Metro 2033

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gaben78
amúgy meg az az igazság hogy nincs igazság, nincs pííííz! "Német" fizum lenne, lenne eredeti game mindenkinek, de akkor is csak akkor ha nem 1 hét alatt unom meg, az meg kevés van... Ez így jó ahogy, van , mindenki belátása szerint 😄

Gaben78
az a sok ember aki nem fizet a játékokért (nagyon többség), az a sok ember veszi a sok drága VGA-t , amibõl mégjobbakat fejlesztenek stb... láncreakció... - a fekete képernyõig eljutottam, hang van 😞 szutyi PhysX fent van...

w77d
én imádom az eredeti játékokat. Imádom kibontani, imádom a szagát, imádom a tudatot hogy birtoklom. Fõleg az olyan hihetetlen részletes kiadványokat, mint pl a képen látható Bioshock2 CE 😊

Ez azért SZÉP! Nekem eredetiben csak a BattleField 1942 van meg, mert kellett egy verseny nevezéséhez. Több játékot nem vagyok hajlandó megvenni, ha nem kötelezõ.

Gratulálok a gyûjteményehez! Bízzunk benne, hogy nem értéktelenednek el olyan gyorsan mint a mai hardverek!

Jah még megvettem annak idején 13 ezerért a Wing Commander 3-at is, mert 4 CD-t nehezen lehetett volna 1995-ben másolni 😄
gabo91
Hát igen egyék meg a liberalizmusukat. LEhet változtatni aztán akkor itt is más lesz az emberek hozzáállása a dolgokhoz.
Nem akarok se védni se köpködni csak egy példát mondok.
Ismerõsöm kint élt angliában õ mesélte. (nem voltam kint nem tudom mi igaz belõle)
Ott elvileg a tömegközlekedésre mindenkinek van egy kártálya amit szépen lehúz mikor felszáll és az egyenlegébõl leveszik a jegy árát. Ellenõrök nincsenek, de az emberek lehúzzák a kártyát mégis mert aki nem húzza le azt szépen kinézik az emberek. Másik ország másik világ, minden más, fõleg az életszínvonal meg a fizetés.

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

mflex
Teljesen mindegy, hogy kinek eredeti vagy nem a játékai, viszont van warez topik, és a továbbiakban ott hangoztasd a hülyeségeidet faszkalap!

What about the forests?

Shep
Tudod, te hány cég zárta be a kapuit, annak ellenére is ,hogy elég jó játékokat csináltak?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát már én is, bár nekem harmadikra sikerült 😊 Azóta már a Outpost nevû pályán tartok.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w77d
én erre vagyok büszke:

meg a steam fiókomra... de valszeg az én beállítottságommal van a baj...

légy magadra büszke én arra vagyok büszke hogy Steamen egyre több eredeti játékom van (és mielött jönne hogy szülõktõl kapok meg ilyenek nem nem kapk tõlük spórolok szépen)
Törölt felhasználó
Köszönöm, de ez sem oldotta meg a problémát sajnos 😞
Egy ujabb verzió volt fent amit mellékeltek a lemezhez, de azzal sem ment.
És az a legdurvább, hogy így se kell félteni a szoftverfejlesztõ cégeket, sem a James Cameronokat, mert olyan drágán árulják a termékeiket, hogy ha egy játék 70%-a kalóz cucc lenne a készítõ akkor is búsás hasznot zsebel be.

Ha nem érné meg nekik akkor nem fejlesztenének PC-re. Najó azért valljuk be a stréberek akiknek van pénzük ezekre a játékokra azok motiválják a játékfejlesztõket. Még az a szerencse, hogy a csóró oroszok kevéssel is beérik és jó játékokat csinálnak, mint EZ most.
grebber
Ha annyira érdekelné a fejléesztõket ez a "lopás" hogy letöltjük a gameket simán lehetne intézkedni de mivel nem érdekli õket azért felesleges feszengeni!

Next PC upgrade: 2022

wedge31
A lényeget nem érted ,hogy büszke rá és ez undoritó.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Nincs ingyen, csak úgy is elérhetõ(illegálban). Egyébként miért dicsekedsz vele? Én se vagyok épp makulátlan ilyen szempontból, de legalább nem kötöm senki orrára.

balee4
Vmi külön progi kell hozzá?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Az elsõ multi 11 verziót hogyan tudom feltelepíteni?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

drogosgeci
ha nem névtelenül kürtölné világgá hanem ottlenne a címe akkor mennénk hozzá páran ólmosbottal hidd el

grebber
Ez nem olyan lopás ettõl a lopástól senki nem fél.Azt hogy a boltam elemeljek egy 100ft-os csokit na az már kihivás mert ott elkapnak beégsz hogy lopsz.
Itt meg világgá kürtölöd senkit nem érdekel.Ez van ez ilyen dolog el kell fogadni.

