2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
-
Novotsik #1239 Sziasztok,szerintem egyáltalán nem fosatós egy játék nemtudom egyesek miért paráznak tőle, egy egyszerűen elbaszott játék az ellen is nehezen hal lőszer se van nagyon továbbá a gépigény is borzalmas ezek az oroszok nagyon el vannak tévedve ahány játékot csinálnak annak mindig baszott nagy gépigénye van (cryostasis). Ami engem iritált baszottul az az h amikor a felszinen kell menni akk soha sincs elegendő ilyen maszk (meg mi a fasznak annyira hideg van vagy mi? Mert sugárzás már rég nem lenne szerintem) szűrő vagy nem is tudom amit cserélgetni kell állandóan mert kb 2 parc alatt elfogy az oxigén ami szerintem faszság mert tovább bírja a valóságban úgy gondolom,meg a halott katonákról nem lehet leszedni stb. szerintem elég fos egy játék és nem a grafika tesz egy játékot faszává! Összeségében unalom űzőnek biztos h jó. -
#1238 Szerintem be kell indítanod a generátorokat! Úgy sejtem ott járhatsz!
Folyamatosan nyomd a gombot amikor kapcsolod be mert csak úgy fog elindulni!
Én egy darabig elvacakoltam vele! :D -
111222 #1237 hali tudotok nekem abban segiteni hogy elakadtam 1 olyan résznél D6-os küldi addig megy még ki kell nyitni 4 ajtót és utánna nem tudom mit kell csinálni vagyis pontosan nem tudom merre kell menni ha valaki tud legyen szives segitsen köszönöm előre is:D -
BigDaddyJoe #1236 Ez a játék nagyon brutál durva! Igaz én egy szimpla horror játéktól is könnyen becsokizok, na de ez bazzz. Ezek a lények olyan brutál részletesen vannak megcsinálva, hogy ha kinyírok egyet rá se merek nézni a zseblámpámmal, sikamlós, nyálkás helyenként szőrfoszlányos bőr áááááááááh fújjj gecc. Mondanom se kell, hogy a hangok meg a fény és árnyjátékok egyvelege olyan atmoszférát kelt hogy hihetetlen ezt még megfejelik anomáliákkal. Nagyon ott van a szeren a gém. Viszont ami miatt neheztelek rá az az többek között hogy ezekbe a lényekbe bele kell ereszteni egy teljes AK47-es tárat és utána még vánszorog feléd úgyhogy plusz még egy dobókést is a hátába kell állítani hogy már ne hörögjön. A másik pedig az, hogy van egy szerintem elég korrekt gépem DX10-es kártyával és egyszerűen nem engedi beállítani csak a DX9-et minden fönt van csak a videódriveremet nem frissítettem na de szerintem az nem oszt nem szoroz. -
Balázs 17 #1235 hi
itt cumizok a War-nál már 2órája, nem hiszem el bakker
van kb 10lőszerem, gránátokkal kell vhogy elintéznem az ellenfeleket, de nem megy mert mindig jönnek elő a semmiből és ők persze 3lövésből leölnek
egy emberbe kell 30golyó mire meghal... jó shit
lehet vmi fegyvert fejleszteni vagy szenvedni kell mindegyikkel? -
hegege #1234 Csak nekem lép ki az alley pályánál a "borotvás" verzió? -
n laca #1233 Recommended mode:1280x1024 60hz képernyő jelenik meg.
Hogy lehet beálliani hogy 60 Hz-n induljon?
nvidia kártya
köszi -
#1232 Sziasztok!
Valamiért nem akar elindulni a játék:
"A(z) metro2033.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük."
DX11-en kívül mindent feltettem az install könyvtárból. Mi lehet még a probléma? (Dx10-es gépem van.) -
HUNRobee #1231 én a játékban sehol sem kíméltem senkit sem, pumpáltam az ólmot rendesen az ellenfelekbe -
HUNRobee #1230 #1224-es ha lopakodva mész, és nem lépkedsz rá a törmelékekre elméletileg nem támadnak :D
legalábbis ilyesmit mondanak az elején a társaid -
AtkariZsolt #1229 Köszi - próálok! -
#1228 Nemcsak nekem. Bárki, aki X360-at használ nincs ilyen problémája.
