Metro 2033
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az egész játékban szinte nincs is AI. S ez rettentõen idegesítõ.
A korábban linkelt videó pedig aztán még mélyebbre vezetett minket az elképzelhetetlenbe: ahogy az a katona perceken keresztül rohangált, vagy ahogy a lelõttek "breakeltek"... na... még ezelõtt 10-11 évvel éppen hogy elnéztük volna... de manapság ez ciki.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Észrevesz fut felém és beáll fedezékbe.Ez jó is addig amíg azt az apró nüanszot észre nem veszi az ember hogy nem a roncs kocsi mögé állt be hogy ne tudjam lelõni hanem szépen a kocsi elé legugolt persze elõtte 2méterre a puskám csövébe nézve.
Ez ingame olyan lol volt hogy csak na.Fut rohan a hülye és begugol a semmibe nem védi semmi.Erre mondják hogy EPIC FAIL!
Next PC upgrade: 2022
Forza.
Forza.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nagyon szimpatizálok vele a háttér/világ miatt, de ha egy lineáris lövölde, akkor most nem köll 😊
Barátnõ nem kell csak a pénzt vinné.Piálásnak nem látom értelmét.Mozi -> filmezni otthon is tudok.
Engem csak a gép érdekel semmi de semmi más.
Szerintem, idõvel lesz kibuherátor, és akkor valaki nekiugrik.
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
-Fixes aspect ratio and other minior graphic issues.
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
Ha segíteni akartál ezzel : "Ha már nem érted a nyelvet, akkor vedd elõ a kis noteszodat, abban az iránytû mutatja mindig, hogy merre kell menni. "
Akkor kösz de már nem tudom megítélni...
akinek hasonló videókarija van mint nekem(ati4850) hogy a rákba tudta elindítani? nekem akármit csinálok ezt írja: "A program nem indul el, mert PhysXLoader.dll hiányzik a számítógépérõl." Amúgy mindent feltelepítettem amit mellékeltek hozzá, directx-et, vcredistet, physixet, legújabb ati drivert is, az upk fájlt is próbáltam törölni, de ez a rohadék akkor is ugyanezt hajtogatja... Oprendszerem win7 64bit, lehet ez a baj????
Intel Core 2 Duo E8400, Gigabyte Radeon HD 4850, Gigabyte GA-EP35-DS3L, GeIL 4 x 1 GB Ultra Dual Channel Kit, 800 MHz DDR2
Nekem, ennyi eredeti játékom van, de valahogy felnött fejjel már most, letölteni egy játékot olyan, mintha betörnék egy ablakot...
Mindenesetre ez a Metro nagyon szép játék, ez talán az elsõ olyan játék ami sokkal szebb futás közben mint a képeken. Egyszerûen mindig leállok bámészkodni, mert annyira kidolgozottak a tárgyak részletei és soha nem láttam még ilyen árnyék és füst effekteket..
könnyen vagyok mert pénzt keresek és nem kell még családot eltartanom. Csak a két hobbimnak vagyok: a játékok és az autóm...
rangsorban az autóm az elsõ XD
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
mert gondolkozok az angol kiadás beszerzésén, csak 3-szor drágább a németnél :S