A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • TDantes
    Bogaram...tévedsz. Ennyi. Nem tagadom, a rendszerváltás előtti évtizedekben, és az akkor nevelkedett párkatona ,,történészek" írtak és tanítottak ilyesmit, de mára nem így van.

Attól hogy a volt rendszerváltás, hát bizonyára vannak még az előzőrendszerből megmaradt volt pártkatonák. Ennyi.

De a hivatalos álláspont már messze nem ez. Persze honnan is tudnád, hiszen egyszerűbb az MTA-t gúnyolni meg velem személyeskedni.

Nagyon érdekes, de nálunk semmi ilyesmit nem tanítanak. Sőt.

De mondok még valamit, a hivatalos álláspont is folyamatosan változik, ahogy új régészeti leletek, vagy új genetikai, nyelvészeti, stb, eredmények kerülnek elő.

Persze ezt is honnan tudnád, mert jobb itt röhögcsélni, meg személyeskedni, meg gúnyolódni.

De hát ügye gondolom nem sok időt tölöttél egy felsőoktatási intézményben sem. Mert akkor tudnád, hogy még csak véletlenül sem azt tanítják amit te itt be akarsz állítani.

Mégegyszer mondom: nem tagadom hogy valaha így tanították, nem tagadom hogy vannak ilyen történészek( vagy ,,történészek") de ,ma messze nem ez a helyzet.

De tök mindegy, szerintem gúnyolódj még egy kicsit.

Egyébként tudtommal Glatz szerkesztője a Magyarok Krónikájának. Lehet hogy az ominózus részt nem ő írta, nem tudom. Ettől persze a felelőssége nem kisebb, csak legyünk pontosak. Ilyen esetben a szerkesztőt és a szerzőt is szokás megadni. De teljesen mindegy...

Mindenesetre Glatz talán nem az egyetlen történész, és talán a Magyarok Krónikája nem az egyetlen könyv, talán van több is, talán vannak jobbak is, újabbak, modernebbek...ha azokkal próbálkoznál.

De úgyse fogsz, mert jobb személyeskedni, meg hehehehahaha hülye mta...hahaha