A magyar őstörténelem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
A birka többség meg kussol, mint a núyszi ül a fûben és mástól várja a galambot a pofikájába.
Sajnos nagyon birka és lusta disznó a magyar átlag.
Már rég elrohadt volna ez a nép ha nem lenne mindig egy gondolkodó rétege, akik kimentik mindig a szarból a csordát. :D
A faq elején olyasmi lehetne a bevezetõ szöveg, hogy a magyar õstörténelem vitatott stb.
Ezért azt javasoljuk, hogy az összes linkelt forrást olvasd el, és összegezd magadba az információkat. Aztán döntsd el mit tartasz helyesnek. Valami ilyesmit.
Szóval egy pár mondat elég. Aztán alatta lenne egy csomó link. Külön kategorizálva: nyelv, genetika, régészet. stb stb.
Szerintem ez korrekt és ebben tényleg nincs sok meló..
Szerintem 1 word-be gépelt oldalba össze lehet foglalni. Linkeket is be lehetne rakni a vázlatba, így sokkal kezelhetõbb lesz, és nem lesz hiányos.
\"Tanulni és nem gondolkodni hiábavalóság, nem tanulni és gondolkodni pedig veszedelmes\"
Célszerû lenne valami határok közé szorítani, ha túl hosszú nem olvassák el.
Ugyanakkor érintenie kell a fontosabb témaköröket.
\"Tanulni és nem gondolkodni hiábavalóság, nem tanulni és gondolkodni pedig veszedelmes\"
http://www.youtube.com/watch?v=ubDzC2QpEcg
http://www.youtube.com/watch?v=zjeX0K7c7Ts
De pár dolog:
1. Aki megírja az elõször másolja be a vázlatát a fórumba.
2. Aztán közösen eldöntjük, hogy megfelelõ az írása, vagy sem.
3. Ha jó de esetleg némi javításra szorul akkor közösen javítunk rajta, és végül kérjük, hogy mennyen faq-ba.
ennyi.
Aki nem lusta disznó csinálja és ne gondolkozzon, hogy majd talán vagy késõbb mert soha nem lesz kész, tapasztalat :D
Kell egy oldalas bevezetõ szöveg és alatta a forrás linkek összegyûjtve. ( fórumon max 10 perc összeszedni. A keresõben csak a szerzõ neveket beírod és kész, ott lesznek a linkek is.
Itt csomóan vannak olyanok, akik naponta blogolnak az õstörténelemrõl. 1 napjukba se telne megcsinálni.
A "polkorrektség" jegyében a finnugor elméletet is oda lehetne biggyeszteni, hogy az érdeklõdõ összehasonlítsa az új kutatásokkal és eldöntse tényleg kamu vagy sem. A finnugor elmélet meg nem változik, kell neki max 3 link.
Amit írtam annak bárki utánanézhet, nincs szükség a közbenjárásodra.
Legközelebb ne fáraszd magad hogy elmeséled mit írok én, pláne ne így, hogy hazudsz.
Ez olyasmi már, mint a mátrix filmben. Mikor a robotok újra és újra ki akarják nyírni a lázadó emberiséget, és újra és újra eljátszódik ugyanaz.
Ugyanez van itt is. Az "uwu folyamat" ismétlõdik.
Persze néha van egy kis software frissités, mint például, hogy a finnugor elmélet már csak nyelvben létezik stb. Régen ugye az volt a duma, hogy a finnugor az egyetlen szent tehén. De 90%-ban a programja a diktafon ismétlõdés.
Gondolom ennek is megvan az oka de még nem jöttem rá mi.
Mellesleg írni kéne a topic képe alá egy faqot.
Ha valamilyen új ember vagy régi ember sír, akkor lehetne linkelni a faqot, hogy tessék emésszed: És akkor nem kéne vissza olvasni több ezer oldalt sem.
Viszont ezt nem én fogom megírni az is biztos. Akinek sok a szabad ideje az nyomassa :D
Tudod öcsi egy bizonyos szellemi szintet mi itt elvárunk és nem gyûjtünk bogyót az Ural mellett.
Tõle ne várjál semmit. Nem fog elolvasni semmit, mert nála kimerül a bizonyítás a személyeskedésben és a hülyézésben.
Számtalan anyag fölött elsiklott, eltûnt jó idõre, majd mikor unta magát jött megint a mi sokreges barátunk.
Én nacionalista vagyok. Szerintem nem ismered a liberális szó jelentését, csak valaki mondta, hogy azok ellenség, ami igaz is :D
Szerintem ezen a fórumon egyet se találsz. Régebben járt ide valami R betûs hosszú nevû kretén, na õ liberális volt.
