2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
-
#1079 Jaja. Annyira korrupt a brigád, hogy már számolni is csak pénzért számolnak rendesen lol. -
#1078 Bárhogy osztom szorzom a számokat ott 74%-nak kéne kijönni!
Vagy én nem tudok számolni? -
#1077 IGN 6.9-et adott rá. Még az a nyomorult klotyópapír Game Informer is dobott rá egy 9-est, pedig ők aztán köztudottan csak halmozottan fogyatékos volt építőipari segédmunkásokat és feketemosogatókat vesznek fel szerkesztőnek. Hát igen, a csóró ukránoknak és a kis kiadóknak már nem jut kenőpénzre, hogy megkaphassák a megérdemelt értékelést az IGN-től. -
#1076 Nem néztem ilyen szempontból. -
#1075 Mostani áron 4673FT a Saboteur kintről házhoz.
Ha nem pesti vagy és házhoz hozatnád akkor már 200ft több nálunk. -
#1074 Nemigaz! The Saboteur cdgalaxisban 4k, kint drágább :) -
#1073 viszont itt a posta nem darabszámra megy, mint zavvinál, hutnál, hanem a pakk postája ennyi! érdemes GAME-ről többet rendelni egyszerre! -
#1072 Ettől félek én is, a bio2 be sem kezdek bele ameddig nincs magyaritás. -
#1071 Hát még egyenlőre nincs szerkesztő a fájlokhoz.Ha nem igen tudsz angolul szerintem végigviheted és majd magyarul is még1x. Én pl semmit nem értettem a történetből :( -
#1070 Magyaritás mikorra várható? Érdemes angolul nekiesni? -
#1069 Hát nem igen sajnos :( Amióta láttam ezeket hogy van sokkal olcsobb már csak ezeket nézem de most jönnek az új gamek majd azok vagy drágábbak vagy egy árszinten vannak a magyar árakkal.
Fel is tettem anno a kérdést hogy ez miért van.
Egyik helyen az alone in the dark 5 5 font a másik helyen meg 25 font.
nálunk Alien 10 ezer kint 5xxxFT szóval nem értem mi alapján van ez!
Sajnos a leendő új game-ek egyik sem olcsóbb semmivel sőt :( -
Zoliz #1068 Külföldön minden olcsóbb mint ebben az elkúrt országban. -
#1067 Szerintem az még mindig nem a szűrők darabszáma hanem hogy mennyi percet bír ki a játékban!Tehát nekem 23 volt azt hittem 23 db azt elhasználtam 1-et már csak 19 volt tehát az a perc nem db szám. -
Module #1066 "Amiből 11 van, az a szűrő a gázálarchoz. Azonban ha a gázálarc túlzottan sérült, akkor hiába van 11 szűrőd hozzá, maga a maszk használhatatlan. Ezért is fontos levenni, ahogy nincs rá szükség, mert harc közben könnyen sérül..."
Köszönöm a választ,okultam belőle!
Tehát akkor veswzek az előző marketes pályán egy maszkot,úgy látszik az nem volt.. -
strebacom #1065 Nekem nagyon bejön ez a játék, szeretem az orosz fejlesztésü gameket....
Te nem nézted még esetleg magyarítás szempontjából a játékot...már nézték amúgy, de valami csomagoló progi kellene, talán vagy hasonló...
-
#1064 Én rendeltem már tőlük anno (Hitman Blood Money gyűjtői változatot), nem nyelte be senki, 3 nap alatt megérkezett az áru. A postaköltség 1200 forint körül volt úgy emlékszem, de akkor többet ért a font valamivel. -
#1063 Akkor jó. Pl. az Alone 5 is tetszetős árban van. -
#1062 Innen rendeltem Bad Company 2-öt is pl! 3 nap alatt kihozták.
annyit vontak le amennyi tehát nem volt semmi gond! -
#1061 Te rendeltél már onnan? Megbízható, posta nem nyeli be stb.? -
#1060 Jaja 6290FT és még nem mentél el érte busz/benzin/kiszállítás!
Ez meg 2443ft-ért házhoz jön!
Néha vannak ilyen durva akciók! -
#1059 Kösz, ezen most elgondolkodtam, mert nálunk ugyebár a duplája sajnos. -
#1058 Mindig keverem a kiszállítási díjakat ,de lassan megjegyzem.
Na szóval 2443FT (2,35font a kiszállítás nem 1 font mint zavvinál)
Itt ilyen olcsó!
5.99+2.35 * 293Ft/1font= 2443,6FT -
#1057 Hol van 2050-ért a RF: Guerilla? -
#1056 Szépen lasan haladj,elsődleges célpontod pedig a keltetők legyenek. -
#1055 Ésszel kell menni lőni a gömböket mielőtt felrobbannának!Kisérd a társadat mert ha nem akkor meghal! -
#1054 D6-nál van egy rész mikor kettéválik a csapat ketten lejebb megyünk és olyan részen kell menni ahol "gömb szerű gecik" jönnek folyamatosan. Ritka szar egy rész, szívok vele rendesen. Valami ötlet, hogy lehet megcsinálni?
Csináltam, hogy két részt lefutottam és oldalt volt egy kislift abba beálltam oda nem jönnek a szarok és onnét lőttem őket, amíg társam odaért. Viszont vagy el se jut odáig vagy a kapunál meghal mindenképpen. Ha még előrébb futok meghal a társam...
-
#1053 Simán lehetne benne coop vagy pl csak ilyen survival mod mint az Alienben ott ahol pl megyünk 4-en és ömlenek a szörnyek.
Durván jó lenne haverokkal menni.
Csak pc-s elég kevés példányszámban fog elkelni nemcsak a warez hanem a hatalmas gépigény végett.
