2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
  • Lowosan
    Van már patch kiadva a játékhoz? Vagy lesz hozzá a közeljövőben?
    Az armory-ban nem tudok futni miután kiszabadulok, nem veszi be a futás-gombot, erre van valami gyógyír?
  • hykao #1358
    Nos orosz barátaink már készítettek textúra buherálót és ki-be csomagoló pakkot is: KATT ...ha valaki esetleg neki akarna állni a fordításnak.
  • hykao #1357
    Tudtommal nem.
  • Trantorius
    Hello!
    Elkezdte már valaki magyarítani a játékot?
  • hykao #1355
    No azért nem kell 150-ért új videokártyát venni, de a 9600GT lássuk be nem a legalkalmasabb a legújabb játékok maxon futtatásához...kb. 20e rádobásával a mostani kártyádra szerintem jelentős gyorsulás lenne elérhető...
  • hykao #1354
    Azt nem tudom, hogy vért kapnak-e a németek a speciális kiadáshoz...
  • Pingi23
    deee gondolom ez ahoz kell hogy a 30 colon maxon tudjad futtatni ilyen 2560x1600on azér a 24g ram meg a 6mag
    1920x1080on tolom és 1-2 szörgy támadáskor a tüzelés bedöccen picit (kurvára)
    phenom2 x4 3ghz, 4g ram, eah 5770 1g
    szerinted mit kéne cserélni?
    ugy hogy csak 1 valamit
  • Danyi
    Erre senki nem tud megoldást?
  • IMYke2.0.0.0
    Remélem, érezni fogod az iróniát:

Minimum: Intel Core i7 4 GHz-en, 6 GB RAM, nVidia GTX 470, 24" monitor

Ajánlott: Intel Core i7-980 (6 mag) 4 GHz, 24 GB RAM, nVidia GTX 480 Quad-SLI, 2x 30" monitor

:)
  • IMYke2.0.0.0
    Minden, de a marketing szerint minimum egy GTX 470-es...
  • Pingi23
    mi kell INKÁBB a gémnek?
    x4 cpu minél nagyobb ghz vagy vga mhz vagy mi?
  • Tib
    Hát nem tom...
    Én AMD 4200+, 2x1GB 800MHz DDR2, GeForce EN8600GT (ami ugye hivatalosan a minimum alatti), és Win 7 (HP 32bit) mellett:
    - High beállítás (1024x768, DX9, AF 4x) >> fut, de picit darabos, ettől függetlenül számomra játszható
    - Normal beállítás (1024x768, DX9, AF 4x) >> tökéletesen fut

Ha DX10-hez ragaszkodnék, akkor bittos kellene egy izmosabb kártya...
    De 9 alatt is szép volt =) Néhány helyen volt 1-2 akadás, de azok elhanyagolhatóak voltak.

A játék összességében simán játszható volt az újnak már nem mondható gépemen is!
  • PeeTeR
    ez egy ilyen jatek :D
    nalam is 60fix fps aztan ha lovoldozni kell akkor meg 20 ala is kepes leesni
  • kev
    Hát..akármit csinálok a játék akadozik (low beállításoknál is)
    4gb,6000x2,9600gt,win7

Most ezért vegyek 150-ért videókártyát ?

Agyam eldobom. Az nvidia is megb---tja, mert b...ták optimalizálni a játékot.

Uninstall..

• IMYke2.0.0.0
    És a szokásos "no gore" cenzúrával?
  • ricsa008
    igényes kis pakk
  • hykao #1343
    A németek speciális kiadása: KATT (Artyom órával, maci fityegővel, dögcédulával, kis könyvecskével és grebber kedvenc lényeivel a dobozon...:D)
  • samsung123
    amugy a játék bejeön:)
  • Gideon Wieth
    elmondom hogy az én kártyámmal mindent maxra tolva kivéve a fizikát mivel ugye ati messze megvan a 45 fps.
  • bertino
    ez a grafikon spec. max azt jelenti, hogy vannak, akik bedőlnek az ilyen statisztikáknak, ezért kirakják.
  • Gideon Wieth
    Sziasztok!
    Egy kis kérdésem lenne.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Onnan hogy a kiskölköt elvittem az anyjához a hátamon mennyi van még kb ? Lesz valami lezárt story is a végére, mert eddig ugye csak a polisba akarok eljutni Hunter //asszem így hívják/// után, meg egy másik ipse után :) am jó játék :)
  • Kandurex
    Ez azt jelenti, ideje konzolt vásárolnod....vagy, ha nem zavar, hogy hülyének néznek,...
  • neptum
    Trolley Combat utáni részről kéne mentés egyszerüen lehetetlenség megcsinálni rejtélyes módon eltűnek hordók amiket felkéne robbantani az ta kurva kocsit nem lehet kilőni mert pár golyóval elintéz faszom ebbe a szarba
  • grebber
    Ez egy hiba.Nézz meg több tesztet ott nincs ilyen !Valami baki lehetett teszt közbe de mégis bennhagyták!
  • samsung123
    EZT a mocskos Nvidia tápolást a játék részéről!!! és poén hogy csak DX11 ben, direkt hogy lehuzzák az atit, ez mi?

• neptum
    nem a tankról beszélek az alól kell kilőni tudom elötte van egy lövegtornyos kocsi azt nem tudom elintézni hiába lövöm
  • mascarun
    Szerinem ott kellett ellőni a csillárt tartó kábelt!
    Ott én is elég sokat legeltem!
    Próbáld meg!
  • grebber
    Ott van elég sok ajtó amit szétlehet lőni ha jól emlékszem!
  • dark night
    A LIBRALY PÁLYÁNÁL TARTOK ÉS MÉG AZ ELEJÉN VAN EGY AJTÓ AMIT KI KÉNE NYITNI DE NEM NYÍLIK AZ ISTENÉRT SEM PEDIG MEGJELENIK A KÉZJEL!!
    mit csináljak ??
  • partyyy
    hello! valaki felrakna egy mentést a depot c. pályáról azután, hogy a társamat elkapják a monszták és rámzuhan a kocsi. Akármit csinálok egy olyan helyre dob be ahol csak az eget látni és nem lehet mozogni. Néztem külföldi fórumokat, de ott olyanokat írtak, hogy végig állni kell a kocsban stb. de ezek nem működnek. Szóval eggyel a kocsi lezuhanása után kéne a mentés. előre is köszi
  • Danyi
    Sziasztok!
    Amikor indítanám a játékot kiírja a monitorom, hogy "Out of range" és ilyenkor már a windowst sem tudom kezelni. Csak úgy tudom újra láthatóvá tenni a képet, ha a bootnál arra megyek, hogy "Legutolsó helyes konfiguráció". Valaki tud adni valami tippet, hogy miért? A legújabb nVidia driver van fent. Razoros verzió.
  • grebber
    7 Chapter van + a végső annál asszem nem írta ki hogy Chapter 8.
  • dark night
    hello
    a 24. pályánál tartok aminek az a neve hogy alley
    mennyi pálya van még hátra??
    kösz!
  • grebber
    Én ha jól emlékszem 2000-tól vagy talán 99-től játszok az előtti játékokkal nem játszottam semmivel sem.
    Doom,Duke,és a többi nagy akkori klasszikus nekem csak névről ismerős!
  • fery02
    Komolyan nem játszottál vele? A klasszikus Duke 3D-vel? :O
    Szerintem mindenkép próbáld ki, úgy tudom nagyon nagy játékos vagy. Legalább a beszólásokért érdemes (magyar szinkron) belenézni. :)
  • grebber
    Lehet fogalmam sincs miről szól a Duke Nukem életbe nem játszottal vele!
    Ez az idegenes kérdés nagyon izgat.
  • fery02
    Ez most picit ilyen Duke Nukem-esen hangzott. :D
  • SaGa Jr
    Szerezd meg a regényt, olvassad el és talán kdierül.
    A játék sztoriját már leírta más is előttem a 1255-ös hozzászólásban.
  • SaGa Jr
    Mindenképpen ugyanaz lesz a menet, le kell lőnöd azt aki az agyaddal szórakozik. Csak az előzményekben kell máshogy dönteni és akkor más lesz a vége is.

Az elejétől kezdve emberségesebben kell játszanod (adakozni a koldusoknak, kerülni az emberek öldöklését, a lehető legtöbb infót begyűjteni az "idegenekről", nagylelkűnek lenni és így tovább) és akkor a végén az utolsó pár másodperc más lesz és ott még tudsz madj változtatni a végkifejleten.

Egyébként meg "barátságosak" (pontosabban nem nyíltan ellenségesek) az idegenek csak be vannak szarva hogy ki akarod nyírni őket. Ezért mindenképpen el akarnak intézni téged a toronyban mindegy mennyire voltál jó gyerek velük szemben vagy mennyire vagy vérengző típus. Ki is fogod nyírni még jófiúként is a legvégén a rosszarcút, máskülönben ő végez veled.
  • coolcar
    Feltettem a gamet, kiírja hogy prolouge pálya jön és nem történik semmi 10 perc várakozás után, mi lehet a gond?