rFactor 2 és LeMans Ultimate

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Ezt tudom ,de attól még lusta vagyok kínlódni vele 😊)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
A Megane is jo lett, bar korabban sem volt rossz😉

Alexease
Igen, de hat ez megiscsak egy (felkesz)beta, ilyenkor meg sokat valtozik benne minden, nem varhato el hogy tokeletesre fenyezzek a beta update reszet is. Ilyenkor ez van, kisebb plusz munka es szivacs😛 Ez a hatranya a betanak.
lac coo
Miért az nem kínlódás. Az lenne a jó ha egy kattintással elintézné magának 😊)))

Alexease
Uninstall, az a tuti😊 Gyorsan megvan, szerintem megeri tisztan kezdeni, jok az uj gyari tartalmak, nem erdemes kinlodni vele.
lac coo
Én még mindig nem szántam rá magam ,hogy kézzel kibogarásszam mit kell törölnöm, majd új verziót letöltenem 😄DD

Alexease
Kiprobaltam nehany autot, es vezetesi elmenyre, de foleg dinamikara (gumi/palya) mar eleg toppos a dolog.

A palya (Laguna Seca) elvileg „egyszeru” konvert 0.1 verzio, tobb honapos darab, de ahhoz kepest eleg jo. Bar esoben es ejszaka mar vannak vele latvanybeli problemak😉

De a lenyeg, hogy sikerult az ISI-nek megoldania (gondolom letkerdes volt es kompromisszum😛), hogy az egyszerubben belepakolt palyak is mukodjenek latvanyra es funkciokra is.

OK, nem egy high-tech es rF2-spec palya, de ideiglenesen a celnak az ilyenek megfelelnek, amig nem erkeznek a Pozban/Putnam tipusu rF2-re szant palyak😊
Tudom, vannak akiknek meg azok is gagyik es rondak (nincs elet a palyan, rossz a bevilagitas es csunyak a szinek😄DDDD), de ez igazabol egy szim, az rF1-hez kell hasonlitani, es ami nem elhanyagolhato, lazan megy fix 60fps-t (vagyis szimulator😄DDDD).
Alexease
Sehogy sem volt jo a FOV/pozicio allitas, igy maradt😊 Kicsit „lent” van a kormany, „messze” a szelvedo es eleve furcsa a gyari FOV.
Hat ja, 3 monitor kellene (es hozza uj gep😛), egyszerubb es jobb lenne a dolog. Kanyarodni is egyszerubb lenne, mert az automata kanyarbanezes idegesit, en meg hiaba probalok ranezni a kanyarivre, ott csak a nyomtatot latom vagy a masik fekete monitort😄DDD
lac coo
miért lenne ez nyugger stílus, ez a legjobb csak hiányzik két monitor 😞
Mostanában én is így szoktam .A régebbi vagyok én, utána a karom, utána a kormány, utána a tablet kijelzõnek, utána még egy kar, még egy kormány majd még egy mûszerfal már nekem is elég szar .😊

Nyugger stílusban vezet, belelül a mûszerfalba... 😄

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
Hogy hogy így elõretoltad a nézetet ? 😊

Alexease
Alexease
Cooper T51 renderek

Dietrich
😄DDDDDDDDDDDD

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

zolee145
Remélem kikötõdik a cipõfûzõd és orra esel. <#boxer><#hehe>

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Szabi
remélem õk nem színtévesztõk <#idiota><#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

Ulvar
max õk javítanak rajta, de sztem rF2vel foglalkozhatnál részletesebben is. Benned megvan az hogy csinálj jó pályákat, vagy jó fizikákat.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

zolee145
Épp most kért tõlem engedélyt egy csapat a V8 pályák rF2-re konvertálásához. 😊

Mondjuk õszintén szólva azokat a pályákat kicsit kevésnek érzem rF2-re, de míg valaki nem csinál jobbat el lehet rajta körözgetni.
Hogyha kisebb gépigényre tervez az ember nyilván kicsit másképpen pakolássza az objektumokat, de végülis míg nincs jobb addig megteszi.😊

Szabi
<#eljen>

Mills, Portugal és Palm Beach update kinn:
rF2 Tracks

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

lac coo
Jó azt értem, de mondjuk valahol jelezhetné, hogy "update", ha már ez a terv... Vagy maradjanak a sima régi bemásolgatásnál 😊))

Szabi
amiket bemásoltam azok frissültek 😄

lac coo
És ezeket megint egyenként kell kibogarászni, mit kell, lehet frissíteni ?

