Metro 2033

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pretorian
Nagyon egyszerû: én itthon is megélek. Egyébként hosszú ideig éltem kint.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Szóval 150-200 ezerbõl szerinted kitelik havi 4-6 15K-s játék? Végülis, ha kaja meg fûtés helyett inkább játék kell, akkor valóban kitelik <#idiota>

Nem akarok bele szólni,de nehogy már még te vond kérdõre,mért vesz játékot,meg mért él itt baszki.

Feltehetõen te rendkívül "okosnak és intelligesnek" tartod magad. A lentebb leírtaknak tudatában mégis miért élsz még mindig itt?

Pretorian
OFF
Az attól függ, hogy milyen lehetõségeket teremtesz magadnak az életben. Ha van egy szakmád vagy egy érettségid, egy semmilyen nyelvtudásod, és eszed sincsen sok, talán joggal érezheted úgy hogy alkalmazottként fogsz megrohadni valahol szar fizetéssel, rabszolgaként.
Ha még ennyi sem telik ki tõled, és 25 évesen még három gyereket is csináltál, akkor...inkább le sem írom, mik a lehetõségeid.
Ha okos és intelligens vagy, tanulsz, fel tudod mérni a valós lehetõségeket, akkor megtalálod a számításodat. Ha nem is feltétlenül itthon, de tõlünk nyugatabbra biztosan.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Prince23
Hány chapterbõl áll? 8-10?

Hehe, utóbbi pár napban már negyedszerre jelezte h "33 új üzenet" mikor itt jártam 😄

Kiba jó game volt, kijátszottam 2 nap alatt. Zseniális atmoszféra, next gen grafika, pedig nem is maxon toltam, directx11 és még advanced physx is off. Next mission: könyvet megszerezni E-book változatban 😄
Amúgy nem értem itt sokaknak milyen elvárásai lettek volna még a játékkal. Hálisten h ez nem a multira ment, meg relatív a sztori se volt rövid, se unalmas. Stalkerhez lehet hasonlítani biztos, én pl. rühellem az összes részét, az újabbat már ki se próbáltam, ez viszont lenyûgözött, amúgy is imádom a darkos metró atmoszférát. Ja és orosz hanggal toltam, úgy az igazi, angol felirattal. 2. chapternél állítottam át, az is nagyban feldobta a hangulatot!

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Prince23
Amúgy hány fejezetbõl áll ez a hentszar?

Metalmilitiakid
vazzeg te eddig hol játszottál ?? már az introban is volt 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

morphologu
na már azt hittem semmi Stalker dolgot nem látok

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

w77d
a tirexi villa XXXD híresebb már mint a Korda villa XXXXXXD

"becsületes munkából nem lehet megvenni azt a temérdek játékot. "

Ez nagyon demagóg volt, remélem tudsz róla....

pxxl
pl cnc esztergályos. (lsd tirexi 😄 ) lehetne villád is meg minden ^^

All hail the double x!

Seth
Néha van 😊

PSN ID.: Beegabor

Disk
A játékban van társunk aki velünk jön?

arty
becsületes munkával nem lehet 150-200 ezret keresni havonta? (amibõl telik 4-6 játék/hó is akár, ha valakinek ez a szenvedélye. két év alatt kész is a szép gyûjtemény...)

Forza.

IMYke2.0.0.0
Metro 2033 Update 1
===================
Fixes aspect ratio and other minior graphic issues

Ennyi.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Prince23
Kijött egy patch

morphologu
Ezt nem értem filter nélkül nem tudja levenni a gázálarcot, ez mekkora hülyeség ti meg kivagytok bukva azon hogy szögletes a hordó na nem ez a szar dolog amúgy nagyon ott van game.

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

IMYke2.0.0.0
Ugye, nagyon ügyes vagyok ám benne... 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
fúúúú hát te lopsz a legjobban mindannyiunk közül XXXXXXXXD

IMYke2.0.0.0
Akkor én is szégyelljem magam, mert az elmúlt közel 14 év alatt ennyi játékot megvettem?:

Továbbiakban én nem offolok.

w77d
most hogy mondod már megvan egy cél, mehetnék akár nyugdíjba is XXD

w77d
nem menõsködtem hanem egy ellenpéldát akartam állítani annak a faszságnak hogy Warezolni kell mert az a menõ...

Ez nem irigység, ez tény, hogy becsületes munkából nem lehet megvenni azt a temérdek játékot. Alapvetõen nekem ezzel semmi bajom nem lenne, ha nem menõsködnél itt a gyûjteményeddel, tartsd meg inkább magadnak és örüljél, hogy a hosszú évek "fáradságos" munkája <#mf2> meghozta gyümölcsét.

Shep
Tudom, én is vadászok egyre, de itthon még a sima sincs, nem hogy ez.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w77d
peeersze hogy szégyeld, egyenlõségnek kéne lenni, mindenkinek ugyanannyi ugyanabból, és ha nem így van akkor te lopsz XXXXXXD

w77d
Vaterán hirdették meg, vadi új bontatlant baráti 4ezer ft-os áron. Nagyon szép CE még figura is van hozzá 😊

Shep
Amúgy az Alone 5 spéci dobozos verziót hol vetted?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

arty
nekem anno egy telket toltak a seggem alá anyámék, szégyelljem magam? 😄

Forza.

w77d
én befejeztem de ha vádolnak valamivel akkor helyre kell tenni a dolgokat 😊

Shep
Befejezhetnétek ezt a kinek mije van és mibõl vette vitát, de legalább ne itt folytassátok ha lehet. Köszi.

be lehetne fejezni az offot, ha bajod van, nyissál neki topikot a gumiba, vagy a sajátok közé, de nem itt kell osztani az észt
w77d
amúgy most fejezheted be az okfejtésed mert lófasz közöd nincs hozzá. Én eredeti játékokat veszek és BÜSZKE vagyok rá. Nem lopok és BÜSZKE vagyok rá. Nem szólok le másokat azért hogy milyük van és BÜSZKE vagyok rá...

w77d
a kocsimat kaptam, tény. de ehhez sincs semmi közöd...

Ja a 8 milliós astra-dat is gondolom abból az állítólagos 160 ezres fizetésedbõl kuporgattad össze az évek során mi? Na ne nevettess.
Nopersze ott a másik lehetõség is, hogy apuci mindet fizet.

w77d
amúgy õszintén szólva számítottam minimum 1 ilyen hozzászólásra, irigyek mindig is lesznek 😊 azért mert másnak van ami esetleg neki nincs, akkor a másik egybõl törvénytelen úton jutott oda... bravo...

w77d
én 160ezret kapok, nincs diákhitel és nincs lakásbérleti meg ilyenek....

w77d
bátor vagy barátocskám... képzeld büszke vagyok, mert nem lopok. Már leírtam hogy miért tudom ezt megengedni magamnak: dolgozok és nem kell családot eltartanom még.

Bírom az irigy szájbetyárokat akik egybõl lehurrogják az embert mert annak van valamije. Ez olyan mint játékoknál multiban: Végre összejön egy jól célzott lövés, erre elkezdik írni: Cheat! Aimbot!!!... Igazság szerint nem kéne hogy érdekeljen, de mégis érdekel ha megpróbálok becsületes maradni, de jön egy fasztarisznya és egybõl húúúúúúúúú ne legyé büszke me lopppsz..... agyi szint itt van 😊

Muttley
A válaszlinkben szereplõ bannert kéretik kitenni a jelenlegi helyére.

Sokkal jobban idézi a játék valódi hangulatát.

Just do it :)

wedge31
Ugy is kell ,premier játékot én is nagyon ritkán veszek.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

IMYke2.0.0.0
Én 85e pénzt kapok. Elmegy a negyede rezsire , másik negyede ételre, 1/8-ada Diákhitelre, és így, havonta maximálisan 30 ezer pénzzel diszponálhatok: nem költöm el szabadon játékokra...
2-3 havonta veszek 1-3 leárazott játékocskát.

wedge31
Nem kelet volna mert hülyeségeket irsz.
Az átlag fizetés 130k körül van egy nem alkoholista nem dohányzó ember ebböl évente simán tud venni öt-hat játékot.
Aki meg minimál bérböl él az valszeg nem itt log és nincs pénze internetre se.

IMYke2.0.0.0
Ha bölcselkedni akarnék, azt írnám, hallgass ránk, és ne játssz vele, csak felhúzod magad.
Ha a PC-játékos lelkemmel akarok hozzád szólni, akkor azt írnám, SOHA még csak fel se telepítsd.
Ha belegondolok, hogy alapvetõ kíváncsisággal jómagam is feltelepítettem, játszottam vele, és így alakítottam ki a SAJÁT véleményemet, akkor - és ezt teszem most:

Próbáld ki, lásd a saját szemeddel, és döntsd el, megéri-e számodra a rászánt idõt! A grafika ne csábítson!

figyelj, egy próbát mindenképpen megér, mert szerintem rendkívül hangulatos, de hosszútávon engem nem fog lekötni (mint pl a stalker), mert ahhoz gyenge eresztés
koschwarz
olvasgatom itt a véleményeket, és kissé megrendültem abbéli elhatározásomban, hogy játszanom KELL ezzel a játékkal (a videókból nagyon tetszik a hangulat)...elég siralmasan hangzik pl. az AI.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

most már én is eljutottam oda, hogy nem adnék rá pénzt, mert nem éri meg
Miért is? csak kifejtettem a véleményem.

wedge31
Neked elgurult a gyógyszered...

IMYke2.0.0.0
Úristen! 😊)))