2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
-
Bulics #1279 nem lesz magyarítás? Készíti már vki? -
#1278 az hogy a probléma mitől van, ahhoz több info kéne.. -
#1277 mert ez az igazság XXXXXXXD -
coolcar #1276 Miért irja ki azt 2-3 perc játék után, hogy a Metro 2033 leállt-és kilép? -
#1275 Annál minden jobb... -
#1274 hardwiredtől ezerszer jobb :) -
#1273 ilyeneket ne linkeljünk már... azaz oldal viccnek is rossz. -
bat777 #1272 köszi :) sikerült :) -
imipapa1 #1271 DX-et is tedd fel, kiválasztja a gépnek legjobbat... nálam is anélkül exe hiba volt... -
imipapa1 #1270 Hy! Lődd a tankvonat alatt az oszlopokat, szépen leszakad... -
#1269 Gamepod teszt 8.7/10
-
bat777 #1268 hali
elakadtam egy pontnál, ahol végig a sineken kell menni egy harcigéppel és lőni az ellenfeleket... egyik pontnál a másik oldalt megjelenik egy buldózer, egy tank, ami kilő folyamatosan.... lelöki az előtte lévő kocsit, és utána elindulunk, hiába lövöm semmi.. de ő leszed.... mit kell lőni, vagy van valami trükkje?
köszi
-
#1267 Ez a gamma valahol Resident Evil és Stalker között van félúton.
A cikk írója meg ennél a gondoltatnál kicsit szívott valamit:
"ugyanakkor nem lett teljes bukás a játék"
...
Pffff... jó, hogy nem azt írja, h majdnem kár, hogy kiadták.
A gamespot 8.0 pontja teljesen reális. Egyébként meg szubjektív. -
#1266 Na pl nekem a Metro sokkal jobban bejött mint a Stalker :D Pedig tudjuk, hogy a stalker részek nem lineárisak, hozzá képest.
*az orosz játékok mindegyike bugos. én ezt már elkönyveltem, így annyira nem nagyon veszem figyelembe náluk, hogy 1-2 ponttal kevesebbet adjak rá. max 0.25-0.5 nálam ezek a hibák, persze játéktól függően -
#1265 azért nem kell átesni a ló túloldalára...én pl. imádom a stalker sorozatot is, de látom a hibáit is, amiből van jócskán. -
#1264 Játszottam vele. A véleményem is megvan róla. De elolvashatod, ha visszakeresed...
-
#1263 Hát a 6 pont körüli értékelések meglehetősen lehúzó jellegűek szoktak lenni. de van más tény is, ami miatt nem érdemel 6.5-öt a gém.
Ha 7.5 - 8 pontot adott volna rá, akkor még azt mondom okés
Nem tudom, te egyáltalán játszottál a Metro 2033-mal?
ui: kimondta, hogy 10 pontot várnék, annyit biztosan nem ér, még 9-et se. na jó talán egy gyenge 9 pontot ér azért összességében. Grafika, hangulat, horror-nyomasztó hangulat miatt pláne.
Itt olvastad az indokot, hogy miért ér többet hat pontnál :) -
#1262 Sajnos teljesen jogos... -
#1261 "Röviden összefoglalva a világ megvalósítása hatalmas dicséretet érdemel, a környezet egyszerűen lenyűgözően néz ki és a hangulati elemek is tökéletesen a helyükön vannak.
Sajnos ugyanez már nem mondható el a játék többi részéről. Így például az NPC-k szinte botrányosan rosszra sikerültek. Első ránézésre még nem is lenne velük nagy probléma, bár már ekkor látszik, hogy ugyan ők sem csúnyák, viszont közel sem olyan szépek, mint amilyennek lenniük kellene a gépigény és az előzetes ígéretek alapján. Az igazi problémák ott kezdődnek, amikor elkezdenek mozogni, ne adj’ isten beszélni. A járásukat mindennek lehet nevezni, csak éppen élethűnek nem, amikor pedig kereszteződéseknél megállnak, elfordulnak 90 fokkal, majd tovább indulnak, az már egyenesen nevetséges. Mindezen csak ront a fájdalmasan pocsék angol szinkron, melyben minden karakter erőltetett orosz akcentussal beszél, tökéletesen élettelen hanghordozással. Persze könnyen lehet, hogy az eredeti orosz hangok sokkal jobbak, de használható orosz nyelvtudás hiányában erről sajnos nem sokat mondhatok."