DrTre
Nem akarok pofátlankodni, de mivel magam is szimulátoroztam, ezért hol máshol is ajánlanám a kormányom, mint versenyzõk között. 😊
Logitech G25, G27 pedállal

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

Szabi
mentem pár kört Mills-ben az új 370z-vel.. egyszerûen zseniális 😊)

az autók új hangjai nagyon jól sikerültek, nem találkoztam semmi hibával a játékban... végre tényleg "kész" a játék, már csak a tartalmakat kell frissíteni hozzá, meg persze sok-sok új autót és pályát csinálni/kiadni 😄

Szabi
1-2nap és jönnek a hivatalos pályák új verziói is

Ulvar
<#eljen>

Alexease
Szabi
Mercedes SLS Safety Car, Formula Renault 3.5, Renault Megane, Nissan GTR GT1 and Nissan 370z all updated/released
http://rfactor.net/web/rf2/rf2dl/

részletesen a változások
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

May 9 – Renault Megane:
- Updated spec TGM
- Minor aero balance tweaks.
- Minor suspension tweaks.
- Minor braking tweaks.
- Minor tweaks to AI
- Minor camera tweaks
- updated several shaders
- Incorporating the newer more accurate tyre wear model (available with build 146 and higher).
- Incorporate the new engine model, for which code support was originally introduce back around build 90 and higher, which allow more accurate throttle maps.
- Add support for damage model dependencies (such as in those rare cases where you could break off suspension with the wheel remaining on the car can no longer occur), available in build 146+.

May 9 – Formula Renault 3.5:
- Minor tyre tweaks.
- Minor AI tweaks to make relative performance slightly more human-like.
- Minor camera tweaks
- Fix for hole in the nose visible when driving in cockpit view without a driver present
- Incorporating the newer more accurate tyre wear model (available with build 146 and higher).
- Incorporate the new engine model, for which code support was originally introduce back around build 90 and higher, which allow more accurate throttle maps.
- Add support for damage model dependencies (such as in those rare cases where you could break off suspension with the wheel remaining on the car can no longer occur), available in build 146+.

May 9 – Nissan GTR GT1:
- Updated tyre TGM to be more in-line with the C6R New engine model with improved engine braking and throttle maps (must use build 156 or higher).
- Minor suspension and steering tweaks.
- AI tweaks attempt to create a more even correlation between humans and their AI counterparts through all parts of the track.
- Minor Camera tweaks.
- All new engine sound samples.
- Low angles showing underneath the bonnet were touched up.
- Updated shaders.
- Fixed a couple seams.

May 9 – Nissan 370Z:
- Partial redesign of the tyres.
- Minor engine cooling increase.
- Minor suspension tweak.
- Minor AI tweaks.
- Minor Camera tweaks.
- New cockpit gauges
- Fixed position / lap counter display
- Fixed some pop-out’s due to a couple LOD distance errors.
- Updated shaders.

