19779
  • zolee145
    Van egy spanyol faszi aki már konvertál, csináltam neki Priushoz, meg DeTomaso-hoz fizikát. Annyi a baj, hogy ő most éppen rá van indulva egy másik spanyol faszi fizikáira, aki viszont az eddigi fizikáit tőlem másolta. Megnéztem a fájlokat.:D Nem is ez a lényeg, csak az, hogy vele nem olyan túl jó a viszony. Semmi harag vagy ilyesmi (ellentétben a fizikással, akinek szóltam, hogy hahó, ezt nem kéne), csak nem hiszem, hogy abból lenne valami.

A brazil nagyon szépen konvertál rF1-re, sőt érdekelné is az rF2, már beszéltük, hogy szerinte is az a jövő, csak ő még nem tudta megvenni az rF2-t. Úgy látszik a vásárlás hiánya csak itthon nem riaszt el senkit a használattól. :D
    Szóval ameddig a brazil gyerek nem tud rF2-t venni addig marad az rF1.

Laci meg a Shift modot farigcsálja, de ő meg nem akar rF2-re konvertálni, mert nem megy rendesen a gépén. Laptop, azt hiszi erős, pedig már elmagyaráztam neki, hogy a laptop nem arra való.:)
  • Alexease
    Igazabol semmihez semmi leiras nincs;) Az ISI oldalan vannak doksik, alap infokkal, de aztan annyi. Az auto biztos hogy szivas, ha masert nem is, de az uj gumi es a rugalmas kasztni biztos cumi;)
  • Szabi #8098
    ha tudnánk, akkor már Zolee rég átrakta volna őket és nem brazil sráccal kéne szenvednie :D

elméletileg a brazil srác átrakosgat majd egyszer néhány autót.. most pl. kacsán dolgoznak Zolee-val (rF-re), csak győzzük kivárni mig lesz néhány autót rF2-re is :)

van egy magyar srác aki tuningautós módot csinált a shift streetből forza4es modellekkel (rF-re), viszont a legtöbb autónak takonyfizikát csinált, így pont a lényeges jó fizika tűnt el :-/
  • Ingy2
    Tud valaki leírást hogy hogyan lehet rf1-ből rf2-be konvertálni autókat? Jó lenne átpakolni a shift street kocsikat. Zolee tud róla nem gerilla akcióról lenne szó. Vagy én vagyok vak de nem találok semmilyen segítséget.
  • Alexease
    Eloszor rendszeres, osszefogott kozosseg kellene ide a topic-ba, neha gyors megegyezessel 1-1 rovidebb fun race, es esetleg kesobb bajnoksag.
    Azonnal bajnoksagot szervezni szinte selytelen:)
  • Szabi #8095
    BlancpaiN Endurance Mod 2012 by PetraGTC 1.0

- all cars updated maps to latest build
    - porsche hitbox fixed
    - all cars tweaked damage
    - all cars optimized for less material load (saves the rf2 engine, less stutter)
    - f430 lods fixed,
    - all cars tweaked cpits
    - z4 downshift sound fixed
    - all cars new windows reflec
    - no hard tyre atm (sorry, maybe next time)
  • Alexease
    Nalam is monst csorog. Kivancsi leszek ra, az eddigiek jok voltak.
  • Ingy2
    ya
  • Ingy2
    asszem kijött a bes 1.0 linket nemtok mert btsynccel jött le
  • Joke1RS
    Jó lenne végre egy bajnokság, mondjuk evvel a moddal!
  • Ingy2
    Sztem jobb lett sokkal, természetesebben mozog. Neked is köszi Zolee145 :)
  • Ingy2
    Zsír vagy testing :)
  • Alexease
    Elvileg mukodik az elozovel egyutt, parhuzamosan felteve, lehet tesztelni (nem probaltam:P).

Ferrari_458_Ingy_Challenge-v010.rfcmp
  • Ingy2
    file

Meni tenx!
  • Alexease
    Ezt mar nem lehet csak ugy modositgatni:) Az MFT file-okban ott vanak a MAS kodok, ha nem stimmel, nem megy.
    Ki kell csomagolni az egeszet, es ujra osszeepiteni a MAS-okat es az rFCMP-t.

Kuld el a modositott file-okat, osszerantom, aztan kiderul.
  • Ingy2
    Valaki tud csomagolni? mert a fasz kivan beraktam a módosított hdv és pm filet és nem látja a modot.
  • Ingy2
    Köszi a baj az volt hogy az rf1 es mas editorral próbálkoztam

Zoli szerintem nézd meg susp editorral mert picit elbaltázottnak tűnik , vsz ha a shifteset bemásolod már attól jobb lesz.
  • Joke1RS
    documents/Factor2/Support/Tools/Mas2.exe
  • Joke1RS
    .mas fájlt a documents
    Factor2SupportToolsMas2.exe-vel lehet megnyitni
  • Szabi #8081
    írd meg a topikjába, aztán hátha kijavítja :D
  • zolee145
    Azért a 458 Italia majdnem F1-es. Mármint a futómű, meg a dolgok elrendezése.
  • Ingy2
    Próbálok belenézni a 458 Challenge futómű geometriájába, mert sztem (a féken kívűl) az a gyenge pontja, amúgy zsír a cucc, csak a mas-t sehogy sem tudom megnyitni. Ha ez rendbe lenne rakva verné az AC verziót(mivel egy szubjektív pöcs vagyok megindoklom:AC-nál negatívum 1, gumi(már taglaltam) 2, mintha a motor a motorháztető felett lenne súlypontilag olyat bicskázik a paripa ez egy verseny autónál cinkes). Rf-nél , nagyon jól érezni hogy a kocsi a kerekek között fekszik. A gumi tapadás vesztése is teljesen korrekt csak valahogy a futómű geometria sántít mintha F1 es lenne.
  • alexander1993
    Értem. Köszönöm.
  • Alexease
    Nehany napos-hetes-honapos munkaval eleg kompatibilisek;))))
    Palyat at lehet rakni 5-10 perc alatt, de annak nem sok ertelme van.
    Autokhoz nem ertek, de az valszeg eleg nagy szivas (legalabbis normalisan).
  • Szabi #8076
    semennyire, de átkonvertálhatóak
  • alexander1993
    Hello! Az rFactor 1 modok mennyire kompatibilisek rFactor 2-n?
  • Szabi #8074
    CHANGE LOG V0.82:

- Fix Vmod creation (Online races are now possible!!)
    - More LOD optimization
    - Internal sounds volume tweak
  • Ingy2
    Pointer a te embered
  • HRC Dodi
    Üdv!

Egy komoly szimulátor projekt (komplett formula replika autóval) megvalósításához kérnék segítséget! Ha a szakik közül lenne olyan, aki időt nem sajnálva megkönnyítené a munkánkat, tippjeivel, tanácsaival, stb... azt nagyon megköszönném! Amint valaki jelentkezik, a továbbiakban írok neki PÜ-t!

A nagy részéhez megvan az alap(az autó is), a mozgatás megoldása, és az elektronikus dolgok összekapcsolása a nehézkes... Pneumatikus dolgok ha nem muszáj ne... (Aktív kormány<->mozgatószerkezet) Az esetleges dolgok legyártása se okoz gondot. Na de a többit majd akkor, ha sikerült összehozni a segítséget...

Köszönöm előre is!
  • Alexease
    Gondolom ez a kulsonezetes GRID2 cockpit, hozzabarkacsolva a MoTeC es egy kormany (kicsit elcsuszva balra):)
    Ehhez valoban nem szukseges meg link, van auto boven, amivel lehet versenyezni:P
  • Szabi #8070
  • Alexease
    Akkor cockpit nincs hozza;)
  • Szabi #8068
    Petra csinálgatja, de még nagyon korai verzió, Grid2-ből van a karosszéria :D
  • Alexease
    Az az auto honnan s mibol van?:) Link?:P
  • Szabi #8066
    FERRARI CHALLENGE 2011 - VERSION 0.81

CHANGE LOG V0.81:

- Fix Dirt windshield texture (Now more cleaner)
    - Fix undertray issue
    - Fix SteeringWheel Axis
    - Animated hands on wheel are better
    - Some LOD optimiztion
    - Fix Backlights
    - Add new Physics parameters (Torque distribution on Engine, Clutch, Gearbox and Differential)
    - Now differential settings are close excluding preload. (This is a way to simulate E-Diff from Ferrari)

• Szabi #8065
  • lac coo
    :D

• cselt
    Nyuszi tojta
  • lac coo
    Olyan is van, főleg nem sport autókban, hogy a 100 % gáz nem 100 % ! :)

Manapság nagy divat az elektromos gázpedált meghekkelni, és jogos, mert gondolom környezetvédelmi meg ilyen okokból hiába rúgod telire, nem azt a jelet adja át ....Nekem a C2-ben még ennek tetejében érezhetően "kisimitja" a pedál mozgást ....
  • zolee145
    Igazából a Ferrarinál pont elég a Manettino. Az állítja a váltót, a segítségeket és a futóművet is, plusz a motor gázreakcióit (ami mondjuk egy nagy átverés :D) és még a kipufogót is.
    Egy olyan plugin kellene ami az upgrades menüt gombra vagy tekerentyűre vagy valamire rárakja, és a pályán kapcsolgatható.

Az aktív felfüggesztésre van még 2-3 évük, de vissza akarják hozni az F1-be, szóval lassan nekiállhatnak. Hibridekkel kapcsolatban már írtam nekik fészen, de nem jött semmilyen válasz, pedig lassan azt is el kell kezdeniük rendesen megvalósítani.

(Visszatérve csak zárójelben a gázreakciókra: amikor egy utcai autóban benyomjuk a Sport gombot az általában annyit csinál mint amit mi a játékban be tudunk állítani, magyarul a gázadást linearitásáét állítgatja. Mondjuk 50% pedál lenyomásra alapból 20% gázt ad az elektronika, de ha a sport gombot benyomtuk akkor 20% lenyomásra már megkapjuk a 70% gázt, vagy inkább folytószelep nyitást. A 100% mindkét esetben 100%, magyarul átverés. Az M5 E60 annyiban különbözik, hogy ott az alap 400 ló helyett kapjuk meg a max 507 lovat, ami nem azt jelenti, hogy pluszt kapunk, hanem azt, hogy alapból nem kapjuk meg az összes lovat amiért fizettünk a szalonban. :D)

De visszatérve az upgrades-re, ezt már jóideje mondogatom, asszem Ingy-t is zaklattam már ilyennel, hogy verjen orrba valakit az ISI-nél a pályán kapcsolgatható upgrades miatt.