19779
  • atiwrc
    Emlékeim szerint elég szép kis képgyűjteményt halmoztunk fel anno :), bár a munka nagy részét végző Toya-nak szerintem mégtöbb lehet...
  • Szabi #8179

a régi versenyzőktől lehetne képeket kérni, talán infókat is adnának.. na meg jöhetnének tesztelni :D

festegetésbe és tesztelésbe tudok segíteni akár
  • PacsutaTibi
    Ha már modding, akkor egy jó hírt szeretnék veletek megosztani.

Pénteken volt pontosan 7 éve hogy a Hungarian Painters Team kis csapata kiadta a Clio Kupa 06 nevü modot Rfactorhoz. Ebben a modban a magyar Clio Kupa 2006os festéseinek digitális másolatai kaptak helyet. Akkor sajnos más modifikációt (fizika, modell) nem engedélyetett az eredeti készítő. (A francia bajnokságban másabb autókkal versenyeztek, slick gumi, duplakipufogó, egyszerű verseny belső, stb)

Viszont, azóta RBRhez kiadták a Renault Clio RS Ragnotti N3-as változatát. A 2003as szezonra Zengőék 30 Clio Ragnotti-t vásároltak, és azokból építették meg a kupa autóit. Tehát ez a modell tökéletes lenne nekünk, hogy átkonvertáljuk. Meg is kérdeztem a készítőt, és pont pénteken érkezett meg a válaszlevél, hogy engedélyezi a konvertálást Rfactor2-re (esetleg Assetto Corsa-ra is).

Egy két apróbb módosítást el kell rajta végezni, hogy tökéletes legyen:
    -Levenni a tetőszellőzőt,
    -áthelyezni a lefogató kapcsokat,
    -a bukócsőbe beilleszteni két helyre 2-2 kis háromszöget az X csatlakozásokhoz, valamint 1 darab csövet átrakni a másik oldalra.
    -A kerek szerintem olyanok mint az eredetiek, de ha nem is nagyon hasonlítanak rá, 11 küllős ez is.
    -Ki kell venni a felesleges dolgokat, mint pl az navigátorülés, pótkerék, ezekhez öv és lefogató.
    -Kerekeket bentebb rakni picit, és leültetni a kocsit. De ezt lehet a fizika is megoldja.

A belső talán kicsit N-es is, lehet át kellesz textúrázni az alsó részen, váltót, kardánalagutat. (A képek minőségéért elnézést, Zmodellerből vannak)

Nekem nincs még meg a tudásom, hogy berakhassam Rfactor2be ezt a kocsit, de szeretném menedzselni ezt a projektet.
    -A kisebb módosításokat mi elvégezzük a modellen, aztán majd meglátjuk hogyan tovább.
    -A fizikában számítok Zolee a segítségedre!
    -Aki tud másban is segíteni (hangok, modell berakása a játékba, animáció) nyugodtan jelezze!
    -Festésekhez nagy segítséget nyújthat a régi mod, persze nem áthúzni arról, hanem hogy ne kelljen képeken keresgélni, hogy hol milyen logó volt.
    Egyáltalán van igény egy egész évadnyi festésre? Vagy csak legyen néhány, úgy is majd az online versenyzők, festenek maguknak. (Lehet ilyet könnyedén rF2-ben? Ez a rF2 csomagolgatás még nem tiszta...)

Természetesen, mivel a modellt mástól kaptuk, ezért ingyenes mod lesz!
  • Szabi #8177
  • zolee145
    A brazil gyerek megvette az rF2-t, szóval mi majd megpróbáljuk olcsóbban kihozni. Jelenlegi előkalkuláció szerint autónként ingyé'. :)
  • Szabi #8175
    hangulatosnak tűnnek ezek a járgányok.. de hogy konvertekért 5 eurókat elkérni autónként.... :DD

• tbazsi95
    Honda Civic NGTC | rFactor2 | Fun Race | RaceCenter | Balazs Toldi OnBoard
  • Alexease
  • Szabi #8172
  • Alexease
    INDY CAR AND INDY NOW AVAILABLE!
  • Ingy2
    Akarom mondani slow bumpot és reboundot mert nem szabadna hagyni így begyorsulni a futóművet.
  • Ingy2
    Na próbáltam a Ferka 030-as verzióját (épp még időben) jó csak még mindig 2.04-et megyek erőlködés nélkül és sztem a seggének a súlypontja picit magas, mert nem csak hogy billeg hanem nagyon gyorsan teszi, lehet hogy a fast bumpot meg a reboundot felkéne tolni 1,5x re vagy 2 szeresre.

