2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
-
#1399 "Nvidiások előnyben!"
ezzel mire célzol? hogy a gtx480 tulajoknál fog lejobban futni? :)) -
#1398 Én 8800GT-vel tolom és még így is a "nagyátlag" felett van a grafikai színvonal. -
BlackSpider #1397 Geforce 9600GT video karival tenyleg nagyon odaverhetett a grafika :-) -
#1396 Ipon teszt 81% -
janika1972 #1395 Nagyon szuper ez a játék,akkora élmény volt vele játszani,és a grafikája nagyon odaver.Még több ilyent kérünk! Nvidiások előnyben! -
BlackSpider #1394 Na keremszepen,elkezdtem a jatekot PC-n ,15 perc utan uninstall,ra egy hetre szomszed srac x-boxan vegignyomva,hat ez nem az a jatek amit megveszek vagy amelyik miatt penzt fektetek a meglevo PC-be.
n-vidia dugja fel a seggebe a jatekot a fejlesztoivel egyutt,barmennyire egyesek omlengenek eme "remekmu" miatt szereny velemenyem szerint STALKER barmelyik resze tobb jatekelmenyt adott mint ez az optimizalatlan szutyok. -
#1393 Miért lényeges ennyire, hogy itthon lehet-e kapni? A neten megrendelheted számos helyről a neked tetsző speciális változatot. Bankkártya se lényeges, mert banki átutalással is megoldható. -
obe #1392 az meg csak hagyjän hogy nem köszönöd meg a neked irt kimeritö välaszt, de el sem olvasod?..: itthon semilyet ne värj..mint irtam volt
-
SaGa #1391 Hm...
Valamit azért tisztázzunk. Egy golyó, amit a mellény vagy a sisak megfog, nem sokat árt. A késsel - egy mellényes, sisakos embernél - nyakra mehetsz, ami azonnali kiütés, ha betalál. Ha nem, akkor ugyanúgy semmit sem ér, mint a golyó, ami mellé/rossz helyre megy.
Sörétessel, golyóállóba öltözöttek ellen nem sokra mész, az a banditák és dögök ellen hatásos úgy ahogy...
A .44-es skulók, amiket a pisztolyok köpnek, a dobótőrök, amelyek elég jó arányban visszanyerhetők hatékonyak, az AK által szerteszét köpködött, célba nem jutó golyók csak pazarlás...
Hard(? a legmagasabb) fokozaton sem kell két pisztolylövésnél vagy egy dobótőrnél több egy szörnybe (kivétel gorilla és szárnyas akármi), vagy egy emberbe, csak jól el kell találni. Sörétessel a második nekifutás eleje óta nem foglalkozom, eladom a talált lőszert. A "távcsöves" légpuska a csendes helyekre, emberek ellen, a dobótőr és a pisztoly a dögök ellen teljesen elegendő, az AK a vésztartalék.
A frontvonalon egyetlen halál nélkül át lehet jutni, kb 12-15 db 5mm-es légpuska golyó árán, amikkel kilövöldöztem a lényegesebb helyen lévő petróleumlámpákat. Másodszorra az éjjellátó megszerzéséhez sem kellett lelőni senkit, el lehet csalni az őröket egy jól irányzott lövéssel...
-
#1390 Érdekes dologra lettem figyelmes a játékban:
Volt egy rész a WAR fejezetben amin nem tudtam továbbmenni, mert mindig megöltek. Hiába volt nálam AK47 meg kismillió lőszer, egyszerűen hiába lőttem el majdnem mindet nem ment (megj: Azért az kicsit durva hogy közvetlen közelről 6 lövés kell a shotgunból hogy valaki meghaljon. Még ha golyóálló mellény is van rajtad az első lövés minimum eltöri pár bordádat és az bizony visszavesz a mozgékonyságból.), szóval kicsit megmogorvultam. Előkaptam a kést, és kb 1 perc alatt lerambóztam vagy 20 állig felfegyverzett katonát. Utána csak néztem a monitort leesett állal. Egy nyamvadt szalonna-szeletelővel kinyírok bárkit, míg fél tárat az AK47-esből röhögve kibírnak. Na kérem ez azért mellbevágó felismerés volt. Jó játék, mert élvezetes és érdekes az egész világa, de valahogy nem tudtak a realitások talaján maradni, ami a fegyverek és sebzésük kérdését illet (konkrétan nem sebez a fegyvered). -
tmisi #1389 Na én ezért nem tuningolok soha. :D -
#1388 THX -
SaGa Jr #1387 1255-ös hozzászólásban megtalálod. -
#1386 a Story az eléggé érdekes amit én levontam belőle a szörnyeket gyíkolják le églegesen.
de amúgy valami bővitett kiadást nemlehet kapni magyarországban? -
#1385 Végigtoltam csak nem értem igazán a storyját...
Hmmm....
Vki összefoglalná nekem?
THX -
#1384 Ilyen a jó optimalizálás. -
#1383 Amúgy elképesztő hogy ez a game mennyire leszarj a procit lehet 5000GHZ is semmi hatás kb!
CPU teszt! -
obe #1382 jah, és ott sem lesz órás verzió..mármint amerikában -
obe #1381 akkor tényleg buzi haverjaid vannak, egy pc játék árát spendírozztasd meg a szülőkkel húsvétra, ha pasi vagy locsold össze..mint látod wedge 31 kollega megmutatta hogy itthon is akad
az órás verziót, csak svájc, ausztria, mémetország (haha, ott meg elmeszelik az idióta cenzorok) és ukránhon polcain találsz, pl svédeknél ( egy később tuti ingyé kilockolható ) sörétes flintát kapsz, valamint 4 új skint a ce részeként, itthon semilyet ne várj, amerikában még meg sem jelent, szép kis urkán pofon volt, az unboxing videot a you tube-en kénytelenek voltak germánul végig sasolni
-
#1380 nekem nincs Devizám hogy rendelgessek és haverok is buzi hogy rendeljék és kifizetem neki xd -
#1379 bakker 2 perce irtam be hogy Metro 2033 a keresőjébe és azt irta h nincs.. és amugy a collectors edition nincs magyarországon tod mint a vidiben amihez van Óra is :D
-
#1378 Innen csak 7240FT -
#1377 amugy érdekes .... : Core 2 Duo 3.0GHZ, 4GBRAM , HD 4870 512MB (a jobbik fajta elég drága is volt nemrég)
Very High,1440x900,AF 16x ,DX10 és Vscryn vagy mi a tökömön kivól minden bevan nyomva és nem akad egyáltalán.... még bese lassul csak mikor pl nagy sötét után valami bazinagy fény az egész monitort megcsapja :D akkor kicsit lassul... amm semmi... -
#1376 Dehogy nincs... -
#1375 nagyon nagy kár .... :( bár én a könyvre céloztam nemtudom te mire és hogy a játékot honnan tudom megrendelni amugy? mert 567 és CD galaxisban nincsen!!! -
obe #1374 remélem kijavít valaki, de tudtommal nem jelent meg magyarul -
#1373 valaki tud olyan honlapot hogy a könyvet meglehet rendelni (magyarba ha van) -
CamelX #1372 Orosz barátainknak sajnos élőben is kijutott ma az előzetes (Metro 2010) :(
http://www.fn.hu/kulfold/20100329/robbantasok_moszkvai_metroban/ -
SaGa #1371 Ugyanúgy, ahogy a lámpát, csak az éjjellátó legyen rajtad, amikor a dinamót macerálod... -
noxon #1370 Hello!
Az éjjellátót hogyan lehet feltölteni? Bármikor felveszem nem müködik, le van merülve... -
kev #1369 Gondoltam adok még egy esélyt a játéknak.
Visszatettem a 196.21-es drivert, és láss csodát, nem akad.
-
bazsi83vp #1368 Nem tudom egyre gondolunk-e, de azokat a bizbaszokat, amikből kikelnek, szét lehet lőni,robbantani és akkor egyre kevesebb jön. Szívtam vele én is. -
#1367 ez már jóval Polis után van!!! ez már D6 on van... ami 1 hely... és 6 an indulunk.. ott tartok hogy 3 an vagyunk rajtam kivül.. és valami reaktort kell visszakapcsolni és lekell mennem, egy liften egyik társammal amég az a 2 ottmarad és valami zöld takonyrobbanóizé jön ellenem... és möl elég könnyen kb 2 darab és vannak vagy 10 en és folyamatosan töben jönnek... -
#1366 mire is gondolsz pontosan ? én most érkeztem be a polisba amúgy :) -
#1365 cs elakadtam! D6 nál vagyok és van sok trutyigombóc ami robban mindig meghalok annyira idegesitő..... valami taktika?.. -
#1364 Nah ezért volt olyan furcsa hogy a többieknek milyen erösen világit a lámpája enyém meg miért ilyen halvány -
imipapa1 #1363 Hosszan nyomva az F betűt feltölti a lámpádat(röviden nyomva az f be is kapcsol) -
#1362 Sziasztok a játék elelyén kapunk fegyvert gázmaszkot meg egy pumpálhatós cucost na az volna a kérdésem az mire jó?? -
#1361 Mostanában nem sok időm van ilyesmire, illetve ilyen elterjedt, közismert játékok magyarításától amúgy is tartózkodni szoktam, mert idővel úgyis nekiesnek általában többen is, és feleslegesen meg végképp nem szeretnék dolgozni... -
strebacom #1360 Te esetleg nem próbálkoznál meg a magyarosítással...mester...