2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
  • Pingi23
    hááát 800x600ban esetleg pötyögne
  • att88ila
    hali!
    Szerintetek,hogy menne nálam ez a game mert ahogy láttam elég nagy gépigénye van.GF 9600gt,AMD 5000 2.6ghz,3gb ddr2,800mhz ram és 1680*1050 felbontásba hogy menne?
  • fery02
    R betűt kell hosszan nyomni majd bal egérgomb. ;)

Másodikra nem tudok ötletet adni, de amúgy érdekes ez a "mentés sokszori visszatöltés" téma, mert igaz nem ennél a játéknál, de pl F.E.A.R. motoros játékok szórakoztak velem néha, hogy többszöri mentés (ugyanaz a mentés) visszatöltés után megfeleződött az fps számom és következő játék újraindításig úgy is maradt. :D
  • SovereignX
    Üdv emberek!

Lenne két kérdésem. Az első. A pneumatikus fegyvereket, hogy tölthetem újra? Ha kifogy a gáz.
    A másik. Miért lehet az, hogy ha sacc harmadszor töltöm vissza ugyan azt az állást - mert meghaltam mondjuk - akkor kifagy a játék?
  • Bokafix2
    Van egy olyan rész, hogy csapatban támadnak a szörnyek miközben mi is csapatosan vonulunk egy föld alatti helyen. Egy tudóst kellene megvédeni akit Vladimirnek hívnak, de már huszadik próbálkozás után is ugyanaz a vége, hogy a szörnyek kiverik belőle a szart is. Mindig behal a szerencsétlen, nekem pedig az lenne a feladatom, hogy megvédjem. De annyi monszta van, hogy hiába lövöm ezerrel őket, úgyis kikészítik Vladimirt.
    Itt tovább lehet jutni egyáltalán?
  • fery02
    Igen, olvasom, hogy ki kell őket hallgatni, csak azt már nem írtam le ide észrevételnek.
    Biztos igazad van, hogy villan ilyenkor a kép, erre nem figyeltem fel.

Valahol jó lenne megnézni, hogy miket teljesítettünk eddig és miket nem, de erre gondolom nincs módszer.

Jó nagy problémáim vannak ugye? :D
    Ahelyett, hogy inkább játszanék vele. :)
  • DarkSector
    jah énis nyugtalan szoktam lenni, ha valami nem megy úgy ahogy kellene, még ha nem is fontos dolgok.
    pl most valami végett a mp classic lejátszómon akadnak a filmek ha belepörgetek....de leszarom már.
  • wedge31
    win7 32bit de nem szoktam packot használni már gondoltam a hangkártyára is /sounblaster gamer / mert olvastam hogy sok gond van win7 alatt a drivereivel de a filmek meg más játékok alatt nincs csuszás.
    Mondjuk 3 végigjátszás után már ugyis elnyomom az átvezetöket de azért bassza a csöröm.
  • DarkSector
    nekem megy frankón
    mien kodec-et használsz, mert nekem k-lite van azzal ment normálissan.
    win7 64bit-en
  • wedge31
    Ne is mond a RE5-tel most szivok hogy átálltam win7-re az átvezetö videokban csuszik a hang baszott idegesitö föleg ugy hogy xp-én nem volt gondom vele...
  • DarkSector
    nem mindegyiket?
    ps3 és x360-on mindet, még az arcade cuccok 95%-a is fel van javítva HD minőségre.
    nemrég kipróbáltam a régi prince of persia classic-ot .....kibaszottjó...:)

PoP classic HD
  • wedge31
    Ez biztos igy volt de a mai konzolos játékok közül ugy tudom nem mindegyiket lehet HD minöségben futtatni mig pc-én ugye a csillagos ég a határ.
  • DarkSector
    igen ebben igazad van, nem is mondtunk iet, legalábbis én nem hogy szebb mint dx11, de nem szabad lebecsülni, képessek olyan effekteket előhozni, amit pc-n monnyuk dx10-ben látnál amúgy, vagyis nem arra értem hogy jobb több, hanem hogy más technika van konzolokban, és másképpen állítják elő az effecteket, és van mikor életszerűbb mint pc-n legutóbb Resident Evil 5-ben láttam hogy a napfény sokkal intenzívebb mint amit pc-n látni.
    De ezt betudhatjuk a portolásból származó hibának is, ezt se tudom megítélni.

és igen amit irsz, hogy jön majd a generációváltás, és akkor megint nagy eltérések lesznek, ez mindig is így volt és így is lesz...:)
  • Totti5
    Ez így nem teljesen igaz azért. PS2-PC viszonylatban sokkal nagyobb volt az eltérés, hisz a prevgen csak SD felbontásban CRT tévén ment, de történt egy komplett kijelző generáció váltás is és ma már HDban lehet élvezni a játékokat illetve a PS2 lepkefing hardweréhez mérten ezek a mai gépek sokkal de sokkal időtállóbbak és sokkal közelebb vannak a pécéhez így 4-5 év elteltével is mint anno a PS2 vagy az Xbox volt. Olyan hatalmas eltérések nincsenek grafikában még most sem, elég csak a Metrot megnézni pécén és 360on. Van eltérés persze egy csúcsgépen, de nem egetverő a dolog.

• DarkSector
    nemtuom ennyire azért nem értek hozzá...:)
  • wedge31
    Régi technologia már öt évesek a konzolok egész biztos nem tudnak dx10-11-et ettöl függetlenül dx9-ben is lehet nagyon szépet alkotni de azt ne mondjuk hogy szebbet mint dx11-ben.
    De mégcsak most jönnek majd igazán a dx11-es játékok és egyre nagyobb lesz a különbség a konzol grafhoz képest ez volt a ps2 idejébe is aztán majd kijön az új konzolgeneráció ami megint utoléri vagy megis elözi a pc-és grafot egy ideig.
  • grebber
    Tesszalációval lehetne jó dolgokat csinálni.De amíg nem tudják megoldani ne fossa össze magát többszázeres gép is semmi nem lesz belőle csak ilyen mint most ergo alig látod de behal tőle a géped!
  • hykao #1462
    Ki is kell hallgatni a pályán az első két nácit. Nézd meg a videókat, azokban egyértelmű minden. Amúgy meg minden egyes "jó cselekedetnél" villan egyet a kép, mintegy visszajelzésként.
  • DarkSector
    amúgymeg igazad van pl mutatták a dirt2-ben is, hogy miképpen hullámzik a víz, de könyörgöm ezt menet közben ki a fenét érdekel....ezt kérdem én pl a fejlesztőktől...miért nem pl a kocsi részletessebb kidolgozottságára használják a dx11+ energiáit? :)
  • DarkSector
    azon igen, de egy konzol és pc-dx11 között az már nem ua.
    ezt amire te gondolsz csak pc-n van. konzol nem oprendszeres, ott nincsen dx...csak effectek.
    de lehet én tudom rosszul, vagy konzolon csak dx9 szintű effectek futtathatók? mert szerintem ez a grafikus motorral megoldható, csak pc-n az oprendszer miatt van ez, de már megoldották ahhogy hallom mert xp-n is van dx10..
  • wedge31
    Ezen nem fogunk összeveszni de én / és valszeg nemcsak én / látok különbséget ha dx9 vagy dx11 modba futtatom a játékot.
  • DarkSector
    hát pedig ott valami tévedés van azt tudom 100%-ra állítani hogy ha god of war 3-at nem vesszük figyelembe akkor a legszebb játék a kategóriájában, és szinte minden másban is.
    ez egyértelmű, díjjak is ezt bizonyítják.
  • DarkSector
    amúgy arra értettem, hogy az a dx11 csak szemfényvesztés, nézd meg ha tudod konzolon, szinte semmi eltérést nem fogsz tapasztalni, ahhoz hogy eltérést láss, ki kéne merevíteni a képet, és pixelpontosan összenézni.
    crysis, az rendben az direct pc-s cucc, de ahhoz kell is vas.

amúgy nem is lényeges, mert tőlem lehet szebb egy fps, mert én mászkálós (TPS) párti vagyok.

csak néztem demo-kat sok fps-ből, és full semmi eltérést eddig nem láttam egyik fps-ben se.
    mindegy ebben nem akarok helyet foglalni, én rátok bízom ennek megítélését, csak havernak kéne a játék, mert neki a stalker is tetszett régen és ez egy hasonló kategóriának tűnik...

de nem települ fel valamiért.
  • wedge31
    Én is ezt mondtam...
  • grebber
    TPS: Uncharted 2
  • fery02
    Csak az első szöveges leírást néztem meg (a sokkal rövidebbet :)), de akkor e szerint csupán csak a Fekete állomáson kell majd végig lopakodni.
    Szóval itt elvileg úgy van megcsinálva a játék, hogy véghez is lehet vinni. :) Úgy legyen.

Már csak azt nem tudom, hogy újra kell-e kezdenem a játékot, mert tegnap játszotta végig tesóm a játékot és mivel nem lehet a játékban több profilt létrehozni, így lehet, hogy a feloldott fejezetek felülíródtak az ő állásaival és ha folytatnám a legutóbb játszott fejezetemet, lehet, hogy az ő addigi állását folytatnám (ő meg ki tudja, hogy mennyire figyelt oda a dolgokra). :S
  • DarkSector
    várj nem vagyok otthon fps-ben miaz a u2?
  • Totti5
    "Karácsonykor láttam az agyon hajpolt grafikáju U2-öt és jót röhögtem hogy a három éves Crysis mellet sehol sincs."

te jó ég........
  • wedge31
    Az nekem semmit se mond hogy valami jól néz ki konzolon...
    Karácsonykor láttam az agyon hajpolt grafikáju U2-öt és jót röhögtem hogy a három éves Crysis mellet sehol sincs.
    DX9 meg DX11 között meg már elég nagy a különbség.
    Minden azon mulik milyen vasat teszel a játék alá kétlem hogy csak két pixelnyi a különbség...
  • fery02
    Köszi, másnapk is hasznos lehet.
  • DarkSector
    kibaszottjól néz ki konzolon...max 2 pixellel kevesebb a fényeffect azt ennyi.
    amúgy nekem elég lenne ahogy megy de a játék maga nem tetszik, a stílusa.
  • Totti5
    "Közepes grafon vagy konzolon valszeg nem több egy átlagos fps-nél."

Van a butított pécés graf egy gyenge gépen és van a konzolos, a kettő nem ugyan az! egy csúcs vgan nyilván még szebbek a textúrák talán vannak plusz effektek is, valamilyen lokális mósön blúrt nem sikerült 360as verzióba beleerőltetni, de minden más benne van és gyönyörűen néz ki. A játék pedig a graftól eltekintve is kimondottan jó, az FPS mezőnyben pedig kiemelkedően jó és nem a graf miatt hanem az atmoszféra, játékmenet stb... miatt.

games.on.net: Ez a játék egy élvonalbeli PC-s játék. Nagy kompromisszumokat kellett tenni, a látványt illetően, az Xbox360-as verzióhoz a PC-s verzióval szemben?

Olez: Igen is meg nem is. Az Xbox egy fix platform aminek minden porcikájához hozzáférsz a fejlesztés során, igazán jópofa dolgokhoz is, sokkal egyszerűbben mint PC-n. Az Xbox360 grafikai képessége egyáltalán nem egy olcsó PC-vel ekvivalens, én inkább azt mondanám, hogy valahol a középkategóriás PC-k felett helyezkedik el.

games.on.net: Minden ficsört(tulajdonságot) ki kellett kapcsolni az Xbox360-as verzióban?

Olez: Igen volt néhány dolog, ahol nem volt eleg az Xbox360 teljesítménye. Példaul a lokális motion blurnál mikor mozog a kezed és nyomot hagy. Ezt csak akkor csináltuk volna meg ha képessek lettünk volna teljesítménycsökkenés nélkül megtenni. Xbox360-on a frameratnek mindig fixnek kell lennie, bizonyos határokon belül.

games.on.net: Ha már erről esett szó, mi volt az a framerate amit megcéloztatok 360-ra?

Olez: A 360-as verzió mindig 30 fps-el fut. A PC-s verzió szintén ennyin fut, talán egy picit magasabbon a v-synch miatt.
  • wedge31
    8800GTS-hez nem is javaslom mert szerintem a graf a legnagyobb erössége a játéknak dx11-ben nálam mindent visz a látvány jelenlegi a játékok között.

Közepes grafon vagy konzolon valszeg nem több egy átlagos fps-nél.
  • KlinikaHUN
    nyomva tartod a G betűt
  • papesz119
    helló

Ha nem kell a gázmaszk hogy lehet levenni ?
  • crusaderzoli
    Sziasztok!

Feltettem a játékot, de néhány perc után kivágja. GeForce 285 GTX 1 giga a videokártya és a legújabb driver van fenn.
    Mi lehet a probléma?

Előre is köszi
  • DarkSector
    ezt hogy futassam pc-n? :)
    amúgymeg nekem nem kell szerintem rakásszar, csak haveromnak kell és én csak feltelepiteni próbáltam hogy nálam megy-e, vagy egyeltalán jó-e az iso.
  • Totti5
    Rakat lőszer van, csak meg kell találni, mert el vannak dugdosva ide oda amoda, de ha mindenhova benéz az ember akkor nem fog kifogyni, pl ha Shotiból meg a másikból ki is fogyok a pisztolyba van elég golyó mindig vagy ha már tényleg nincs semmi, akkor betárazom a "tiszta" lőszeremet... Természetesen pontosan kell célozni és lehetőleg nem körbelőni az enemyt:)
  • Totti5
    Ajánlom:

• hykao #1440
    Bármikor nem lehet lejátszani, de nem is ezt írtam ugye...

Mindenesetre beraktam a bannerbe az alternatív befejezés kritériumaihoz a linkeket...