rFactor 2 és LeMans Ultimate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
örülök hogy van végre Hungaroring, de ha nem lenne kint az a néhány Magyar zászló nem ismerném fel a pályát 😄D

nem tudom, hogy ez konvert vagy saját pálya.. de kb semmi se hasonlít az igazi pályára.. vagy idén tényleg átépítenek mindent ilyenre, azért Hungaroring 2013 a pálya neve ? 😄

(belegondolni is rémisztõ, hogyha a pálya ennyire nem stimmel, akkor az autó milyen lehet 😊))

"Nulla tenaci invia est via"

lac coo
Akarni lehet ......

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Fehercsoki
Jó szar, hogy mindenki mindenért pénzt akar, pedig ez azért nem egy teljesen profi megvalósítás=/ (fõleg így minden név meg festés nélkül...)

lac coo
Ha nincs engedély, még F1-nek se hívhatják ! 😄DD

Alexease
TF1L F1 2013 DEMO (Ferrari)

Ok azok, akk az ev elejetol csinaljak az F1 2013 MOD-ot (😄), es marciusban akarjak megjelentetni.

Az uj info szerint, ok is penzt akarnak kerni erte😄 Erdekes lesz a licenszek miatt😄DD
Mar kitargyaltuk, hogy eleve kamu az egesz, de ha a jogdijak miatt nem lehetnek benne a pilotak, a csapatok, a festesek, akkor mitor lesz F1 2013 MOD?!😊
pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

pedobear

Alexease
Az USA bevandorlo orszag (elnezest az oslakosoktol😛), igy sokminden van, pl. Paris vagy Buda(pest) is 😊
pedobear
Hirtelen név alapján azt hittem Európában van a pálya, de nem, hanem USÁban (Pennsylvania)

Ulvar
*.* Nazareth...mennyit szidtam a huplijai miatt! 😊

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Alexease
Totti5
Most leírtad azt amire írtam. AI. Rossz nézni, rossz az összevágás. Promónak gyenge, vagy talán ez a mod minõségét is képviseli?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Szabi
2011-es V8 mód van már egy éve, arra lettek 2012es festések is.. sõt a pályák nagy része is megvan.. de nem adják ki.. 😄D

lac coo
Dinamizmus nincs de szebb 😊
Nagyit nem tevedek , ha azt mondom , hogy nagy slager lesz, szimulator ilyen latvannyal meg nem igen volt. Talan IR....
Persze legjobb az lenne ,ha mindkettore moddolnanak ezerrel....!😊)

Alexease
A „sokkal szebb” az relativ es szubjektiv😉
Az AC valoban egyszeruen es letisztultan szep. De az rF2-hoz kepest egyelore nagyon steril. Persze nincs kesz, nincs benne dinamizmus, igazabol aazert szegenyesebb.
lac coo
A modderek eddig is hiuk voltak, mutogattak mindig mindent, most viszont kb sehol semmi.Nem mondom, hogy nulla ertelmes mod keszul, es gondolom, amig nincs minden kesz kar is nekiallni, de jelenleg kb nulla a kilatas, rf1-hez kepest.
AC javara pont az donthet, hogy sokkal szebb.😊) Ha mar az szamit.....

Alexease
Valszeg csinalnak ezt-azt, max nem reklamozzak. Azert az rF2 ismertebb, nepszerubb, a rendszer is ismeros, es csabitoak a mar biztos/kesz/felkesz funkciok (pl. idojaras, full dinamika).

Az AC jo, de mar nincs akkora fizikai kulonbseg (persze igeny, stilus fuggo) mint az rF1 es az nKP kozott. Akkor is az rF1 nyert, mert a latvany es a funkciok sokat szamitanak.

Ezek akar mennyire is szimek, azert a jatekosok nagyresze meg igy sem a valodi HC (lasd mennyien toljak egyszerubb kontrollerbeallitasokkal, TV-nezetbol, segitsegekkel stb.) Igy sokaknak, felhasznalas szempontjabol, igazabol fontosabb a karacsonyfan a szaloncukor, mint maga a fenyofa.
Az rF2 mar eleg jol fel van diszitve😉
lac coo
Egyelore szinte nulla mozgolodas van moddolas teren....
Meg az is elofordulhat, hogy rengetegen AC ala fognak dolgozni, foleg ha ott befejezett rendszert kapnak....

