19779
  • TeeBeee
    Driftben az LFS a legjobb (rF meg sem említhető) és még ott is fel lehetne nevetni pár YT videón. De nem röhögni, hanem kipróbálni kellene.
    Van egy sejtésem, hogy Te ezt nem tetted meg.
    Amúgy AC-t most összevetni az rF2-vel a GT autók esetében lehet, és szerény véleményem szerint az AC közelebb jár a valósághoz a kezdeti, béta gumijával együtt is.
  • Szabi #7939
  • Alexease
    +Stability Control es hasonlok:)
  • zolee145
    Pedig úgy néz ki. Mindegy, a kocsi mozgása akkor is játéktermi mese.
  • Szabi #7936
    az nem stock e30 ;-)

M3, e46 M3 motor és váltó van benne és a felfüggesztés is driftes átépítést kapott, csak vizuálisan nem látszik sok az átalakításokból :D
  • zolee145
    AC topikban van, nem tudom melyik pályán körbe megy az E30-cal úgy, hogy egy métert nem megy egyenesen. Megnéztem, és hangosan felröhögtem. :D
  • Szabi #7934
    linkelhetnéd azt a videót, mert kíváncsivá tettél.. :D
  • Alexease
    De ez a program eppen a szuk retegnek keszul, azoknak, akik a program kezeleseben, mukodeseben, menukben es autovalasztekban is verseny/szim/GP dolgokat szeretik.

Ebbol a szempontbol semmi gond nincs a tartalommal. Jelenleg 17+ auto van benne, mindegyik rendes verseny/palya auto, mindegyik mas-mas kategoriaban.
    Es meg keszul hozza Indy, NASCAR, Gokart stb.

Valszeg az ISI is tudna licenszelni azokat a nepszeru markakat es tipusokat, amit a tobbi program. De ha elkezdenek, nem lenne megallas, mert az embereknek semmi sem jo.
    Ha betennek valamelyik utcai BMW-t, ugy is a masik tipus kellene a tobbi 10 divatosbol;) Es ha van BMW, miert nincs Lotus, Audi, Merci, Pagani, Peugeot, Citren (C2 :D), McLaren, Ferrari, Porsche/Ruf - es meg sorolhatnam, es foleg ezek tipusainak szazait;)

Erre ott lesz az AC.
    Egyertelmuen abba az iranyba probalkoznak, mint mondjuk a Forza. Kiadni egy jo alapot, aztan rendszeresen 2-4 havonta tolni hozza a kulonfele fantazianevu autocsomagokat, 10-10 autoval, 10-10 EUR-ert.

Szamodra igazabol az a tuti valasztas:)
  • Ulvar
    De akkor mi érdekel? Zolinak van igaza az utcai autókban, de kifejezetten neked mi tetszene?
  • zolee145
    Igazából utcai autó kellene bele szarásig, csak ahhoz konvertálgatni kellene.
    Az AC ebben jó, utcai autóban, csak ott meg a fizika vicc. Láttam egy drift videót egy széria E30-cal, nincs több kérdésem a fizikát illetően.
  • lac coo
    Hát hidd el kurva sokan vagyunk így ezzel, nem elég a tartalom .... Ha még száz darab böhöm GT-t raknak bele akkor sem fog érdekelni :))))

Bekapcsolom: lapozom az autókat, nem érdekel, ez sem, ez sem, ez sem, ezzel sokat mentem már, ezzel kurva sokat... majd kikapcsolom ! :DDD

Ez így egy nagyon szűk rétegnek felel meg, és nem az emberekben van a hiba hidd el ! Persze ISI dolga, az ő üzletük :D
  • Ulvar
    Én nem tudom mi bajod van komolyan. Túra autók tömkelege, GTk, Forma autók, F1 BTCC Honda, jön IndyCar...nem is akármilyen formában...

De igazad van, panaszkodok, mert nincs V8 Supercars. Nekem az kéne (és nem viccelek).

Dallara DW12 (The sole chassis used in IndyCar racing since 2012)
    Reynard 95i (Jacques Villeneuve's Indy car for 1995. Won that year's Indy500 and Champ Car Championship)
    March 86C (Won the Indy 500 in 1986 and 1987, piloted by Bobby Rahal and Al Unser respectively)
    Eagle Mk 4 (derived from Formula One cars of that era, famously recorded a 1-2 finish at the 1968 Indy 500)
    Cooper-Climax T54 (despite limited success on the track, cited by many experts to have kick-started the rear-engine revolution" for Indy cars)
    Watson Roadster (one of the last great front-engined Indy cars. Like the Eagle Mk 4, finished 1-2 at the 1960 Indy 500)
  • lac coo
    Olyan nem lesz, ha megy a moddolás lesz szemét is. :) Az még a jobbik eset mint ami most van....

