rFactor 2 és LeMans Ultimate
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A palya (Laguna Seca) elvileg „egyszeru” konvert 0.1 verzio, tobb honapos darab, de ahhoz kepest eleg jo. Bar esoben es ejszaka mar vannak vele latvanybeli problemak😉
De a lenyeg, hogy sikerult az ISI-nek megoldania (gondolom letkerdes volt es kompromisszum😛), hogy az egyszerubben belepakolt palyak is mukodjenek latvanyra es funkciokra is.
OK, nem egy high-tech es rF2-spec palya, de ideiglenesen a celnak az ilyenek megfelelnek, amig nem erkeznek a Pozban/Putnam tipusu rF2-re szant palyak😊
Tudom, vannak akiknek meg azok is gagyik es rondak (nincs elet a palyan, rossz a bevilagitas es csunyak a szinek😄DDDD), de ez igazabol egy szim, az rF1-hez kell hasonlitani, es ami nem elhanyagolhato, lazan megy fix 60fps-t (vagyis szimulator😄DDDD).
Hat ja, 3 monitor kellene (es hozza uj gep😛), egyszerubb es jobb lenne a dolog. Kanyarodni is egyszerubb lenne, mert az automata kanyarbanezes idegesit, en meg hiaba probalok ranezni a kanyarivre, ott csak a nyomtatot latom vagy a masik fekete monitort😄DDD
Mostanában én is így szoktam .A régebbi vagyok én, utána a karom, utána a kormány, utána a tablet kijelzõnek, utána még egy kar, még egy kormány majd még egy mûszerfal már nekem is elég szar .😊
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Mondjuk õszintén szólva azokat a pályákat kicsit kevésnek érzem rF2-re, de míg valaki nem csinál jobbat el lehet rajta körözgetni.
Hogyha kisebb gépigényre tervez az ember nyilván kicsit másképpen pakolássza az objektumokat, de végülis míg nincs jobb addig megteszi.😊
rF2 Tracks
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Logitech G25, G27 pedállal
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
az autók új hangjai nagyon jól sikerültek, nem találkoztam semmi hibával a játékban... végre tényleg "kész" a játék, már csak a tartalmakat kell frissíteni hozzá, meg persze sok-sok új autót és pályát csinálni/kiadni 😄
"Nulla tenaci invia est via"
http://rfactor.net/web/rf2/rf2dl/
részletesen a változások
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
May 9 – Renault Megane:
- Updated spec TGM
- Minor aero balance tweaks.
- Minor suspension tweaks.
- Minor braking tweaks.
- Minor tweaks to AI
- Minor camera tweaks
- updated several shaders
- Incorporating the newer more accurate tyre wear model (available with build 146 and higher).
- Incorporate the new engine model, for which code support was originally introduce back around build 90 and higher, which allow more accurate throttle maps.
- Add support for damage model dependencies (such as in those rare cases where you could break off suspension with the wheel remaining on the car can no longer occur), available in build 146+.
May 9 – Formula Renault 3.5:
- Minor tyre tweaks.
- Minor AI tweaks to make relative performance slightly more human-like.
- Minor camera tweaks
- Fix for hole in the nose visible when driving in cockpit view without a driver present
- Incorporating the newer more accurate tyre wear model (available with build 146 and higher).
- Incorporate the new engine model, for which code support was originally introduce back around build 90 and higher, which allow more accurate throttle maps.
- Add support for damage model dependencies (such as in those rare cases where you could break off suspension with the wheel remaining on the car can no longer occur), available in build 146+.
May 9 – Nissan GTR GT1:
- Updated tyre TGM to be more in-line with the C6R New engine model with improved engine braking and throttle maps (must use build 156 or higher).
- Minor suspension and steering tweaks.
- AI tweaks attempt to create a more even correlation between humans and their AI counterparts through all parts of the track.
- Minor Camera tweaks.
- All new engine sound samples.
- Low angles showing underneath the bonnet were touched up.
- Updated shaders.
- Fixed a couple seams.
May 9 – Nissan 370Z:
- Partial redesign of the tyres.
- Minor engine cooling increase.
- Minor suspension tweak.
- Minor AI tweaks.
- Minor Camera tweaks.
- New cockpit gauges
- Fixed position / lap counter display
- Fixed some pop-out’s due to a couple LOD distance errors.
- Updated shaders.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Amúgy lehet, hogy a Forzában azért vannak benne, mert nem PC, és az iR-nek csak pc-re van joga. Faszse tudja. A moddereknek minden platformra van joguk, míg be nem csönget a hatóság. 😄
Ha Tommy hajlandó átrakni a modellt neki lehet szaladni a dolognak, én tutira hülye vagyok a konvertáláshoz.
gyakorlásnak jöhet pár pálya 😄D
de amúgy szerintem ha megkérnénk Tomy-t, áthozná a modellt rf2re, utána már csak a fizikával kell szórakozgatni 😊)
Írd meg neki hogy próbálkozzanak. Mondjuk Mark Skaife-nél. Õ talán megértõbb a jövõt illetõen, hisz õ benne van a bizottságban, korábbi többszörös bajnok etc etc etc...ha õt megfogják akkor a szervezõket Skaife megfoghatja.
És ha megvan a V8 Supercars, akkor megvan a Dunlop + Ute...amik szintén kurva jók.
-- I've had zero response from them, which is quite disappointing. I have been talking to some tracks though, and another Australian series.
<#szomoru1>#szomoru1>
a régi liszenszelt formula autó is csak azért került be, mert személyesen ismeri a jelenlegi jogtulajdonost és megengedte nekik hogy a játékba kerüljön 😊