Ulvar
De Whyyyyyyyyyy? 😞

Annyira elszomorít elmúlt hetekben 70-80%ban csak F1rõl szólt a topic...és még csak demo a gém ... ááhhh...ha valaki csinálna V8 Supercars modot + pályákat hozzá na azt már értékelném 😄. Csak ne az FVR brigád legyen aki csinálja.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

lac coo
Jónak jó, de mondjuk alap lenne, hogy a menü ablakokat legalább bezárja az ember felvétel elõtt , stb .... 😄

Szabi
hogy lehet 2013as Hungaroring ? jelenleg épitik át.. 😄D

viszont 2012esnek teljesen jónak tûnik <#worship>

a videó szerintem egész jó, szépen megmutatja amit kell, kameranézetek, deformálodo gumi, gumizódó ívek, száradó ívek, mozgó szárny, mozgó pilóta stbstb

lac coo
Teljesen igaza van, tényleg igénytelen videó😊

(pc témában te olyan vagy mint laccoo konzol témában 😊

Egyébként szerintem a vidiben AI-k mennek. És ez nem "gameplay" videó amit photomode-ban adnak elõ, pc-n nem szokás sz átverés. 😊))

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Totti5
ritka igénytelen videó

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Alexease
Elvileg holnap megejelenik (hogy a demo vagy a teljes azt nem tudom):
Üdv! Van egy eladó Netkar pro kódom és egy Ferrari Virtual Academy kódom. A NKP-ért 1000 Ft-ot kérek. Az FVA-ért 1500 Ft-ot. Akit érdekel, az írjon üzit.
Szabi
jó kis minõségi pálya <#worship>

Alexease
lac coo
LOL 😊

Alexease
Konvert palya, kicsit szines, de jo.
Bar valami nem stimmel (palya vagy auto), mert a Corvette 140 litert eszik 100km-en😊 A honvedsegnel az Ural zabalt 100/100-at benyobol, gazolajbol csak 60-at😄 Nem hinnem hogy a Corvette 140 litert habzsolna😄
Alexease
Fehercsoki
Az alap fizika jó csak a tapadást kéne átírni és meg is lenne az off-road fizika nem?😄

Szabi
naja, ez csak konvertált pálya, nem hivatalos 😊

lac coo
Szerintem még nem, bár ezt az új buildet még nem néztem .

Fehercsoki
Na hosszú kihagyás után ismét teszteltem a legújabb buildet(156), hát elég sokat javítottak rajta, sokkal de sokkal gyorsabb, szebb, jobb. Lassan akár meg is jelenhetne a teljes😊 Esõben amúgy már vizesedik a szélvédõ? Azt még nem néztem meg.

sorry az OFF-ért, de eladó egy elég komoly MABO cockpit meglehetõsen jó áron szvsz. 😊 állítható üléssel, bill-, H-váltó-, monitor-, pedál- és kormánytartóval. hátha valakit érdekel. 😊

link

Jacek
Lol LFS pálya😊)

Fehercsoki
De ez új!

Szabi
2009 decemberében volt kép offroad pályáról, de azóta semmi hír róla 😞

Fehercsoki
Van a youtubeon egy videó rF2-rõl, valami rallycross pálya, van benne off-road rész is. Ez várható hogy belekerül? Tehát valami jó kis offroad fizika? Vagy esetleg már most alkalmas rá?

mcmoha
GSC-nek van 30 napos demoja ha erdekel. 😊

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

lac coo
Hát azt nem tudom, nem nézegetem ezeket, ezt is csak véletlenül láttam meg. De ha rF1-ben ilyen gumi lett volna, még most is azzal játszanék az tuti ! 😄

mcmoha
Ez a ficko a Reiza-nal van (Game Stock Car-t csinaltak), es nagyon erti a szakmat. 😊

lac coo
Nem tudom van-e új menü, UI a proban, sose láttam.
De rF-ben ilyen jól mûködõ gumi .....😊

Amúgy valami szimulátoros , versenyeztetõs cégé a cucc....

mcmoha
Ez egyebkent sima rFactor1. Nem tudom miert van a cimben a Pro.

Alexease
Mert valoszinuleg nezegetni teljesen mas, mint hasznalni. Az varosban rendszeresen megyek Ferrari, Laborghini, Lotus, Corvette, Aston Martin es egyebek mellett, de le se szarom, megszoktam. De ha beulhetnek vagy vezethetnem, az mar mas, valszeg maradando elmeny lenne😊
lac coo
akkor nagy nyomot nem hagyott bennem ... 😊

Alexease
Szerintem lattad, mert azt hiszem a Red Bull hasznalta az rFactor Pro-t, igy korabban minden F1-es kozvetitesben benne volt😉
lac coo
rF PRO-t talán még nem is láttam mûködés közben 😊))

De jó a cucc, simán lehetne alá rally, offroad cuccot csinálni, teljesen profi szinten dolgozik így ránézésre ....

Nem bánnám rF2 alá sem ezt a modot, offroad szinte nem is létezik szimulátorra ...

lac coo