Úgy lopok mint az átlag magyar ember, valamibõl meg kell élni és ezt csak úgy lehet ha más embertõl pénzt szerzel némi ellenszolgáltatásért.
Szabad piacgazdaság van, liberalizmus 😄
wedge31
Arra ne legyél büszke hogy lopsz ,szépen lapulj mint szar a füben...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Pretorian
Biztos nem magyarul, mert itthon nem jelent meg.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pretorian
"Dimitrij Glukovszkij-t az Orosz Asimov-nak is titulálták már." - Asimov orosz volt.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

nekem warez van és büszke vagyok rá, hogy nem adok ki pénzt olyanért ami ingyen van, aki ír privátot és utal nekem pénzt annak adok egy meghívót az egyik legjobb oldalra
Ezt kell feltelepíteni:
F@s NVidia driver

nálam is ez volt a hiba és megoldotta
Törölt felhasználó
Ha esetleg a hatalmas tudásodat megosztanád velünk is szerény játszani szeretõ halandókkal azt megköszönnénk <#worship>
Segítségedet megköszönnénk.
Törölt felhasználó
Elolvastam és telepítettem is mindent, de akkor sem megy.
grebber
Amint ide beirtam már tovább is mentem.Hát nemtudom nekem lõszerrel sosincs bajom.Ha esetleg kifogy valami addig ott van pl shoti vagy magnum és mire azok is kifogynak már megint felvettem a gépfegyõba vagy 200 töltényt szóval nincs gond. (Normálon)
Emberekbe elég sok lövedék kell hiába 3cm-rõl lövöm ezerrel 😞

drogosgeci
nemigaz hogy annyira életképtelenek vagytok hogy nem sikerül azt a 2 sort elolvasni amit kiír az installer

AntiHero
Nekem is az exe hibával leáll😞

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Törölt felhasználó
Erre a hibára van valakinek ötlete? hiba 😞
Shep
A 2 kiegre ez igaz is, de az alap játékra nem.

w77d
stalkerben nem kell egy tár, elég jobb gombbal célozva lõni és két fejestõl megfekszik bárki...

kértem hg jogot, de még nem kaptam... :S
w77d
valaki kirakhatná már bannerba...

merre találom az off topic-ot?
offtopikban kéne az ilyet tárgyalni, csak azért kérdeztem 😄
Nos így pár nap játék után...vegyesek az érzelmeim.

Szép, szép, de nem mindig. Láttam autó roncsot olyan kerékkel, ami már 5 évvel ezelõtt is a marha ronda grafika kategóriába esett. De gondolom ez csak valami grafikai bug lehetett.
És ha már bug...felugrottam valami asztalra, erre elkezdett az ember forogni mint a ringlispíl.
Meghaltam, vissza töltöm, erre magától megy! Mi franc?

Az AI. Zseniális. Fõleg mikor egy méterrõl lövöm, erre hátat fordít, és letérdel. Bravo. De legalább néha elmozdulnak, és dobálnak bombát.

Viszont nehéz õket megölni, akárcsak a Stalker-ban. Két gépfegyver tár közelrõl, és megse hal? Ellenben a gép száz méterrõl két lövéssel telibe talál és agyonlõ. Bár a Stalker-t szerettem, ott se értettem miért jó az. És nem lehet azzal megmagyarázni, hogy mert szór a fegyver és mellé lõ. Egy-két méterrõl mit szór mellé? Semmit, csak egyszerûen kissé golyóállóak.

A hangulat egész jó. (off: Csak épp egy játékba, filmbe ahol ilyen sötét van, hogy miért nem vesznek egy rohadt zseblámpát ami elég erõs? Oké, itt biztos már kifogytak az erõs lámpákból. De pl: az Aliens vs Predatorban, ûrhajóra telik az embereknek, de rendes lámpára nem. Hát ez rohadt logikus)

Na szóval a hangulat tényleg egész jó,egész pofás is, csak épp jó pár hibával, és bosszantó hülyeséggel.

Pl most: valami öregebb emberrel ballagunk, és egyszer csak meghalok. Hogy mitõl azt nem értem, de mindegy. Mára elég volt. Majd holnap folytatom.

Messze nem lett rossz, de azért elég sok baj van vele.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

w77d
hajajajjj az itt lévõk 100%-a eredetivel tolja, mindenki a kiadónál dolgozik, mivel máshonnét még nem kapható XXD

Itt mindenki eredetivel játszik? Úgy tudom, még meg se jelent.
gondolom warez...
Szasztok, az mitõl lehet, hogy a játék alatt nem tudok PAUSE-t nyomni, ill. a menübe se tudok egyik gombbal sem visszalépni. A játékból kilépni is csak CTRLaltDEL-el tudok. Találkozott már valaki hasonlóval???<#falbav><#conf><#falbav><#nemtudom>
Shep
A löveget lecsõbombáztam ,de nekem utána van végem, mert marhára nincs lõszer, késsel ledobálni õket meg lehetetlen ,már csak azért is, mert egyszerre 3 irányból lõnek és nem is hatja meg õket a dobókés.

jah
w77d
szökj meg XD

IMYke2.0.0.0
Börtönbe mész?!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MR ME
pfff ezzel se fogok játszani, 5850+core i7 azt tizenfps-ek dxx11 alatt, na ne nevettessenek 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

nagyon bejön a játék
holnap pedig már sajna be kell vonulnom a Fox Riverbe😞
grebber
egylakó az jó volt nekem tetszett mind a sorozat mind a filmek.A játékot is várom már hogy végre kiadjál !

Tatyla
Hegylakó szerinted fos? az elsõ nagyon is jó volt a többit meg hagyjuk...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA