WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
  • CamelX
    Na de megérte nekiállni másodszorra is, ezt halál komolyan mondom, csomó rejtekhelyet fedeztem fel, sokkal jobban ment a lopakodás már, és rájöttem olyan kis apróságokra, amik nagyon megdobták a játékélményt. Ilyen pl. hogy orvlövészetnél vagy késdobálásnál oda kell figyelni hogy ne fémtárgyat találjunk el az ellenen, ha csoportban vagyunk akkor csak akkor lőjjünk ha biztos a találat, és aminél leginkább fogtam a fejem h erre hogy nem jöttem rá, hogy a gépkarabélyoknál lehet váltogatni a "fizetőeszközt" és a házi gyártású lőszereket (hosszan kell nyomni az újratöltés -R- gombot) :D
    Érdekes dolog volt még h civil területeken vizipipába beleszippantva milyen flessei vannak emberünknek :D egyértelmű h jó lehet az a gomba amit belepakolnak :D
    Röviden összefoglalva, másodszorra talán mégjobban beleéltem magam, és sokkal jobban megy. A War résznél egyszer sem kellett visszatöltenem az állást, a librarian-es gorilláknál is csak 1x, skulóm pedig volt majdnem mindenből 100nál több, sörétest egyáltalán nem használtam. Helyette fegyverként tudom ajánlani a játék közepe fele beszerezhető távcsöves 8 lövetű nyílpuskát, Polis állomáson pedig a távcsöves 2012es Kalashnikovot. A "gorilláknál" utóbbiba igen hasznos ha betöltjük a háború előtti "fényes" lőszereket, hisz jóval nagyobbat sebeznek és utána már úgy se lesz lehetőség shoppingra... de lehetőleg pontosat lőjjünk, az ugrásokat kikerülve.