Azért bízom benne hogy lesz egy jobb hosszabb optimalizáltabb folytatás! -
#1052 "Nem mindig könnyű megtalálni az egyensúlyt a fegyverfejlesztés és vásárlás között"
Na ezeket még nem próbáltam nem is tudtam lehet fejleszteni meg venni sem vettem semmit csak amiket találtam azokkal mentem! -
Csokis #1051 Gamekapocs teszt! -
Reg5 #1050 Diretcx és VGA driver frissítés. Nálam megoldotta. -
Fletley9 #1049 http://img192.imageshack.us/img192/47/hibaf.jpg
ilyen hiba volt valakinél? ...már újra raktam és semmi... -
#1048 Hát reménykedem, hogy megjelenik magyarul is majd a könyv.
Egyébként mikori a könyv? -
#1047 Nincs benne mentés csak checkpoint! -
#1046 sziasztok!
lehet szabadon menteni a játékban vagy csak csekpontok vannak? -
#1045 "a könyvbe is csak bele-bele olvasgattam, ill. a játékba is csak belekukkantottam" ...
...de ha jól gondolom, akkor te az ún "fekete" lényekre gondolsz, akik valamiféle pszichikai kapcsolatba tudnak kerülni az emberekkel, és Artyom a főhős különleges ilyen szempontból...
Egyébként érdemes ellátogatni az Metro 2033 portálra, ha másért nem is, de a rajongói grafikákért és zenékért mindenképp. Hasznos lehet még a Projekt-Metro meglátogatása is, ahol rendszerbe szedték a különböző mutáns lényeket és frakciókat (kasztokat)
...valamint ezen az oldalon leltem rá erre a Metro 2033 világához igazított moszkvai metrótérképre is:
-
#1044 Engem pl az is érdekel:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogy mik azok a lények és honnan jöttek milyen célból akik az "állom képekben megjelennek. -
#1043 Mármint gondolom az angol szinkronhangokra gondolsz...azok valóban csapnivalóak. Én mindenkinek az eredeti orosz hangokat ajánlom, feliratozás pedig tetszőlegesen, a leginkább érthető nyelven...(nekem az angol az) :) -
#1042 Amiből 11 van, az a szűrő a gázálarchoz. Azonban ha a gázálarc túlzottan sérült, akkor hiába van 11 szűrőd hozzá, maga a maszk használhatatlan. Ezért is fontos levenni, ahogy nincs rá szükség, mert harc közben könnyen sérül...
Akik rinyáltak, hogy nem értik a sztorit: reménykedjünk, hogy a könyv megjelenik egyszer majd magyarul is, ha már egyszer valamilyen európai sci-fi díjat is nyert...szóval a könyvben elég részletesen vázolva van ez a fiktív környezet, amit a játék csak nyilván felületesebben ad vissza, de azért az atmoszféra stimmel. Na, megpróbálom leírni amire emlékszem a sztoriból, ha valamire nem jól emlékszem - majd helyesbítsen ki, aki jobban emlékszik.
Az egész valahogy úgy kezdődött, hogy végképp elmérgesedett a helyzet Kína és Tajvan között - háborús helyzet alakult ki, az USA kiállt Tajvan mellett, s végül Oroszország megtámadta az USÁ-t...az atomkonfliktus következtében az egész addigi világ kb. fél óra alatt elpusztult, a felszín a sugárzás és az ott garázdálkodó mutánsok miatt lakhatatlanná vált, és még most - 2033-ban - évtizedekkel a katasztrófa után is csupán rövid ideig ildomos a felszínen tartózkodni. A sokmillió moszkvaiból kb. 50 ezren élték túl az apokalipszist, ők a kiterjedt moszkvai metrórendszerben és az abban kialakított - a valóságban is létező - óvópincerendszerben tengetik életüket. Kasztrendszer alakult ki. Az egykori állomások kisebb településekként működnek, az emberek jórészt ezeken a zárt biztonságos helyeken tömörülnek, melyekre eddig a különböző veszélyes mutáns lények nemigen merészkedtek, ill. nem tudtak bejutni...ám a helyzet egyre rosszabbra fordult, a mutánsok egyre inkább fenyegetést jelentenek az eddig biztonságosnak vélt állomásokra nézve is, és a legutóbbi hírek szerint észak felől egy eleddig ismeretlen, különösen veszélyes mutáns horda betörésére kell számítani. Ránk, a játék (és a könyv) főhősére, Artyomra hárul a feladat, hogy eljusson a központba (Polisz) a bonyolult metróalagúton keresztül (ill. a rongálódások miatt egyszer-egyszer a felszínre merészkedve), és közölje a kapott információt...
Mivel a könyvbe is csak bele-bele olvasgattam, ill. a játékba is csak belekukkantottam, így csak tippelni tudom, hogy a játék a Poliszba tartó utunkról szól, és útközben meg kell küzdeni az alagutakban portyázó és a felszínen élő különféle mutáns hordák, valamint a fosztogatásból tengődő banditák hadaival...
Ha minden igaz a könyvnek már megjelent egy folytatása is Metro 2034 címmel... -
Zenith #1041 Üdv
Iszonyatos káromkodások után (minden probléma előfordult ami csak lehet a játék elindításával kapcsolatban) végre tudok vele játszani, csupán egyetlen érdekes problémám van. Nem tudom megnyitni a játék főmenüjét ha már betöltötte a pályát. Lehet így is játszani persze, hiszen akkor nem lépek ki a főmenübe ;) Csak ennyi szopás után még egy ilyen is....
Ha esetleg valaki tudna rá megoldást segítsen ki, megköszönném.
-
Zoliz #1040 Bőven elég. Itt az egy hónappal ezelőtti hiteles információ, azt írja 512 Mb RAM is elég hozzá, csak többmagos processzor kell igazán: Link