2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
  • Prince23
    Lődd ki alóla a sínet.
  • neptum
    a Chapter 4-be amikor menekülni kell azzal a lövegtornyos kocsival van egy rész amikor jobb oldalt áll egy merto szerelvény és vannak robbano hordok körülötte azt megcsinálom de utána jön egy ugyan ilyen lövegtornyos autó ami 2-3 lövéssel elintéz néztem videot youtubeon és a csávót lőte az a kocsi és nem robbant fel engem meg pár lövéssel elintéz ezt a részt hogy kéne megcsinálni bármit csinálok felrobbanok
  • grebber
    Engem az érdekel inkább kik ezek az idegenek és mi a szarért jöttek?
  • Tib
    Játék kipörgetve...
    Nekem a végén piros színű ködben közeledett egy sötét idegen. Egy adott ponton a társam megjelent, a kezembe nyomott egy pisztolyt és kénytelen voltam lelőni...
    ...DE...
    Valaki írta, hogy a játék vége nyitott, tehát az idegenek a végén lehetnek barátságosak is. Ennek mi a menete?
  • obe
    helyes, én is használok, használtam warezt, nem gond, de akkor udvariasan csendben kérdezek, nem dicsekedek egy olyan dologgal ami módjával kezelve, de helyesen megtűrt dolog..de a házigazda kedvére tilthatja meg - jogosan - az elharapózott warez eszmecserét, vagy egyáltalán nem tűri, számos fórum kikötése a no warez elv
  • zozyk
    Én minden játékok warez-módban kezdek,de amit végig is játszok,azt megveszem,ezzel fejezem ki a tiszteletem a fejlesztőknek,hogy olyan játékot tudnak adni,ami leköt.
    Viszont ami nincs a gépemen 1-2 órát,arra sajnálom a ~8-10 ezret...
    Annyira nem keres jól,hogy mindent csak a kipróbálásért megvegyek.
  • bertino
    yepp.
  • Kandurex
    Nem, nem kap BAN -t, viszont jó látni, ahogy leoltják rögtön a fórumozók. Lassan elérünk odáig, hogy nem a moderátorok fogják üldözni a warezt. Ami NAGYON - NAGYON jó dolog.
  • Was
    Pont ő beszél, hiszen a kommunizmusban van minden ingyen. Jelen állapot szerint meg kell vásárolni, de az elenkezőjét meg főleg nem illik "hangsúlyozni"...
  • obe
    kandurex kollega nem ért egyet velem?
  • koschwarz
    jáááá, megvan: függetlenség napja
  • Kandurex
  • obe
    dehogy, ilyen mondatért én sg bann-t adnék:

..(Hangsúlyozom a kalóz lopott verzióval játszom és soha az életben nem is fogok eredeti játékot vásárolni)..

• koschwarz
    meg hát én kezdtem

(bár rohadt bicskanyitogató az a zárójeles mondat)
  • koschwarz
    engem valahogy szórakoztat
  • obe
    szóljatok a modiknak, hogy itt fenyegetőzik egy köcsög, ha lehet az sg-ről is bannoltassátok
  • koschwarz
    "Kellett nektek leszállni erre a kurva bolygóra, és a faszagyereket játszani. És miért vagy ilyen ROHADT BÜDÖS ???"

ez miben volt?
  • obe
    akkor addig állj fél lábon amíg itt választ kapsz, hangsúlyozom
  • koschwarz
    kemény privátüzenetet kaptam Zoliztól: "Kinyírlak te rohadék kommunista fasz!"
  • bertino
  • koschwarz
    mekkora egy fasz vagy.
  • Zoliz
    Más is tapasztalta azt az issue-t, hogy az első legakciódúsabb jelenetnél, amikor vonat vagonok közt harcolunk a banditákkal, eldobunk egy dinamitot, akkor lefagy a játék?

(Hangsúlyozom a kalóz lopott verzióval játszom és soha az életben nem is fogok eredeti játékot vásárolni)
  • bertino
    igen.
    és ez aztán változtat azon, hogy a gamepod is egy vicc.

nem.
  • rtomo
    Üdv!
    Valaki tudna nekem ötletet adni mitől lehet ez a hiba:
    "A(z) metro2033.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük."
    DX11-en kívül mindent feltettem az install könyvtárból. Mi lehet még a probléma? (Dx10-es gépem van.) WinXP SP3 és a minimális követelményeknek szépen megfelel a gépem.
  • hamedyyyy
    Sziasztok!
    xp sp3am van
    4magos proci
    9800GTX+
    4gb ram
    a játéknál mindig kb 5-10perc múélva lefagya játék s újra kell indítanom a gépet:(
    Drivereket is cseréltem már
    S.O.S Tudna valaki segítséget?

Köszönööm előre is!!!!
  • IMYke2.0.0.0
    Én két-háromhavonta veszek 1, jobb esetben [vagy valami nagyon leárazott megpillantásakor] 2 játékot, nem premier áron.
    Utoljára, a legtöbb, mit egy játékért kifizettem a bűvös 4.990 Ft volt. :)
  • obe
    en sem vagyok jobban anyagilag elresztve (szinten videk:)...4-5-6 jätek fer bele max evente, többre idöm sem futja, de nem baj, hiszen ezek amiket felsoroltam, nem 9-10 oräs jätekok, magas ujrajätszahtosägi faktorral
  • IMYke2.0.0.0
    Jómagam is így vagyok vele - igaz, nem Collector's Edition (és nem hardcore) gyűjtő vagyok. Valószínűleg azért, mert nem a "magyar átlagfizetést" [értsd: havi 170000] kapom a kezembe... :) Sajnos, az élet itt faluvidéken sem olcsó.

• coolcar
    Feltettem a game-t kiírja hogy prolouge pálya és azt hogy nyomjak egy gombot, megnyomom és lefagy. MI lehet a gond?
  • obe
    a gta 4 az pont nem erdekelt, de ami igen, azt premier äron azonnal megveszem, 90 % ban pedig gyüjtöi kiadäsban, novemner ota ezeket szerztem be: mass effect 2 ce, dragonage ce, tw napoleon imperial ediiton, dragon age awakening...es nem külföldröl, hanem mindet a cd galaxisbol, hogy hozzäjäruljak a magyar gazdasäghoz ..ezekkel viszont el leszek telig, akkor meg ugyis jönnek az uj holmik amiket azonnal ce-ben veszek meg: witcher 2, diablo 3 (remelem), dragon age 2

felreertes ne essek, erre szivesen äldozok, nem piäzom, csak magamra keresek, nagy becsben tartom ezeket a ce kiadäsokat, imädom a gyönyürü nyomdai termekeket, art book-okat

peace
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor, gondolom - nem gúnyolódva -, a GTA 4-et is premier áron, azonnal megvetted...
  • obe
    persze, dehogynem, csak azt akartam irni hogy nem sokat adok a pontozäsra..kiprobälom a csunya verziot, ha jo, megy is a rendeles...es persze csomo olyan game van amit ki sem kell probälnom, pär kep, pär video es döntök is
  • arty
    tehát neked nincs olyan, h egyik játék jobban megfog, mint a másik? ;)
  • obe
    en szarok a potntozäsra, megfog e vagy sem, megfogott, tehät jo...ennyi

• noxon
    Köszi, próbálkozok.
  • SaGa
    Az épületben van egy beomlott lépcsőház, amiben először fölfele tudsz menni (fent egy hátizsák némi lőszerrel, baloldalt egy "benyílóban, épp hogy elérhetően egy sörétes puska látszik, onnan is lehet tankolni), majd le (a falban van 1 vagy 2 nyílvessző), de elakadsz. Ha balra lenézel, látod, hogy van némi töltény a korláton túl. Na oda ugorj át, de vigyázz, mert lent 6-8 náci vár szeretettel, meg gránáttal és egyebekkel. Lehet tankolni gázálarcszűrőkből...
    Ha kijutottál figyelj a repkedő dögökre. Ha elbújsz, inkább a náci járőrt viszik el...
  • noxon
    Hello!
    Légyszi help! A 4. fejezetnél az outpostnál vagyok, a tetőn betettem a kazettát. Utána merre kell tovább menni?
    Mert, ha az épület mögött indulok el, megyek megyek és egyszer csak meghal magától...
  • arty
    az a gond h téged is megfertőzött az elbarmolt pontozási rendszer

a 6.5 egy jó-közepes játékot takar (hiszen tizes skálán az 5 a közepes!), sok hibával - na, a metro pont ilyen

7-8 pontokan a nagyon jó játékok érdemelnének, 9-10-et pedig a minden tekintetben tökéletesek
  • coolcar
    Például?
  • grebber
    Worthplaying Review 83%