Dietrich
szereld le 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

zolee145
Ennél frissebb nem kell, mert már új autók vannak, szóval ezekre ennél újjabb festés már nem lesz. Tényleg, az új autóra is van az iR-nek szerzõdése?
Amúgy lehet, hogy a Forzában azért vannak benne, mert nem PC, és az iR-nek csak pc-re van joga. Faszse tudja. A moddereknek minden platformra van joguk, míg be nem csönget a hatóság. 😄

Dietrich
és az kit érdekel? v8 supercars a hivatalos "liga"-ról volt szó 😄

Szabi
templétek még megvannak, szóval ha lenne valami, akkor lehetne könnyedén frissíteni a festéseket is 😄

zolee145
Ezt meg tudom erõsíteni, mivel pont azok vannak a modban. 😄

Szabi
Forza 4 ben van Ford és Holden is 😄

Dietrich
olyan erõs (kimaradt)

Dietrich
szerintem a szerzõdésük az iracinggel hogy azt szét nem lövöd semmivel.

lac coo
Kicsit szomorú vagyok, hogy csak nem akar beindulni a moddolgatás rF2-re ...😞Anélkül sajnos elég semmirevaló az egész .

zolee145
Nem vagyok róla meggyõzõdve, hogy a geometriát jobban kezeli mint eddig. Gyanítom ugyanúgy fagyna azzal is multiban, de lényegtelen. Tulajdonképpen csak a gumit kellene értelmesen belõni, mert biztos másképpen viselkedik mint az rF1, bár alapvetõen azzal a gumival nincs baj, csak az rF1 korlátaiba ütköztünk. Mindegy milyen trükkel próbálkoztam nem volt annyira határozott a tapadás mint kellene, mindig egy kicsit taknyolódott. rF2-ben ilyen gond nincs.
Ha Tommy hajlandó átrakni a modellt neki lehet szaladni a dolognak, én tutira hülye vagyok a konvertáláshoz.

Szabi
<#vigyor3><#eljen>

gyakorlásnak jöhet pár pálya 😄D

de amúgy szerintem ha megkérnénk Tomy-t, áthozná a modellt rf2re, utána már csak a fizikával kell szórakozgatni 😊)

Ulvar
fõleg azzal a felfüggel ami alapból volt, csak az rF1 nem bírt el vele. rF2 simán elbírna sztem.

zolee145
Ha lehetne rF1-bõl rF2-be konvertálni akkor egy 2012-es V8-at elég könnyen tudnánk szerkeszteni bele. Kíváncsi lennék hogyan mûködne az a fizika itt, nyilván ezerszer jobban.

Ulvar
BDSRSTNT!!! 😞

Írd meg neki hogy próbálkozzanak. Mondjuk Mark Skaife-nél. Õ talán megértõbb a jövõt illetõen, hisz õ benne van a bizottságban, korábbi többszörös bajnok etc etc etc...ha õt megfogják akkor a szervezõket Skaife megfoghatja.

És ha megvan a V8 Supercars, akkor megvan a Dunlop + Ute...amik szintén kurva jók.

Szabi
- Tim, any chance you guys can get a piece of the V8 Supercars action in rf2? Would love to see those cars in the game with the correct physics and all.

-- I've had zero response from them, which is quite disappointing. I have been talking to some tracks though, and another Australian series.

<#szomoru1>

Szabi
elméletileg ma jön a 215 és megkapták hivatalosan a liszenszeket a BTCC autóra úgyhogy jön a bejelentés is ma 😄

oneal1
nem néz ki rosszul, kár hogy nem pirítja neki jobban😊

!Forza Ferrari!

Ulvar
ha kiadják, egy teljes verziós rF2 linket kaphatnék majd? Megköszönném, mert letöröltem a gémet és újra akarom rakni a legfrissebb verzióval, viszont akkor megvárom ha kijön....1-2 héten belül az új.

Szabi
na már a 215-öt tesztelik és eddig úgy tûnik, hogy jól sikerült.. szóval talán hétvégéig kiadják

Szabi
jelenleg még csak egy autóról van szó hogy készül.. 😊)

a régi liszenszelt formula autó is csak azért került be, mert személyesen ismeri a jelenlegi jogtulajdonost és megengedte nekik hogy a játékba kerüljön 😊

Ulvar
Különbözõ vagy egyen fizikával? Mondjuk ha mind 2 verziót megcsinálnák az is jó lenne.