2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
  • DarkSector
    hy
    van nekem win7 ultimate 64bit. nekem az iso betétele után bejön az automatikus indítás, és inditom a piros M betüt és indul az intaller.

na de most!
    haver ugyanezen a rendszerem ezelőtt 1x már fel tudta tenni, de most viszont, bejön egy automatikus inditás ablak, de ugy látja az iso-t mintha zene lenne.
    viszont eddig nem lenne baj de kiírja hosszan hibaüzenetben, hogy kompatibillitási hiba, valami 32 meg 64bites problémákkal....

valami ötlet?
  • peti71
    Én ilyen ordító búgókkal nem találkoztam,a lőszerhiány valóban rá tesz kicsit a félelemre mint pl a Condemnedbe,de spórolni csak akkor tudsz ha van valamid,most ha van 10 golyóm abból nem nagyon lehet,de mint írtam is ez nem von le semmit a játék értékéből,használni kell a kést.
  • fery02
    Szerintem eléggé idiótaságnak számítanak az olyan dolgok, hogy pl az ellenfél a fedezék túlsó oldala mögé bújik el, háttal nekem. Meg, hogy lőnek, aztán elkezdenek futkosi előttem olykor körbe körbe, aztán meg hogy állok a sötétben, előttem egy ellenség...néz a semmibe felém fordulva fél percig szinte mozdulatlanul, aztán hirtelen elkezd lőni. :D

Persze nem minden alkalommal vannak ilyenek, de azért szép számban előfordulnak.

Filmszerűségre nagyon rámennek mostanában a fejlesztők, néha elfogott a Modern Warfare 2 érzés játék közben. onnan lehet nagyon tudni, hogy itt most egy filmszerű, előre megírt animáció következik pl egy szörny esetében, mikor lövöm-lövöm, de nem hal meg, mivel neki szigorúan csinálnia kell valami előre megírtat a történet szerint. :)

Amit kiemeltél egyedüli negatívumot, az pont, hogy pozitívum inkább, mert spórolásra késztet a lőszerhiány. Nem mellesleg meg segít beleélni az adott helyzetbe, mert azért ilyen körülmények között normális, hogy lőszerhiány van.
    Negatívum inkább az AI, akárki akármit mond. Gépigényt végülis nem szidom, mert nálam nagyon szépen fut.
  • fery02
    Hm, eléggé összetett dolog ez akkor. Majd esetleg ha lesz energiám a játékhoz, akkor majd játszogatok akkor, köszi az infókat!

Most még hirtelen azt sem tudom, hogy hol van az a Fekete állomás, vagy hogy keresztülmentem-e már rajta.
    Az is lehet, hogy már a 3 komcsi fogoly részen is túl vagyok, csak nem vettem észre azt a helyet, ahol voltak, nem tudom.

Ez az elfutás a golyók elől meg olyan nem realisztikus dolog, ráadásul Hardcore szinten azért nem kell nekünk sok golyó.
    Adakozni természetesen adakozni fogok, meg eddig is adakoztam.
    Néhány kazettánál meg voltam már, de akkor ezeket ilyenkor el is teszi? Meg akkor le is lehet őket játszani bármikor?
    Majd megnézem ezeket is, meg akkor ha lehet, minden barátságosabb emberkéhez odamegyek és megpróbálom lejátszani. :D
  • peti71
    Ott úgy kell hogy azt nyomd meg amelyiknél világit a láma,megnyomod kigyullad egy másiknál, akkor azt de gyorsan.
  • tmisi
    Üdv! Ahol van négy motor és piros gombokat kell nyomogatni, ott egy idő után (úgy vettem észre akkor, amikor ugyanazt kell nyomni) nem működik a dolog. Tudom, hosszan kell nyomni, de ebben az esetben mindig lepattan (visszajön a kéz ikon). Mi lehet a baj?
  • peti71
    Ez érdekes azért nem játszol vele mert nem bírod megcsinálni a jó befejezést,ilyet még nem is halottam, meg hogy nem pocsékolod el az idődet egy ilyen idióta rendszere,szerintem nem idióta,számomra az év meglepetése ez a játék,kicsit féltem a búgóktól a stalkerböl kiindulva,de szinte nem is találkoztam velük,grafika nagyon jó, én normálom toltam,a hangok szintén nagyon jó fölég mikor szuszogok a gázmaszkba, szűröm meg már nincs, se golyóm mutánsok meg vannak ,a játék menet is tetszett, meg ügy egybe az egész sztori,ahogy betöltöttem a játékot engem nagyon megfogott a légkör, az egész játék szinte film szerű,társaik is nagyon emberien viselkednek,nem is értem mért ilyen kevés itt a hsz,egyedüli negatívum amit már lentebb is írtam, hogy nagyon kevés a skuló,egyszer ki is folytam csontra,de ez nem probléma, a játék ettől még kiváló.
  • hykao #1432
    Téveszme, hogy csak úgy lehet elérni az alternatív befejezést, ha végiglopakodod a játékot! Először is egyáltalán nincs olyan kitétel, hogy lopakodni kell! Csupán olyan kitétel van, hogy NE ÖLJ MEG SENKIT BIZONYOS HELYEKEN! Sőt, igazából egyetlenegy olyan rész van, ahol kitétel a "jó befejezéshez", hogy ne ölj (a Fekete Állomáson). A másik "ne ölj" tétel kiváltható egy kis hallgatózással, és azzal, ha megmented a nácik karmai közül a három komcsi foglyot...

