Metro 2033

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

triplet
Az eredetihez tényleg jár ingyenesen az új red faction?:O
FUCKYEAH

van hozzá patch, ha visszaolvasnál, meg is találnád a linkjét
grebber
6-7óra kb!

Next PC upgrade: 2022

TheGrinder
kb. hány óra a járékidõ?

Én a marketnél vagyok de eltünz az idióta emberke és a bárban nem találom(ha jol emlékszem azt mondta ott találkozzunk)...
Le kell tölteni a zseniális Skidrow hacker csapat elsõ update-jét, ami orvosolja a FOV problémát. Valszeg onnan már le tudod szedni ahonnan a játékot loptad
srácok olyan problémám van beállitom a felbontást .. és mégis széles a kép:S tehát szétvan huzva elég zavaro! Namármost probáltam cfg-be is átirni 1360*768 de semmi! valaki ötlet?

Maxtreme
Én is a végére értem tegnap reggel.
Rövid értékelés tõlem:

Ami tetszett:
- Stílust nézve, viszonylag egyedi, kellemes hangulata van
- Tûrhetõ történet
- Remek atmoszféra
- Szép grafika
- Sok sok kis apróság ami nagyon feldobja a játékot.
Ami nem:
- bugos, olykor idióta Ai
- optimizálatlan (fõleg az elsõ 1-2, és az utolsó pályák)
- A fegyverek hangja
- A szinkronhangok csapnivalóak
- A szörnyek elég bután néznek ki :)
- Fagyások, kilépegetések

Igazából orosz/ukrán fps-ek közül talán eddig ez volt a leghasználhatóbb. (a Cryostasis-al karöltve :) ) Nekem személy szerint jobban tetszett mint a stalker (azt valahogy soha nem tudtam megszeretni)
Bár tény hogy az utóbbiban több a munka.
Amivel viszont nagyon elcseszték a játékot, az a hanyagságból, lustaságból, pénzirányból (mindenki döntse el melyik) adód optimalizálatlanság. Mint írtam elõbb, ez fõleg az elsõ, és az utolsó pályákon mutatkozik meg (de nem kell félni, az egész játék nem egy kapkodó idegbeteg...és ezen a patch sem segít)

Az utóbbi miatt (is) nálam csak 75%

és még 1-2 kép :)

A "Market" után vagyok,a Dead Citys pályát kezdené, de nem veszi fel a gázmaszkot.Hiába nyomom a G-t,nem veszi fel.Pirossal megjelenik ikonként a bal oldalon,aztán ennyi.Pedig van 11 db belõle.Ez vmi bug vagy én csinálnék vmit rosszul??PLÍZ HELP <#fejvakaras>
Így már mûködik kösz a segítséget!

Gaben78
én a fekete képernyõig jutottam :D mindent felraktam pedig :(

Üdv!
Képtelen vagyok levenni a gázmaszkot. Teljesen szét van töredezve.
Hiába nyomom a G-t folyamatosan nem veszi le!
Segítsetek már plíz.
grebber
Hát remélem sikerül majd magyarítani,mert semmit nem értettem az egészbõl de azt kajakra!

Nagyon faxa game volt...majd magyarul is végigtolom....

Seth
Rohadjak meg,legközelebb inkább idõben visszaviszem azt a rohadt kikölcsönzött könyvet,mint hogy ilyen könyvtárosok idegesítsenek <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

grebber
Én is szenvedtem ott rendesen.
Ezt az utvonalat kövessed!

arty
win7 \Users\<felhasznaloneved>\AppData\Local\4A Games\Metro 2033\user.cfg
xp \documents and settings\<felhasznaloneved>\Application Data\Local\4A Games\Metro 2033\user.cfg

átirod notepadban pl erre:

r_res_hor 1360
r_res_vert 768

vagy amit a tévéd fogadna

Forza.

Nekem zöld az ég, és hullámzik, a patch javítja?

Seth
A könyvtárban merre kellene menni,mit kéne keresni? Megõrjítenek ezek a gorillák,akik utánam loholnak.Mindíg ugyanoda lyukadok ki,követem az iránytût,vagy éppen futok amerre látok, de semmi

PSN ID.: Beegabor

Hello mindenki ,van egy olyan problémám hogy a játék az elsõ indításnál olyan felbontásban indul.Amit a tv-m nem tud kezelni ,és a játék helyet csak egy "nem támogatot felbontás" képet látok .Ha valaki tud olyan megoldást amivel a játék felbontását megváltoztatom ,úgy hogy közben nem indítom el, az irja le nekem legyenszives. Köszönöm

Nyugati liberális homokosok ezek. Éljenek a nagy Szovjetunió grafikusai! Ennek a játéknak piszok részletes a grafja..
grebber

Prince23
A monitorodat ennyire beliheged? ejnye-bejnye azért ennyire nem fajintos a grafikája :)))

Prince23
GT review 78/100

LOL ezek meg vannak húzatva, designra csak 74???

grebber

grebber
Na a végére értem elég érdekes volt.
Aki nagyon keni vágja az angolt és végigvitte spoilerbe leírhatná mirõl is szólt a game mert nagyon nem jött át! :(

