Metro 2033
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rövid értékelés tõlem:
Ami tetszett:
- Stílust nézve, viszonylag egyedi, kellemes hangulata van
- Tûrhetõ történet
- Remek atmoszféra
- Szép grafika
- Sok sok kis apróság ami nagyon feldobja a játékot.
Ami nem:
- bugos, olykor idióta Ai
- optimizálatlan (fõleg az elsõ 1-2, és az utolsó pályák)
- A fegyverek hangja
- A szinkronhangok csapnivalóak
- A szörnyek elég bután néznek ki :)
- Fagyások, kilépegetések
Igazából orosz/ukrán fps-ek közül talán eddig ez volt a leghasználhatóbb. (a Cryostasis-al karöltve :) ) Nekem személy szerint jobban tetszett mint a stalker (azt valahogy soha nem tudtam megszeretni)
Bár tény hogy az utóbbiban több a munka.
Amivel viszont nagyon elcseszték a játékot, az a hanyagságból, lustaságból, pénzirányból (mindenki döntse el melyik) adód optimalizálatlanság. Mint írtam elõbb, ez fõleg az elsõ, és az utolsó pályákon mutatkozik meg (de nem kell félni, az egész játék nem egy kapkodó idegbeteg...és ezen a patch sem segít)
Az utóbbi miatt (is) nálam csak 75%
és még 1-2 kép :)

Képtelen vagyok levenni a gázmaszkot. Teljesen szét van töredezve.
Hiába nyomom a G-t folyamatosan nem veszi le!
Segítsetek már plíz.
Next PC upgrade: 2022
PSN ID.: Beegabor
xp \documents and settings\<felhasznaloneved>\Application Data\Local\4A Games\Metro 2033\user.cfg
átirod notepadban pl erre:
r_res_hor 1360
r_res_vert 768
vagy amit a tévéd fogadna
Forza.
PSN ID.: Beegabor
Aki nagyon keni vágja az angolt és végigvitte spoilerbe leírhatná mirõl is szólt a game mert nagyon nem jött át! :(
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Sok helyen olvastam, hogy lehuzzák a játékot, mert sok az átvezetõ beszélgetés benne. Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem remekül el van osztva. :-) Milyen hosszú amúgy a játék ?
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Mikor indítom ezt a hibaüzenetet kapom:
Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert X3DAudio1_7.dll nem található.
Más is kapott már ilyet?
MEgszeretném kérdezni h mit kell csinálni, miután átjutottam a fronton, és egy páncélozott kocsival menekülök. van egy olyan rész ahol, lerobbanunk, és akkor a párhuzamos pályán jön egy "tank", amely lelöl egy metróocsit majd szétlõ.
Itt mit kell tenni?
Válaszokat elõre is köszönöm
Thrash \'Till Death
Na ma folytatom a játékot mert tetszik. Csak kár, hogy nem lehet benne menteni és újranézni a kafa átvezetõ jeleneteket.
Jó Hétvégét minden Metrósnak!
Nem jöttek a szörnyek..azt vártuk...
<#hehe>#hehe>
Forza.
Amúgy gyengusz lesz a gépem hozzá úgy tûnik, elõször 1280x1024-ben(monitorom natívja) mindent fullra rakva dx9-ben próbáltam, háááát eléggé beszaggat, fõleg nyílt tereken, ha jönnek a blökik... Aztán ugyanígy dx10-ben mintha hajszállal jobban ment volna...érdekes. Aztán eggyel lejjebb vettem ultra higról higra a grafót, úgy már talán eldöcög majd...<#vigyor>#vigyor>
Intel Core 2 Duo E8400, Gigabyte Radeon HD 4850, Gigabyte GA-EP35-DS3L, GeIL 4 x 1 GB Ultra Dual Channel Kit, 800 MHz DDR2
Itt mit kell csinálni a 2.képen eddig eljönnek velem, de itt megállnak mint a fax és nem mozdulnak....
Köszi!!