2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
-
#1199 Te ki vagy? Ha nem tudsz normális választ adni a feltett kérdésre, akkor inkább maradj csendben, szerintem itt senki nem kíváncsi a linkedre! -
#1198 A BIZTOS megoldás a problémádra -
SaGa Jr #1197 Nem kell lelőni azt a repülő dögöt. Ott lesz jobbra egy épület rom és a továbbjutás. Oda menj be és foyltathatod a sztorit. -
SaGa Jr #1196 A játék közben meghozott döntéseidtől függ. Mennyire vagy könyörületes. Például adakozol a koldusoknak (a második állomáson mindjárt 3 is van de nem jelenik meg csak úgy a pénz ikon hogy adj nekik, hanem odamész és ott ácsorogsz előttük egy darabig majd akkor), skulót adsz a kiskölöknek aki el akar kísérni Bourbon-hoz, kerülöd a felesleges mészárlásokat (a lopakodást favorizálod inkább és a lehető legkevesebb embert ölöd meg a játék során), nem fogadod el a felkínált lőszert a megmentett kisgyerekért és még sorolhatnám. Magyarán totál az elejétől el kell kezdeni erre gyúrni, máként nem fog összejönni. Ha így cselekszel, akkor az eredeti sztoritól eltérő, alternatív befejezést kaphatod (még itt is célbaérhetnek a rakéták csak van lehetőséged ezt megakadályozni). -
tmisi #1195 Hali! Leírom kb. hol vagyok: ki kellett menni a szabadba, a társam átugrott a kocsikon a túloldalra, én nekem meg kerülni kellett egy nagyot, majd elértem egy olyan részhez, ami szerintem zsákutca és van egy repülő démon vagy mi a szösz. Folyton támad, közben meg átszáll a szemközti épület tetejére. Azt feltétlen meg kell ölni a továbbjutáshoz? -
hamedyyyy #1194 Sziasztok!
xp sp3am van
4magos proci
9800GTX+
4gb ram
a játéknál mindig kb 5-10perc múélva lefagya játék s újra kell indítanom a gépet:(
Drivereket is cseréltem már
S.O.S Tudna valaki segítséget?
Köszönöm! -
Evoluti0N #1193 Végigvittem a játékot és láttam youtube-on, h kétféle befejezés van. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem az a befejezés lett, amikor elpusztulnak a rakéták miatt a Dark Ones-ok. A másik verzióban megakadályozza Artyom a kilövést, mivel kiderül, h békét akarnak a darkok.
Mitől függ, h milyen lesz a befejezése a játéknak? Elvégre nincs semmi választási lehetőség. -
#1192 Végigvittem 9/10 :D -
janika1972 #1191 Frissitsd a drivereket! Nekem semmi problémám nincs a játékkal.Gyönyörűen néz ki. -
#1190 a textúra hibák ellen mit lehet tenni ?
Villog minden , a menüből is alig látszik valami ... -
#1189 Lol nem tudtam hogy szét lehet lőni a "gyárukat":D -
#1188 ekkora egy maki ez az Miller AI bazze. Ez hülye szándéksoan rámegy és megvárja hogy érje el a gömböt és akkor lő, ez sik hülye. -
#1187 6 fejezet D6 szint.
Miller a gömböktől állandóan megdöglik, nem tudok mit csinálni.
btf tényleg szét kell lőni a mérgező gömböket? (természetesen nem Milleren lövöm szét) -
Csokis #1186 HWSW-n válaszoltam. -
#1185 valaki? -
#1184 Na végigtoltam!
Nekem ez így nagyon nem kerek! :(
Majd ha lesz hozzá egy magyarítás és jobban megértem mit miért akkor talán ........ ! :) -
G18XM8 #1183 Tudna nekem valaki segíteni? Elindul a játék, végigperegnek az intrók, majd egyszer csak lemegy tálcára a játék, és amikor rákattintok teljes sötétség. Azonban hallom a menü hangját. Mindent feltelepítettem, ami a játékhoz volt, legfrissebb videokártya illesztőprogram van. Miért csinálja ezt, és hogyan tudom orvosolni? Előre is köszi. -
#1182 lényegtelen már :) -
#1181 5 v 6 fejezet vége felé tartok. Kimentünk a felszínre és a kazettát lehallgattuk. utána nem tudok bejutni egy szobába. törmelék az utamba esik. a betonból kivettem egy szilánk féleséget.
ott mit kell csinálni? -
#1180 ja van egy csomó helyen elhagyott gázmaszk! Cseréld ki egyre! Vagy vedd le! Én úgy emlékszem G vel kell le/fel venni nem T vel!
Legalábbis nálam! -
#1179 szerezni kell új maszkot... -
zitababa #1178 Segítség!!!!!!
Qrva jó a játék, de csaták miatt össze-vissza van repedve a sisakom vagy mim.
Próbáltam "T" gombbal levenni de o gázmaszkot ír ki.
Hogy lehet ez a repedéseket eltüntetni, mert alig látom a pályát??????
FONTOS!!!!
köszi
zita -
#1177 amikor new gamet nyomok fekete képernyő és kidobja hogy recommended mode:1280x1024 60hz
na és ugye másodikat nem lehet állítani
biztos le volt már írva a megoldás,nem kell leugatni most vagyok először a topicba -
#1176 Na annak ellenére, hogy a játékot méz az eleje felé uninstallálni akartam, csak a végére jutottam. A gömbös rész és a legelejének a folytatása meglehetősen húzós, nehéz és frusztráló volt, csak sokadik próbálkozásra sikerült túlverekednem magam rajtuk, már már feladáshoz közeli állapotban. A gömbösnél különösen az volt idegesítő, hogy sokadik nekifutásra, a lifthez elérve, emberem megállt egy helyben és nem csinált semmit és utolért a vég, volt, hogy már a lift hívása közben haltam meg. Visszatérve a játék eleji pályához, pedig az bosszantott, hogy egy ilyen vérfarkas szerű lénybe 6 shotgun lövedéket kellett beleereszteni mire jobblétre szenderült, ráadásul volt, hogy egyszerre 3-4 is támadott rám. Összességében egész jó játék volt, leszámítva ezeket és egy pár idegesítő elemet.
Egész jó filmet lehetne ebből csinálni, bár a vége egy kicsit zavaros volt :)
Most pedig megnézem a játék másik befejezését :) -
#1175 Nem tudom melyik a legújabb azt rakd fel ami a dvd-n van baj nem lesz tőle! -
BigDaddyJoe #1174 melyik DX-et kell installálni? Melyik a legújabb?
-
#1173 Nekem is 64 bites rendszer van igaz Win 7 és simán engedi a DX10-et!
BigDaddyJoe: A mellékelt DX-et feltetted? -
#1172 A játék nem igazán profitál a 64 bites környezetből. Lehet, ez (is) lehet az oka...
-
BigDaddyJoe #1171 Nálam Vista 64bit van viszont ahol irva van hogy DX9 és mellette jobbra-balra nyíl ott nem tudom átállítani DX10-be nem ugrik át -
#1170 Van DX9 ,DX10,és DX11 is.
Nálad Csak DX9be fut mivel az van beállítva.
Kapcsold DX10-be és akkor abban fog futni.De ehhez Vista vagy Windows 7 kell! -
BigDaddyJoe #1169 szevasztok! Azt akarom kérdezni, hogy nálam az options-be DX9-re van állítva nem is lehet másra tenni viszont azon belül Very High-ra van kapcsolva akkor az azt jelenti hogy DX10-ben fut a game? Mert a vid.kártyám DX10-es. -
#1168 7 + a végső annál asszem nem írta ki hogy Chapter 8.De mondhajtuk 8nak! -
HUNRobee #1167 Hello!
jó játék, de akármit csinálok látszik a tálca :S
az user.cfg-ben is próbáltam átírni a r_fullscreen-t de on-off-nál is van tálca vki pls help -
abel0317 #1166 amúhy hány chapter van a játékban? -
abel0317 #1165 én most a chapter 5-be vagyok az archives pályán azok nagy majomemberek nagyon durvák majdnem összeszartam magam -
SaGa #1164 Sejtettem...
Itt is hol nácik, hol fasiszták a titulus és az orosz nyelvű beszélgetéseikből, amiket néha hallani, feliratozás nélkül, nagyon oroszos stílus jön át, semmi német precizitás... -
#1163 Olyan link még nincs ahol részletesen leírják a történetet? -
#1162 Szerintem szó sincs németekről...a játékban "nácikat" említenek (az eredeti oroszban "fasisztákat").
Artyom is csak azt említi, hogy rémlik neki, mintha hallott volna már valami olyasmiről, hogy a múltban a nácik és a kommunisták egyszer már háborúztak egymás ellen, és akkor a háború az utóbbiak győzelmével végződött...
A kaszt neve a könyvben: "IV. Reich" (azaz Negyedik Birodalom)
Itt azt írják, hogy céluk a metró megtisztítása a nem-oroszoktól: KATT
Három állomás a területük: Puskin, Csehov és a Tver
(ezen a metrótérképen is jelölve vannak, épp a POLISZ négy állomása felett van a területük: KATT)
Más: a banner mögé betettem az oldal linkjét (aki nem ért oroszul, az is át tudja állítani az oldalon a nyelvet magyarra - a google fordító persze messze nem tökéletes, de egyelőre ez az oldal tűnik a legbővebbnek a témakörben...) -
SaGa #1161 Ja igen: 1440x900-as felbontással. Ennyit bír a monitor...
Más: a felszíni kommandózást úgy lehet megúszni kevés lőszerrel, hogy az őrszemeket (mármint a dögök őrszemeit, ott üldögélnek egy-egy kocsi tetején, konténeren...) kell távolról kilőni. Akkor nem rohannak le.
A könyvtárosoknál a feketéket ki lehet kerülni majdnem mindet, ugyanis alszanak. Ha nagy zajjal kivégezzük valamelyiket, akkor felébrednek... -
#1160 Igen, ha jól emlékszem az alagút végéről jön egy nagy fehérség, de nekem vagy videó, vagy pályabetöltés követte, szóval én nem rohangáltam ott a semibe.