Shep
De kastélyban laksz ,hogy 60-70k a fûtés?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Néhol egész hangulatos részek vannak a játékban ,de ez a D6-os takonygolyós rész, hát ez nagyon szar.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wedge31
6 óra volt nekem.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Gideon Wieth
Lehet annyi kérésem, hogy ami a játék story-ját a játékmenetben késõbb fellépõ részeket lefedõ dolgokat Spoiler mezõbe írjuk ? :-)

Sok helyen olvastam, hogy lehuzzák a játékot, mert sok az átvezetõ beszélgetés benne. Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem remekül el van osztva. :-) Milyen hosszú amúgy a játék ?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

OK! de mindig kiirja hogy meghalt vlagyi.....

grebber
Ez az a rész amikor ömlenek a szörnyek.Ott csak mentem velük.Azt öltem semmi más!

A KÉPEN melyik a Vlagyimir....mindig megdöglik ez a fax???
<#fejvakaras>

arty
nem, más felrakta a directx-et az install végén

Forza.

grebber
Kurva 6-os Chapter jönnek ezek a sárga robbanó gömbök nemtudok átjutni rajtuk :(

watto
Bocs,utánnanézek akkor hogy van e warez topik, tényleg sry.

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

kéne már egy warez FAQ, mert ezerszer megkérdezitek ugyanazt tõlünk
igen. Directx-et töltsd le a microsoft holnapjáról
watto
Ja lol, megint hamarabb pofázok mint olvasok, sry, gondolom mert xp-m van, epic.

watto
Hali!

Mikor indítom ezt a hibaüzenetet kapom:
Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert X3DAudio1_7.dll nem található.

Más is kapott már ilyet?

Hali!
MEgszeretném kérdezni h mit kell csinálni, miután átjutottam a fronton, és egy páncélozott kocsival menekülök. van egy olyan rész ahol, lerobbanunk, és akkor a párhuzamos pályán jön egy "tank", amely lelöl egy metróocsit majd szétlõ.

Itt mit kell tenni?
Válaszokat elõre is köszönöm
FlyHigh
150-200k itthon kb a helyben járásra elég, egy normális verdára is életed végéig kellene gyûjteni és akkor még ilyen teleken a 60-70k-s csak havi fûtésszámlák, vehee. Mondjuk felénk, aki 100e felett keres az már jónak számít, itt a legdrágább a benzin és pluszban az emberek is kevesebbet visznek haza.<#vigyor> Azé marad játékra, nem panaszkodom, lehetne sokkal szarabb.

Thrash \'Till Death

Én például nem akarok fõnök lenni, mert akkor elbutulok és szétszórt is leszek és állandóan hivogatnának mobilon amit rühellek. Nekem elég alkalmazottként is a 170 ezer nettó havonta.

Na ma folytatom a játékot mert tetszik. Csak kár, hogy nem lehet benne menteni és újranézni a kafa átvezetõ jeleneteket.

Jó Hétvégét minden Metrósnak!
sziasztok a chpater 3-ba vagyok és valami airlock-ot kellene kerseni de nem találom sehol és nem tudom merre kéne menni ti tudjátok?
No sikerült, valami bug volt, elölröl kezdtem a Pályát és jó lett....
Nem jöttek a szörnyek..azt vártuk...
<#hehe>

arty
ha a nagymamám csengetne, õ lenne a villamost? ;) (intellektus és szerencse kérdése. kevesebb szerencsével több "intellektus" kell, ergo valoban lesznek vesztesei a rendszernek)

Forza.

Köszi az infót, közben megoldottam, máshonnan kaptam egy ilyen fájlt: PhysXLoader.dll , ezt másoltam windows/system32 mappába, és egybõl indult :D
Amúgy gyengusz lesz a gépem hozzá úgy tûnik, elõször 1280x1024-ben(monitorom natívja) mindent fullra rakva dx9-ben próbáltam, háááát eléggé beszaggat, fõleg nyílt tereken, ha jönnek a blökik... Aztán ugyanígy dx10-ben mintha hajszállal jobban ment volna...érdekes. Aztán eggyel lejjebb vettem ultra higról higra a grafót, úgy már talán eldöcög majd...<#vigyor>

Intel Core 2 Duo E8400, Gigabyte Radeon HD 4850, Gigabyte GA-EP35-DS3L, GeIL 4 x 1 GB Ultra Dual Channel Kit, 800 MHz DDR2

Egy kis segitség kellene......
Itt mit kell csinálni a 2.képen eddig eljönnek velem, de itt megállnak mint a fax és nem mozdulnak....
Köszi!!

pxxl
jah aha értem :D hát nem nyert hangszórót :D

All hail the double x!

Shep
Ez ok, de ha egyszer mindenki azt mondaná, hogy én holnaptól tanulok és én is fõnök leszek, akkor mi lesz? Semmi, mert mindenki nem lehet fõnök, valakinek a gödröt is kell ásni. Úgyhogy bár mennyire is adott mindenki elõtt a lehetõség nem lehet mindenki "nagy ember".