2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
-
Lowosan #1359 Van már patch kiadva a játékhoz? Vagy lesz hozzá a közeljövőben?
Az armory-ban nem tudok futni miután kiszabadulok, nem veszi be a futás-gombot, erre van valami gyógyír? -
#1358 Nos orosz barátaink már készítettek textúra buherálót és ki-be csomagoló pakkot is: KATT ...ha valaki esetleg neki akarna állni a fordításnak. -
#1357 Tudtommal nem. -
Trantorius #1356 Hello!
Elkezdte már valaki magyarítani a játékot? -
#1355 No azért nem kell 150-ért új videokártyát venni, de a 9600GT lássuk be nem a legalkalmasabb a legújabb játékok maxon futtatásához...kb. 20e rádobásával a mostani kártyádra szerintem jelentős gyorsulás lenne elérhető... -
#1354 Azt nem tudom, hogy vért kapnak-e a németek a speciális kiadáshoz... -
Pingi23 #1353 deee gondolom ez ahoz kell hogy a 30 colon maxon tudjad futtatni ilyen 2560x1600on azér a 24g ram meg a 6mag
1920x1080on tolom és 1-2 szörgy támadáskor a tüzelés bedöccen picit (kurvára)
phenom2 x4 3ghz, 4g ram, eah 5770 1g
szerinted mit kéne cserélni?
ugy hogy csak 1 valamit -
Danyi #1352 Erre senki nem tud megoldást? -
#1351 Remélem, érezni fogod az iróniát:
Minimum: Intel Core i7 4 GHz-en, 6 GB RAM, nVidia GTX 470, 24" monitor
Ajánlott: Intel Core i7-980 (6 mag) 4 GHz, 24 GB RAM, nVidia GTX 480 Quad-SLI, 2x 30" monitor
:)
-
#1350 Minden, de a marketing szerint minimum egy GTX 470-es... -
Pingi23 #1349 mi kell INKÁBB a gémnek?
x4 cpu minél nagyobb ghz vagy vga mhz vagy mi? -
#1348 Hát nem tom...
Én AMD 4200+, 2x1GB 800MHz DDR2, GeForce EN8600GT (ami ugye hivatalosan a minimum alatti), és Win 7 (HP 32bit) mellett:
- High beállítás (1024x768, DX9, AF 4x) >> fut, de picit darabos, ettől függetlenül számomra játszható
- Normal beállítás (1024x768, DX9, AF 4x) >> tökéletesen fut
Ha DX10-hez ragaszkodnék, akkor bittos kellene egy izmosabb kártya...
De 9 alatt is szép volt =) Néhány helyen volt 1-2 akadás, de azok elhanyagolhatóak voltak.
A játék összességében simán játszható volt az újnak már nem mondható gépemen is! -
#1347 ez egy ilyen jatek :D
nalam is 60fix fps aztan ha lovoldozni kell akkor meg 20 ala is kepes leesni -
kev #1346 Hát..akármit csinálok a játék akadozik (low beállításoknál is)
4gb,6000x2,9600gt,win7
Most ezért vegyek 150-ért videókártyát ?
Agyam eldobom. Az nvidia is megb---tja, mert b...ták optimalizálni a játékot.
Uninstall..
-
#1345 És a szokásos "no gore" cenzúrával? -
ricsa008 #1344 igényes kis pakk -
#1343 A németek speciális kiadása: KATT (Artyom órával, maci fityegővel, dögcédulával, kis könyvecskével és grebber kedvenc lényeivel a dobozon...:D) -
#1342 amugy a játék bejeön:) -
#1341 elmondom hogy az én kártyámmal mindent maxra tolva kivéve a fizikát mivel ugye ati messze megvan a 45 fps. -
#1340 ez a grafikon spec. max azt jelenti, hogy vannak, akik bedőlnek az ilyen statisztikáknak, ezért kirakják. -
#1339 Sziasztok!
Egy kis kérdésem lenne.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Onnan hogy a kiskölköt elvittem az anyjához a hátamon mennyi van még kb ? Lesz valami lezárt story is a végére, mert eddig ugye csak a polisba akarok eljutni Hunter //asszem így hívják/// után, meg egy másik ipse után :) am jó játék :) -
#1338 Ez azt jelenti, ideje konzolt vásárolnod....vagy, ha nem zavar, hogy hülyének néznek,... -
neptum #1337 Trolley Combat utáni részről kéne mentés egyszerüen lehetetlenség megcsinálni rejtélyes módon eltűnek hordók amiket felkéne robbantani az ta kurva kocsit nem lehet kilőni mert pár golyóval elintéz faszom ebbe a szarba -
#1336 Ez egy hiba.Nézz meg több tesztet ott nincs ilyen !Valami baki lehetett teszt közbe de mégis bennhagyták! -
#1335 EZT a mocskos Nvidia tápolást a játék részéről!!! és poén hogy csak DX11 ben, direkt hogy lehuzzák az atit, ez mi?