Mellesleg ahhoz, hogy ne ölj meg senkit, nem feltétlenül kell az adott helyszínt végiglopakodni - az esetek döntő többségében simán el lehet futkározni a lövöldöző emberkék mellett egy-két sebesülés beszedésével, anélkül, hogy akár egy golyót is kilőne az ember...no persze erre csak akkor van szükség, ha az adott helyen nem vásároltuk meg 100 töltényért az álcaruhát...(álcaruha nélkül ne is várjuk, hogy senki sehol nem vesz majd észre...mellesleg az éjjellátós őrök még szép, hogy észrevesznek, illetve ha sokat ficánkol az ember, szintén könnyebben észrevesznek - ezt a dolgot nem kell az AI-ra fogni...)
    A legbiztosabb egyébként ha az álca- és a védőruha is a birtokunkban van, ez utóbbival ugyanis több lövést tudunk beszedni halálozás nélkül, ha esetleg kiszúrnának és rohanni kell...

A "jó befejezéshez" sokkal fontosabb a "ne ölj" tételnél az adakozás bizonyos helyeken, illetve bizonyos beszélgetések kihallgatása, üzenetek meghallgatása, és a kazetta megszerzése, lejátszása a megfelelő helyen...stb...stb...
  • fery02
    Igen, de az oylan fajta befejezésekért többnyire nem kell pluszban küzdened, hanem pl többnyire elég rambó módon játszani. :)

Nem szeretem az ilyen fajta megoldást, amikor is a jó befejezésért pl nem szabad ölnünk embereket, mert az ilyet nagyon könnyű "lehetetlenné" tenni a mesterséges intelligenciával. Onnantól pedig megeszi az egészet a fene, ha az emberrel megutáltatja a játék magát.
  • koschwarz
    hehe, én viszont minden játékban szeretem azt a befejezést, ami nem "hepiend" :)
  • fery02
    Látom ez sem lesz egy emlékezetes játék, ahogy a legutolsó hsz időpontját nézem, elvégre pedig egy elég friss játékkal volna dolgunk.

Mind1, nekem pl onnantól nem játék a játék, mióta olvastam itt a topikban olyat, hogy két féle befejezése van a játéknak és, hogy a jó befejezésért az emberes részeken lopakodva kell menni, gyilkolás néllkül.

Ha ezt nem olvasom, akkor valószínűleg már rég kijátszottam volna a játékot, csak így már ki tűztem magamban a célt, hogy akkor engem csak is a jó befejezés érdekel, ha ezt nem tudom megvalósítani, akkor nem is érdekel onnantól a játék (ez jellemzően nálam más játékoknál is így van).

Ez esetben meg sajnos nagyon úgy tűnik, hogy nem tudom megvalósítani a célomat, mert az elbaszott AI-val (számomra) lehetetlen számomra a lopakodós részeken való átjutás (miközben Splinter Cell játékokban majdhogynem profi vagyok (ego :D).

Hihetetlen, hogy milyen rendszer működik a játék alatt:
    akármilyen óvatos vagyok, sokszor van, hogy pl mikor szinte láthatatlan vagyok, akkor is meglátnak, ha meg virítok előttük, akkor meg van néha, hogy még csak sejteni sem sejtenek semmit se.

Most ilyen idióta rendszer mellett pocsékolja el az ember a szabad idejét azzal, hogy végső megoldásként elkezdje kitapasztalni a rendszer bugjait, amikor is pl míg a valóságban kivitelezhetetlen, de a játékban kivitelezhető módon osonjon át valahol.

Ráadásul hullákat sem lehet elhurcolni sötétebb helyekre, meg altatólövedékeket sem lehet használni, hogy ha már mindenképp útban van valaki, ne legyen muszáj megölni szegényt.

