Metro 2033

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi - próálok!

Muttley
Nemcsak nekem. Bárki, aki X360-at használ nincs ilyen problémája.
El sem hinnéd hányan gondolkodnak még az 5-6 évvel ezelõtti status quonak megfelelõen a videogammák platformjai közötti különbségekrõl. Viszont egyre többen kezdik el látni a nyilvánvalót is. Na, ezért a link. 😊
Szóval, semmi rossz szándék.

Just do it :)

arty
sztenderd fejlesztõi bullshit

mért?

Forza.

Legjobb ha menekülsz, eszméletlen sok lövést bírnak. Elõtte figyelmeztetnek is h ne szállj szembe velük

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Bokafix2
Megnéztem a hivatalos gépigényt, hát ha másban nem akkor ebben biztos forradalmi a játék...

Optimális rendszer:

Core i7 CPU

DirectX 11-et támogató VGA (GeForce GTX 480/470)
Annyi RAM amennyi csak lehet (8GB+) --> mi a f*sz ez??? <#vigyor3>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Sziasztok elértem 1 olyan romos épületbe ahol jól megtermett gorilla -féle jószágok várnak, van valaki aki túl van már rajtuk?
És hogyan csinálta, engem mindig megesznek ! 😞

Már korábban is megválaszolták:
Ahogy a társad mondja is, lõdd ki a támaszokat (supports) a tank alól. Azaz a betonoszlopokat, amin a pálya támaszkodik....

bandi007
#989-re valaki help plíz.
Én is itt akadtam el.
THX

&#8206;\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/

IMYke2.0.0.0
Crysis-sorozat nem a kedvencem, de a grafikai felsõbbrendûségét el kell ismerni.
Aztán, reméljük, lesz valódi története is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Csak úgy játszásiból elhatároztam, hogy átjutok a frontvonalon úgy, hogy senkit sem nyírok ki.
Nos az elején sajna buktam, mert az éjjellátót nem tudtam úgy megszerezni, hogy az alagútban a két õr ne vegyen észre.

Az átjutás ellenben megoldható. Most fedeztem föl, hogy a programozók kedveskedtek annak, aki ki akarja kerülni a harcmezõt. Hatalmas, kb másfél két méter hosszú nyilakat festettek a falakra, csövekre: "erre menj te vakegér!"
A náci oldalon (a vörösöknél sem ajánlott, de ott el lehet menekülni némi bujkálással utána) nem szabad lekapcsolni a generátort, mert akkor felbolydul a nép és nem lehet az árnyékokban sunnyogni. Kell addigra egy légpuska, amivel torkolattûz és zaj nélkül kilõhetõ az összes lényegesebb ponton elhelyezett lámpa, akkor sok odafigyeléssel át lehet jutni...
Programhiba(?): a fal egyik oldalán lapulok, a sötétben, az õr a fal másik oldalán valahogy kiszúrja, hogy ott vagyok és bejön az ajtón. Ha két lépéssel hátrább vagyok, ott, ahol ha benéz simán megláthatna, elmegy, nem fedez föl. Mintha közelségérzékelõje lenne, ami a fal túloldalára is hat, de csak 2-3 lépésnyire...

A korábbi átsunnyogós pálya, ahol elkapják Bourbont, szintén megoldható halál nélkül, bár egy kissé meglepõdtem, amikor egy petrolaumlámpa kilövése után, a lámpa közelében ácsorgó õr összeesett és egy nyílvesszõ állt ki belõle... Az öreg Khan besegített kissé...
Sajnos az elsõ banditás terület nem oldható meg (vagy legalábbis nekem nem sikerült) csak osonva. Ha más nem, Bourbon mindenképp lövöldözni kezd...

Aknakeresõ<#vigyor5>

Crysis 2<#beka3>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

mflex
csak úgy, mert tetszik, kíváncsi vagyok ezt mi fogja túlszárnyalni grafikai megjelenítésben...<#zavart1>

What about the forests?

ehh végigvittem, nagyon tetszett, kár hogy magyarul nincs így nem értettem elég sok mindent
megnézném akár filmen is ha igényesen megcsinálnák 😄
szentem remek sztori
ha megjelenik a regény magyarul tuti megveszem
grebber
Én csak a gömböket lõttem semmi mást és túljutottam!

