Metro 2033
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Az attól függ, hogy milyen lehetõségeket teremtesz magadnak az életben. Ha van egy szakmád vagy egy érettségid, egy semmilyen nyelvtudásod, és eszed sincsen sok, talán joggal érezheted úgy hogy alkalmazottként fogsz megrohadni valahol szar fizetéssel, rabszolgaként.
Ha még ennyi sem telik ki tõled, és 25 évesen még három gyereket is csináltál, akkor...inkább le sem írom, mik a lehetõségeid.
Ha okos és intelligens vagy, tanulsz, fel tudod mérni a valós lehetõségeket, akkor megtalálod a számításodat. Ha nem is feltétlenül itthon, de tõlünk nyugatabbra biztosan.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Kiba jó game volt, kijátszottam 2 nap alatt. Zseniális atmoszféra, next gen grafika, pedig nem is maxon toltam, directx11 és még advanced physx is off. Next mission: könyvet megszerezni E-book változatban 😄
Amúgy nem értem itt sokaknak milyen elvárásai lettek volna még a játékkal. Hálisten h ez nem a multira ment, meg relatív a sztori se volt rövid, se unalmas. Stalkerhez lehet hasonlítani biztos, én pl. rühellem az összes részét, az újabbat már ki se próbáltam, ez viszont lenyûgözött, amúgy is imádom a darkos metró atmoszférát. Ja és orosz hanggal toltam, úgy az igazi, angol felirattal. 2. chapternél állítottam át, az is nagyban feldobta a hangulatot!
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
Ez nagyon demagóg volt, remélem tudsz róla....
Forza.
===================
Fixes aspect ratio and other minior graphic issues
Ennyi.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Továbbiakban én nem offolok.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nopersze ott a másik lehetõség is, hogy apuci mindet fizet.
Bírom az irigy szájbetyárokat akik egybõl lehurrogják az embert mert annak van valamije. Ez olyan mint játékoknál multiban: Végre összejön egy jól célzott lövés, erre elkezdik írni: Cheat! Aimbot!!!... Igazság szerint nem kéne hogy érdekeljen, de mégis érdekel ha megpróbálok becsületes maradni, de jön egy fasztarisznya és egybõl húúúúúúúúú ne legyé büszke me lopppsz..... agyi szint itt van 😊
Sokkal jobban idézi a játék valódi hangulatát.
Just do it :)
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
2-3 havonta veszek 1-3 leárazott játékocskát.
Az átlag fizetés 130k körül van egy nem alkoholista nem dohányzó ember ebböl évente simán tud venni öt-hat játékot.
Aki meg minimál bérböl él az valszeg nem itt log és nincs pénze internetre se.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ha a PC-játékos lelkemmel akarok hozzád szólni, akkor azt írnám, SOHA még csak fel se telepítsd.
Ha belegondolok, hogy alapvetõ kíváncsisággal jómagam is feltelepítettem, játszottam vele, és így alakítottam ki a SAJÁT véleményemet, akkor - és ezt teszem most:
Próbáld ki, lásd a saját szemeddel, és döntsd el, megéri-e számodra a rászánt idõt! A grafika ne csábítson!
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"