Metro 2033

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LackoMester
Dobj fel Win 7, oszt jólvan, aha, de kb. 2 hónap múlva gépet (deszka, proci stb.) cserélek, semmi kedvem addig már az OR-hez nyúlni. Persze jobb lenne a Win7, és az is lesz. Inkább addig nyomatom DX10-be.

élet a legjobb méreg

milyen nyelven olvastad?
Természetesen bántani nem akarok senkit, ez a személyes véleményem volt,
csak mondjuk ha a grafikája esetleg "megjelenésekor már elavult" mint ahogy ezt ismertetõkben szokták írni, akkor hányan írnák a fórumon hogy:
kiba jó game.Szerintem tucattermék jó reklámmal.
De nem rinyálok tovább, akinek tetszik használja. 😉 Én ezzel passzolok...
Más is szopott a vonatozós résznél? Csávóval megyünk, lelövöm a gonosz bácsikat, és utána a vonat úgy lelassul, hogy 20 perc alatt sem értem végig. Ezalatt beértünk a Depoba, ahol egy lelõhetetlen szörny csimpaszkodott a kocsira, és 10 percig ordított a fülembe, amitõl nem hallottam meg az újabb szörnyeket a hátam mögött, akik aztán így leabáltak a francba. Most megint vonatozhatok vagy 10 percet az utolsó checkpointtól, de elment a kedvem.
Ja a regényt olvastam. Dimitrij Glukovszkij-t az Orosz Asimov-nak is titulálták már. Szeretem a Sci-fi-t. Az a könyv meg egész jó.
Nemtom' láttad e a Hegylakó c. fos filmet. Mérsékerlt siker. A könyv Bestseller volt, olvastam,és szerintem is vagy 20× jobb volt mint a film.
Ez csak egy példa.
Metalmilitiakid
hát ez a csak lõjjõ éppen nem igaz, mert simán chaptereket lehet pár kill el végiglopakodni ha van kedved meg szerencséd, és azért ahhoz kell gondolkozni

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

IMYke2.0.0.0
Ez éppen hogy a játékot minõsíti: mert semmi sem jön át a könyvek lebilincselõ sztorijából.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Hát nemhiszem el.Chapter 4 be vagyok és ott ahol sin pályán visznek minket potyautasként és lepottyanunk onnan tól kezdve elverekedem magam egy pontig szerencsére itt van csekpont.Na de innen kijutni 😞
Mindenhonnan lõnek dobálják a dinamitot és ha ne adj isten kijutok innen már párszor sikerült a sin pályán mozgó gépfegyveres lövegtornyos szarrá lõ 😞
Már vagy 86szor csinálom sikertelenül.És ez csak normál fokozat mi lehet itt hardon 😞

Next PC upgrade: 2022

...harmatgyönge sztorival...

végülis csak két hétszázvalahány oldalas regény az alapja 😄
Hát én kb. 3-3,5-órát játszottam vele, aztán uninstall...
Olyan igazi Orosz játék ez,harmatgyönge szorival,sok kis hibával,meg nagyon rossz AI-val.Olyan, mintha a Movies24 v. a Film+ -on néznék hétköznap este valami harmadrangú akció/scifi-t.A szörnyek viccesek, és hiteltelenül,ostobán mozognak, a hullák percekig fetrengenek,az ugrás az valami vicc, stb...stb. A grafika az szép nagyon,bár én csak High -on láttam, azt bírta a gépem. Akit ez kielégít annak ez a játék fasza lesz...Egyébként ennyi játékidõ alatt olyan nagy bug-gal nem találkoztam,a játék játszható legalább, csak más tisztességesebb kiadóknál azért még eltesztelgették volna pár hónapig...
Valószínûleg idõvel kijavítják a hibákat, de új történetet nem fognak csinálni neki, nekem meg a t*k*m tele van ezektõl az erõltetett "keménycsávó" dumáktól,meg az ezerszer elsütött történetekbõl, klisé,
klisé ezerrel...Nekem ez ilyen "negndókozztüzejjévéristván" játék. Unom õket. Próbálhatnának néha valami eredetit is csinálni.
Kár érte, mert vártam, és nem erre számítottam...
Kiba jó a game 😄 ...miután kilõttem az advanced physx-et... azóta megy very high-on faszán 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Sliders
akkor tudod felvenni a sisakot szûrõt meg ilyeneket ha kicsit fényesebben villog. Legalábis nálam erõsebben kijelzi a game hogy ez használható.

Metalmilitiakid
csak bizonyos fajtákat tudsz felvenni, zöld, egybeplexis és elöl van rajta a filter, és nincs törve, ilyet keress

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

bladex
Én fel tudtam venni másik gázálarcot mikor törött lett a régi.

AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD

Halli all!

a game az nagyon jó legalább is a hangulata elkapott engem, a gép gyilkos grafika mellett persze XD

szóval azt szeretném kérdezni hogy mit tudok akkor tenni hogy ha a plexit vagy mi van a szemünk elõtt ripityára törték ? már próbálkoztam elvenni halott katonáktól de nem jött össze mindemellett most olyan rész van ahol a boltba nem is lehet bemenni, de amúgy sem láttam boltosoknál "sisakot" - vagy mit is :S

elõre is köszönöm annak aki megsúgja nekem azt hogy mit is lehet ilyenkor tenni 😊
Danecay
Fel akartam tenni egy kérdést ami arra irányult volna, hogy milyen módban gyorsabb a játék, DX9 vagy DX10? De találtam választ a kérdésemre visszább lapozva.

