A magyar őstörténelem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóságban a történészek közt nem elfogadott amit itt terjesztetek.
Mondjuk látom próbálkoztok ovisoknak való szép zenés videókkal, igazolni amiket szeretnétek történelemnek. De ezek jelentéstartalama 0, csak érzelmekre próbálnak hatni.
A "külföldi" nagy tudósaitok oldalain a magyar nyelvû reklám is kicsit vicces.
Aztán okosan a mai géntérkép alapján nyomoztok a múltban, meg hasonló csacskaságok.
Szerintem azért gyanúsnak kellene lennie mikor Bakay elõadja magát fél órás bevezetõben vázolja a nemzeti érdek fontosságát, meg hogy aki magyar ezt vallja, és leszögezi hogy aki nem ért egyet az magyarellenes. Csak ezután áll elõ a mesével.
\"Tanulni és nem gondolkodni hiábavalóság, nem tanulni és gondolkodni pedig veszedelmes\"
Valójában az is hazugság, hogy nyelvel bizonyítható lenne az elméletük. Egy csomó nyelvész munkája a fórumba is lnkelték, akik nyelvileg is cáfolják az ugor elméletet.
Nem tudsz tõlem ilyen hsz-t mutatni.
\"Tanulni és nem gondolkodni hiábavalóság, nem tanulni és gondolkodni pedig veszedelmes\"
Egyáltalán tudod milyen topicba vagy? Gondolom 1 cm ert sem olvastál vissza, mivel fogalmad sincs, hogy szinte minden ki lett itt tárgyalva. Mellesleg semmi érvelést sem mutattál fel a fórumba. Persze a magadfajtára ez a jellemzõ, szóval nem lepõdök meg.
És utóbbiak kapcsolhatóak a szumír, szubar, etruszk népekhez is, a tatárokon uralkodva pedig már hunokról beszélünk. A manysi nép sem más, mint a Pazyryk kultúra északra húzódó és mongoloidokat leuraló része. Semmilyen urali balhé meg feltételezett magyar õshaza nem volt! És a szkíták, hunok, Sumérok kiiktatása a magyar múltból, szándékos és magyarellenes bûn! Ahogy a Medence jég és kõkori elemeinek semmibe vétele szintúgy!
www.smart-bus.hu
Lásd Perelmant, akinek a publikációit két kezemen meg tudom számolni és elõadásai sincsenek, mégis megoldotta a Poincaré-sejtést.
www.smart-bus.hu
Az, hogy valaki adott témában mennyire jelentõs emberke, arról sokat elárul a publikációinak, könyveinek, elõadásainak a száma. Ha a neten ilyet nem is találni tõle ( ami manapság elég meglepõ ), akkor legalább egy könyv cím, amit az ember könyvtárból kivehet...
Van bármi ilyen az úrtól ami elérhetõ? Ha igen szívesen veszem, ha nem, akkor fenntartanám a véleményemet arról, hogy a témában az úr tán nem annyira jelentõs...
www.smart-bus.hu
"Mi baj van a "finnugor rokonság"-gal?" címmel szoktak futni a szokásos a finnugrista dumák? Én úgy véltem, h nem.
Én nem fogok felvételt készíteni, esetleg ha vki megdob egy állvánnyal és géppel. 1ébként volt már 2 elõadás, ami esetleg kapcsolódik ide: egy a székely rovásírásról, egy pedig hun-magyar témában.
Sztem furcsa hozzáállás, h amikor lehetõség volna vitázni, ellenvéleményt megfogalmazni, akkor az a reakció, h "Nem tud újat mondani, ebben biztos vagyok!".
www.smart-bus.hu
Egyébként a fórumon volt már szkeptikus, magát professzornak mondó, szimpla finnugor vallású és szimplán kötekedõ emberkék. Ezek mind "megettük reggeli" érvekben, bizonyításban és szépen el is tûntek. Egy két kivétellel de azok se tudnak mit kezdeni a bizonyításokkal és az érvekkel.
Maximum akkor lenne értelme az újbóli társalgásnak, ha az ilyen szkeptikus félék valamit feltudnának mutatni és nem csak azt hajtogatnák "érvelésként" hogy ez nem igaz mert csak...
medencei gén többlet a lovas sírokban is...

De ahogy beszéltük régebben ezek olyanok mint a kaméleonok. Átalakulnak ha az érdekük úgy kivánja. Lehet például uwu lesz pár év múlva a legnagyobb szkíta rajongó. Ez sem lepne meg 😄 ( vicc)
míg a szkeptikusok a szkeptikuságaikon szkeptikuskodnak😊
Inkább nézzük ezt 😄
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A new scientific truth does not triumph by convincing its opponents and making them see the light, but rather because its opponents eventually die, and a new generation grows up that is familiar with it.
Kb.: Egy új tudományos elmélet nem ellenzõi meggyõzésével arat diadalt, hanem úgy hogy ezek az ellenzõk kihalnak, és helyüket az igazságot ismerõ új generáció veszi át.
Komolytalan az egész erõlködés. Ilyen és ehhez hasonló érveik vannak, az õsvallái jelképrendszerek és alapok tudásának teljes mellõzésével.
www.smart-bus.hu
Nem tud újat mondani, ebben biztos vagyok! Jön majd a szokásos finnugrász duma, aminek az a lényege, hogy aki mást mond, az magyarkodó áltudományos. A "tények" meg kimerülnek pár száz szóösszevetésben... hogy minden más gyökeresen eltér, az nem számít.
De ismétlem, szívesen meghallgatom az anyagot, ha felveszed... amennyiben vitára érdemes tények lesznek benne, a következõre el is megyek...
www.smart-bus.hu
Nyelvi kapcsolat van, genetikai nincs.
Azért az utóbbi években a csökönyös finnugoristák is kezdenek máshogy beszélni. Már finomítottak itt-ott a dolgaikon, mert kénytelenek voltak a genetikai vizsgálatok miatt.
1ébként te mennyi publikációnál jársz már? :x
Én úgy látom, h a nyelvintézetben többször is elõadott. 2006-ban doktorált.
www.smart-bus.hu
Miért nem olyan elõadás van a szkeptikusoknál, hogy miért erõltették ránk az osztrákok a finnugor maszlagot, ami ellentmond minden azelõtti dologgal amit mi és Európa is tudott rólunk. Miért nem emelkedik már hivatalos szintre a mundérvédõk és egész életmûvüket a politikai nyomásra ránk erõltetett hazugságot védõk eltüntetése?
www.smart-bus.hu
De nem te kéne tudjad? Hiszen a témában jártas vagy (vagy tévedek?) és azért egy MTA-s nyelvészrõl akkor csak tudsz valamit, nem?
www.smart-bus.hu
De ha szeretnél hozzászólni, akkor az elõadás utáni kérdezz-felelek szekcióban megteheted. Illetve e-maillel is zaklathatod õket, h esetleg szóba kerüljön még az elõadásban az, amit szeretnél.
Hajrá! Kíváncsian várom, h miben mondasz nekik újat.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ha elmész vedd már fel légyszíves az elõadást!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A soviniszta cumi való nektek tényleg, nem a történelem.
www.smart-bus.hu