"A helyzetet csak tovább rontja a mesterséges intelligencia, vagyis inkább annak hiánya az ellenfeleknél. Mondjuk, a szörnyeken ez nem látszik, mivel az ő dolguk pusztán az, hogy amint meglátnak, ránk rontanak és megpróbálnak szétmarcangolni, viszont az emberi ellenfeleknél (különböző érdekcsoportok, rablók, kommunisták, nácik stb.) már koránt sem ilyen egyszerű a helyzet. Nem egyszer találkoztam olyan problémával, hogy tűzharc közben az NPC-k a fedezék rossz oldalára – azaz nekem háttal – álltak, esetleg észre sem vették, hogy a közvetlenül mellettük álló társuk holtan esik össze és tovább beszéltek hozzá várva a nekik szánt golyót. Ennek viszont megesik az ellenkező verziója is, főleg az elvétve előforduló lopakodós részeknél. Ilyenkor megtörtént, hogy mindegy volt honnan és hogyan intéztem el egy rosszfiút, a társai azonnal tudták hol vagyok és nem használt semmilyen árnyékos búvóhely. Az AI gyengesége egyébként sokat ront a különböző állomások hangulatán is, mivel hiába a nyüzsgő tömeg, a vásár, ha a jelenlévők – bizonyos kereskedőktől eltekintve – semmilyen érdemleges interakcióra nem képesek, így sajnos csak első pillantásra tűnik élőnek a környezet.
Játékmenet terén alapvetően egy hétköznapi lövöldözős programmal van dolgunk, bár találunk érdekes újításokat és kellemes megoldásokat is."
Gondolod, hogy ilyenek után 10/10 lesz?
-
Wucc #1260 Visszább olvastam,h eddig tartott a demó azért, nincs semmi csak a felhős ég.Nem hinném,h leszedtem 6,5Gb demót.Valaki gépmatyi csak tudtja mi a pálya. -
#1259 Metro 2033 teszt 6.5/10
LOL? -
Wucc #1258 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!Megfagy a játék a depot résznél amikor lezuhan a jármű a sinről?Valaki tud valamilyen megoldást? köszönöm! -
CamelX #1257 Na de megérte nekiállni másodszorra is, ezt halál komolyan mondom, csomó rejtekhelyet fedeztem fel, sokkal jobban ment a lopakodás már, és rájöttem olyan kis apróságokra, amik nagyon megdobták a játékélményt. Ilyen pl. hogy orvlövészetnél vagy késdobálásnál oda kell figyelni hogy ne fémtárgyat találjunk el az ellenen, ha csoportban vagyunk akkor csak akkor lőjjünk ha biztos a találat, és aminél leginkább fogtam a fejem h erre hogy nem jöttem rá, hogy a gépkarabélyoknál lehet váltogatni a "fizetőeszközt" és a házi gyártású lőszereket (hosszan kell nyomni az újratöltés -R- gombot) :D
Érdekes dolog volt még h civil területeken vizipipába beleszippantva milyen flessei vannak emberünknek :D egyértelmű h jó lehet az a gomba amit belepakolnak :D
Röviden összefoglalva, másodszorra talán mégjobban beleéltem magam, és sokkal jobban megy. A War résznél egyszer sem kellett visszatöltenem az állást, a librarian-es gorilláknál is csak 1x, skulóm pedig volt majdnem mindenből 100nál több, sörétest egyáltalán nem használtam. Helyette fegyverként tudom ajánlani a játék közepe fele beszerezhető távcsöves 8 lövetű nyílpuskát, Polis állomáson pedig a távcsöves 2012es Kalashnikovot. A "gorilláknál" utóbbiba igen hasznos ha betöltjük a háború előtti "fényes" lőszereket, hisz jóval nagyobbat sebeznek és utána már úgy se lesz lehetőség shoppingra... de lehetőleg pontosat lőjjünk, az ugrásokat kikerülve. -
priluki #1256 köszi szépen :) -
SaGa #1255 A sztori viszonylag egyszerű.
Volt egy atomháború. Moszkvában a metróhálózat egyben óvóhely is, az a pártízezer ember, aki ott túlélte, kialakított magának egy olyan amilyen életformát.
Mutánsok, kaja, gyógyszer, eszköz hiány, miegyéb... Az ember az ilyen körülmények között se az összefogásra épít, így itt is kialakult a banditizmus, illetve a "vörös" vs "náci" ellentét. Ez utóbbiak a megszállt állomásaikon kialakították a már jól ismert kis diktatúráikat és egymás ellen is harcolnak nagy lelkesen.
Az egyik külső állomás közelében újabb lények tűntek föl, akik talán kívülről jöttek, talán egy új lépcső a fajok fejlődésében, mindenesetre félelmet keltenek az emberekben és képesek némi pszihikai befolyásolásra is. Ismeretlenek, idegenek...