Célod, hogy személyeskedésért büntetést és tiltást kapjunk, de ez egy ideje már nem mûködik! Javaslom, hogy fogd a 120 nicked és menj nyaralni, itt már lejárattad magad! Nem fogsz amúgy nemzetiek nélküli fórumot találni a neten, mert azt mi uraljuk, méghozzá elég vastagon! Tudod, akinek nincs média fóruma, az keres és " be lak" mást, ez pedig a cenzúrázatlan net! Ezért van az is, hogy az elsõ szavazóktól a 30 éves korosztályig az elsõ erõ a JOBBIK! És nem a langyi fityesz, az ál-nemzeti liberális bábpárt!
Az pedig, hogy sem a nyelvészetben, sem a régészetben, sem a genetikában nem vagy jártas megmutatkozott! Egy dologhoz értesz, bohócot csinálni magadból, kíváncsi vagyok milyen mérnök lehetsz az életben!
Hol láttál itt gyerekrajzokat? Amikre sejtem hogy gondolsz azok egy kicsit komolyabbak egy szimpla gyerekrajznál....persze nyilván nem 100%-osan igazak, de mégis egy közel megfelelõ képet ad a katonáskodó réteg egy részérõl.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
"Mely leletekbõl következik mindez?"
A sok közül itt egy példa:

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
"13 000 éve az autocthon Kelet-Európa népe beszélt magyarul (és nem finnugorul) ezen nép egy része északra húzódik keveredni a szibériaiak kõkori beáramló csapataival késõbb..."
Azért mert leírod mindezt az nem bizonyít semmit. Mely leletekbõl következik mindez?
Ez olyan, mint amikor megkérdeztem, hogyan nézhetett ki egy hun és egy honfoglalás kori magyar. Erre meg gyerekrajzokat mutattatok eleinte. Azt hiszed el, amit vki lerajzol a fantáziája alapján, vagy korabeli forrásokat szemlélsz?
Mire érveljek? Állítottam én bármit is, ami a témához kapcsolódik? Csak meglepõdtem milyen elõítéletesen reagáltok ezen elõadásra és még baxtok ahhoz is, h elmenjetek a véleményetek kifejteni, illetve kérdezzetek. Ami azért egy tudományos igényû emberhez sztem nem méltó. De ezt már elégségesen megbeszéltem Solttal.
Te jellemezted a szkeptikus blogot úgy ámblokk, h láthatóan nem vagy tisztában azon tényekkel, h pl. igen qrvára nem mûködik azon falszárító és azt bárki beláthatja és távgerincmûtéttõl sem lett még senki sem jobban. De szted "a sok kocka elképzeli, hogy minden hazugság még a létezésük is az, aztán egymásnak bólogatnak :D". Sztem te ismered felületesen, h mivel foglalkozik a Szkeptikus Társaság.
A rénhírek oldalt szerkeszti asszem Kálmán Lászlóval. 2010októberig|azóta
Nimrod + Eneh > Hunor ( a kisfiam neve );Magor(Magyar)
Hunor fia Bor ; Bor fia Dama ; Dama fia Keled ;Keled fia Keve ; Keve fia Ker ; Ker fia Beler ; Beler fia Kedar ; Kedar fia Otumurt ; Otumurt fia Tarkas ; Tarkas fia Bendafard ; Bendafard fia Bokany ; Bokany fia Csanad ; Csanad fia Buda ; Buda fia Betzur ; Betzur fia Mike ; Mike fia Mikes ; Mikes fia Ombud ; Ombud fia Kolcse ; Kolcse fia Levente ; Levente fia Lel ; Lel fia Zamur ; Zamur fia Zombur ; Zombur fia Bolug ; Bolug fia Bulcsu ; Bucsu fia Zoltan ( az en becses nevem ) ; Zoltan fia Berend ; Berend fia Kardisa ; Kardisa fia Upor ; Upor fia Ethei ; Ethei fia Szemeny ; Szemeny fia Torda ; Torda fia BENDEGUZ ; Bendeguz fia ATTILA .
Attila > Csaba ; Ogurd ; Mauger
Mauger fia Balog ; Balog fia Upas ; Upas fia Ed ; Ed fia Edemen ; Edemen fia Ugyek ;
Ugyek + EMESE > Elod ; Elod fia Almos ; Almos fia ARPAD .l
Tehat nem csak brahibo vallottak az Arpad hazi kiralyok magukat Attila leszarmazotjanak .
De ugye ezt lehetne tovabb is vezetni es akkor csodalkozik nagyot a mezitlabas hegyi paraszt ... mert igen Adam-ig visszavezetheto. Hat ezert is utalnak minket annyira .... mert nekunk vannak gyokereink mig nekik a nagy semmi. Meg a cimeruket is loptak .... a himnuszukrol ne is beszeljunk ugye ami egy magyar nepdal.
ゾルターン
btw ... Ha pontosak akarunk lenni azt hiszem Arany Janosnak koszonthetjuk azt hogy ossze lett szamolva a magyar szavak osszesege. Ugy tudni tobb mint 2 millio ... na ebbol a 2 milliobol 600 szavunk "hasonlo" amibol azt a kovetkeztetest vontak le hogy csak rokonok lehetunk.
ゾルターン