A magyar őstörténelem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek ellenére származáselméletnek értelmezik!
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Érdekes a törikönyvekben csak a nosztalgikus verzió van bent😊
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
A Jobbik soha nem mondta, hogy aki elhiszi a finnugrista elmeletet, az magyarellenes, ez amugyis butasag, hanem hogy fuggetlenul kene mar vizsgalni, tenyleg arra kene kolteni a miliardokat, nem a Heller es tsai zsebet tomni. Ennyi.
Amit te gondolsz a Jobbikrol, azt az index es az origo meg hasonlo mediumok sugalljak. Nezd meg, a valasztasi programjat vagy hallgass meg egy nyilatkozatukat a temaban.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
www.smart-bus.hu
Ez a terület még az utolsó jégkorszak alatt is jégmentes volt, aminek a peremén élhettek az akkor és késõbb is hasonló életmódot folytató népek, akik a jégtakaró visszahúzódásával húzódtak Északra, folytatva ugyanazt az életmódot. A nyelvi kapcsolat velük ide vezethetõ és nem a kitalált urali õshazába.
Az Árpád féle hazatérést is csak a Habsburgok óta hívják honfoglalásnak, addig hon visszafoglalás, hazatérés, stb-ként volt természetes emlegetni.
Már lászló Gyula is tudta, hogy hogy nem lehetett úgy ahogy még mindig tanítják.
Egy kis olvasnivaló a nem zakóevõknek !
Így aztán nem értem hogy gondolod ezt a provokálós dolgot.
Egyébként eszem ágába se volt írni, de mivel emlegettetek, gondoltam nem hagyom ki. Én szeretem ha provokálnak, mert akkor jogosan lehet reterdáltkodni, ami az egyik kedvenc idõtöltésem ilyen társaságba.
A fentebbieket úgy értem erkölcsileg jogos, tudom hogy nem illik a fórumon ilyet csinálni, csak leszarom. XD
Imádom ezt a gyagyás bandát amit ide taszított a sors. A rajongótok vagyok. XD
Árpád népe hej!
Igen biztos. Az átalakulási folyamatod már elkezdõdött, lentebb bizonyítottad Egyedül ellenszere az átalakulásnak az erkölcsi alap és az érdek nélküli köpönyegforgatás. Mivel ilyen képességgel te nem rendelkezel, kétlem, hogy sikerülne az átalakulást megakadályoznod. Egyébként nem is kell mert az átalakulással legalább az igazságot harsogod majd.
Mondjuk tök mindegy, elég off itt a jövõrõl találgatni. Ez olyan történelmi téma lenne, ha nem politizálnátok folyton.
Árpád népe hej!
A többi szövegeddel meg bionyitód a "kamélonoskodást" amirõl írtam is. És nincs hazugság elég vissza olvasni téged 1 éve. A finnugoron kivûl mindent fikáztál, ami az õseredettel kapcsolatos volt. Most, hogy a mestereid nem tudják tagadni a tényeket és elkedztek arról maszatolni, hogy õk mindig is a nyelvrõl beszéltek és összetett a történelem stb. Már is azonnal te is béégeted, a többi bogyószedõ hivel együtt. Ha az elmúlt év tendenciáit nézzük. Körülbelül 5 év múlva a finnugor nyelv cáfolata is el fog terjedni és akkor már semmi zavaros kifogás nem lehet. Ilyenkor a mestereiddel együtt te is szépen át fogsz alakulni.
www.smart-bus.hu
Árpád népe hej!
Ha egy igazi történészt megkérdezel hogy honnan jöttünk, nagy valószínûséggel azt fogja mondani, hogy "mindenhonnan".
és elég hosszadalmasan fog válaszolni, mert az az igazság hogy nagyon összetett ám az õstörténetünk. Nem nagy horda módjára vonultunk egyik hejrõl a másikra. Majdnem minden ázsiai néppel van kapcsolat. Egyes vonalakon ez erõsebb, másoknál ez gyengébb. A finnugor elmélet csak a nyelvünk múltjára ad választ. A magyarság története sokkal komlikáltabb. Régen a nyelvkutatásban látták az östörténelem egészét, ennek azért már rég vége van.
Árpád népe hej!
A Jobbik szorgalmazza CSAK egy magyarsagot kutato fuggetlen intezet felallitasat, ugyanis jelenleg nincs.
Az MTA koltsegvetesebol tobb kerul a perui kecskek nyalanak elemzesere, mint a magyar eredet kutatasara. Heller-fele magyarellenes nyereszkedokrol, bar ok a tobbseg jelenleg, ne is beszeljunk...
