A topikban a személyeskedés, trollkodás nem elfogadott. A téma a magyar őstörténelem!
Mindenki szíveskedjen forrást, bizonyítást bemutatni az érvelésénél. (az értelmetlen vitákat kiküszöböli)

Akit sérelem ért, az lehetőleg ne álljon le vitázni a másik féllel, hanem írjon nekem (Zenty) privát üzenetet.
  • TDantes
    Bravo. Ez a legegyszerűbb. És megint ott tartunk, amit a legelején mondtam. Érdemi válasz nincs, és nem is várható. Igény bennetek egy komoly, tudományos cikkre nincs.

Ez szomorú. De hát nem vagyunk egyformák. Csak épp ez mintha a Tudomány , technika rovat lenne, és nem Áltudomány és halandzsa rovat.

Az utolsó reakciódra pedig írtam és írom újra: egy komoly szerző nem írkál olyat, hogy Olaszország a középkorban, mert ez nem szakszerű kifejezés. Egy ponyva szerző, egy megélhetési cikkíró, aki áltudományos cikkekből tartja fenn magát, vagy egy általános iskolás gyerek...náluk elnézhető az ilyesmi.

Ez tudományos szakcikkben nem.

Na most, ha lenne benned bármi igényesség, akkor esetleg reagálhatnád azt ,hogy de márpedig ezért és ezért elfogadható ez a cikk, vagy igenis tudományos alapokon nyugszik, és mi tévedünk és igenis helyes kifejezés az Olaszország a középkorban, továbbá Magyar Adorján jó következtetést von le, és igenis jól ismeri a római mitológiát, és mi tévedünk, és mi nem ismerjük jól.

Ilyet nem bántam volna.