-
neptum #1334 nem a tankról beszélek az alól kell kilőni tudom elötte van egy lövegtornyos kocsi azt nem tudom elintézni hiába lövöm -
#1333 Szerinem ott kellett ellőni a csillárt tartó kábelt!
Ott én is elég sokat legeltem!
Próbáld meg! -
#1332 Ott van elég sok ajtó amit szétlehet lőni ha jól emlékszem! -
dark night #1331 A LIBRALY PÁLYÁNÁL TARTOK ÉS MÉG AZ ELEJÉN VAN EGY AJTÓ AMIT KI KÉNE NYITNI DE NEM NYÍLIK AZ ISTENÉRT SEM PEDIG MEGJELENIK A KÉZJEL!!
mit csináljak ?? -
partyyy #1330 hello! valaki felrakna egy mentést a depot c. pályáról azután, hogy a társamat elkapják a monszták és rámzuhan a kocsi. Akármit csinálok egy olyan helyre dob be ahol csak az eget látni és nem lehet mozogni. Néztem külföldi fórumokat, de ott olyanokat írtak, hogy végig állni kell a kocsban stb. de ezek nem működnek. Szóval eggyel a kocsi lezuhanása után kéne a mentés. előre is köszi -
Danyi #1329 Sziasztok!
Amikor indítanám a játékot kiírja a monitorom, hogy "Out of range" és ilyenkor már a windowst sem tudom kezelni. Csak úgy tudom újra láthatóvá tenni a képet, ha a bootnál arra megyek, hogy "Legutolsó helyes konfiguráció". Valaki tud adni valami tippet, hogy miért? A legújabb nVidia driver van fent. Razoros verzió. -
#1328 7 Chapter van + a végső annál asszem nem írta ki hogy Chapter 8.
-
dark night #1327 hello
a 24. pályánál tartok aminek az a neve hogy alley
mennyi pálya van még hátra??
kösz! -
#1326 Én ha jól emlékszem 2000-tól vagy talán 99-től játszok az előtti játékokkal nem játszottam semmivel sem.
Doom,Duke,és a többi nagy akkori klasszikus nekem csak névről ismerős! -
#1325 Komolyan nem játszottál vele? A klasszikus Duke 3D-vel? :O
Szerintem mindenkép próbáld ki, úgy tudom nagyon nagy játékos vagy. Legalább a beszólásokért érdemes (magyar szinkron) belenézni. :) -
#1324 Lehet fogalmam sincs miről szól a Duke Nukem életbe nem játszottal vele!
Ez az idegenes kérdés nagyon izgat. -
#1323 Ez most picit ilyen Duke Nukem-esen hangzott. :D -
SaGa Jr #1322 Szerezd meg a regényt, olvassad el és talán kdierül.
A játék sztoriját már leírta más is előttem a 1255-ös hozzászólásban. -
SaGa Jr #1321 Mindenképpen ugyanaz lesz a menet, le kell lőnöd azt aki az agyaddal szórakozik. Csak az előzményekben kell máshogy dönteni és akkor más lesz a vége is.
Az elejétől kezdve emberségesebben kell játszanod (adakozni a koldusoknak, kerülni az emberek öldöklését, a lehető legtöbb infót begyűjteni az "idegenekről", nagylelkűnek lenni és így tovább) és akkor a végén az utolsó pár másodperc más lesz és ott még tudsz madj változtatni a végkifejleten.
Egyébként meg "barátságosak" (pontosabban nem nyíltan ellenségesek) az idegenek csak be vannak szarva hogy ki akarod nyírni őket. Ezért mindenképpen el akarnak intézni téged a toronyban mindegy mennyire voltál jó gyerek velük szemben vagy mennyire vagy vérengző típus. Ki is fogod nyírni még jófiúként is a legvégén a rosszarcút, máskülönben ő végez veled. -
coolcar #1320 Feltettem a gamet, kiírja hogy prolouge pálya jön és nem történik semmi 10 perc várakozás után, mi lehet a gond?