Metro 2033
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
What about the forests?
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
All hail the double x!
geforce Gts 250-es karim van de csak dx9-et enged ott a optionsba dx9 mellett a nyíl de semerre nem megy
valami ötlet hogy tudom dx10-re átváltani ? Windows Vistát használok
keleti fejlesztõk, ennyit tudnak
Forza.
4-6 játék x 8k-s átlagár, akár hogy nézem az bizony 32-48ezer ft/hó, 150-200k mellett "sima" ügy. még kérdés?
Forza.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Inkább azt kéne hangoztatni hogy ki büszke arra hogy warezol??? én csak erre tettem be a képet, nem menõzésnek szántam. De te sajnos fennakadtál rajta, elõbújt belõled az irigy manó és durrogsz itt 😊
What about the forests?
Amúgy vannak egész hangulatos részek is a játékban, de egyes részek meg írtó gyengére sikerültek.
1920X1200-ban viszont átlag 80 körül van, minden maxon, ezért hagytam ezen.
What about the forests?
Next PC upgrade: 2022
De ha visszarakom highra akkor megy mint az atom !
ideírsz, hogy rendes munkával nem lehet komolyabb pénzt keresni
de lehet
erre írod, hogy téged ez nem érdekel, az akkor sem becsületes
hol a rákban élsz te? sajnálom, ha te esetleg egy gyárban rohadsz 3 mûszakban minimálbérért, én is csináltam jó ideig, és szar volt
tanulj nyelvet, iratkozz be suliba, képezd magad, és ne a NORMÁLISAN DOLGOZÓ embereket cseszegesd a saját rossz életed miatt
GOOBY, pls
What about the forests?
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
What about the forests?
Gts 250-es karim van de csak dx9-et enged ott a optionsba dx9 mellett a nyíl de semerre nem megy
valami ötlet hogy tudom dx10-re átváltani ? Windows Vistát használok
Értelmes? Ez elég szubjektív, sok dolog van amihez nem értek, de annál több amihez értek, pl sok pénzt keresni, és jó sokat elcseszni! 😄 Na, kinyílt a bicska?!!
Hanyagoljál, meg szerintem mindenkit!
ciao
What about the forests?
Chapter 5-be vagyok és legutóbbi kiírás amit láttam 23 szûrõm van!
What about the forests?
Faxomkivanmá! 😄
What about the forests?
Windows XP ugyanis csak DirectX 9.0-t tud.
A Vista/Seven-vonal tud DirectX 10/10.1/11-et.
Így, a játék sem engedélyezhet mást, amilyen típusú operációs rendszer alatt fut.
Az nVidia GeForce GTX 250-es videokártyád pedig DirectX 10.0-t tud.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Gts 250-es karim van de csak dx9-et enged ott a optionsba dx9 mellett a nyíl de semerre nem megy
valami ötlet hogy tudom dx10-re átváltani ?
Én az ilyesmit nem tartom becsületes munkának, ahogy gondolom rajtam kívül még sokan mások sem.
Nem kéne itt menõsködni, hogy kinek van több eredeti játéka. Ha van, hát van örüljön, mint majom a farkának.
Ennyi.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Most még amíg szülõkkel élek együtt, vehetnék mert a fizetésem 80%-a a számlán marad,de késõbbiekre kell gondolnom amikor jól jön az a felhalmozott sok pénz.
Ugyanis ha szeretnék saját lakást legyen az bármilyen minimum 6-9 millió.
Hitelrõl szó nincs nem gazdagítom a bankokat így is húggyá forgatják a lekötött pénzemet.
Ha esetleg itt maradnék ahol most lakunk a tömbházba havi számla (fûtés,víz,áram,közös költség internet) olyan 80 ezer ft.És nem ettem semmit vettem cuccokat tisztálkodásra stb.