Metro 2033

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
ÁÁÁÁÁÁ ez a könyvtár de undorító lrész, azokkal a tetvesláda "szemébe nézz" szörnyekkel.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

mflex
Hámecsak! 😄 Hogy epedve várjad a boltok elõtt az új nvidia kártyát wazze! lol

What about the forests?

mflex
Attól függ, hogy milyen felbontásban használod majd...

What about the forests?

mflex
Többen panaszkodtam már erre, a megoldás w7.

What about the forests?

Pretorian
Ma kipróbálom a játékot, érdekel, hogy megmozdul-e ezen a szar 4670-en.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

pxxl
meg mondjuk nem kellene olyan vga-ra optimalizálni (wait...what?) ami még meg sem jelent...

All hail the double x!

Pretorian
Ez egy dinamikus folyamat, az alantasnak tartott munka az intelligens ember életében csak a szükséges rossz, egy lépcsõfok, ahonnan idõvel tovább kell lépni, hogy más vegye át a helyünket, és ez így folytatódjon az idõk végezetéig.

Hi

geforce Gts 250-es karim van de csak dx9-et enged ott a optionsba dx9 mellett a nyíl de semerre nem megy
valami ötlet hogy tudom dx10-re átváltani ? Windows Vistát használok
Uez volt nálam is amig advanced physcs be volt kapcsolva. kilõttem és ment mind állat

arty
geforcen ugyan ilyen ingadozások vannak. az a gond, h nem tudod az effekteket egyenként kikapcsolni, így amikor egy fénybetüremkedésnél MINDEN rádzudul, a kártyád kifekszik... low-on meg randa.

keleti fejlesztõk, ennyit tudnak

Forza.

arty
hol 15k egy játék? legalább nézz már rá a cdgalaxis.hu kínálatára, mielõtt teljesen hülyét csinálsz magadból ...

4-6 játék x 8k-s átlagár, akár hogy nézem az bizony 32-48ezer ft/hó, 150-200k mellett "sima" ügy. még kérdés?

Forza.

w77d
kuss Shep XD a mixet abbahagytam, nnna az tényleg lehúzott rendesen 😄

Shep
Szerintem te csak ne menõsködjél itt, szórod a nagy pénzeket a mixre, meg miegymásra és csak ezt a pár játékot volt képed megvenni. El is ásnám magam a helyedben. 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w77d
"Nem kéne itt menõsködni, hogy kinek van több eredeti játéka."

Inkább azt kéne hangoztatni hogy ki büszke arra hogy warezol??? én csak erre tettem be a képet, nem menõzésnek szántam. De te sajnos fennakadtál rajta, elõbújt belõled az irigy manó és durrogsz itt 😊

mflex
Gondolom ez fõleg az optimalizálatlanság az ATI (felé) szempontjából, meg pisix baromság. Havok alatt ilyen tuti nem lenne.

What about the forests?

Shep
Amúgy én azt bírom mikor mindenki azt mondja/írja ,hogy tanuljál, meg képezd magad meg akármi, de ha mindenki ezt tenné akor ki sütné meg nekünk a napi kenyeret (jó mi itthon sütjük 😊) ki vezetné a buszokat amivel tömegközlekedünk, ki takarítaná az irodákat, ki szolgálna fel az éttermekben, a boltokban ki árulna? Na de mindegy ez nem az a topic. 😊

Amúgy vannak egész hangulatos részek is a játékban, de egyes részek meg írtó gyengére sikerültek.

Magiszter
Megint írtak akkor egy olyan játékot amit kb 3 év múlva tud mindenki elfogadhatóan játszani. Vagy majd egy Pecs múlva. Az hogy a te gépedet is megfektesse az már a pofátlanság teteje.

mflex
Jah, nálam ez az érték 5 szokott lenni! 😄 Nem is húzom sokáig.

What about the forests?

mflex
Milyen felbontáson? Nálam az elején VH-on elég szépen futott 2560X1600-ban, 50-60 között, de volt olyan rész, ahol még az 5970-et is simán kifektette, mindezt egy talán legerõsebb processzor és 12GB memória társaságában. Nah, ne röhögtessenek már!!!

1920X1200-ban viszont átlag 80 körül van, minden maxon, ezért hagytam ezen.

What about the forests?

grebber
LOL közben rájöttem hogy az a szám az nem az hogy hány szûrõbetét van nálunk hanem asszem hány percre elegendõ.Mert volt ugye 23 elhasználtam egyet már csak 19 volt.Felvettem egyet kiírta + 5 tehát 1db elvileg 5 percig jó!

Next PC upgrade: 2022

wesker24
Nem nálad van a gond még nálam is very highon min 25 max 35 FPS !

De ha visszarakom highra akkor megy mint az atom !
Rage47
nem csodálkoznék, ha a programmal lenne gond 😊
Magiszter
Nah kipróbáltam a játékot (tudom... szégyenlem) és azt tapasztaltam hogy a 8800GT az jó is meg nem is. Elindul, Mediom-on tök szépen fut röccenés mentesen. Egészen addig míg nem gondol egyet és el nem kezd akadni mint a hétszentség. De akkor aztán hajjajj. Ugyan ez a szintu bármilyen grafikai beállítással. Megy szépen, vagy kevésbé szebben (veri high-ban kb 15 FPS), csak vannak ilyen degeneráltásgok vannak. Tök random, és tök spontán. Feltettem még a szomszéd gépére is minden szüksége programot de nem segített. Nálam van a gond vagy ezzel a játékkal?

PhantomAss
baszki, álljál már le:
ideírsz, hogy rendes munkával nem lehet komolyabb pénzt keresni
de lehet
erre írod, hogy téged ez nem érdekel, az akkor sem becsületes
hol a rákban élsz te? sajnálom, ha te esetleg egy gyárban rohadsz 3 mûszakban minimálbérért, én is csináltam jó ideig, és szar volt
tanulj nyelvet, iratkozz be suliba, képezd magad, és ne a NORMÁLISAN DOLGOZÓ embereket cseszegesd a saját rossz életed miatt

GOOBY, pls

mflex
Az elején nem is volt gondom, de most a chapter 5-nél, szinte végig rohannom a pályát, mert fulladozik a karakterem, mint egy hörgõ idióta, és ez miatt ugye nincs idõm sem átvizsgálni rendesen a helységeket, lehet vissza kell lépnem pár mentést ez miatt! :s

What about the forests?

tutituti
A futkosós résznél vagyok.Na az nekem nagyon bejött.Jók ezek az árny-szellem karakterek,amiket nem volt nehéz kivitelezni szerintem.És egyáltalán nem jön át a stalkeres feeling,ami jó,mert a két játék szerintem külömbözik mint játékmenetben mint történetben.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Shep
Elején nincs sok, aztán lesz egy rész ahol egy darab nem volt nálam, de most megint van vagy 18.

mflex
Jah, én már leszarom. 😊

What about the forests?

mflex
Ezek szerint elképzelhetõ, nem értem, hogy a picsba van, hogy 1-2 darabbal futkározok? :/

What about the forests?

Hi

Gts 250-es karim van de csak dx9-et enged ott a optionsba dx9 mellett a nyíl de semerre nem megy
valami ötlet hogy tudom dx10-re átváltani ? Windows Vistát használok
Nemtudom ki kapálózik, csak személyeskedni tudsz.

mflex
Nincs jobb dolgod, meg erõd ahhoz, hogy nem flémeld és offold tele a topikot? Vedd már észre, hogy mindenkinek tele van a töke a baromságaiddal.

Értelmes? Ez elég szubjektív, sok dolog van amihez nem értek, de annál több amihez értek, pl sok pénzt keresni, és jó sokat elcseszni! 😄 Na, kinyílt a bicska?!!

Hanyagoljál, meg szerintem mindenkit!

ciao

What about the forests?

pxxl
😊

hagyd had puffogjon 😄

All hail the double x!

grebber
Akkor valamit nagyon nem jól csinálsz!
Chapter 5-be vagyok és legutóbbi kiírás amit láttam 23 szûrõm van!

mflex
Nem tudom Ti, hogy vagytok vele, de folyamatosan maszkszûrõ hiánnyal küszködök! :S

What about the forests?