DX9vsDX10vsDX11

Ti is osztjátok a táblázatban látottakat?

Ez nem igaz. Vista és a 7 is kezeli a DX11-et.

Nekem pl. 32 bites Vista Home Premium van és DX11 van fent (dxdiag-al ellenõriztem is) és a Metro 20033-ban is választható a DX11. Más kérdés, hogy kéne még egy 5770, hogy játszható legyen úgy, de majd lesz idõvel.
Törölt felhasználó
Executable hibára tud valaki valami megoldást? Minden driver, directx stb telepítve és mégsem indul el 😞
a 32 bites igen, de a 64-eshez alig van még driver...
azt viszont nem tudom, hogy a játék használ-e belõle valamit, vagy mindegy neki, hogy hány bites a win7
bertino
pláne, hogy win7 többet ér, mint egy vista.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

mflex
Külföldi és magyar fórumokon is panaszkodnak erre, van akinél megoldódik, hogy mindenbõl a legújabb drivert teszi fel, a többségnél nem, ha nem akarsz szopni vele, dobj fel egy w7-et, "osztjóvan", a dx11 miatt, fõleg ebben a játékban megéri.

What about the forests?

Metalmilitiakid
ha nincs filtered mindegy hogy veszed fel valaki más maszkját akkor sem lesz, keress filtert, vagy ha nincs akkor load old be az uccsó megállót és vegyél, hiába írkálsz itt 300 szor akkro sem lesz jó

VRSDM
<#puszis>

u dont have to listen anybody else but me

LackoMester
Ha 1 picit utánnaolvasol, látni fogod , h. a Vistára is van a Microsoft által kiadott (hivatalos) DX 11, több játékom is van ami DX11-ben mûködik (Dirt2, BC2).
Tehát ezért is érdekes a dolog.

élet a legjobb méreg

enyém, suliban most jobbat nem tudok
IMYke2.0.0.0
Épp ezért tettem fel egy másik verzsönt #752-esben 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

VRSDM
meg arra hogy igénytelen és tömegtermék mert mindenki rárakja mindenhova 😄
de nekem aztán ééédesmindegy 😊

IMYke2.0.0.0
Hogy ne a topikot szedje szét a banner téma: módosított banner

A logo egy original 500*130-as kép.

IMYke2.0.0.0
Vista nem DX11-es oprendszer...

LackoMester
Olyan nagyon kipróbálnám DX11 alatt, de rejtélyes módon nemtudom a DX11 opciót válsztani a Menube, igy marad a DX10.( Vista 64b. DX11 HD5870 )
1920x1080 felbontáson High beállításoknál érzem úgy, h. akdásmentes, VH bizony elég rendesen beszaggatt.

élet a legjobb méreg

IMYke2.0.0.0
Nem mellesleg: a játék mosott képi világára is utalhatna... 😊

IMYke2.0.0.0
Ápol és eltakar: a transzparens háttérre pakolt kép szerkesztésébõl adódó apró recéket tökéletesen elfedi.

VRSDM
csak outer glow-t ne.

IMYke2.0.0.0
Akkor, az én értelmezésemben:

VRSDM
köszi a gyors választ 😊

Muttley
Igen. A #743-as kép lehet a kiindulási alap.

Just do it :)

csak a játék logója azóta változott és így néz ki a végleges:

IMYke2.0.0.0
Szerintem, tökéletes a mostani.
Az meg kifejezetten tetszik benne, hogy nem 3x magasabb, mint az üzenõ box...

csináljak új bannert?
IMYke2.0.0.0
Hát, nekem is fel kellett áldozzam a felbontást, de cserébe szép minõség mellett futtatható a játék.
Az már más kérdés, hogy élvezeti értéke magának a játéknak nem lett jobb ettõl.

IMYke2.0.0.0
Nem az. Ha az lenne, akkor sokkal-sokkal jobban futna mindenki gépén.

4A Egine, saját fejlesztés
VRSDM
ez unreal engine 3.0 ?

szó szerint csernobil kellene akkor hozzá 😄
Shep
Kösz a tippet.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

1440x900*
Hm, nem gondoltam, h ennyire sokat számít a felbontás. Kipróbáltam 144x900-on very high beállításokkal és kb akkora az fps, mint 1680x1050-en medium beállításokkal.
Muttley
Van ilyen graf Stalker soc és nem kell hozzá fél Paks. Úgy híjjják, hogy complete 2009. A totyijában láttam is. Valami Artispavel szerkesztette. Keress rá a kugliban.

Just do it :)

IMYke2.0.0.0
nVidia-sokat szivatja a program .

Ezt nem értem. Amikor elindítom a játékot grafikus kártya frissítést kér. Geforce 9800 GT-m van. Megnéztem és januári driver a legújabb és az van fenn nekem. Szal nem tudom, h mi a baja. <#zavart2>