Kis off:
    Időközben vettem egy PS3-at és GT6-ot hozzá, szerettem volna porig gyalázni hogy ilyen szar olyan szar, de sajnos nagyon kellemeset csalódtam benne, a fizikával semmi gond pláne az utcai gumi jól sikerült. Futómű is rendben van. Lézeres pályák, teljesen reálisak a buckák, bukkanók nincsenek túldimenzionálva. Grafika ahhoz képest hogy 8 éves a hardver teljesen rendben van nem sokkal rosszabb mint az AC. Ami hiányzik a FHD felbontás de nem bírná a vas Ami sztem hiba,a hangok sajnos elég bödi és hogy nem lehet youtubera exportálni videót PS3-ról mert amúgy a HDMI szabvány HDCP védelméhez 50e ftnyi cucc kéne hogy az ember át tudja baszarintani(ez öreg hiba mert egy játékot a fan videók tudnak eladni).Szal az alábbi videó videókamerás mozifelvétel
    Józsinak külön ajánlom

• Szabi #8168
  • Joke1RS
    Inkább az offroad-ra, meg az animált box-személyzetre, a vizesedő szélvédőre és egyéb hangulatot fokozó dolgokra kéne gyúrjon az ISI, ha már nincs dx11 grafika.
    OK, az Indycar és Indianapolis hiánypotló, de a Formula Renaultra kár volt energiát pazarolni.
  • Alexease
    Mint egy vadaszgep:) Nagyon utos cuccok.
  • Szabi #8165
  • atiwrc
    Ez szép és jó de mit érek vele, ha pl a gtr2-höz se lehet aktiválni az online kódot...
  • gviski
    Ha van stílusuk, akkor hétvégén kiadják ;-)
  • Alexease
    FORMULA RENAULT 3.5 2014 WORLD SERIES CAR
  • pedobear
    90%-os Race07 és Simbin akció!!
  • Alexease
    Lehet hogy az engine-re gondolt, az ISI-tol, licenszelni:) Es arra valoban nincs penze:P
  • zolee145
    Épp most került szóba a lotusos topikban f1-classicon az rF2 (turbo lag miatt szóba hoztam), aztán írta a brazil srác, hogy igen, ő is szívesen csinálna már autókat rF2-re, csak még nem áll úgy anyagilag, hogy meg tudja venni.
    Ez itthon senkit nem gátolna meg semmiben. :)
  • Alexease
    En mar azon is csodalkoztam, hogy van a programokhoz licenszuk, es nem hungarian-black-style-ban nyomjak:) A videod mar reszletkerdes:)
  • Ingy2
    Fasza hogy szó nélkül használták fel a videómat, számomra megtisztelő
  • mcmoha
  • tutuhawer #8155
    ne értetlenkedj, hanem szerveződjé' meg
  • Alexease
    Es olyan, mint az automatan forditott spam hirdetesek:) Ertheto a dolog, csak vicces:P
  • lac coo
    Mit is szeretnél pontosan ? :D
  • jkovacsb
    Kedves Fórumtagok!

Fel szeretném Rfactor2-t használó szimulátor központunkat egy fórum találkozóra.
    Ha van kedvetek kérlek szerveződjetek meg és írjatok az [email protected] címre.

Racecenter
  • GPx8
    Erre speciel ráhibáztál...
  • Fox44
    Mi az a cső a jobb oldalt, az ablaknál? Azon veszi a levegőt?:D
  • Alexease
    Olyasmi lett a vege;) Beertem, ebedeltem, aztam 1 oratol ceges sorozes volt:DDDD
  • zolee145
    Akkor meg hagyd a nyavajába az irodát. :D
  • Alexease
    Nekem a Historic F1:)
  • zolee145
    Tegnap leszedtem a Top Gear pályát, nyomtam egy replay-t és semmi. Vagyis nem semmi, csak tv kamera nem volt.
    Azt valaki mondja már el nekem, hogyha megcsinálnak x hónap alatt egy pályát, akkor azt az egy órát miért nem szánják rá, ameddig eltartana bekamerázni. Magához a pályához képest az egy nevetségesen kis meló.
  • zolee145
    Jó, de melyik a fontosabb?
  • Alexease
    Az irodaban meg munkanap:/
  • Ingy2
    Motors TV n historic f1 hétvége van monte carloban.

vipbox.tv n is lehet nézni
  • Totti5
    vagyok, akkor rendesen félreértettem:) nagyon jó! Már indítom is:)
  • Alexease
    Akkor nem kell fizetni. Ez egyszer fizetos program, csak az iR-bol atjott ficko kitalalta, hogy majd ebbol (online elofizetes) fognak hosszutavon megelni:)