Nagyon értelmes vagy látom...

Pretorian
Hát te bagyon hülye vagy *******, kapálózol össze-vissza. A vesztesek irigysége teszi ezt az országot olyanná, amilyen.

mflex
Kurvára idegesítõ már olvasni a vergõdésedet! Nem mindegy kinek mennyi eredeti játéka van? Ha megtudja venni, hát vegye meg. Fasznak kell itt a flémet kelteni?!! Egyébként meg, ha érdemben nem tudsz olyat prezentálni, ami a játékkal kapcsolatos, akkor menj verd ki háromszor, vagy keress egy qrvát, talán már azt is lehet warezolni, aki kiveri belõled a felesleges tartalékot és nem játszod tovább itt az agyament, irigykedõ idiótát!

Faxomkivanmá! 😄

What about the forests?

IMYke2.0.0.0
Gondolom, Windows Vista vagy Windows Seven van a gépeden...
Windows XP ugyanis csak DirectX 9.0-t tud.
A Vista/Seven-vonal tud DirectX 10/10.1/11-et.

Így, a játék sem engedélyezhet mást, amilyen típusú operációs rendszer alatt fut.
Az nVidia GeForce GTX 250-es videokártyád pedig DirectX 10.0-t tud.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hi

Gts 250-es karim van de csak dx9-et enged ott a optionsba dx9 mellett a nyíl de semerre nem megy
valami ötlet hogy tudom dx10-re átváltani ?
Õszinte legyek kb. leszarom, hogy itt kinek milyen jól menõ vállalkozása van (Ahol nyílvánvalóan annyi adót csal el amennyit csak tud, mert ugye papíron alig keres).
Én az ilyesmit nem tartom becsületes munkának, ahogy gondolom rajtam kívül még sokan mások sem.
Nem kéne itt menõsködni, hogy kinek van több eredeti játéka. Ha van, hát van örüljön, mint majom a farkának.
Ennyi.

Prince23
Lol nem láttam , azért ty

grebber
Már írták hogy 8!

Prince23
Hello vki

Hány fejezetbõl áll a Metro 2033?

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Pretorian
*Kiegészítésként: saját vállalkozást vezetek, és még mielõtt jönne az "apu-anyu megtömte a zsebemet pénzzel" szöveg: van egy lányom, és intézetben nõttem fel, szóval a nulla helyett kb. a mínusz 5-rõl indultam, és még nem töltöttem be a 30-at. Errõl ennyit. Meg lehet csinálni. Pénz kell, jobb meló kell? Tanulj. Szerezz kapcsolatokat, ismerkedj. Gondolkodj. Ettõl függetlenül nem fogok itt álszenteskedni, nyilván nekem sem csak eredeti játékok figyelnek a gépemen, de nem próbálom mindenféle idétlen ürüggyel kimagyarázni a dolgot. Ami érdekel, ami megtetszik, azt megveszem, és akad ilyen program bõven.

Leárazott játékokat meg zsákszámra lehet venni fillérekbõl, és Vatera se kell hozzá... De persze a lopni könnyebb, meg hát menõbb is mint tudjuk...

grebber
Én néha veszek game-eket!Nem sok eredeti játékom van olyan 2x kb nem számoltam össze.
Most még amíg szülõkkel élek együtt, vehetnék mert a fizetésem 80%-a a számlán marad,de késõbbiekre kell gondolnom amikor jól jön az a felhalmozott sok pénz.
Ugyanis ha szeretnék saját lakást legyen az bármilyen minimum 6-9 millió.
Hitelrõl szó nincs nem gazdagítom a bankokat így is húggyá forgatják a lekötött pénzemet.
Ha esetleg itt maradnék ahol most lakunk a tömbházba havi számla (fûtés,víz,áram,közös költség internet) olyan 80 ezer ft.És nem ettem semmit vettem cuccokat tisztálkodásra stb.

kifli
intronál megáll a játék, ez mitõl lehet? (ha van wrz topik bocsi 😄)
Hol vontam itt kérdõre bárkit is, hogy miért vesz játékot?