Magyarítás - Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze, ez mind igaz. Csak csalódott vagyok, mert örültem, hogy egy ilyen magyarítói múlttal rendelkezõ valaki elkezdi, aztán most mégsincs semmi.<#shakehead><#szomoru1>

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

Scareface
Reméljük a türelem rózsát terem! Ha nem akar addig belekezdeni, ne tegye.Mivel ingyen csinálja, saját szabadidejét feláldozva, igy kik vagyunk mi, hogy sürgessük?!Én valszeg csak akkor fogok tovább játszani vele, ha értem mit csinálok, mivel anglikánus nyelvjárásban nem vagyok jártas <#idiota>

En szemely szerint jobban orulnek , ha az Obliviont csinalnad- es szerintem ezzel vannak meg igy egyparan. (A Gothic II-t mar vegigjatszottam ketszer <#eplus2>)

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

Hunnenkoenig
Nem baj, nekem meg ugyis ott van a Gothic Add On, amit meg kene csinalni...

Attol felek, hogy ket szek kozul a pad ala esunk. Bizonyos felelotlen alakok -inkabb nem minositenem a dolgot (<#kocsog><#mf3><#beka3><#gunyos1>) megigertek a kozel lehetetlent, aztan eltuntek, azota sem hallani roluk semmit. Aki pedig igazan ertene a magyaritashoz, profi modon meg tudna csinalni (<#worship><#worship><#taps>), az ezek miatt nem kezd bele.
Ezennel bejelentem, hogy ket het alatt rendbeszedem Magyarorszag gazdasagi helyzetet, ugyhogy teljesen felesleges a valasztasok masodik fordulojat megtartani.

Szerintem rajuk ne varj- hamarabb jon el a vilag vege, vagy repul ember a Titan-ra !!! A Te munkad 100%, hogy nem lesz felesleges. Kulonben is lassan letelt a honap, es marha nagy kuss-ban vannak.

Hunnenkoenig
Nincs allapot. Megmondtam, hogy turkalgatom, de meg nem merültem bele. Egyelöre varok, mert feleslegesen nem akarom csinalni.

Ha a misztikus csapat szinrelep, vagy kiderül, hogy nincsenek is, akkor összeszedem a csapatot.

Hunnenkoenig ! Az oldaladra feltehetnél egy állapotjelzõt !

majd 3 év múlva megkapod 😛

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

mila69en
akkor ha megkaptad elküldenéd nekem is<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

kérnék 100%-os magyarosítást
😄😄

Ez esetben remelem, nem vagy nagyon szegyenlos !<#vigyor1>

Hunnenkoenig
Attol ne felj.

Eletem parja Emma. (ha erted mire gondolok <#eplus2> )
Szoval addig ülök itt, amig nem szegyellem :-)

Azert vigyazz. Nem szeretnem, ha eleted parja egy tompa bronz torrel a kasztralasomat tervezne, mert minden idodet az Oblivion magyaritasanak szenteled...<#nyes>

Hunnenkoenig
Segitettel. Köszi!

Remelem, segitettem valamit. Jo munkat !!!

Hunnenkoenig
Ok meg van. Köszi!

Hunnenkoenig
A ketetst mar szedem le, a CRC-set nem talalja valamiert...

Elvileg elment. Legyszi jelezd, ha megkaptad-azt is, ha nem, mert akkor ujra elkuldom.

Hunnenkoenig
Addig, amig rar-ban van addig oke. Csak azt hittem, valami commander sajat kiterjesztes. Mondjuk a 95 megan csodalkoztam is :-)

Remeltem, hogy csak a fele.

Köszi, akkor varom a masodik felet!

<#worship>

En kuldtem, de ez csak a fele. Otthon kiirtam ujrairhato CD-re, most innen toltom-nem akartam varni holnapig. Most megy a 2. resz+ a crc. Eloszor rar-ral osszetomoritettem, aztan feldaraboltam-sajna Windows Commanderrel 2 db. 100 Mb-os fajlra. Remelem, hamarosan megerkezik a masodik resz is, es tudod hasznalni.

Hunnenkoenig
Kaptam egy Oblivion.001 filet 2BIG-en keresztül. Köszi, barki is küldte.

Mostmar csak az a kerdes, hogy ez miben van tömöritve, mert ha atnevezem zip vagy rar-ra, akkor CRC hibat ad...

Remelem nem valami otvar totalcommanderrel van tömöritve... Azt nem szeretnem ujra felrakni...

grebber
Lomolyan mondom ha minden ember ennyire segítkész lenne mint a magyarítók akkor tuti hogy nem ott tartana Magyarország ahol most.
Totális elismerésem megintcsak!

Next PC upgrade: 2022

Írtam privit ! Állítólag a Morrowind egy csomó könyve szerepel az Oblivionban (egypárral már találkoztam is), s azokat a Morrohun-osok lefordították.

Hunnenkoenig
Igen tudom es köszi!