A játék elején feltűnt Hunter fedezte fel őket és megkér, hogy menj el egy központi állomásra (a Polisz), hogy segítséget kérj ellenük.
Elindulsz...
A végére kiderül, hogy az idegenek nem feltétlenül ellenségesek és attól függően, hogy milyen a játékban az emberekhez való viszonyod, vagy kiirtod őket, vagy nem... -
SaGa #1254 Eddig csak a szárnyas dögöket és a könyvtáros gorillákat nem sikerült 2-3 pontos pisztoly vagy egyéb lövéssel kilőni.
Ha egy tár kell az AK-ból, akkor valamit ngyon rosszul csinálsz.
A szárnyas dögök úgy tűnik lelőhetetlenek, a gorillákba meg egy tár is kevés, nagyjából 3 kell... -
SaGa #1253 Hosszan nyomod az R-t, és közben a "lövöldözöl", míg el nem engedi a kart... -
SaGa #1252 Egyetlen lövés nélkül (na jó, a lámpákat ki kell lőni) át lehet menni a pályán, csak körül kell nézni.
Egyébként egy ember egy dobótőr, vagy egy nyílvessző, vagy egy fejbe (pontosabban nyakba) küldött 5mm-es légpuska lövedék, ha túl van pumpálva a fegyver. A tűzfegyverekből is elegendő egy-egy golyó, csak pontosan kell célozni... -
#1251 Hi all! Én is végigjátszottam a játékot. Bennem vegyes érzelmeket váltott ki, az a helyzet. Hiányoltam a játékból a szabadságot. Nagyon kötött volt a Stalker-hez képest. Grafika eszméletlen még igy Dx9-ben is. Kár, hogy a sztorit nem értem. Mindezek ellenére jó game, de nálam a Stalker egy fokkal azért jobb, persze nem grafikába. -
#1250 Azert az o vedelmeben, mondjuk Cserobilban es Pripiat-ban se futkosnak mutans patkanyok-madarak-karalabek. Bar teny, hogyha valaki a Nuclear Wasteland-on nyomulna egy szimpla gazallarccal, az vicces veget erne. -
priluki #1249 skacok a légfegyot hogy lehet tölteni? mert 1-2 tár azt vége :S -
#1248 Amúgy én is a War-nál szopok rohadt nehéz, sokan vannak, kevés a lőszer és tényleg jó pontosan kell célba lőni. Ráadásul a távcsőben is alig látni valamit, mert tiszta kosz... szóval brutál. Amúgy nagyon tetszik a játék, tényleg jó, csak én Normal fokozaton nyomom és nem vagyok egy kezdő, de rohadtul megszenvedek vele. Mikor végre fellélegzek hogy huh, most nem kell emberek ellen harcolni, jönnek a szörnyek, akik ellen legalább ugyanilyen nehéz küzdeni.
Remélem jó minősítést kap hivatalosan is a játék, mert szerintem minden szempontból nagyon jó (és nálam 1280x1024-be, very high részletességnél sem szaggat) és esetleg jön majd egy folytatás.
Csak így tovább!
És amúgy: pisztollya lehet a legpontosabban célbalőni : ) -
#1247 user fail. -
#1246 Novotsik gázmaszkot te felhúznál a hideg ellen, vagy a sugárzás ellen? Logika : )
A másik meg: venni kell a piacon, lőszer helyett inkább szűrőket. nekem simán elég volt, a felszínes küldetések elég rövidek.
3: szerinted 20 év alatt elmúlna a sugárzás egy atomtámadás után? eléggé el vagy tévedve, amikor még Pripyat is még mindig veszélyes,nem költöznek vissza az emberek, pedig ott "csak" leolvadt az atomreaktor : ) -
Laci82 #1245 Esküszöm nem fizettem le Novotsikot,hogy ilyen véleményt írjon,de tök igaza van.
Az ukrán ne játékot csináljon,a brazil ne sorozatot,a német (LIDL) Sangriáról már nem is beszélve... -
kokos #1244 Akkor ne játszál!Add el a gépet,nem kell neked ilyen!Nézd a tv-t! -
obe #1243 #1196 -
#1242 Van löszer böven de lövöldözni se mindig érdemes van amikor jobb elsunnyogni az ellenfelek mellet.
A gázálarc nem véd se a hidegtöl se a sugárzástól mint a nevéböl adodik a szennyezett levegötöl véd.
-
kokos #1241 Hali!
Kijátszottam a játékot,nagyon jó volt!
Már csak azt nem értem mitől függ ,hogy jó vagy rossz a vége?
Ezt leírhatná valaki!
Kösz! -
obe #1240