rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ket eve „ismertem” a Logi HU/EU kepviseletenek az egyik kisfonok csajat, de mar nem vagyunk „joban” (<#zavart1>#zavart1>).
A Logi kikoltoztette a Svajci alpokba, mert ugy gondoltak ott jobban tud majd dolgozni😄
Ha meg nem dobtad ki, erdemes beprobalkozni vele.
pár nappal késõbb több ismerõs is bepróbálkozott, de õk csak 20%os kupont kaptak 😄
"Nulla tenaci invia est via"
Van egy MX-518-as egerem nem mai darab de tökéletesen teszi a dolgát, írtam nekik(1 napon belül válaszolnak) hogy az egyik teflonos csúszótalp le esett és eltûnt. Másnap vissza írtak hogy sajnálják de már 3 éve nincs gyártásban az egér, de egy G500 talp szettet elküldenek ha úgy gondolom hogy meg tudom oldani belõle😊 természetesen ingyen és bérmentve UPS futárral😊 Na már úton is van a lényeg ha tudnak segítenek.
De nagyon nem is érdekel,Logitech nem szervizel,tudtommal, meg van másik kormány ...
és egy Fanatec ClubSport Premium lenne nagyon jó Bmw kormánnyal, ClubSport V2 pedállal és CSR váltóval, esetleg még egy CSL szet hozzá székestül, viszont ez így 400ezer ft + szállítás 😞
pff, állítólag csúnyán megbukott belsõ teszten valami, így leghamarabb jövõhéten lesz frissítés.. :-/
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
De meg igy is tudom, hogy kell fogni a kormanyt<#ticking>#ticking>
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
jól hangzik 😊)