19779
  • Alexease
    Nemtom:) Azota sem nyultam hozza erdemben;)
    Kicsit izmosabb palya, kismillio object, maceras a dolog.

Raadasul van egykis bukta a realroad-dal, pontosabban a tukrozodessel. Mivel minden objectnek kulon kell megadni a tukrozodest, ami alap flat, es amit a megadott koordiinatahoz szamol, nagyon nem mindegy, mennyire nagy a szintkulonbseg kozben es azon mekkora az object.

A legelso gond mar a celegyenesben van, mivel nehany metert lejt, es vegig 1 objectbol van a kerites. Igy az egyik vege az ut "alatt" a masik az ut "felett" tukrozodik:D

Szet kellene szedni 1-2 meteres darabokra, es azokat egyenkent beallitani.
    Raadasul eleg dimbes-dombos a palya, van nehany ilyen resz.
    Persze normalis tukrozodes nelkul is jo lenne (az auto es a felhovel nincs gond), de idegesit a dolog, nem szeretek szart csinalni.

Itt icsit elment a kedvem, most pihen a dolog (raadasul egesz heten itthon is dolgoztam).
  • Ingy2
    Donington miko?
  • Ingy2
    pirannyán van egy film, Touring Car Legends, érdemes leszedni
  • Ingy2
    SLI recommended
  • Szabi #7976
    na itt se lesz 10nél több fps :D
  • Ingy2
    Tök jó...lenne csak az ellenfeleket nem lehet kiválasztani mert üres a mező és nem találtam azt a kiba next session gombot.

Kiprobáltam a Hondát Snettertonban, hát nagyon sikítozósan jó pláne a végén a hosszú jobbosban a balláb fékes ív korrigálás igen élvezetes.

Közben az AC is fejlődik, kiadtak hozzá még egy lotus-t , viszont a 312T tényleg nem rossz.
  • Alexease
    http://www.racedepartment.com/minimalist-rfactor-2-ui-hd-released/
  • lac coo
    Fantasztikus........
  • Szabi #7972
    megjelent a Williams FW26 v0.2 béta verzió :D
  • lac coo
    Vagy nem is kell, minek.....! Jol ismerem mindket jatekot, tisztaban vagyok vele melyik mit tud, engem nem kell meggyozni semmirol, foleg nem arrol, hogy valaki latja hogy vicc ... ! :)) Felesleges flem az egesz......
  • lac coo
    Akkor szedjetek le egy viragboltit, es lehet probalkozni ! Segitsegek nelkul nehez lesz, most mondom ! :))??Varom a videokat !
  • Joke1RS
    Csacsiság amit kitaláltunk? Mégis mit találtunk ki?
    Adva van egy AC video és adva van az élet. Ebből látható, hogy mi a helyzet, nem kell semmit kitalálni!
    Most komolyan, még Te funboyozol le másokat, közben meg olyan szerelmes vagy az AC-be, mint Hamilton Scherzingerbe!
  • Szabi #7968
  • lac coo
    :))
  • Alexease
    SOON...:)

• lac coo
    Köszi !
  • Alexease
    Goldeport v0.50

- Frissitett RealRoad
    - Uj 3-3 darab elmentett felgumizott es vizes aszfalt*
    - Meg nehany darab tukrozodo object beallitas**
    - Uj idojaras beallitas mindharom reszhez (Prac, Qual, Race), elore gumizott aszfaltokkal
    - Ket tucat material shaderezve (de eredeti texturakkal:P)***
    - Nehany ejszakai vilagito felirat/object (csak material:P)

*Csak a Scripted idojarasnal kivalasztva mukodnek!

**Az rF2-ot eleg jol lehet(ne) optimalizalni. Kulon-kulon lehet megadni egyenkent az objecteket a palyarol, mi tukrozodjon a vizes aszfalton es mi az auton. Es persze ezeknek a tavolsagat, LOD-jat, felbontasat, frissiteset stb. Bazi sok ido, de nagyon megerne, mint nyersen raereszteni mindent:P

***Eddig csak az aszfalt volt megcsinalva, a tobbi natur T1-es rF1 cucc volt:) Most otletszeruen megcsinaltam nehanyat, a bevilagitasnal azert szamit. Nem mintha, ez a palya a szepsege miatt kellene:D

A repulorajtos (SPACE-szel atugras) bug-gal nem tudtam mit kezdeni. Se leiras, se otlet, se semmi. Kiserletezni kellene, de nincs kedvem:P
    Nem atugorva a felvezeto kort, korbeerve rendesen, mukodik, nincs vele (elvileg) gond.
  • lac coo
    Ok, azert kerdezem ! :) Ha gondolod ird be a video ala ha lesz link......
  • Alexease
    Majd a kovetkezo verziot, delutan osszecsomagolom, es feltoltom egy noname helyre;)
  • lac coo
    YT-on kérik a Goldenport pályádat, be lehet linkelni ?
  • Alexease
    A Marussia valoszinuleg eleg jo, van tapasztalatuk es adatuk, mivel az ISI az rFPro-val hivatalos F1 csapat(ok)nak keszitette a szimulator(oka)t;)
  • zolee145
    Fizikában jó kiindulási alap lehet a Marussia. Tulajdonképpen annyi, hogy utána kell nézni a két autó közti különbségeknek, már amihez földi halandó hozzáférhet. Gondolok itt gumi méretre, szárnyakra (mit engedtek a szabályok mit nem, és akkor abbal lehet ötletelni, hogy vajon mekkora lehetett a leszorító erő a Marussiához képest), és persze maga a motor is elég nagy különbség.
    Azért F1-nél jórészt ötletelés van, és az ilyen dolgokból megpróbálod kitalálni milyen lehet. Talán a Marussiában az ISI részéről kevesebb az ötletelés mint egy átlag F1 modnál, ami 99%-ban találgatás.
  • V43 1105
    Én egy 97-98-99-es Jordanre gondoltam, mindig is imádtam azt az autót. :-) Pofás fizikával, fizikákkal, többféle festéssel, két pilótával, hogy mindenki megtalálja a saját magára legjobban passzolót. :-)
  • Alexease
    MINDENRE van igeny:)
    De erdemes elott korbenezni, mert ha jol tudom, 2 csapat is keszit korabbi F1-et. Nem teljes evadokat, "csak" 1-1 autokat.

De szerintem nem is erdemes teljes evaddal kuzdeni, inkabb legyen 1-1 auto jol kidolgozva, a mezony festest majd megoldjak. Online ugy sem hasznalnak ki, offline AI-val meg tokeletes a kulonozo festes es a Talent beallitas. Autobol ugy sem latni a kulonbseget, Codies F1-szintu osszetett jatek meg ugy sem lehetseges.
  • V43 1105
    Lenne igény 90-es évek második felében használatos F1-es autóra rF2 alá? Igaz fizikában nem vagyok otthon :/
  • lac coo
    Ez egy csacsiság amit itt kitaláltatok AC-val kapcsolatban :)))
    Nekem speciel lövésem nincs hogy mennek akkorákat keresztbe, minden segítség nélkül nekem csak egy héten egyszer jön össze :)
    Nálam pont forditva van, itt megyek 100 métert az elsőkerekes Clióval, még ha a hátulja a fűbe van akkor is, szinte magától működik: keresztbeáll padló gáz, megy jó sokáig stabilan keresztbe majd szépen beáll egyenesbe :DD

Próbáljátok ki , mást nem tudok mondani, egy rendkívül jó dolgot hagytok ki !!!
  • Szabi #7954
    szép az autólista
  • zolee145
    Azért az megnyugtató, hogy gépen sem megy jobban mint élőben.
  • mcmoha
    Igen. :)
  • zolee145
    Kiadták a gokart modot?
  • Joke1RS
  • Joke1RS
    Elkezdték csinálgatni, vagy konvertálni? - nem tudom, a TCL-t rF2-re.
    TCR
    A Sierrát próbáltam Zolder'79-en, kicsit kamunak érzem a nagy tapadást, de egy kis állítgatással elég szépen lehet keresztben vinni, persze nem az egyenes teljes hosszában, mint az AC-ban, mert az aszfalton elég nehéz lenne, ahogy a real videóban is látható.
    Azért próbáljátok ki, szerintem élvezetes!
  • lac coo
    Má mé lenne az a tuti ?! :D
    Ez is tuti, csak unom a két Rönőt meg az egy Nissant :DDDD

