Metro 2033
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
What about the forests?
Szeretnék annak válaszolni aki azt írta, hogy 1920 felettre optimalizáltak. Ez nem igaz mert 2560*1600-ban simán kifektet egy 5970-est. Az AF-et le kellett venni és DOF-ot ki hogy élvezhetõen menjen. 1920*1080-ban viszont már tényleg akadás mentesen megy.
Azzal sem értek egyet aki azt írta, hogy középszerû a játék. A gém egy történetet mesél el ami közben feladatokat kell megcsinálni és vannak benne jó fordulatok. Aki a történetre nem vevõ csak a nyers lövök és megyek végigrohanom a pályát annak valszeg nem fog tetszeni.
Aki szeret körülnézni és érdeklik a részletek azoknak minden bizonnyal bejövõs lesz. Mert szerintem oltári és én nagyon ott érzem magam.
Mikor a Library-ban majdnem összefostam magam, meg a D6 pálya érdekességei és izgalmai mind nagyon bejöttek.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
fotográfik kolomp edisön :D
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
PSN ID.: Beegabor
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
pár nap múlva úgyis elcsendesedik majd ez az egész, és azok maradnak, akiket a játék is érdekel, nem csak az, hogy hány fps-t tud kihúzni belõle
egyébként olvasta már valaki a játék alapjául szolgáló regényt?
Kérdés: Valaki tolja 1 magos gépen?
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Nekem 1024x768 és minden mediumra téve meg sem reccenik.Nem mértem de sztem az 50fps folyamatosan megvan.Na jó van kivétel,vagyis volt mikor az elején olyan rohadt sok állat volt és az egyik bárban lassault be még.
Sztem még tudnám feljebb állítani a grafot.Sztem azért sír mindenki mert nem tudja 8x-os élsimításon játszani meg stb....
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Ezzel a beállítással mindennemû akadás nélkül játszottam az elsõ 10 percnyi 1680*1050-es szenvedést követõen:
Csak a felbontáshoz nyúltam, mindent hagytam úgy, ahogy a játék beállította.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
<...> a most 3. éves E8400+4GB+HD4850-esemet koránt sem szándékozom nyugdíjazni.
Pedig, a tegnap könyvtárból hazavitt BenQ 20"-es LCD-n <1680*1050, DX9, MINDEN MAX>1680*1050, DX9, MINDEN MAX> futtatott Metro 2033 esetében éreztem, hogy vagy a VGA, vagy a CPU kevés már.
Nem volt 10 FPS vagy ilyesmi, de korántsem az optimális 30.
Ezért visszavettem 1440*900-ra és lám... az orosz kóderek "csodája" már szakított, mint a szél.
Nekem is, még 1680*1050-ben
Úgy látszik, 1920*1080 felettre optimalizáltak...
Tegnap a 2. fejezet végéig jutottam: nem fogott meg a játék.
Csak mert a játék exe-je hibával leáll mindig😞
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
végülis cod1bõl is van hang MW2ben, szóval ez már csak ilyen, kis kockáknak feltûnik azért jópár év után is😄
C2D e6300 @3Ghz, Giga-DS-3@F-10, 2x1024 800-as A-Data Logitech G15+MX1000+cybersnipa bill, Acer 17\" LCD 8ms, stb.. 250GB+500GB WD HDD, 5mbit/512kbit net
dukomentumok/4AGames/Metro
és onnan a l12_ghosts.player file-t létszi, akár mailben is jó
akoskaloczi msn.com
amúgy annyi történt hogy bugos a game, a lopakodós pálya után, amikor Khan bejön a képbe, utána nem ad fegyvert a játék, semmivel nem mûködik az interakció, csak menni tudok, így a ghostos map végén elakadtam, meg fegyver nélkül amúgy se jutottam volna sokáig (Xboxon is másnak elõjött ez a problem google szerint)
stalker-es srácok, mégis mi a f***t várjon tõlük az ember
amúgy a game tetszik, de az ilyenek felesleges basszák fel az embert ÉS rontják le a játékélményt
köszi
C2D e6300 @3Ghz, Giga-DS-3@F-10, 2x1024 800-as A-Data Logitech G15+MX1000+cybersnipa bill, Acer 17\" LCD 8ms, stb.. 250GB+500GB WD HDD, 5mbit/512kbit net
fotográfik kolomp edisön :D
Ha nagyon para van akkor Q-val beadhatsz egy kis elsõsegélyt de vigyázz vele mert nincs sok.
Na így hajnalban egy kép:
A kutyák is a metróba menekülnek 😄 a rémek elöl.
Végre mûködik. Kúl a játék, tetszik : )
Lenne egy kérdésem. Lehet én vagyok tök barom, pedig sok FPS-el játszottam már, de.. hol a bánatba látom az egézségemet? Mert oké, hogy van nálam Medkit, de nem tudom mikor érdemes elhasználni 1et és mikor nem. Vagy csak úgy találomra?
no fate
akk micsináljak?
Ennel a resznel mit kell csinalni, mar mindenkit kinyirtam, a masik vegeben egy roncs merto all, utana szakadek, szemben mar mindenki halott... <#conf>#conf>

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
Még annyi, hogy a kinti dögöket érdemes lõni, vagy futni kell ezerrel? Mert tapasztalat az hogy végtelenségszámba menõen jönnek.
Szóval nincsen civil metrókocsizás a játékban?
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
felvétel elõtt:
felvétel után: (ami lent volt a földön)

Hogyan modositotta a cfg fájlt akinek Samsung 720n monitorja van? A felbontást vissza tudtam állitani, de még igy is "jelez" a monitor: "Recommended 1280*1024 60 hz"
Szerintem a herzet kellene vissza állitani, de azt meg nem találtam. Tudja valaki? Köszi...
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Tudom, hogy a google a barátom, de aki ismeri agamet 3 mp alatt tud válaszolni.
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money