De én azt sem hiszem el, hogy ISI nem tudna összekaparni némi normálisabb liszencet....
  • Ulvar
    Ácsi, én nem azt mondom hogy ne moddoljanak, de annak sincs értelme hogy 100 modból 1-2 a jó...én meg tesztelgessem fél évig hogy mi a hiba benne...meg bajnokság közben derül ki...nem...én azt akarom hogy amit kiadnak azt ne kelljen tesztelgetnem, hanem berakom szerver indít egy adott pályával GO. Ennyit akarok...nagy kérés? Tudom hogy az...
  • lac coo
    Akkor halott az egész, ez a játék csak és kizárólag a moddollásra épül .....Ha se felhasználó se modder, akkor ez nem fog működni ...

Én szeretem, néha előveszem, de az a két autó ami tetszik benne, az így nem elég a folyamatos használatra . Én az egész dinamikus cuccot elcserélném két tucat jó modra ! :DDD
  • zolee145
    Van egy emberke, oda van magától meg vissza. Csinált a Shift Streethez egy "Realistic" fizika csomagot (értsd, átírta az inerciát meg a tömegközéppont magasságát). Miután minden szarnak lehordta a fizikát el is küldtem... szóval mondtam neki, hogy akkor most fejezze be szépen a belebarmolást.
    Na ez a fickó most egy másik embernek csinált fizikát egy Clio RS-hez. Tulajdonképpen az egész az én Megane fizikámra épül, de olyan szinten, hogy kopipészt. Na ez az autó erős fékezésnél az első két kerekére áll. :D
    Csak pár dologba piszkált bele a Megane-hoz képest, egyébként próba nélkül mondom, hogy ott van a hiba, tudom is mi az. Belenéztem a fájlokba.
    Most a kocsi topikja azon pörög, hogy ugyan miért csinál ilyet az a szerencsétlen Clio. Asszem még 1-2 hétig hagyom őket. :D
  • Ulvar
    "Moddolas nincs" - És tudod mit? Részben örülök neki. rFre annyi fostos mod készült hogy nem lehetett kihámozni a jobbakat. Rengeteg mai napig a hulladék, mert olyanok is próbálkoznak, akiknek halványlila gőzük nincs az egészhez.
  • Ulvar
    Mert az rF-et amíg meg kellett vásárolni az úgy pörgött hogy csak úgy hemzsegtek a hódító hunok. Amikor volt már normális törés na akkor beindultak a szarságok. Országhatárainkon túl meg már leszarom, hogy mi zajlik, de ők rajzanak rendesen, endurancetól a kupa bajnokságig mindent.
  • lac coo
    Hát én nem úgy látom ,akár itt, ebben a topikban ... :D
  • gviski
    Meg megértetni a magyarokkal hogy 6-7 éves gépeken nem lesz élvezhető. Tudom hogy sokan nem fossák a pénzt, de egy 120ezer forintos beruházás a következő 5-6 évre megoldja a problémát
  • Ulvar
    Van érdeklődés, csak nehéz összekaparni a népet.
  • lac coo
    Teny hogy szubjektiv, de akkor is keves, ezen hasalt el csunyan a program......Nem markakat hianyolok, meg hogy legyen bmw vagy akarmi, egyszeruen keves.Regi f1 nem izgat, bohom gt se, mar alig marad valami.Ok, racecar, de abbol is van azert millio :)))Moddolas nincs, szemmellathatoan, halott sajnos az egesz, kar erte.......Legfokepp erdeklodes nincs iranta, anelkul meg semmi nem fog tortenni.
  • Alexease
    Az nagyon szubjektiv:P
    Szerintem, egy versenyszimulatorban teljesen jo ez a tartalom!

Teny, hogy a drivinggame-style autokbol nincs sok, de ez nem az a program.

Ha autostilusokkal kell jellemezni a programokat, akkor:
    iRacing: stock cars
    rFactor2: race cars
    Assetto: sport cars

A 3 program egyeb kulonbsegeiben (hasznalat, szolgaltatasok, mukodes) ugyan ilyen elosztasok vannak. Szerintem globalisan "jol allunk":)
  • Alexease
    Sokaknak nem szep az rF2, de a tudasa es mukodese erosen karpotol.
    Es sokat szamit, hogy ez a dinamizmus, viszonylag minimalisan befolyasolja csak a sebesseget (fps).
  • Alexease
  • zolee145
    Pl ezek azok a helyzetek amit jelen állás szerint az rF2-n kívül semmilyen szim nem ad vissza. Ilyen szinten változó körülmény sehol nincs.
  • zolee145
  • TeeBeee
    rF2 LiveCam1.0 :D
  • Szabi #7912
  • mcmoha
    A francba! Nem görgettem eléggé le.
  • mcmoha
  • PacsutaTibi
    Jaja, voltak ilyen játéktermi gépek amikhez volt rendes motor, de nemtudom azok mozdultak e oldalra. Érdekes lenne egy ilyet FFBvel megoldani. Rántana rajtad egyet és kikötnél a szoba másik sarkába. :D

Zolee!
    Ez a F1es párja a mocisnak, megvolt ez is.
    (Sőt mit beszélek, meg van. Dosbox alatt vígan fut.)
  • Alexease
    A WRS jo volt, azt teszteltem, de ma mar nem sok ertelme van a tobbi mellett. Akkor lett volna jo, ha a gyorsan eleri szolgaltatasban az lFS/nKP szintet, aztan tovabb toljak grafikailag.

Motoros cuccokkal nem foglalkozom, talan egyszer valamelyiket kiprobaltam, aztan annyi. Az autot meg lehet (normalisan/elvezhetoen/ertelmesen) szimulalgatni (kormany, pedal), de motort?!

Ahhoz nagyon kellene egy teljes cockpit, amin lehet ulni es ossze-vissza dontogetni:)
  • zolee145
    F1 RFT 1988

Monza első dupla sikán úgy nézett ki, hogy beálltál a felezővonalra és padlógázon (vagyis padlógombon) eltoltad kormány-gomb nyomogatás nélkül. :)

Hehe, retro topik.:)
  • PacsutaTibi
    Jujj mennyit toltuk ezzel is.

Amúgy az első PC-nken (előtte nem volt más) 3 játékvolt, amikor megvettük. Egy repcsis (Retal, valamikro tudtam a pontos nevét is), Duke3D, és az Accolade motoros játéka a The Cycles. Ez utóbbival játszottunk a legtöbbet.
    http://www.youtube.com/watch?v=0QbCR3b56CI
  • zolee145
    Legjobb motocross játék:

• PacsutaTibi
    A motoros volt az első!

GP Bikes ez volt az első, a demóba Lime Rock volt. Később jöttek hozzá nagyobb gépek meg pár pálya de a demó verzióval nem volt elérhető.
    (Aztán valamikor kijött egy új verzió is, de valahogy azt nem tudtuk irányítani, boxból kihajtáskor felborultunk állandóan. Vicces volt hogy a tesómmal vagy 20 percig a pályáig se tudtunk kijutni. Aztán valamit állítgattunk érzékenységet, vagy autodőlést, és akkor már lehetett kolbászolni.)

Aztán a World Racing Series jött ki amibe egy kis Formula Renault 2000 volt alapból, és szintén Lime Rock. Jó volt vele eljátszadozni.
    Ez a régebbi FR2000 volt benne amiből itthon is sok futott:

Majd ebből is jöttek ki új verziók, és a mostani demóba már a 2 generációval fiatalabb FR2000 került.

Az alap pálya lecserélődött mindkét játéknál a Victoria Circuit-re, ami nagyon gyanus hogy Philip Island. (Nem nagyon mentem rajtuk)

Ha megveszed az egyik progit a fentebbiek közül, akkor a másikhoz is jó a kulcs.

Ezeken kívül van még a Kart Racing Pro, ami kicsit drágább is mint az előző kettő, és az azokhzo vásárolt kód nem jó hozzá. Ez is nagyon jó volt, a demón is jól el lehet szórakozni.

Az új készülő projekt pedig az MX Bikes, ami motocrossos játék lesz.

Off: Egy jó motocrossos játék jöhetne már, mert mindegyikben csak az ilyen mutatványos cuccok dominálnak. (Annó az Mx vs ATV jó volt, de abban is sok ilyen dolog volt), a BlackBean féle Mud-ot, meg az idei verzióját inkább hagyjuk.
    Annó a Moto Racer 3 tetszett a legjobban, ilyen témában, bár eléggé árkád volt, de volt hangulata. Volt benne minden, a pályaverseny, utcai verseny. Motocross kintipálya (nagyon jók, kiszalagozott,technikás, nem ilyen nagyonszéles vájúban kellet menni.), teremcross, Triál(!). Csak kevés volt, 2-3 pálya mindegyikből.
    Ennek a WRS-nek kellene kipróbálni a túrakocsijait hogy milyenek. A Fiesta Mk7 Rallycrossból és a készülő Sprintcarból gondolom, az MX Bike után az offroadozás irány.
  • GPx8
    Ne csodálkozz! PiBoSo egy <zseni> figura, aki épp abba kezd bele ami elkezdi érdekelni, aztán abbahagyja. A KRP-n maga is meglepődött, hogy elég jól keresett vele. De itt is az utolsó beta 2013/11/11-ben jelent meg...
  • Alexease
    A WRS korabban tetszett, de kesobb mar nem probaltam. De ez a PiBoSo kicsit lehuzos cegnek tunik, meg egyiket sem fejeztek be a jonehany ev alatt, de folyamatosan inditjak az ujakat (talan mar motoros is van:P).
  • Alexease
    Az ISI nem hiszem hogy kamu megoldasokkal operalna;) Ok irtak, hogy leprogramoztak a kasztnit, valszeg nem hiaba huzodott (ez es egyebek miatt) a program.
    Nagyon valoszinu, hogy nem mi vagyunk az elsodleges cel (rF2 user), ebbol regen ehen haltak volna;D Valszeg komolyabb helyekre is gyartjak az engine-t (mint korabban az rF Pro-t), ahol a grafika valoban masodlagos.