2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
-
#39 GC-n se volt róla semmi hír.. :\ -
#38 Jaaa. D: -
#37 Mi lenne? 2008 végére datálják nemlesz itt jó sokáig info! -
#36 Na mi van ezzel. :-| -
#35 Kb, max itt nem csernobil környékén lődözöl, de még több mint 2 év + a ráadások... hosszú idő, bár ugytünik ezek a fickók nagyon jól tudnak szöszmötölni, mer kiadnak képeket videót... működik még szép is, de a játék sehogy sem áll... űber lesz, npck mesterséges inteligenciával:) tehát van mit fejleszteni, ha ebből nemlesz valami értelmes ruszki játék akkor semmiből.. -
#34 Ezek után nekem olyan STALKER-esnek tünik ez. -
#33 Gamestar Beszámoló -
#32 ahogy érzed.. -
obe #31 nagyon kemény a grafika, ahhoz képest hogy pre-alfa..az életlen, homályos hátterekért pedig a dof (depht of field) nevü effekt a felelős (mélységélesség) fotzásban, filmezésben évtizedek óta használt "effekt"..
valóban látszik hogy az ezt készítők sok időt töltöttek el a stalkerrel, de ez nem baj, hisz azt is sokan várják szerintem az ide irogatók közül:) -
#30 Frankó a trailer!
Jól láttam volt a trailerben valami anomália szerűség ami kiütötte az embereket?? -
#29 Lődözős, mész előre és irtasz szvsz hent a STALKER a látott videók alapján... azt hogy mi szépet irtak róla, és abból a 60%a nemfog megvalósulni a 40%ot meg eddig senki az ég világon nem látta az elég alap arra hogy egyenlőre ennek tekintsük. -
#28 hangulatos..nagyon lejön a reménytelen helyzet.
Vaksötétben egy ócska metrórendszerben miközben a kinti világ teljesen ismeretlenné vált.
amugy reakció az itt lentebbi dolgokra mint hogy..
"Stalker csak egy HENT FPS a látottak alapján, nomeg most vissza került a süllyesztőbe megint"
"amugymeg ha nem lesz hent hanem kicsit értelmesebb dolog, és netán több tartalommal megáldva mint a NAGY stalker"
Nemtudom te mit láttál, de hogy hent fps...legfeljebb ha végighenteled.. de meglátjuk. -
#27 Metro 2033 GC Trailer (153MB) -
#26 De igen és ez meg is látszik legalábbis szerintem! -
#25 ezen nem a Stalker, néhány, volt fejlesztői dolgoznak? -
#24 18 új kép -
#23 Amúgy ha név nélkül lett volna fennt ez a videó 100°hogy STALKER topicba tettem volna be mert kurvára hasonlit rá! -
Gabe18 #22 Szép-szép,de hát még 2 és fél év... -
#21 Nem rossz! -
#20 Ingame Vidi -
#19 Na ez überlol:
"Sajnos még körülbelül két és fél évig (megjelenés PC/PS3 platformokra, 2008 végén) esélyünk sincs játszani a Metro 2033-mal. A fejlesztők külön büszkék a grafikai endzsimjükre, bár 2008 végére pont elavul és az sem éppen mellettük szól, hogy csak DirectX 9-et támogat."
-
#18 hát, az azért szentem túlzás, hogy szarul néz ki. bár tény, hogy én nem nagyon szoktam játszani, utoljára komolyabban 5-6 éve játszottam. ahoz képest gyöngyörű:D -
#17 Hát inkább..:D -
#16 :DDDDD
mint egy őskori játék:D -
#15 na ezaz pedig a stalkerra is micsoda hírek jöttek:) huhuhuuuuuha rpg fps kajálás autók..... aztán mi lesz belőle ha eggyáltalán lesz valami:)))) -
csoola #14 sztem nem biztos h a graf kaka lesz, de a játéktol nem várok sokat, még idáig az összes ruszki FPS-ben csalodtam...(már ha ez ruszki persze, de ottvan az Übersoldier, vagy a Kreed, mindkettö szánalom...) -
#13 Majd meglássuk,
"cucc amúgy egy horror elemekkel fűszerezett FPS-RPG hibrid lesz, világvége hangulattal, kihaló emberiséggel, elsivatagosodott városokkal, radioaktív sugárzással és persze sok-sok vérrel."
egyenlőre ez a lényeg, a kinézet ok még lehet szebb...
Stalker csak egy HENT FPS a látottak alapján, nomeg most vissza került a süllyesztőbe megint R.I.P -
#12 én inkabb azt mondanám hogy erősen látszik a képen hogy sz*rrá van fotosoppolva csak a talajról megfeledkeztek:DDD
szerk: nah mindegy nem akarom lehordani mikor még nem sokat tudni róla ha jó lesz és nemcsak egy hent fps lesz belőle akkor hajrá:) -
#11 Nem, nem ugy értettem, ezek a mosott szar effektek, képeken mindig "gagyik"... -
#10 mért te már láttad mozgásban?:DDDD -
#9 hja nézd már meg a talajt:(( undorító.... nem beszélve arról hogy az emberünknek nem ártana felkeresni egy szemorvost:DDDDD vagy erősebb szemüveg ajánlott neki:) -
#8 Nomeg ez képekről nemjön vissza, mozgásba szebb... -
#7 Szerintem ez valami XY effekt ki lehet majd kapcsolni szvsz! -
#6 inkább adtak volna rá kesztyüt -
#5 :))), még készül... amugymeg ha nem lesz hent hanem kicsit értelmesebb dolog, és netán több tartalommal megáldva mint a NAGY stalker akkor nem érdekel hogy nincs rajta ( még ) 5 réteg bump map:) -
#4 hát ezt a képet elnézegetve ez valami ocsmány sz*r f*s:) -
#3 Jónak tünik! -
#2 Ez korrekt kis játék lesz! -
#1 A 4a Games belső nézetes túlélő horror játékot készít Dmitriy Glukhovskiy orosz író Metro 2033 című könyve alapján - a Budapestről ismert metrókkal.
A Metro 2033: The Last Refuge-ból sikerült szereznünk 18 exkluzív képet, így lesz mit lesnetek! A cucc amúgy egy horror elemekkel fűszerezett FPS-RPG hibrid lesz, világvége hangulattal, kihaló emberiséggel, elsivatagosodott városokkal, radioaktív sugárzással és persze sok-sok vérrel.
A játék története Moszkvában játszódik, ahol az emberiség kénytelen volt a föld alá költözni. A metróállomsáok benépesedtek és nem ám, hogy segítenék egymást, még politikai és face-to-face háborút is vívnak egymással a különböző nézeteket valló underground-lakók. Azt hiszem ennyi hirtelen elég is volt, legeljük fel az új képeket!
Képz
gamekapocs
Stalker vagy Metro? :) ez ütős ellenfélnek néz ki.