| ISI | Studio-397 | STEAM | S397 Workshop | rFactor2 Store | Forum | DevCorner | Facebook | Twitter | GY.I.K. |
| rF2 Tracks DX11 | rF2 Tracks DX9 | HungarianSimWorld| BSimRacing | VirtualR | RaceDepartment |
-
Nord alakul, mar teljesen jonak tunik. Nem mai cucc, biztos brutal mennyisegu munka van vele.
Az auto is teljesen jo, tisztessegesen ossze van rakva. Erezhetoen kihasznalta az rF2 lehetosegeit.
Az auto modolashoz nem/sem ertek, csak amit lattam, hogy sok-sok kepernyos a beallitas. Nem tudom pl. hogy az rF2 nem kezel semmi autoba epitett, fizikaval osszedrotozott, esetleg onboard allithato cuccokat (ABS, EDiffi, SC, TC stb.)? Ezeknel az utcai, de foleg a super car cuccoknal azert sokat szanit. Nekem igy tetszik, de valszeg mas lenne az osszkep.
Talan emiatt, hogy nincs ilyen lehetoseg vagynem hasznalja, kicsit tapadosabbnak, stabilabbnak erzem a teljesitmenyhez es a felepiteshez kepest. Persze super car, de akkor is;)
Ezert is latszik a video elso reszeben, hogy folyamatosan piszkalom a fekero elosztast:)))) Vagy a gumi melegedett vagy tobbet/kevesebbet vartam, es javitani/rontani akartam az egyensulyt. Egyszer le is mentem fuvet nyirni, mert kicsit sok is lett a piszkalas:D
A FOV meg brutalis, nem is ertem hogy sikerult igy belonom:P