rFactor 2 és LeMans Ultimate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
a cars-os még csak alfa verzió ? 😄

"Nulla tenaci invia est via"

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Nekem meg egy DFP-m van, 1 hetet hasznaltam csak (jott a G25), a gyari dobozaban pihen😉 Az az aranytartalekom, remelem nem lesz ra szukseg.
lac coo
nem dobtam ki ....egyszer rászánom magam megint és írok neki, hátha most valami betépett ügyfelest fogok ki ! 😄

Alexease
A Logitech neha meglepoen korrekt es erdekes, valoban kepesek dragabb cuccbol is teljesen ujat kuldeni. Magyarorszagon is mukodik ugy-ahogy, de kint megjobb.

Ket eve „ismertem” a Logi HU/EU kepviseletenek az egyik kisfonok csajat, de mar nem vagyunk „joban” (<#zavart1>).
A Logi kikoltoztette a Svajci alpokba, mert ugy gondoltak ott jobban tud majd dolgozni😄

Ha meg nem dobtad ki, erdemes beprobalkozni vele.
Szabi
én többszörös hibás Force EX-et (15ezer ft) akartam javíttatni, vagy legalább alkatrészt hozzá, de mondták hogy sajnos már nem tudnak alkatrészt adni, meg cserekormányt se, viszont egy DFGT-t (45ezer ft) kiküldenek akár.. pár nap alatt itt is volt Hollandiából 😊

pár nappal késõbb több ismerõs is bepróbálkozott, de õk csak 20%os kupont kaptak 😄

Parancsolj 😊 itt már írhatod is

Van egy MX-518-as egerem nem mai darab de tökéletesen teszi a dolgát, írtam nekik(1 napon belül válaszolnak) hogy az egyik teflonos csúszótalp le esett és eltûnt. Másnap vissza írtak hogy sajnálják de már 3 éve nincs gyártásban az egér, de egy G500 talp szettet elküldenek ha úgy gondolom hogy meg tudom oldani belõle😊 természetesen ingyen és bérmentve UPS futárral😊 Na már úton is van a lényeg ha tudnak segítenek.

lac coo
Magyar elérhetõségeket már mind megkeresetm, kb semmi ....
De nagyon nem is érdekel,Logitech nem szervizel,tudtommal, meg van másik kormány ...

Fehercsoki
Hívd fel õket és kérdezd meg, amúgy logitech.hu-n biztos van elérhetõség.

lac coo
De hová írjak ?

Logitech?? simán írsz nekik mi kell ha van küldenek😊

Fehercsoki
PH-n van valaki aki logitech kormányokat javít, esetleg kérdezd meg tõle, hogy tud-e ilyet szerezni.

lac coo
Hát honnan szerezzek olyan vackot ??? 😊

Fehercsoki
És azt nem lehet cserélni?😮

lac coo
nekem sajnos kb 2 évet bírt, utána a kis tárcsa ami az optikai érzékelõben forog, olyan szinten összezsugorodott a gyenge anyagminõség miatt, hogy kettérepedt, így egy filléres vacak miatt kuka az egész ....

Szabi
persze, tényleg nagyon jó, ha komolyan akarsz versenyezgetni akkor ez a legelalja minimum amit venni kell 😊

DFGT? És meg vagy vele elégedve? Mindenhol azt olvastam h nagyon jó!
lac coo
Ezt kicsit túlzásnak érzem azért... 😄DDD

Szabi

<#szeret>

Szabi
Logitech DFGT-m van
és egy Fanatec ClubSport Premium lenne nagyon jó Bmw kormánnyal, ClubSport V2 pedállal és CSR váltóval, esetleg még egy CSL szet hozzá székestül, viszont ez így 400ezer ft + szállítás 😞

Sziasztok! Ti milyen kormánnyal toljátok a játékot és milyet ajánlanátok?
zolee145
<#taps>

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Szabi
igazából azon is csodálkozom hogy ezt kiadták, a játék a tegnapi zártbétás verzióval kifagyogatot 😄

lac coo
Amig nincs eso a szelvedon, addig nem is kell ablaktorlo. 😊 Talan most mar lesz ,ha kijon az update, ha mar vizfuggony van talan ez is.....

Alexease
ISI modszer: ha masfel evig rosszul mukodott, akkor megcsinaljuk, hogy ne mukodjon😊 Egyszerubb mint szenvedni vele😛
Alexease
Igen.
bakkerman
ez még mindig béta?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

lac coo
Jah, értem ... 😄D

Szabi
ezt írtam én is 😄

lac coo
Nálam az új Clioban sehogy nem mozog... 😄

Szabi
most már legalább nem mozog hibásan az ablaktörlõ 😄

lac coo
Jaaa!! Értem új ficsõr, szakadó esõben elmarad a buli 😄DD

Szabi
úgy mint ahogy igazából is csinálják..... sehogy.. 😄

lac coo
Ezzel hogy lehet versenyezni ? 😊))) Értem én hogy vízfüggöny de azért valamit csak kellene látni 😄D

Updated Renault Clio 197 v1.41 car and Malaysia v1.42 track components have been released. http://rfactor.net/web/rf2/rf2dl/
Ulvar
heeheheee xD

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Szabi

pff, állítólag csúnyán megbukott belsõ teszten valami, így leghamarabb jövõhéten lesz frissítés.. :-/

Alexease
Valoszinuleg az, amit mar egy joideje a zart betaban massziroznak. Gondolom, most lesz benne egy-ket uj funkcio is, es a meret alapjan frissitenek nehany korabban kiadott modot is.
Szabi
elméletileg ma/holnap jön egy jó nagy frissítés 😊

Szabi
Cart '95 mód is készülget

frango
Basszuus😄 Én vagyok a hülye:s Bocs a kommentekért...<#whatever>

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

frango
35-50 környékén állítom be általában. Pont az a bajom, hogy erõsnek erõs tud lenni, de nem érzem amikor elkezd csúszni. Kanyarokban is van amikor leszakítja a kezem van amikor meg semmit nem csinál. Nem tudom nekem ez fura iRacing után.

Nightt
Mi bajod vele? Szerintem teljesen jol be lehet allitani jatekon belul, nem baj ha eros, legalabb jobban erzed, hogy mikor csuszik meg a kerek. Kikapcsolni eleg nagy butasag.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

frango
Most kezdtem el próbálgatni a játékot és az FFB-vel vannak gondjaim. Vannak valami beállítási lehetõségek cfg. fájlokban vagy valami? Így alapon úgy vettem észre jobban járok, ha kikapcsolom, mert semmit nem segít...

Ulvar
<#eljen>

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Szabi
a francia ligás srác most Dallara-t csinál 😄

Nightt
OMG... Reggel van es masnapos vagyok...<#sniffles>
De meg igy is tudom, hogy kell fogni a kormanyt<#ticking>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

lac coo
Ilyen johetne, bizony !

Szabi
"Now that the pre-season stuff is over, hoping to get data from the BTCC team we're working with before they get too busy racing." Tim

jól hangzik 😊)

Danecay
És azt is aki LY-al írja a fogja-t <#idiota>