El sem hinnéd hányan gondolkodnak még az 5-6 évvel ezelőtti status quonak megfelelően a videogammák platformjai közötti különbségekről. Viszont egyre többen kezdik el látni a nyilvánvalót is. Na, ezért a link. :)
Szóval, semmi rossz szándék. -
#1227 sztenderd fejlesztői bullshit
mért? -
CamelX #1226 Legjobb ha menekülsz, eszméletlen sok lövést bírnak. Előtte figyelmeztetnek is h ne szállj szembe velük -
#1225 Megnéztem a hivatalos gépigényt, hát ha másban nem akkor ebben biztos forradalmi a játék...
Optimális rendszer:
Core i7 CPU
DirectX 11-et támogató VGA (GeForce GTX 480/470)
Annyi RAM amennyi csak lehet (8GB+) --> mi a f*sz ez???
-
AtkariZsolt #1224 Sziasztok elértem 1 olyan romos épületbe ahol jól megtermett gorilla -féle jószágok várnak, van valaki aki túl van már rajtuk?
És hogyan csinálta, engem mindig megesznek ! :( -
SaGa #1223 Már korábban is megválaszolták:
Ahogy a társad mondja is, lődd ki a támaszokat (supports) a tank alól. Azaz a betonoszlopokat, amin a pálya támaszkodik.... -
#1222 #989-re valaki help plíz.
Én is itt akadtam el.
THX -
#1221 Crysis-sorozat nem a kedvencem, de a grafikai felsőbbrendűségét el kell ismerni.
Aztán, reméljük, lesz valódi története is. -
SaGa #1220 Csak úgy játszásiból elhatároztam, hogy átjutok a frontvonalon úgy, hogy senkit sem nyírok ki.
Nos az elején sajna buktam, mert az éjjellátót nem tudtam úgy megszerezni, hogy az alagútban a két őr ne vegyen észre.
Az átjutás ellenben megoldható. Most fedeztem föl, hogy a programozók kedveskedtek annak, aki ki akarja kerülni a harcmezőt. Hatalmas, kb másfél két méter hosszú nyilakat festettek a falakra, csövekre: "erre menj te vakegér!"
A náci oldalon (a vörösöknél sem ajánlott, de ott el lehet menekülni némi bujkálással utána) nem szabad lekapcsolni a generátort, mert akkor felbolydul a nép és nem lehet az árnyékokban sunnyogni. Kell addigra egy légpuska, amivel torkolattűz és zaj nélkül kilőhető az összes lényegesebb ponton elhelyezett lámpa, akkor sok odafigyeléssel át lehet jutni...
Programhiba(?): a fal egyik oldalán lapulok, a sötétben, az őr a fal másik oldalán valahogy kiszúrja, hogy ott vagyok és bejön az ajtón. Ha két lépéssel hátrább vagyok, ott, ahol ha benéz simán megláthatna, elmegy, nem fedez föl. Mintha közelségérzékelője lenne, ami a fal túloldalára is hat, de csak 2-3 lépésnyire...
A korábbi átsunnyogós pálya, ahol elkapják Bourbont, szintén megoldható halál nélkül, bár egy kissé meglepődtem, amikor egy petrolaumlámpa kilövése után, a lámpa közelében ácsorgó őr összeesett és egy nyílvessző állt ki belőle... Az öreg Khan besegített kissé...
Sajnos az első banditás terület nem oldható meg (vagy legalábbis nekem nem sikerült) csak osonva. Ha más nem, Bourbon mindenképp lövöldözni kezd... -
janika1972 #1219 Aknakereső -
Laci82 #1218 Crysis 2 -
#1217 csak úgy, mert tetszik, kíváncsi vagyok ezt mi fogja túlszárnyalni grafikai megjelenítésben...
