Metro 2033
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
élet a legjobb méreg
csak mondjuk ha a grafikája esetleg "megjelenésekor már elavult" mint ahogy ezt ismertetõkben szokták írni, akkor hányan írnák a fórumon hogy:
kiba jó game.Szerintem tucattermék jó reklámmal.
De nem rinyálok tovább, akinek tetszik használja. 😉 Én ezzel passzolok...
Nemtom' láttad e a Hegylakó c. fos filmet. Mérsékerlt siker. A könyv Bestseller volt, olvastam,és szerintem is vagy 20× jobb volt mint a film.
Ez csak egy példa.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mindenhonnan lõnek dobálják a dinamitot és ha ne adj isten kijutok innen már párszor sikerült a sin pályán mozgó gépfegyveres lövegtornyos szarrá lõ 😞
Már vagy 86szor csinálom sikertelenül.És ez csak normál fokozat mi lehet itt hardon 😞
Next PC upgrade: 2022
végülis csak két hétszázvalahány oldalas regény az alapja 😄
Olyan igazi Orosz játék ez,harmatgyönge szorival,sok kis hibával,meg nagyon rossz AI-val.Olyan, mintha a Movies24 v. a Film+ -on néznék hétköznap este valami harmadrangú akció/scifi-t.A szörnyek viccesek, és hiteltelenül,ostobán mozognak, a hullák percekig fetrengenek,az ugrás az valami vicc, stb...stb. A grafika az szép nagyon,bár én csak High -on láttam, azt bírta a gépem. Akit ez kielégít annak ez a játék fasza lesz...Egyébként ennyi játékidõ alatt olyan nagy bug-gal nem találkoztam,a játék játszható legalább, csak más tisztességesebb kiadóknál azért még eltesztelgették volna pár hónapig...
Valószínûleg idõvel kijavítják a hibákat, de új történetet nem fognak csinálni neki, nekem meg a t*k*m tele van ezektõl az erõltetett "keménycsávó" dumáktól,meg az ezerszer elsütött történetekbõl, klisé,
klisé ezerrel...Nekem ez ilyen "negndókozztüzejjévéristván" játék. Unom õket. Próbálhatnának néha valami eredetit is csinálni.
Kár érte, mert vártam, és nem erre számítottam...
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD
a game az nagyon jó legalább is a hangulata elkapott engem, a gép gyilkos grafika mellett persze XD
szóval azt szeretném kérdezni hogy mit tudok akkor tenni hogy ha a plexit vagy mi van a szemünk elõtt ripityára törték ? már próbálkoztam elvenni halott katonáktól de nem jött össze mindemellett most olyan rész van ahol a boltba nem is lehet bemenni, de amúgy sem láttam boltosoknál "sisakot" - vagy mit is :S
elõre is köszönöm annak aki megsúgja nekem azt hogy mit is lehet ilyenkor tenni 😊
DX9vsDX10vsDX11
Ti is osztjátok a táblázatban látottakat?
Nekem pl. 32 bites Vista Home Premium van és DX11 van fent (dxdiag-al ellenõriztem is) és a Metro 20033-ban is választható a DX11. Más kérdés, hogy kéne még egy 5770, hogy játszható legyen úgy, de majd lesz idõvel.
azt viszont nem tudom, hogy a játék használ-e belõle valamit, vagy mindegy neki, hogy hány bites a win7
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
What about the forests?
Tehát ezért is érdekes a dolog.
élet a legjobb méreg
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
de nekem aztán ééédesmindegy 😊
u dont have to listen anybody else but me
1920x1080 felbontáson High beállításoknál érzem úgy, h. akdásmentes, VH bizony elég rendesen beszaggatt.
élet a legjobb méreg
Az meg kifejezetten tetszik benne, hogy nem 3x magasabb, mint az üzenõ box...
Az már más kérdés, hogy élvezeti értéke magának a játéknak nem lett jobb ettõl.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Just do it :)