Metro 2033
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gratulálok a gyûjteményehez! Bízzunk benne, hogy nem értéktelenednek el olyan gyorsan mint a mai hardverek!
Jah még megvettem annak idején 13 ezerért a Wing Commander 3-at is, mert 4 CD-t nehezen lehetett volna 1995-ben másolni 😄
Nem akarok se védni se köpködni csak egy példát mondok.
Ismerõsöm kint élt angliában õ mesélte. (nem voltam kint nem tudom mi igaz belõle)
Ott elvileg a tömegközlekedésre mindenkinek van egy kártálya amit szépen lehúz mikor felszáll és az egyenlegébõl leveszik a jegy árát. Ellenõrök nincsenek, de az emberek lehúzzák a kártyát mégis mert aki nem húzza le azt szépen kinézik az emberek. Másik ország másik világ, minden más, fõleg az életszínvonal meg a fizetés.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
What about the forests?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egy ujabb verzió volt fent amit mellékeltek a lemezhez, de azzal sem ment.
Ha nem érné meg nekik akkor nem fejlesztenének PC-re. Najó azért valljuk be a stréberek akiknek van pénzük ezekre a játékokra azok motiválják a játékfejlesztõket. Még az a szerencse, hogy a csóró oroszok kevéssel is beérik és jó játékokat csinálnak, mint EZ most.
Next PC upgrade: 2022
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Itt meg világgá kürtölöd senkit nem érdekel.Ez van ez ilyen dolog el kell fogadni.
Szabad piacgazdaság van, liberalizmus 😄
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Segítségedet megköszönnénk.
Emberekbe elég sok lövedék kell hiába 3cm-rõl lövöm ezerrel 😞
Szép, szép, de nem mindig. Láttam autó roncsot olyan kerékkel, ami már 5 évvel ezelõtt is a marha ronda grafika kategóriába esett. De gondolom ez csak valami grafikai bug lehetett.
És ha már bug...felugrottam valami asztalra, erre elkezdett az ember forogni mint a ringlispíl.
Meghaltam, vissza töltöm, erre magától megy! Mi franc?
Az AI. Zseniális. Fõleg mikor egy méterrõl lövöm, erre hátat fordít, és letérdel. Bravo. De legalább néha elmozdulnak, és dobálnak bombát.
Viszont nehéz õket megölni, akárcsak a Stalker-ban. Két gépfegyver tár közelrõl, és megse hal? Ellenben a gép száz méterrõl két lövéssel telibe talál és agyonlõ. Bár a Stalker-t szerettem, ott se értettem miért jó az. És nem lehet azzal megmagyarázni, hogy mert szór a fegyver és mellé lõ. Egy-két méterrõl mit szór mellé? Semmit, csak egyszerûen kissé golyóállóak.
A hangulat egész jó. (off: Csak épp egy játékba, filmbe ahol ilyen sötét van, hogy miért nem vesznek egy rohadt zseblámpát ami elég erõs? Oké, itt biztos már kifogytak az erõs lámpákból. De pl: az Aliens vs Predatorban, ûrhajóra telik az embereknek, de rendes lámpára nem. Hát ez rohadt logikus)
Na szóval a hangulat tényleg egész jó,egész pofás is, csak épp jó pár hibával, és bosszantó hülyeséggel.
Pl most: valami öregebb emberrel ballagunk, és egyszer csak meghalok. Hogy mitõl azt nem értem, de mindegy. Mára elég volt. Majd holnap folytatom.
Messze nem lett rossz, de azért elég sok baj van vele.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
holnap pedig már sajna be kell vonulnom a Fox Riverbe😞