Megpróbáltam, de most nagyon lassú. Majd késöbb újra próbálom-sajna Rar-ral tömöritve is ~ 190 Mb

Hunnenkoenig
Valaki mar elkezdte feltölteni delelött, de meg azota sem hallottam hirt, pedig megigerte a privit, ha kesz van...

a cimem [email protected]

Az e-mail címed az, ami a Magyarítás portálról elérhetõ ? Megpróbálom 2Bigg-gel átküldeni, ámbár elég nagy darab.

=D

BaLeeX
Ez tök érdekes hogy 1 hónap alatt be akarják fejezni meg atom projekt és még azt sem lehet tudni kik magyarítják és weblapjuk sincs.

És emiatt a csapat miatt nem állt neki eddig másik két valóban nagynevû csapat.

Remélem tényleg értenek hozzá és jól haladnak mert különben kapnak majd hideget meleget a sok türelmetlen embertõl ha mégsem lesz belõle semmi...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Hunnenkoenig
Fel tudna valaki tenni az Oblivion.esm nevü angol fajlt valahova valami gyors FTP-re, hogy leszedhessem?

Nekem csak nemetül van meg a jatek, de annak annyira szar a forditasa, hogy nem igazan akarom abbol forditani a jatekot.

3P
Én is bíztatnálak, hogy fordítsd! Picit szkeptikus vagyok, az ilyen 1 hónapos csapattal szemben, tekintve az Oblivion tetemes szöveg mennyiségét. Továbbá melletted szól, hogy számos játéknak készítetted el a honosítását kiválló minõségben. 😊

Köszönet az eddigi munkáidért, s szerintem bátran kezdj bele ebbe is!

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Eppen ezert remelem ,te nem a varakozo allasponton vagy. Ugye haladsz valamelyest ?

Hunnenkoenig
Nincs es senki nem tudja, kik ök...

Remeljük, hogy valoban nagy meglepetes lesz, amit produkalnak.

Ha az "egy honapos" forditocsapat a terv szerint halad, mar 25-30% korul kell jarniuk. Van valami weboldaluk ?<#wow3>

Van valami hir ? Vagy atmenetileg leallt a dolog ?<#confused>

BaLeeX
Jaj sorry. Ezt néztem de azt hittem ez a morrohun csapat másik oldala.
Köszi.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

MerlinW

[merlinw.org]

BaLeeX
Melyik csapat csinálja most a magyarítást? Nincs valami honlapjuk?

Mert már a morrohun oldalon is azt írták hogy van egy csapat akik ígéretük szerint 1 hónap alatt végeznek az egésszel (én még 3 hónappal is kiegyeznék 😉 ) de nem találok róla semmi infót.

Hunnenkoenig
A fontkeszletben vannak ekezetek a fejlesztö szerint.

Kiprobaltam ezt az XML Spy-t, de ez sem csinalt vele semmit. En Dreamweavert hasznalok HTML, PHP es XML szerkeszteshez.

Szerintem ha egy fórum egy olyan embercsoportról szól, akiket közös érdek tart össze és van, aki megoldást/segítséget szeretne adni nekik, azt kár és felesleges becsmérelni.

Magyarul : Ha egy fórum az angolul nemtudóknak szól, és van aki tud + segít is, akkor NE szóljon hozzá olyan, aki tud, de nem szereti vagy lenézi azokat akik nem tudnak. Igen. Én sem tudok angolul, a Morrowindre 2 éve várok. És igen, ezalatt megtanulhattam volna rendesen angolul. De tuti van oka annak, hogy nem tettem.

HUNNENKOENING : sok sikert!
MerlinW
Ill mégvalami, a szóbanforgó fontkészletben vannak ékezetek? Mármint a játékban használtban?

[merlinw.org]

MerlinW
Nem is kell lennie, csak ha webes környezetbe ülteted. Az xml az egy makrónyelv, amiben te nevezed meg a változókat, értékeket, és utána úgy kezeled ahogy jólesik ("séma"). Én csak azt mondtam hogy általában UTF/ISO kódolást használnak xml-ben, de persze ez nincs semmihez kötve. Végig kell próbálgatni az USA ill Europai kódrendszereket, valamelyik jó lesz..😊

[merlinw.org]

Hunnenkoenig
Köszi az infokat.

Egy par napig nem volt netem, meg hajnalig dolgoztam folyamatosan. Napi 16 orakat...

Az xml, amit a jatek hasznal, nem atlagos xml file.

Nincs benne semmi verzioszam meg, hogy milyen karakterszetet hasznal vagy ilyesmi.

kb igy nez ki:

<rect name="Strings">
<_exit> Kilépés </_exit>
<_done> Befejez </_done>
<_new> Új játék </_new>
<_load> Töltés </_load>
<_options> Beállítások </_options>
<_credits> Stáblista </_credits>
<_destruction> Pusztítás </_destruction>
</rect>

Nagyon pang az oldal ! Gondolom azért, mert az illetékesek minden energiájukkal a magyarításon dolgoznak, hogy tartani tudják az egy hónapos határidõt <#eplus2>
Hunnenkoenig, azért remélem, te is csinálod. Valahogy abban a változatban jobban bízom <#vigyor2>

Laky
egy hónap? 😄
lehetetlenség, de ne legyen igazam...

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Scareface
no more info?

MerlinW
köszke😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Fenn van.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Mi sem természetesebb. <#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.