Drift témához én nem szólok hozzá, mert az nekem soha nem ment és nem is fog :))) AC szerintem is nagyon jó, életem legautósabb érzését adja ! Ez is jó, de néha röhögök az FFB-n, hogy most mi a fenét akar a be-be rántásaival :))
  • b-type
    off:
    persze nem vagyok versenyző, de havi egyszer kivittem a kocsim ide a Kakucsringre amíg el nem pukkant (még az udvarban áll, de már megvették).
    Vittem el már e30-t, csak az erősebb volt.
    Nyilván nem fogom azt mondani hogy ez az, mert ez csak egy szoftver, és bizonyos dolgokra képtelen a kontroller legyen az bármilyen drága, akár biztonsági okokból is.
    Azt sem mondom hogy ülj bele és egyből jó lesz az AC, mert be kell állítani, és még akkor is lehet vele hülyeségeket csinálni (régebbi verzióban annyira leengedni a kocsit hogy galibát okozzon, vagy nekimenni ennek-annak és akkor hülyén viselkedik.
    körözni, driftelni is lehet így is, úgy is...nekem a legjobb, és csöppet sem érzem viccesnek a fizikáját, vannak autók amiket nem annyira kedvelek, vannak olyanok amivel foglalkozom.
    Ez így van az rF-ben is..és minden más szimben amivel dolgom volt.
  • Szabi #7946
    nekem aztán ugyan mindegy, hogy ki hisz nekem, vagy ki nem, csak ne ítélj meg valamit videó alapján.. általában nem a gagyi kört szokás megosztani, hanem ahol 18. próbálkozásra szépen összejön minden :D

ez kb 23.próbálkozásra (miután már sok-sok óra alatt kiismertem a pályát és az autót) jött össze így :)

viszont ha gondolod odaadhatom a steam akkom, ha kiakarod próbálni az e30as driftelést :DD
  • zolee145
    Asszem valami jobbos kanyar volt, keresztben, és csúszott az autó keresztben, még mindig, még mindig... mondom ez most így megáll a pálya közepén. De nem, hanem csúszott még vagy 200 métert, becsúszott a kanyarba, majd onnan keresztben ki.

Jó mindegy, hiszek neked, tévedtem, lehet így menni. Ok?
  • Szabi #7944
    az első dolgom csuszkálás előtt kikapcsolni a gumikopást, a csúszkálást akarom élvezni, nem a 2percenként kerékcserét, arra jó a valóság is :D

viszont attól még bekapcsolt gumikopással lehetne menni körönként boxba, az nem a játék hibája, ha valamit nem akarok pontosan leszimulálni, ezért kikapcsolom.. attól még az autó csuszása valósághű és reális..
  • zolee145
    Ami idétlenül néz ki, az idétlen is.

Saját véleményed, amit tiszteletben tartok. Nekem meg más a véleményem. De most nem érzésekről beszélgetünk. Az ami abban a videóban van az vicc. Lentebb van egy videó, ami pont erről győzött meg.
    Hogy ki mit érez, kinek melyik stílus jön be jobban az egy dolog, nem vita tárgya. Sőt érzés, tetszés nem is lehet vita tárgya. Az viszont, hogy egy valódi autóval mit lehet és mit nem lehet megcsinálni már egy másik dolog.
  • zolee145
    Ez nem pont azt mutatja, hogy egy versenypályán mégy egy teljes kört, és lehetetlen helyzetekben is megfogja az autót miközben a gumi nem melegszik el, nem kap defektet stb. :)
  • b-type
    Szimes topikban nem azokat szokták leszólni akik videó alapján ítélik meg egy játék fizikáját?
    szoftver, elég sok mindent lehet benne állítani.
    A saját véleményem az hogy autókezelésben AC a legjobb, ez elég messze áll a véleményedtől hogy vicc lenne a fizikája, ezért is írtam.