Metro 2033
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
El sem hinnéd hányan gondolkodnak még az 5-6 évvel ezelõtti status quonak megfelelõen a videogammák platformjai közötti különbségekrõl. Viszont egyre többen kezdik el látni a nyilvánvalót is. Na, ezért a link. 😊
Szóval, semmi rossz szándék.
Just do it :)
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Optimális rendszer:
Core i7 CPU
DirectX 11-et támogató VGA (GeForce GTX 480/470)
Annyi RAM amennyi csak lehet (8GB+) --> mi a f*sz ez??? <#vigyor3>#vigyor3>
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
És hogyan csinálta, engem mindig megesznek ! 😞
Ahogy a társad mondja is, lõdd ki a támaszokat (supports) a tank alól. Azaz a betonoszlopokat, amin a pálya támaszkodik....
Én is itt akadtam el.
THX
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
Aztán, reméljük, lesz valódi története is.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nos az elején sajna buktam, mert az éjjellátót nem tudtam úgy megszerezni, hogy az alagútban a két õr ne vegyen észre.
Az átjutás ellenben megoldható. Most fedeztem föl, hogy a programozók kedveskedtek annak, aki ki akarja kerülni a harcmezõt. Hatalmas, kb másfél két méter hosszú nyilakat festettek a falakra, csövekre: "erre menj te vakegér!"
A náci oldalon (a vörösöknél sem ajánlott, de ott el lehet menekülni némi bujkálással utána) nem szabad lekapcsolni a generátort, mert akkor felbolydul a nép és nem lehet az árnyékokban sunnyogni. Kell addigra egy légpuska, amivel torkolattûz és zaj nélkül kilõhetõ az összes lényegesebb ponton elhelyezett lámpa, akkor sok odafigyeléssel át lehet jutni...
Programhiba(?): a fal egyik oldalán lapulok, a sötétben, az õr a fal másik oldalán valahogy kiszúrja, hogy ott vagyok és bejön az ajtón. Ha két lépéssel hátrább vagyok, ott, ahol ha benéz simán megláthatna, elmegy, nem fedez föl. Mintha közelségérzékelõje lenne, ami a fal túloldalára is hat, de csak 2-3 lépésnyire...
A korábbi átsunnyogós pálya, ahol elkapják Bourbont, szintén megoldható halál nélkül, bár egy kissé meglepõdtem, amikor egy petrolaumlámpa kilövése után, a lámpa közelében ácsorgó õr összeesett és egy nyílvesszõ állt ki belõle... Az öreg Khan besegített kissé...
Sajnos az elsõ banditás terület nem oldható meg (vagy legalábbis nekem nem sikerült) csak osonva. Ha más nem, Bourbon mindenképp lövöldözni kezd...
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

What about the forests?
megnézném akár filmen is ha igényesen megcsinálnák 😄
szentem remek sztori
ha megjelenik a regény magyarul tuti megveszem
Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram
A gazdatestet is szét kell lõni, nem csak a gömböket. annála résznél ezerszer szívoztam a hülye AI miatt, mert állandóan õ döglött meg.
szét kell lõni a gyárt is. nincs mese.
Dx11
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Így van idõnk kilövöldözni azokat a szemölcsszerû izéket amik a gömböcöket termelik (10-12 lövedék kell beléjük a kalából vagy 2-3 shoti lövedék ami telibe kapja õket). Ha nincs már szemölcs visszamehetünk a haverért (beszállunk újra a liftbe, majd ki onnan és akkor elindul).
Én legalábbis így oldottam meg, ez ugyanis célravezetõbbnek tûnt mint nagy gömböchordák között kisérgetni a manust.
F-et hosszan nyomva: elõvehetjük a házibarkács dinamónkat feltölteni a lámpánkat, úgyanígy elrakhatjuk.
G-t hosszan nyomva: Fel/levehetjük a gázmaszkot.
G-t Röviden megnyomva: Szûrõt lehet benne cserélni
T-vel meg meglehet nézni, hogy mennyi idõnk van, mielõtt elfogyna az összes filter.
Positive Mental Attitude
Elakadtam eme nagyszerû játékban, itt:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A D6-ban vagyok, és kerülõúton kell eljutni a célhoz, de a kerülõúton a falon lévõ lyukakból gömbök jönnek elõ, amiket nem lehet olyan gyorsan lelõni, hogy ne jusson el egy-egy hozzám, így meghalok.
Van valami trükk ezen a részen, vagy csak én vagyok béna? 😊
Köszi
Just do it :)
xp sp3am van
4magos proci
9800GTX+
4gb ram
a játéknál mindig kb 5-10perc múélva lefagya játék s újra kell indítanom a gépet😞
Drivereket is cseréltem már
S.O.S Tudna valaki segítséget?
Köszönöm!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mitõl függ, h milyen lesz a befejezése a játéknak? Elvégre nincs semmi választási lehetõség.
Miller a gömböktõl állandóan megdöglik, nem tudok mit csinálni.
btf tényleg szét kell lõni a mérgezõ gömböket? (természetesen nem Milleren lövöm szét)
Nekem ez így nagyon nem kerek! 😞
Majd ha lesz hozzá egy magyarítás és jobban megértem mit miért akkor talán ........ ! 😊
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
ott mit kell csinálni?