  • Alexease
    Donington most kicsit pihen, multkor lefagyott es elment a kedvem, de lesz majd melle bonusz is:P

• lac coo
    http://www.bsimracing.com/rfactor-2-ghost-town/
  • b-type
    Monza-ban mindkettő 2:10-s időt megy velem(2:10.0 vs 2:10.8), csak a 240r-ben több a lehetőség a részidőket nézve, és érezhetően másképpen megy pl a Parabolica bemenetén. Nincs nagy különbség, elfér.
  • Ingy2
    Fasza
  • lac coo
    Azt kérdezted Minek ? Hát ezért ! :D
  • Ingy2
    Monzában nálam 0.5s a különbség, 240R kevésbé stabilabb kanyarban, meg picit alacsonyabb a végsebesség de viszont rövidebb a féktáv és élvezetesebb vezetni.
  • Norbi1990

Mikor jön ki a mod? :D
  • Szabi #8006
  • b-type
    Monza-ban kijön a különbség, majd 1 másodperccel.
  • lac coo
    De muszáj, hogy nekem tetsszen minden kategória ? :D Értem én, hogy van minden, de nem lenne egy hátrány ha kategóriánként lenne azért több is :DDD

Szerintem emiatt van alig élet, mindenkinek van szíve csücske, azzal menne a legtöbbet, de 2 ( vagy mennyi ...) év alatt rá lehet unni egy ne adj isten két autóra :)

Mindegy , lerágott csont, felőlem tarthattok Laccoo napot ... :P
  • Alexease
    Oooo, igen;) Azt hittem az AC topic-ban vagyok;P

De lenyeget ugy is ertetted, boven elferne az AC-ben is ez az auto paletta, ami azert nem olyan rossz. Lenyegeben ITT (:D) nincs ket egyforma kategoria, lefedi az autosport legnagyobb reszet (es meg jonnek a cuccok).

Persze ket tipusu program, az AC-ban a mennyiseg elsodleges.
  • lac coo
    Oda is, gondolom azt akartad írni ! :D

Ide is, ide meg bőven :)))
  • Alexease
    Johetnenek ide is olyan "ertelmetlen" dolgok, mint az rF2-ben vannak: GP2, Skip Barber, Corvette C6R, Nissan GT-R, Chevy Camaro GT3, Nissan 370z, Honda Civic, Megane Trophy, Clio, Brabham, Panoz es hasonlok;)

Rajtad kivul, szerintem azert sokan orulnenek neki:P
  • lac coo
    Hát minél több van annál jobb, az biztos. Mondjuk RF-et nem fenyegeti az a veszély, hogy sok hasonló autó lesz benne :D

ISI nem tud beszélni senkivel, hogy rakjanak be valami értelmeset ? :)

Amúgy igazad van, bár engem nem zavar mert elfér, de ezekből a kis középmotoros autókból talán most már elég lenne ...
  • Ingy2
    Azt hogy ugyanolyan vezetni(az hogy 3-5 kiló és lóerő a különbség), egy kaptafa ehelyett valami vadóc sor6 TVR színesebbé tenné az AC-t.
  • lac coo
    Egyik erősebb picit, másik gyengébb de elvileg jobb az aero felfügg... Más érzés vezetni őket, mi a baj vele ?
  • Ingy2
    Benned minden bizadalmam.

Összehasonlítottam AC-ben a 240R-t(új verda) meg a Scudra Exige-t.
    5 körös hotlap teszt és 6 ezred volt a különbség, kajak nem akarom kritizálni az AC-t de ezt minek Sztem ha TVR-el beszéltek volna miután úgyis tönkre mentek pl. egy Sagarist simán berakhattak volna a játékba, vagy Tuscant bánom is én csak, így nem izgalmas.
  • Alexease
    Barmibe bele tudok nyulni, de sajnos idohiany miatt, csak a legszuksegesebb dolgokat piszkalgatom.

Igen, a sarga resz a sajat, az kell a realroad maitt, hogy legyen normalis felbontasa a tapadas es effekt (grafika) szamitashoz. A klasszikus 2 vagy 4 reszre osztott palya az rF2-hoz mar keves. Minimum 1 auto szelesseg kell (hogy ertelme legyen az idealis ivnek;P), de a legjobb az 1 kerek szelesseg (vagy az alatt). Persze ez a betoltesi (foleg eloszor amikor generalja a dolgokat) es szamitasi resznel egyre jobban leterheli.

