Metro 2033
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Qrva jó a játék, de csaták miatt össze-vissza van repedve a sisakom vagy mim.
Próbáltam "T" gombbal levenni de o gázmaszkot ír ki.
Hogy lehet ez a repedéseket eltüntetni, mert alig látom a pályát??????
FONTOS!!!!
köszi
zita
na és ugye másodikat nem lehet állítani
biztos le volt már írva a megoldás,nem kell leugatni most vagyok elõször a topicba
Egész jó filmet lehetne ebbõl csinálni, bár a vége egy kicsit zavaros volt 😊
Most pedig megnézem a játék másik befejezését 😊
Next PC upgrade: 2022
Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram
BigDaddyJoe: A mellékelt DX-et feltetted?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nálad Csak DX9be fut mivel az van beállítva.
Kapcsold DX10-be és akkor abban fog futni.De ehhez Vista vagy Windows 7 kell!
jó játék, de akármit csinálok látszik a tálca :S
az user.cfg-ben is próbáltam átírni a r_fullscreen-t de on-off-nál is van tálca vki pls help
Itt is hol nácik, hol fasiszták a titulus és az orosz nyelvû beszélgetéseikbõl, amiket néha hallani, feliratozás nélkül, nagyon oroszos stílus jön át, semmi német precizitás...
Artyom is csak azt említi, hogy rémlik neki, mintha hallott volna már valami olyasmirõl, hogy a múltban a nácik és a kommunisták egyszer már háborúztak egymás ellen, és akkor a háború az utóbbiak gyõzelmével végzõdött...
A kaszt neve a könyvben: "IV. Reich" (azaz Negyedik Birodalom)
Itt azt írják, hogy céluk a metró megtisztítása a nem-oroszoktól: KATT
Három állomás a területük: Puskin, Csehov és a Tver
(ezen a metrótérképen is jelölve vannak, épp a POLISZ négy állomása felett van a területük: KATT)
Más: a banner mögé betettem az oldal linkjét (aki nem ért oroszul, az is át tudja állítani az oldalon a nyelvet magyarra - a google fordító persze messze nem tökéletes, de egyelőre ez az oldal tűnik a legbővebbnek a témakörben...)
Más: a felszíni kommandózást úgy lehet megúszni kevés lõszerrel, hogy az õrszemeket (mármint a dögök õrszemeit, ott üldögélnek egy-egy kocsi tetején, konténeren...) kell távolról kilõni. Akkor nem rohannak le.
A könyvtárosoknál a feketéket ki lehet kerülni majdnem mindet, ugyanis alszanak. Ha nagy zajjal kivégezzük valamelyiket, akkor felébrednek...
E8400-as proci, 4GB RAM, NV 8800-as kártya, W7/64, minden fullra húzva, DX10-ben, sehol semmi gond a sebességgel. Egyedül amikor a kiskölköt kell kicipelni, van némi irányítási probléma, mert a fordulás "túllendül", de ez valószínû a többletsúly miatt van...
Másodszori (hard) nekifutásra úgy tûnik, a "távcsöves" légpuska, dobótõr, nyílvetõ a legjobb, csak az a baj, hogy a légpuska és a nyílvetõ egymást kizáró fegyverek...
Mindegyik halálos, csöndes és torkolattûz sincs.
A frontvonalat úgy lehet különösebb hentesmunka nélkül abszolválni, hogy le kell menni a "terem" aljára, és a bal oldali fal mellett végigmenni. Van egy csatornabejárat egy bukódróttal, ott fel lehet menni egyenesen a nácik generátorához. Az ott lévõ õröket kell mindenképp lerendezni, meg a pálya legvégén az õrt...
Megj: a belinkelt "tesztleírás" valamiért a náci frakciót németnek könyveli el, pedig - úgy tûnik - ezek is oroszok, csak épp a "vörösök" ellenfelei. Az eredeti könyvet kéne ismerni hozzá, hogy tudjam, én tévedek, vagy a cikk írója...
rohadt jó játék, de akármit csinálok látszik a tálca :S
az user.cfg-ben is próbáltam átírni a r_fullscreen-t de on-off-nál is van tálca vki pls help
segitség kéne, elakadtam egy olyan helyen amikor is az buldozértank lõ rám, h. pébe kell kilõni.
élet a legjobb méreg
Pro:
- nagyon hangulatos
- egészen tûrhetõ történet
- túlélõhorror szerû játékmenet
- néhol félelmetes
- elképesztõen gyönyörû grafika (DX9-ben maxon toltam, de vmi döbbenet)
- jól kidolgozott látványos pályák
- néhány helyszín (fõleg a felszíni részek) nagyon durván néznek ki
- megfelelõ hosszúságú játékidõ
Kontra:
- durván optimalizálatlan
- az elején kevés a pénz, a végén meg 500 körül fejeztem be, amikor már nem lehetett vásárolni
85%
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
x4 cpu minél nagyobb ghz vagy vga mhz vagy mi?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Amugy tényleg sok monszta van ami melett ellehet menni, még úgy is h észre se vesz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dögök írtásában meg nagy segítség tud lenni a bajonettel ellátott shoti. Egyedül a librarian-ok voltak akiket muszáj volt lõni, mert valami rettenet ellenállóak voltak a bökdöséssel szemben. Emberek gyors és biztos elhalgattatására meg a dobókés eszményi fegyver és gyakorta vissza is szerezhetõ az áldozatból.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Ma fejeztem be a játékot és én nagyon élveztem 😊 szerintem nagyon jó volt a játék, bár itt sokan írták h ilyen olyan problémáik voltak. Én normálon vittem, tölténnyel nem volt gondom sose, igaz hogy kb 1 helyen kezdtem el aprítani a népet, amúgy mindig sikerült elkerülnöm a vérengzést. Késsel nagyon jól, és csendben lehetett elhallgattatni õket. egyedül azt sajnáltam h az elején csak pár filtert vettem, de végülis nem volt belõle problémám, kis keresgéléssel mindig sikerült találnom valahol 😊 sztem az se volt vészes amikor az álienek támadtak, shotival könnyen ellehetett rakni õket láb alól, igaz h tárazás közben mindig sprinteltem<#vigyor2>#vigyor2>annak ellenére h adtam pénzt a szegényeknek, valamint a kissrácot is elkísértem( a tárat viszont elfogadtam 😊) én is a "bad ending"-t kaptam.
Összegezve szerintem nagyon jó játék lett, az egyetlen negatívuma a gépigénye ezzel a konfiggal amim van csak DX9ben ment, és ott se sikerült beállítanom az élsimítást, pedig azt kinem állhatom amikor egy játék "recés". Ha majd sikerül vennem késõbb egy jobb gépet biztos vagyok benne hogy újra felrakom (ami nálam ritka) és végigviszem megint full grafon, és megpróbálom a "good ending"-t kapni.
A játék végén attól függ például, hogy megkapod a második befejezésre a lehetõséget vagy sem, hogy mennyire kerülted a felesleges vérengzést. Ha ahol csak lehet kerülted a gyilkolást (nem a mutánsokét azt úgysem lehet kikerülni), segítettél és adakoztál (például koldusnak lõszert, kiskölköt sem küldted el a francba mikor kísérõsdit akart játszani, nem fogadtad el a felajánlott lõszert a megmentett kissrácért), abban az esetben megnyílik egy másik befejezési lehetõség is, egy alternatív befejezése a sztorinak úgy ahogy a rengényben nem történt meg mert a fõhõs túl késõn döbben rá bizonyos dolgokra.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?