-
HUNRobee #1216 ehh végigvittem, nagyon tetszett, kár hogy magyarul nincs így nem értettem elég sok mindent
megnézném akár filmen is ha igényesen megcsinálnák :D
szentem remek sztori
ha megjelenik a regény magyarul tuti megveszem -
#1215 Én csak a gömböket lőttem semmi mást és túljutottam! -
BigDaddyJoe #1214 HD4850 512MB -
#1213 De van trükk.
A gazdatestet is szét kell lőni, nem csak a gömböket. annála résznél ezerszer szívoztam a hülye AI miatt, mert állandóan ő döglött meg.
szét kell lőni a gyárt is. nincs mese. -
#1212 Milyen kártyád van pontosan? -
BigDaddyJoe #1211 Köszi, remélem valahogy meglehet oldani mert itt mindenki mondja hogy külön belehet állítani a DX10-et az optionsben nekem meg DX10-es kártyám van akkor már csak megkukkantom hogyan megy DX10-ben -
markastor #1210 Köszi mindenkinek a tippeket. -
SaGa Jr #1209 Az alábbi linken megtalálod ugyanazt a file-t ami a játék install könyvtárában lenne. Letöltöd és telepíted, de kötve hiszem hogy ettől lenne majd engedélyezve neked a Dx10-es megjelenítés.
Dx11 -
#1208 Nem hittem azt, hogy nekem írod, és nem tudom mit lehetne ezen félreérteni, hacsak nincs valami előzmény amit nem olvastam. Az, hogy XBOX-on nincs ilyen problémád, az még nem segít az övén. -
BigDaddyJoe #1207 Minden driver fönt van a lemezről kivéve az a D11D vagy mi, pedig olvastam hogy van a lemezen valami DX11-es mappa plusz benne install cucc de nálam nincs nem lehet azt leszedni valahonnan hogy végre megnézzem DX10-ben a gammát? -
abel0317 #1206 a D6-ban ahol olyan gólyók jönnek ott azt kell szétlőni amiből kijönnek és nem jön több -
#1205 Csak Te nem érted...Biztos azt hitted, Neked írom... -
SaGa Jr #1204 Ha viszont azonnal előreszalad az ember mikor leáll a lift ezen a szinten (Miller még nem szállt ki belőle), akkor a társunk megáll a lifttől nem messze és nem megy előre.
Így van időnk kilövöldözni azokat a szemölcsszerű izéket amik a gömböcöket termelik (10-12 lövedék kell beléjük a kalából vagy 2-3 shoti lövedék ami telibe kapja őket). Ha nincs már szemölcs visszamehetünk a haverért (beszállunk újra a liftbe, majd ki onnan és akkor elindul).
Én legalábbis így oldottam meg, ez ugyanis célravezetőbbnek tűnt mint nagy gömböchordák között kisérgetni a manust. -
Knabb #1203 Najó tisztázzuk:
F-et hosszan nyomva: elővehetjük a házibarkács dinamónkat feltölteni a lámpánkat, úgyanígy elrakhatjuk.
G-t hosszan nyomva: Fel/levehetjük a gázmaszkot.
G-t Röviden megnyomva: Szűrőt lehet benne cserélni
T-vel meg meglehet nézni, hogy mennyi időnk van, mielőtt elfogyna az összes filter. -
#1202 Ezen a ponton én is sokat szívtam, de végül úgy oldottam, meg, hogy indulást követően én a járat jobb oldalán található bemélyedéshez futottam és innen fedeztem társamat míg tovább nem haladt, ezt követően továbbfutottam a következő mélyedéshez és innen fedeztem tovább és így folytattam. Azt hiszem, hogy 3 ilyen öblös rész kialakítva a falakon. Nem érdemes nagyon eltávolodni társunktól mert akkor meghal. -
#1201 Nincs trükk le kell őket lőni mielőtt közel érnek ennyi! -
markastor #1200 Sziasztok!
Elakadtam eme nagyszerű játékban, itt:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A D6-ban vagyok, és kerülőúton kell eljutni a célhoz, de a kerülőúton a falon lévő lyukakból gömbök jönnek elő, amiket nem lehet olyan gyorsan lelőni, hogy ne jusson el egy-egy hozzám, így meghalok.
Van valami trükk ezen a részen, vagy csak én vagyok béna? :)
Köszi