WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
-
"Röviden összefoglalva a világ megvalósítása hatalmas dicséretet érdemel, a környezet egyszerűen lenyűgözően néz ki és a hangulati elemek is tökéletesen a helyükön vannak.
Sajnos ugyanez már nem mondható el a játék többi részéről. Így például az NPC-k szinte botrányosan rosszra sikerültek. Első ránézésre még nem is lenne velük nagy probléma, bár már ekkor látszik, hogy ugyan ők sem csúnyák, viszont közel sem olyan szépek, mint amilyennek lenniük kellene a gépigény és az előzetes ígéretek alapján. Az igazi problémák ott kezdődnek, amikor elkezdenek mozogni, ne adj’ isten beszélni. A járásukat mindennek lehet nevezni, csak éppen élethűnek nem, amikor pedig kereszteződéseknél megállnak, elfordulnak 90 fokkal, majd tovább indulnak, az már egyenesen nevetséges. Mindezen csak ront a fájdalmasan pocsék angol szinkron, melyben minden karakter erőltetett orosz akcentussal beszél, tökéletesen élettelen hanghordozással. Persze könnyen lehet, hogy az eredeti orosz hangok sokkal jobbak, de használható orosz nyelvtudás hiányában erről sajnos nem sokat mondhatok."
"A helyzetet csak tovább rontja a mesterséges intelligencia, vagyis inkább annak hiánya az ellenfeleknél. Mondjuk, a szörnyeken ez nem látszik, mivel az ő dolguk pusztán az, hogy amint meglátnak, ránk rontanak és megpróbálnak szétmarcangolni, viszont az emberi ellenfeleknél (különböző érdekcsoportok, rablók, kommunisták, nácik stb.) már koránt sem ilyen egyszerű a helyzet. Nem egyszer találkoztam olyan problémával, hogy tűzharc közben az NPC-k a fedezék rossz oldalára – azaz nekem háttal – álltak, esetleg észre sem vették, hogy a közvetlenül mellettük álló társuk holtan esik össze és tovább beszéltek hozzá várva a nekik szánt golyót. Ennek viszont megesik az ellenkező verziója is, főleg az elvétve előforduló lopakodós részeknél. Ilyenkor megtörtént, hogy mindegy volt honnan és hogyan intéztem el egy rosszfiút, a társai azonnal tudták hol vagyok és nem használt semmilyen árnyékos búvóhely. Az AI gyengesége egyébként sokat ront a különböző állomások hangulatán is, mivel hiába a nyüzsgő tömeg, a vásár, ha a jelenlévők – bizonyos kereskedőktől eltekintve – semmilyen érdemleges interakcióra nem képesek, így sajnos csak első pillantásra tűnik élőnek a környezet.
Játékmenet terén alapvetően egy hétköznapi lövöldözős programmal van dolgunk, bár találunk érdekes újításokat és kellemes megoldásokat is."
Gondolod, hogy ilyenek után 10/10 lesz?