Szóval kár volt megtudnom, hogy kettő befejezése lehet a játéknak.
    Persze lehet, hogy pár ember legyilkolása még belefér, de ezt természetesen nem jelzi ki a játék, kockéztatni meg nem kockáztatok. :)
  • Renjike
    kiirja hogy nyomogasd az E betűt amugy :D (amivel atöltényt felveszed pl mert lehet te átállitottad)
  • peti71
    Az nagyon kemény,bevallom én ott csaltam,nem volt csak negyven töltényem,ezért csináltam magamnak skulót.
  • ji645
    sziasztok a tower pályán hogy lehet följutni a toronyba mindig leszakad a létra en meg lezuhanok help!
  • BlackSpider
    Mindig a tarsadnak a jobb oldalan haladj elore azon a palyareszen es lojed a gomboket es a feszkeket amibol azok kijonnek.Igy at lehet menni anelkul,hogy elhalalozna a tarsad.
  • lammaer
    Enter meg pont. Az kell neked :)
  • BlackSpider
    Janika kisecsem ha kicserelted a video karidat es ugy jatszottal a Metroval dx 11-ben azt csak ATI kartyaval tehetted ugyanis a piacon meg nem jelent meg enyvidja dx11 compatibilis kartya csak teszterek kaptak nehany sample GF470 es GF480 tipusut,de amint te irtad itt es meg mas hozzasolasaidban is,te egy megrogzott Intel es nVidia parti emberke vagy aki nem csereli le az aldott draga jo szep es istencsaszar proceszorat es vidiet holmi xar AMD vagy ATI gyartmanyokra -amugy vegigolvasgatva az iromanyaidat a forumon mar van rolad egy kialakult velemenyem- tehat a kovetkeztetesem az hogy te vagy a kozeleben sem jartal a jateknak csak itt osztod az eszt,vagy pedig vegigkinlodtad az alairasodban szereplo -es utolag torolt- gepen es most probalod itt adni a nagyfiut;mindenkeppen a vegkovetkeztetes,hogy egy hazudozo 12 eves kissrac szintjen levo valaki vagy. Na tovabbra is elvezetes jatekot kivanok neked es hajkoraszd tovabb Lara Croftot a Moszkvai metroalagutakban.
  • Jossua
    de szar az a rész mikor mentek egy csávokával és a földböl jönnek ki azok az anomáliák gömbög amik felrobbanak.. mindig szopok ott
  • w77d
    tudom én XD
  • janika1972
    Igy van!
  • w77d
    mert bele keeeeeeeell látni Janika gépébe bárhonnan bármikor XXD
  • strebacom
    És ö ezt honnan tudta volna????
  • janika1972
    Rosszul vagy te összerakva! Már régen nem az a videókártya van a gépemben ami az aláírásomban szerepel! Baromságokat csak te irogatsz kedves barátom!
  • Madi92
    És azt hogy?:D Közel azonos a gépünk, de nekem valahogy very highon már nem élvezetesebb játszani:\ Fényeffektek elég rendesen belassítják..
  • BlackSpider
    Igaz bocs.
  • barmi
    khm.... DX 10.0 nem 10.1 ... Itten
  • BlackSpider
    Draga ecsem hol elsz? Geforce 9600GT es dx11,hmm olvass egy kicsit utana mielott baromsagokat irsz.Esetleg ird meg nyvidijanak hatha jutalmat kapsz ezert a teljesitmenyert toluk,hogy dx 10.1-es kartyaval dx 11-ben tudsz jatszani.Tovabbi sok sikert es majd ird meg ha kijon a dx12 hogy megy vele a karid
  • janika1972
    Tényleg nagyon odavert! Mit szólsz hozzá? Sőt dx11-ben eszméletlenül jól néz ki!
  • obe
    igen
  • Coriander
    Tud DX11-t a játék?
  • Coriander
    Tud DX11-t a játék?
  • grebber
    Teszt alapján a 4890 és a GTX 285 24 illetve 26 fps átlagot megy 1920x1200-ban 4XAA-val. Szerintem a tieddel jobban menne bár biztos lesz olyan rész ahol beesik 20 fps alá nem tudom.Próbáld ki!
  • rtomo
    Üdv!
    Nem akar elindulni a játék. Mindig ugyan azt a hibát írja ki.
    "AppName: metro2033.exe AppVer: 1.0.0.1 ModName: metro2033.exe
    ModVer: 1.0.0.1 Offset: 003a6e93"
    Ez a Razor alapverzió, majd skidrow update1-et tettem rá. Patch-elés előtt is ugyan ez a hibaüzenet volt... A Razor-os install/ DX10 és physix is fel lett telepítve, + a vcredist_x86_sp1_atl_4053.exe-t is. Azonban semmi változás nincs. :(
  • w77d
    srácok én nem akarom lewarezolni, de nem venném meg ha szarul futna a gépemen. Szerintetek (mert én adok az sg-sek szavára) 1920x1200-ban milyen beállítással tudnám tolni??
  • hykao #1405
    Menüben beállítható a feliratozás, és a feliratnyelv is.
  • bertino
    gennyvídia :)
  • Bokafix2
    A szörnyek nagyon paráztatósra sikeredtek... Egyiktől-másiktól tényleg kivert a very take.
    És ez hatványozódik egy ilyen környezetben, mint a metro alagút. Teccett hogy az emberek ilyen konzervdobozokat fügessztettek fel madzagokon bizonyos átjárók közé derékmagasságban és amikor elkezdett zörögni akkor tudták hogy jönnek...
    Pont egy ilyen helyen egyedül kolbászoltam valamit keresve, és a háttérből meghallottam ezt a zörgő kolompoló hangot. A visszhang miatt még félelmetesebbnek hatott... én meg idegesen rángattam a kamerát össze-vissza, hogy vajon merről jönnek... sajnos minden oldalról jöttek.
  • Bulics
    Feliratozza a párbeszédeket a játék?
  • barmi
    Haggyukmá' ezt az ennvídiját wazze ...
  • grebber
    Azon sem megy maxon sajnos talán 1280-ba vagy alatta igen!