19779

| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Ja, okozol nekik elég gondot
-
A mi cegunket ne is kerdezzetek ! :)) -
Igen, az ISI-nel is vannak gondok rendesen;)
Igazabol mindegyik cegnel, de ISI most nagyon beszivatta magat:/ -
Amit az ISI művel PR terén, az nonszensz... VirtualR is próbál valamiféle reklámot csinálni ennek a csodának, errefel Wheatley már letámadja, hogy ő ilyet nem küldött szét a sajtónak. Múltkor FB-on kifejtette nekem, hogy Standard-ról Lifetime verzióra történő váltás mekkora nagy munka, elvesz 30 mp-et az idejéből, és ezért cserébe még elkér +10 dolcsit különbözetként. :D -
rFactor 2 – First x64 Build Available for Testing -
Az a helyzet, hogy az rF1-es fizikáim csak részben működnek rF2 alatt. Szóval a sima kopipészt nem fog menni. Eleve a csigás autóknál van egy kis kanyar a történetben, de lassan ha ráérek műtét alá kerül a C63 BE is, de jelenleg eléggé (indokolatlanul) túlkormányzott. -
-
Feltoltam Brno-t is, konvert, nem a legszebb, de hasznalhato.
Az AI teljesen jo.
-
Toltam fel a tobbi koze nehany palyat, frissitesek es ujak.
Pl.: Linas-Montlhery_v053A.rfcmp, Paul-Ricard-1988_v094A.rfcmp
rfactor2files
-
Lola B12/60 Rebellion Racing 2013 0.92 -
Van forrás most is, úgy hívják, hogy Forza4. Csak kicsit lassan indulnak el a dolgok. Nade emlékszem arra amikor a Shift modot leszarozta egy tizenéves, hogy naja, sajnos rF-re már minden nagyon gyenge. Később kiderült, hogy 1 hónap alatt 3 modot csinált F1 Challenge-re, úgy, hogy az első mod készítése előtt vagy 2 héttel szerezte meg a játékot.
Szóval az F1C is nagyon sokáig élt még az rF mellett, és az rF szerintem sokkal népszerűbb mint az F1C volt.
Plusz ami a legjobban az rF2 ellen szól az a nehézkes warezolás. :D -
ez részben a simbin-nek is köszönhető :D -
Szinte mind megunta, "kioregedett" (csalad, munka), lassan indult be az rF2 (csalodtak), es egy nagyreszuk mar cegeknel dolgozik.
Raadsul nincs parhuzamos-engine fejlesztes mint az rF1-nel (rF1 vs. GTL/GTR/GTR2/RACE/SHIFT), igy a "forrsok" is megcsappantak:) -
rf1be még mostanság is csapatom néha a PCC modot. Jó lenne rf2 alá!
Ezek a nagyobb nevű modder csapatok teljesen kihaltak? tolták ki a full liszensz minőségi cuccokat, de rf2 alá semmi sincs. -
Porsche johet, ezer eve nem vezettem. :) -
-
Jah, nem cikizesbol mondtam, nekem johetnek tucatszamra ezek a kis kupas autok, imadom oket ! :) -
PacsutaTibi #8203 Szerintem azért eléggé más ez a két clió, főleg ha a miénket is a 2003as változatba készítjük el, utcai gumival.
Hogy miért ezt választottam?
1. Mert magyar.
2. Mert egy "utcaibb" autóhoz talán könnyebben lehet élethű fizikát készíteni, mint pl egy F1es vagy LMP kocsihoz.
3. Mert ehhez létezik szép modell, és meg is kaptuk.
4. Mert szeretném elkerülni, hogy még ha lassan is haladunk, ne csinálja meg más is közben, mert akkor feleslegesen dolgoztunk. (Gyakorlatilag csak a Brit Clio kupába mentek hasonló kocsikkal, máshol mindenütt a francia duplakipufogóssal mentek) Lehetne itt BTCC-s, WTCC-s kocsikat készíteni, de szerintem nemsokára valakik úgy is átkonvertálgatják őket...
(C2 egyébként megy az ETCC-n, Adac ProCarban, és Dél-Amerikában is.) -
PacsutaTibi #8202 Hm... Ez a com8 féle Rf1 es konverziója? Ezen feltűnően sok fa lóg át csúnyán a szalagkorláton. Rf1be emlékeim szerint nem volt. -
Nordschleife Tourist v1.65 (865.9MB! :)
-
:DD -
naja, valaki egy Citrom C2-est csináljon! :D -
Még egy Clió kell mint egy falat kenyér, még ha hazai is ... -
PacsutaTibi #8197 Érdekes ez a cikk is.
http://www.origo.hu/auto/20080414-renault-clio-kupa-slick-gumin.html
Tehát volt 3 fajta gumi is.
Meg a váltó is változott. Ezt hallottam is nemrég az egyik videóban, ami talán 2004 év elején volt, hogy akarnak majd új váltót, de talán arra az évre még nem lesz.
Szerintem a 2003ast kellene megépíteni, majd aztán változtatgatni esetleg a többit, vagy upgradesként megvehetővé tennni. Festésekből is most nekem a 03asok tetszenek, lehet azért mert a többit már többet láttam megfestve Rfactorra. -
PacsutaTibi #8196 Megint kóborolok rég elveszett lapokon, de mindenütt csak az az általános táblázat van ami az előző linken is. Itt pont az alsó érték van megadva súlynak.
http://web.archive.org/web/20040207181450/http://www.jbmotorsport.hu/auto.html -
Ja, a lenyeg:DDDD
Alexease, password: sg. -
Az AC miatt kicsit elcsusztam a dolgokklal (:P), igy inditok egy szervert tesztelesnek (azt sem inditottam meg soha:P) itt: Indianapolis Motor Speedway, ezzel: Nissan 370z
10-ig, mert dolgoznom kell(ene), meg amugy sem biztos hogy menni fog:) -
PacsutaTibi #8193 :) -
Írtam nekik. Hátha nem szarnak le. :) -
PacsutaTibi #8191 http://gyorsasagi.hu/technika/2004-03-30-a-renault-cliok-szuletese
Itt is csak tájékoztató jellegű adat van.
De az alakatrész lista van a 3as Clióhoz, valamint a 2es clióhoz is, de az a francia változat, a duplakipufogós, a magyarba kitudja milyen volt.
De elvileg innen szedtem le, most nem akarja megnyitni egyik böngészőmmel se, a fájlokat.
http://www.renaultsport.com/-Vehicules-et-Reseau-.html
Ha gondolod akkor írj a szövetségnek is. (De az Astrát is kérdezd meg, már van elsőlökös is hozzá. :D ) Én rákérdek megint a versenyzős fórumon. -
Fércbukon írtam a Zengő Motorsportnak, hátha van kallódóban valami fiók mélyén egy homológ lap. Most írtak vissza, hogy nincs, kérdezzek rá az MNASz-nél.
Az alkatrészlista sem rossz, pláne ha van futómű is, esetleg rugók adatokkal, de leginkább amit nem találok az a kocsi tömege. -
PacsutaTibi #8189 De ez eggyel korábbi kocsi!!
Egyébként teljes alkatrészlistám (képekkel, vagy 100 oldal) van, de azzal nem sokra megyünk. (pályára: Clio2-3, új Megane, FR2000, rallyra: ClioRs, Megane N4)
Nemtudom hogy van ez, ha építesz egy kocsit, akkor ahhoz kell úgymond venned egy homológ lapot is? Vagy miért van az hogy nem nagyon találni a neten, vagy amit találni, pl C2 R2 Max (hivatalos lapról) azokra vízjel van téve.
Egyébként a 2006os Swift kupa homológlapjának munkapéldánya is fel van rakva az MNASZ honlapjára. Nem értem akkor a Clió és Astra miért nem lehet fent. (Úgysem épít már senki olyan kocsit) Írok a héten nekik egy szép levelet. Korábban amikor csak az Astra volt a téma, akkor kértem több helyen is, olyan fórumon amit nagyrészt versenyzők használnak, de nem kaptam választ. :(
-
Joke1RS #8188 Ingy egyszer csinált fizikát a Clio Cup 2008-hoz. Ahhoz meg volt a teljes dokumentáció. Talán még megvan nála... -
Viszont ami leginkább kellene az egy homológ lap, de eddig nem találtam. Alapvetően eléggé széria autónak tűnik leírás alapján. Motor váltó nem változott, a 2003-as verzióban a difizár is tilos volt, szóval tényleg csak a könnyítás, meg a biztonsági cucc miatt versenyautó. Meg persze a futómű, gondolom ültető rugó meg lengéscsillapítók. Esetleg egy verseny kuplung. Maga a geometria maradt, van is ilyen futóművem, sőt a MacPhersonra kitaláltam egy sokkal jobb verziót mint az eddigi, ez szinte tökéletesen modellezi a kerék mozgását.
Szóval ha valaki tud 2003-as kupás Clio homológ lapot dobjon meg vele, köszi. :) -
PacsutaTibi #8186 Tényleg! :D -
volt persze, csak model nincs hozzá, bár talán az m6 simraceway-be bentvan.. :)
a teljes Simraceway autó és pálya lista is jöhetne rF2-re! :D
szerk:
Alex-nek megvannak elméletileg a modellek
-
PacsutaTibi #8184 Köszönöm szépen előre is.
Volt régen egy olyan is hogy McLaren M6 GT, meg McLaren M81 Mustang. ;)
-
MP4. Mondjuk akár lehetne már a P1 is. :) -
melyik McLaren ? F1 vagy a zenelejátszó ? :) -
Ha megvan a kész modell azokkal az átalakításokkal amiket írtál esetleg tudok beszélni a brazil gyerekkel, hogy rakja be rF2-be. Addigra talán kitanulja a dolgok menetét, egy McLaren-t már belerakott. Majd lassan annak is elkezdem csinálgatni a fizikáját, mert az rF1-es nem jó.