Next PC upgrade: 2022

HD4850 512MB

Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram

Prince23
De van trükk.
A gazdatestet is szét kell lõni, nem csak a gömböket. annála résznél ezerszer szívoztam a hülye AI miatt, mert állandóan õ döglött meg.
szét kell lõni a gyárt is. nincs mese.

Danecay
Milyen kártyád van pontosan?

Köszi, remélem valahogy meglehet oldani mert itt mindenki mondja hogy külön belehet állítani a DX10-et az optionsben nekem meg DX10-es kártyám van akkor már csak megkukkantom hogyan megy DX10-ben

Köszi mindenkinek a tippeket.
Az alábbi linken megtalálod ugyanazt a file-t ami a játék install könyvtárában lenne. Letöltöd és telepíted, de kötve hiszem hogy ettõl lenne majd engedélyezve neked a Dx10-es megjelenítés.
Dx11

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Danecay
Nem hittem azt, hogy nekem írod, és nem tudom mit lehetne ezen félreérteni, hacsak nincs valami elõzmény amit nem olvastam. Az, hogy XBOX-on nincs ilyen problémád, az még nem segít az övén.

Minden driver fönt van a lemezrõl kivéve az a D11D vagy mi, pedig olvastam hogy van a lemezen valami DX11-es mappa plusz benne install cucc de nálam nincs nem lehet azt leszedni valahonnan hogy végre megnézzem DX10-ben a gammát?

a D6-ban ahol olyan gólyók jönnek ott azt kell szétlõni amibõl kijönnek és nem jön több
Muttley
Csak Te nem érted...Biztos azt hitted, Neked írom... <#nezze>

Just do it :)

Ha viszont azonnal elõreszalad az ember mikor leáll a lift ezen a szinten (Miller még nem szállt ki belõle), akkor a társunk megáll a lifttõl nem messze és nem megy elõre.
Így van idõnk kilövöldözni azokat a szemölcsszerû izéket amik a gömböcöket termelik (10-12 lövedék kell beléjük a kalából vagy 2-3 shoti lövedék ami telibe kapja õket). Ha nincs már szemölcs visszamehetünk a haverért (beszállunk újra a liftbe, majd ki onnan és akkor elindul).

Én legalábbis így oldottam meg, ez ugyanis célravezetõbbnek tûnt mint nagy gömböchordák között kisérgetni a manust.

Najó tisztázzuk:
F-et hosszan nyomva: elõvehetjük a házibarkács dinamónkat feltölteni a lámpánkat, úgyanígy elrakhatjuk.
G-t hosszan nyomva: Fel/levehetjük a gázmaszkot.
G-t Röviden megnyomva: Szûrõt lehet benne cserélni
T-vel meg meglehet nézni, hogy mennyi idõnk van, mielõtt elfogyna az összes filter.

Positive Mental Attitude

Danecay
Ezen a ponton én is sokat szívtam, de végül úgy oldottam, meg, hogy indulást követõen én a járat jobb oldalán található bemélyedéshez futottam és innen fedeztem társamat míg tovább nem haladt, ezt követõen továbbfutottam a következõ mélyedéshez és innen fedeztem tovább és így folytattam. Azt hiszem, hogy 3 ilyen öblös rész kialakítva a falakon. Nem érdemes nagyon eltávolodni társunktól mert akkor meghal.

grebber
Nincs trükk le kell õket lõni mielõtt közel érnek ennyi!

Next PC upgrade: 2022

Sziasztok!

Elakadtam eme nagyszerû játékban, itt:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A D6-ban vagyok, és kerülõúton kell eljutni a célhoz, de a kerülõúton a falon lévõ lyukakból gömbök jönnek elõ, amiket nem lehet olyan gyorsan lelõni, hogy ne jusson el egy-egy hozzám, így meghalok.
Van valami trükk ezen a részen, vagy csak én vagyok béna? 😊

Köszi
Danecay
Te ki vagy? Ha nem tudsz normális választ adni a feltett kérdésre, akkor inkább maradj csendben, szerintem itt senki nem kíváncsi a linkedre!

Muttley
Nem kell lelõni azt a repülõ dögöt. Ott lesz jobbra egy épület rom és a továbbjutás. Oda menj be és foyltathatod a sztorit.

A játék közben meghozott döntéseidtõl függ. Mennyire vagy könyörületes. Például adakozol a koldusoknak (a második állomáson mindjárt 3 is van de nem jelenik meg csak úgy a pénz ikon hogy adj nekik, hanem odamész és ott ácsorogsz elõttük egy darabig majd akkor), skulót adsz a kiskölöknek aki el akar kísérni Bourbon-hoz, kerülöd a felesleges mészárlásokat (a lopakodást favorizálod inkább és a lehetõ legkevesebb embert ölöd meg a játék során), nem fogadod el a felkínált lõszert a megmentett kisgyerekért és még sorolhatnám. Magyarán totál az elejétõl el kell kezdeni erre gyúrni, máként nem fog összejönni. Ha így cselekszel, akkor az eredeti sztoritól eltérõ, alternatív befejezést kaphatod (még itt is célbaérhetnek a rakéták csak van lehetõséged ezt megakadályozni).

Hali! Leírom kb. hol vagyok: ki kellett menni a szabadba, a társam átugrott a kocsikon a túloldalra, én nekem meg kerülni kellett egy nagyot, majd elértem egy olyan részhez, ami szerintem zsákutca és van egy repülõ démon vagy mi a szösz. Folyton támad, közben meg átszáll a szemközti épület tetejére. Azt feltétlen meg kell ölni a továbbjutáshoz? <#help>

Sziasztok!
xp sp3am van
4magos proci
9800GTX+
4gb ram
a játéknál mindig kb 5-10perc múélva lefagya játék s újra kell indítanom a gépet😞
Drivereket is cseréltem már
S.O.S Tudna valaki segítséget?

Köszönöm!
Végigvittem a játékot és láttam youtube-on, h kétféle befejezés van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem az a befejezés lett, amikor elpusztulnak a rakéták miatt a Dark Ones-ok. A másik verzióban megakadályozza Artyom a kilövést, mivel kiderül, h békét akarnak a darkok.

Mitõl függ, h milyen lesz a befejezése a játéknak? Elvégre nincs semmi választási lehetõség.
Prince23
Végigvittem 9/10 😄

Frissitsd a drivereket! Nekem semmi problémám nincs a játékkal.Gyönyörûen néz ki.

Dark Angel 666
a textúra hibák ellen mit lehet tenni ?
Villog minden , a menübõl is alig látszik valami ...

Prince23
Lol nem tudtam hogy szét lehet lõni a "gyárukat"😄

Prince23
ekkora egy maki ez az Miller AI bazze. Ez hülye szándéksoan rámegy és megvárja hogy érje el a gömböt és akkor lõ, ez sik hülye.

Prince23
6 fejezet D6 szint.

Miller a gömböktõl állandóan megdöglik, nem tudok mit csinálni.

btf tényleg szét kell lõni a mérgezõ gömböket? (természetesen nem Milleren lövöm szét)

HWSW-n válaszoltam.

Snexi
valaki?

mascarun
Na végigtoltam!
Nekem ez így nagyon nem kerek! 😞
Majd ha lesz hozzá egy magyarítás és jobban megértem mit miért akkor talán ........ ! 😊

Tudna nekem valaki segíteni? Elindul a játék, végigperegnek az intrók, majd egyszer csak lemegy tálcára a játék, és amikor rákattintok teljes sötétség. Azonban hallom a menü hangját. Mindent feltelepítettem, ami a játékhoz volt, legfrissebb videokártya illesztõprogram van. Miért csinálja ezt, és hogyan tudom orvosolni? Elõre is köszi.

Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.

Prince23
lényegtelen már 😊

Prince23
5 v 6 fejezet vége felé tartok. Kimentünk a felszínre és a kazettát lehallgattuk. utána nem tudok bejutni egy szobába. törmelék az utamba esik. a betonból kivettem egy szilánk féleséget.
ott mit kell csinálni?

mascarun
ja van egy csomó helyen elhagyott gázmaszk! Cseréld ki egyre! Vagy vedd le! Én úgy emlékszem G vel kell le/fel venni nem T vel!
Legalábbis nálam!