Metro 2033
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Vagy én nem tudok számolni?
Next PC upgrade: 2022
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Ha nem pesti vagy és házhoz hozatnád akkor már 200ft több nálunk.<#banplz>#banplz>
Forza.
Fel is tettem anno a kérdést hogy ez miért van.
Egyik helyen az alone in the dark 5 5 font a másik helyen meg 25 font.
nálunk Alien 10 ezer kint 5xxxFT szóval nem értem mi alapján van ez!
Sajnos a leendõ új game-ek egyik sem olcsóbb semmivel sõt :(
Köszönöm a választ,okultam belõle!
<#eljen>#eljen>Tehát akkor veswzek az elõzõ marketes pályán egy maszkot,úgy látszik az nem volt..
Te nem nézted még esetleg magyarítás szempontjából a játékot...már nézték amúgy, de valami csomagoló progi kellene, talán vagy hasonló...
<#fejvakaras>#fejvakaras>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
annyit vontak le amennyi tehát nem volt semmi gond!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ez meg 2443ft-ért házhoz jön!
Néha vannak ilyen durva akciók!
Na szóval 2443FT (2,35font a kiszállítás nem 1 font mint zavvinál)
Itt ilyen olcsó!
5.99+2.35 * 293Ft/1font= 2443,6FT
Csináltam, hogy két részt lefutottam és oldalt volt egy kislift abba beálltam oda nem jönnek a szarok és onnét lõttem õket, amíg társam odaért. Viszont vagy el se jut odáig vagy a kapunál meghal mindenképpen. Ha még elõrébb futok meghal a társam...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Durván jó lenne haverokkal menni.
Csak pc-s elég kevés példányszámban fog elkelni nemcsak a warez hanem a hatalmas gépigény végett.
Azért bízom benne hogy lesz egy jobb hosszabb optimalizáltabb folytatás!
Na ezeket még nem próbáltam nem is tudtam lehet fejleszteni meg venni sem vettem semmit csak amiket találtam azokkal mentem!
ilyen hiba volt valakinél? ...már újra raktam és semmi...
Egyébként mikori a könyv?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
...de ha jól gondolom, akkor te az ún "fekete" lényekre gondolsz, akik valamiféle pszichikai kapcsolatba tudnak kerülni az emberekkel, és Artyom a fõhõs különleges ilyen szempontból...
Egyébként érdemes ellátogatni az Metro 2033 portálra, ha másért nem is, de a rajongói grafikákért és zenékért mindenképp. Hasznos lehet még a Projekt-Metro meglátogatása is, ahol rendszerbe szedték a különbözõ mutáns lényeket és frakciókat (kasztokat)
...valamint ezen az oldalon leltem rá erre a Metro 2033 világához igazított moszkvai metrótérképre is:

Akik rinyáltak, hogy nem értik a sztorit: reménykedjünk, hogy a könyv megjelenik egyszer majd magyarul is, ha már egyszer valamilyen európai sci-fi díjat is nyert...szóval a könyvben elég részletesen vázolva van ez a fiktív környezet, amit a játék csak nyilván felületesebben ad vissza, de azért az atmoszféra stimmel. Na, megpróbálom leírni amire emlékszem a sztoriból, ha valamire nem jól emlékszem - majd helyesbítsen ki, aki jobban emlékszik.
Az egész valahogy úgy kezdõdött, hogy végképp elmérgesedett a helyzet Kína és Tajvan között - háborús helyzet alakult ki, az USA kiállt Tajvan mellett, s végül Oroszország megtámadta az USÁ-t...az atomkonfliktus következtében az egész addigi világ kb. fél óra alatt elpusztult, a felszín a sugárzás és az ott garázdálkodó mutánsok miatt lakhatatlanná vált, és még most - 2033-ban - évtizedekkel a katasztrófa után is csupán rövid ideig ildomos a felszínen tartózkodni. A sokmillió moszkvaiból kb. 50 ezren élték túl az apokalipszist, õk a kiterjedt moszkvai metrórendszerben és az abban kialakított - a valóságban is létezõ - óvópincerendszerben tengetik életüket. Kasztrendszer alakult ki. Az egykori állomások kisebb településekként mûködnek, az emberek jórészt ezeken a zárt biztonságos helyeken tömörülnek, melyekre eddig a különbözõ veszélyes mutáns lények nemigen merészkedtek, ill. nem tudtak bejutni...ám a helyzet egyre rosszabbra fordult, a mutánsok egyre inkább fenyegetést jelentenek az eddig biztonságosnak vélt állomásokra nézve is, és a legutóbbi hírek szerint észak felõl egy eleddig ismeretlen, különösen veszélyes mutáns horda betörésére kell számítani. Ránk, a játék (és a könyv) fõhõsére, Artyomra hárul a feladat, hogy eljusson a központba (Polisz) a bonyolult metróalagúton keresztül (ill. a rongálódások miatt egyszer-egyszer a felszínre merészkedve), és közölje a kapott információt...
Mivel a könyvbe is csak bele-bele olvasgattam, ill. a játékba is csak belekukkantottam, így csak tippelni tudom, hogy a játék a Poliszba tartó utunkról szól, és útközben meg kell küzdeni az alagutakban portyázó és a felszínen élõ különféle mutáns hordák, valamint a fosztogatásból tengõdõ banditák hadaival...
Ha minden igaz a könyvnek már megjelent egy folytatása is Metro 2034 címmel...
Iszonyatos káromkodások után (minden probléma elõfordult ami csak lehet a játék elindításával kapcsolatban) végre tudok vele játszani, csupán egyetlen érdekes problémám van. Nem tudom megnyitni a játék fõmenüjét ha már betöltötte a pályát. Lehet így is játszani persze, hiszen akkor nem lépek ki a fõmenübe ;) Csak ennyi szopás után még egy ilyen is....
Ha esetleg valaki tudna rá megoldást segítsen ki, megköszönném.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn