2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
-
Gladiators9211 #1119 valaki nem tudná 1 chapter5ös mentést felrakna a netre mert a tesóm új játékot kezdett és letörlődött a mentésem :/ ha tud vki segíteni azt megköszönném -
#1118 5970, i7. -
Csokis #1117 Első a fenét. Gamekapocs.hu oldalon hamarabb volt. -
Pingi23 #1116 mi gép lehet az... -
#1115 mégis min futtattad? -
#1114 Én tegnap befejeztem, ezek szerint a rosszal, bár a rosszabbik nekem jobban tetszik! :)
A grafikától néha az állam kerestem a padlón, persze minden maxon (2560X1600), de néha még az én erőművemet is sikerült kifektetnie (ilyenkor levettem 1920X1200-ra), hogy az fps maradjon 60 felett. A hangulata rögtön magában szippantja a játékost, főleg azt, aki kimondottan vevő, a posztaliptikus,horroros, lopakodós, etc... játékokra. Orosz nyelven, feliratozva még súlyosabb.
Az xboxos verzióval ezt kár összehasonlítani, ehhez képest az egy elmosódott csúnyaság, mert láttam egy ismerősnél HD-ben. Hasonlíttatni nem szükséges, nagy különbség van dx9 és 11 között.
-
storm181 #1113 Metro 2033 első hazai teszt -
#1112 en csak most kezdtem neki de baromi hangulatos egy jatek :)
eppen a vodkapusztito hadmuveletnel vagyok :DD -
#1111 Szerintem a deadcytis résznél mindenki szopott a betétekkel. Sietni kell, összeszedni minden útba eső betétet, és végigrohanni a pályán. Más megoldás nincs. -
Module #1110 A én gázmaszkos problémámra nem tud vki válaszolni?Előre is köszi!!! -
#1109 Lődd ki alatta az oszlopokat. -
kokos #1108 Hali!A tankot hogy lehet kilőni?Állandóan leszed!Annál a résznél amikor a metro kocsi lezuhan én meg benn ülök egy autoban egy géppuska mögött.Kösz! -
#1107 Itt még van pár összehasonlító kép akit érdekel! -
#1106 képeket nem csináltam, legalábbis nem ugyanazokról a helyekről.
de a tapasztalat az, ami #1094ben van. -
#1105 Valaki nem talált véletlenül a neten Dx9 vs dx10 vs dx11 összehasonlító képeket?
Mert valaki írta ég és föld!Én csak ezt találtam.És ez igen és és föld de nem kinézetben hanem FPS-ben semmi másban!
DX9 full (1680*1050)
DX11 full ((1680*1050 [20-25FPS]
-
CamelX #1104 Advanced physx be van kapcsolva game options-be? Kb +-20 fps múlik rajta :D -
#1103 Na most már ezt is tudom 2 befejezés van:
Good Ending
Bad Ending -
HUNRobee #1102 köszi a tippet, átfirkáltam de még így is ugyan az :S -
Csokis #1101 Futtasd ablakban. Az user.cfg-ben fullscreen=off legyen. Egyelőre erre más megoldás nincs. -
HUNRobee #1100 Hello!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy leszedtem a razoros verziót,és hogy amikor indítanám el 3 mp után kilép executable hibával...
ezt hogyan lehetne orvosolni?
valaki létszíves segítsen már, ha tud! -
nico000 #1099 Sziasztok!
Nekem indítás után a monitorom azt írja ki OUT OF RANGE. Hang az van de nincs kép. Próbáltam átírni a cfg-t de minden beállításnál ezt írja.Van ötletetek? -
#1098 jo parás egy játék -
Module #1097 Az ám csakhogy a Marketes pályán nem lehet gázmaszkot kapni!Nekem meg nincs maszkom és a a következő Dead City-s pályán megfulladok!A Market bejáratánál teljesen összetört.Most menjek vissza a market előtti részre ahol még volt maszkom?Vagy most miva?PLÍZ HELP TENKJUH -
#1096 C:\Program Files\METRO 2033 itt van a user.cfg jobb klikk jegyzettömb és benne írd át r_res_hor 1024 r_res_vert 768. -
#1095 haj! razoros verziót hogy kell leszedni? csak simán delete? mert nem találok uninstallt :/ -
#1094 fúúúú, hát 1920x1080 dx11 very high-ben átlag 15 fps
szép a kép, de ez így nem élvezetes.
visszaraktam dx9be, very high-on hagytam, igaz nem annyira részletes, de legalább folyamatos 60 fps.
még csak az első alagutas üldözéses témán vagyok túl, de... hát eddig bejön. -
#1093 Végülis a film és a játék is annyi kb. hogy rettegve mászkálnak a radioaktív mezőkön:) Oké, a filmben kevesebb volt a lövöldözés:) -
#1092 Na azért a STALKER film és a játék(ok) közt távolról sincs annyi kapcsolat, mint a Metro 2033 könyv és játék közt...(és szovjet film volt az a Tarkovszkij film, nem orosz... :P) -
rcsaby #1091 Olyan problémám van hogy azt irlya ki hogy nem jó a videokartya driver.Pedig a legfrisseb van fenn. -
#1090 A STALKER univerzumot 1979-ben találták ki egy Orosz mozifilm keretében:)
(ami egyébként - a játékkal ellentétben - igen jóra sikerült.) -
#1089 Szabad kóborlás azért nehezebben kivitelezhető ebben a világban, mint pl. a STALKER játékokban...itt elég nagy hangsúly van az állomások zártságán, és sokkal erősebb a TÖRTÉNET - nem csoda, hisz ezt a játékot egy könyv alapján csinálták, míg a STALKER-nél nagy valószínűséggel először kitalálták az egész STALKER univerzumot, aztán próbáltak valamiféle történetet barkácsolni hozzá, több-kevesebb sikerrel.
Annyi szabadság azért van ebben a játékban is, amennyi mellett még nem esik szét a történet, hisz az egyes állomásokon, illetve az azokat összekötő alagútrendszerekben - sőt a felszínen is - azért van idő nézelődni, illetve elég sok "egyéb" épület és helyiség is bejárható (érdemes is, mert bőven van muníció ezeken a helyeken), az ilyen erősebb történetű játékoknál szerintem nincs szükség választható mellékküldetésekre, míg egy STALKER szerű játéknál éppenhogy szükségesek, különben túl unalmas és egysíkú lenne...
Amúgy ha valaki nem lohol végig a játékon, hanem körülnéz mindenfele amerre lehet, akkor nem is olyan rövid azért ez... -
ricsa008 #1088 üdv
2 órája léptem ki most pedig csak fekete kép jön be és a monitoron csak a Hz adatok vannak
nem lehet valahol manuálisan állítani vagy a fullscren-t levenni? (valami cfg vagy hasonlóra gondolok) -
#1087 Nem törött a gázmaszkod? Mikor fel akarod venni pirossal kijelzi bal oldalt? -
#1086 17 to go :) -
#1085 Skacok, kijutottam a marketplace-ból, de nem akaródzik gázmaszkot felvenni a csávó, pedig vettem bele szűrőt. -
#1084 nálam physixloader.dll-re írta.
majdnem kihajítottam a dobozzal együtt az ablakon.
habár megtehetném, mert steam acc-ból nem lopja el ugyse senki. -
dark night #1083 hello hány pálya van kb??!! mert én a 20. child pályánál tartok! -
spy803 #1082 Az F gombot kell hosszan nyomni, aztán ha feltöltötted erősebben világit a lámpa, azt vettem észre.
Mikor szabad téren vagyok az ég zöld és hullámzik, csak lefele lehet nézni szinte. Ez miért van? Patch javítja? -
#1081 Pár napja írta valaki a kézi dinamót, hogy az "5-ös" gombbal érhető el dinamitnál van. Hát játék végére értem, de még mindig nem jöttem rá hogyvan...
Fel kell venni valahol, vagy megvenni? -
#1080 Végére értem.
Nagyon jó játék, engem megfogott. Tetszik a világ, bár a történetből sokat nem értettem, de így is tetszett. Kár hogy ilyen rövid. Remélem lesz hosszabb folytatás, esetleg abban némi szabad kóborlás szerű dolog.
Ami még jó, hogy nem egyedül kellett végigmennem az egész játékon. általában jött velünk valaki, néha egy egy részen kelet egyedül mászkálni, ez így jó.