Szoval a Jobbik szerint mielobb el kene inditani a nagykoltsegvetesu kutatasokat ahelyett, hogy nyalfrocsogve finnugroznanak. Persze Vonanak es masoknak is van szubjektiv velemenyuk, valoszinuleg Vona tobbet ert a temahoz, mint pl. mi, de nem az szamit, hanem a leendo intezet eredmenyei.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Akárhogy erõlködsz a meséiddel, a bogyószedõ hívõk közül, körülbelül 5 év múlva te leszel az elsõ aki tagadni fogja a finnugor elméletet, avval a szöveggel, hogy te sosem mondtad, hogy van rokonság...
Most is már lightosan ujgorozol. Közbe 1 éve még mindent elutasítottál.
Csak akkor váltasz köpönyegeget ha az érdeked úgy kívánja. Pfuj...
Ezek után akarod megmagyarázni, hogy amit itt elõadtok az nem politikai hátterû manipuláció?
Az utóbbi pár hsz-bõl nem az jön le.
Egyébként szép hogy fikázzátok a finnugor elméletet, csak arról feledkeztek meg, hogy az is fejlõdött az idõk során. És az elmélet mai állapotáról nem ejtetek szót, csak a 150 éves feltételezéseket vagytok képesek fikázni. Közönséges hazugság jó része annak amit összehordtok az MTA-ról. Én sose mondtam hogy egy tökéletes szervezet lenne, semmi nem az, de kicsit fordítva ültök a lovon mikor vádoljátok. Az a helyzet, hogy épp ti szeretnétek történelmet hamisítani. De nem fog ám összejönni.
Az újonnan idelátogatóknak mondanám, hogy nem igaz az hogy nem esett szó korábban valós történelemrõl. Persze nem csodálom hogyha valaki ide betéved és nincs kedve tovább olvasgatni. A jobbikos propaganda elég töményen jelen van, alig találni értelmes hsz-t.
Volt ám szó Kõrösi Csomáról, Vámbéryról, Stein Aurélrõl is, akik alapvetõen változtatták meg õstörténelmünk szemléletét. Már rég nem egyetlen vonalon kutakodnak a történészek.
Még olyan területekre is kiterjed a vizsgálódás ahol igen kevés a nyom. Tudományosan még sose bizonyították az Ujgur rokonságot, de döbbenetes a hasonlóság fõleg a székely vonalat illetõen. Ennek aztán vannak vonzatai, amik újabb területek felé nyitnak. Tehát egyáltalán nem igaz hogy nincs elõrelépés, és nem nyitottak az új elméletekre. Csak hát ezt az õskárpáti ökörséget nem hogy tudományosan bizonyítani, de ép ésszel belátni sem könnyû annak aki akár csak közepesen tájékozott a történelemben.
Árpád népe hej!
Mondjuk a töri az politikai eszköz, szóval ez is nyom a latba.

Bakay írása...
Íme a magyargyûlölõ askenáci lópofája:

www.smart-bus.hu
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
www.smart-bus.hu
Ez csak a szokásos langyi bangyizás, mivel nem hajlandók a tehetséges régészeket pénzelni nem tudnak eszközök stb. nélkül érdemi munkát végezni, ezért van sajnos sok olyan eset hogy magyar történelmi emlékbõl csinálnak mások helyettünk maguknak egyet, ez lett a sorsa a félig magyar és johanita keresztes várnak Szíriában, a franciák maguknak elvették és a Margat névre rásütötték hogy Krak des Chevaliers😊 azzal az indokkal hogy õk fedezték fel😊 a szírek erre azt mondják hogy minek felfedezni hisz több száz éve ott van😊
De nem baj, szerencsére egyre több embernek nyílik fel a szeme, egyre több kezdeményezés van az országban hogy az igazságot tanítsák már a mostani generációnak. Már az én történelem/magyar tanárom is megmondta, hogy szerinte is bõdületes baromság a finnugor elmélet, de sajnos ez a kötelezõ tananyag, tanuljuk meg ezt, késõbb meg majd kialakul.
Remélem azért hogy legalább kb 10-15 éven belül kitörlik a tankönyvekbõl ezt is, a többi hazugsággal együtt. 😊
De kíváncsi leszek a jövõben, mikor elfog az is terjedni az emberek körében, hogy nyelvileg is cáfolva van a finnugor. Akkor vajon milyen kifogással próbálnak majd hablatyolni? Jah tudom, majd 5 év múlva azt fogják mondani, hogy õk mindig is azt mondták semmi rokonság nincs a finn õsiekkel nyelvileg sem. A kaméleonok mindig gyorsan átalakulnak ha ég alattuk a talaj.
-Két nagy filmes bakira hívnám fel a figyelmet:
A lovagok nem rohamoztak meg sohasem szilárd építményt, kivéve Don Quijote😊
És a félmeztelenül íjjazó lovast remélem csak viccnek szánták😊
A lovagok amúgy szépek😊 Mindent összevetve a film színvonala klasszisokkal veri a fiatalabb(!) magyar "történelmi" háborús filmeket! (nincs is sok amúgy sem)