Hogy mi a minimum, amit lekezel, azt nem tudom. De valszeg a magenta racs lesz, amit realtime raszamol a palyara: mozgas kozben a racs folyamatosan mozog es valtozik, az egesz "hullamzik", ahogy atszamolja a ra a palya fizikalis es generalt egyeletlensegeit.

Ez a resze profi(nak tunik), de a tukrozodes szamitastol es generalastol a falnak megyek:DDDD

Azt meg megertem, hogy a cube- es real-mappokhoz egyenkent kell megadni a tukrozodo objecteket, az optimalizalas miatt elonyos lehet.

Meg azt is, hogy a flatmirror-hoz is egyenkent kell megadni, hasonlo elkepzelesbol.
    De hogy a tukor sikot nem lehetett volna valahogy automatizalni, az mar idegesito;)

Az ilyen szintkulonbseges palyan, meg egy scratchbuild-nel is cumi megoldani, de ennel (konvert), lenyegeben lehetetlen (legalabbis ertelmes, raszanhato idon belul).

Ez a palya legalabb 1500 objectet tartalmaz (lasd. #7966, pl. palyamenti suvenir-arusok:DDD), meg normalisan elnevezve is nehezkes a munka. De igy (obj_000–obj_499 es sobj_000–sobj_499, es a nehany szaz bonusz:P) eleg huzos:D

Max-ben jobb lenne, de mivel elbaltazza a materialokat, igy nem eri meg ~1000 materilat ujra gyartani(ismeretlenul:P) a szukseges 30-40 helyett.
  • tutuhawer #7995
    zöld gomb nyomi nyomi
    Neked melyiket kell módosítanod, mibe tudsz belenyúlni? A sárgát "adod hozzá" egy más játékból importált pályához? Kb így működik?
  • Szabi #7994
  • Alexease
    Erdekessegnek, vonalak/racsok.
    Feher: palya
    Sarga: aszfalt/realroad
    Magenta: az auto alatt mozog, realtime szamolja a palya es egyeb adatokbol, lenyegeben ezen mozog az auto.

• Alexease
    3DSimEd
  • PacsutaTibi
    Mi az a 3DE?
  • Alexease
    Valami van, de elegge kakukktojas;) Eredetileg az egy ingyenes Magyar rF1 GMT script a MAX-hez. Azt alakitgatta at az ember GMT2-hoz, de nem azt arulja penzert, hanem egy masik programot, amihez meg lehet kapni ezt is;)
    A masik program nem erdekel, ez a script meg (a forum alapjan) neha immel-ammal mukodik, vannak vele gondok.

A 3DE-t vettem meg, az jo, korrekt, hasznalhato. De sajnos elsosorban csak konvertalasokra alkalmas, ami az rF2-hoz mar kicsit gazos a realroad es a tukrozodesek miatt.

Ha nagyon raernek es "megerne", akkor at kellene dobni az egeszet MAX-be, lenullazni a materialokat (ami amugy is elhalalozik:P), es elorol ujratexturazni az egeszet.
    Sajnos ehhez se kedvem se idom nincs;)

Amugy a palya (Donington) nagyon igenyes, szepen es reszletesen van osszerakva. Az elozo (Goldenport) ehhez kepest baltaval faragott 2 materialos cucc volt (de profi cucc, legalabbis akkoriban);)
  • lac coo
    De mondtad, hogy van valami fizetős....
  • Alexease
    En is:) De nagyon nem haladok vele. Ezer darabra van szedve a road material, egyenkent kell mindegyiket allitgatni. Nem csak lassu unalmas is:D
    Kellene egy normalis GMT2MAX konverter, mert ez igy eleg maceras;)
  • Alexease
  • Ingy2
    Izgatottan várom
  • Alexease
    Hetvegere elvileg lesz valami;) Mar en is nagyon mennek rajta, de felkeszen kifagy:DD
  • Ingy2
    Lehet Doningtonból kérni egy béta verziót? Honda nagyon viszket
  • PacsutaTibi
    Úgy látszik vannak ilyen elvetemült emberek...

http://www.youtube.com/user/MrSHARKGTR/videos
  • Alexease
    Minden mukodik, csak a vizes tukrozodesek neznek ki idetlenul.
  • Ingy2
    Nem kifogást, eredményeket akarok

Viccen kivül ha annyi baja van hogy esőben nem jó szárazn még lehet rajta körözgetni? :)
    Bár hétfő este érek haza addig van időd