Magyarítás - Oblivion

← ElőzőOldal 14 / 14

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Bah... <#levele>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

3P
Ott a pont! 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

QuippeR
ja, könyveket sem kell lefordítani. aki nem tud oroszul, az pl miért akar Dosztojevszkijt olvasni? tanuljon meg oroszul, vagy menjen ki focizni olvasás helyett.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Tojesz
A könyvek egy része átemelhetõ lesz a hamarosan elkészülõ Morrowindbõl, nem?

Csuhai G
Ez hülyeség. Ráadásul én sok magyarítással játszottam már és egyszer sem fagyott le 1 játékom se...

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

ngcsnet
olyan hülyeség lefordítani magyarra egy játékot. aki játékkal jáccik az tanuljon meg angolul. vagy ha nem tud angolul, akkor ne a gép elött üljön hanem menjen ki focizni<#smile>
+ a magyarítások mindig bugosak, és szeretik lefagyasztani a gépet:p

egyébként ismerem hunnenköenig magyarításait, szerencsére övéi elég jók szoktak lenni, úgyhogy sok sikert😄

Istencsászár soha nem köt bele senkibe...
miért nem szólsz andynek, hogy kéne valami team support? -.-
www.magyaritasok.hu

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Lammer
"Szeretnék segíteni, csakhát fél éve tanulok angolt...Az meg még nem túl sok"
alairas: "Az én ajánlatomat úgysem fogja visszautasítani..."

szerintem vedd ugy, hogy Koenig mester mar fel is vett a csapatba <#buck><#papakacsint>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Csuhai G
Istencsászárse kötekedni akart, csak viccelt...

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Tojesz
Szeretnék segíteni, csakhát fél éve tanulok angolt...Az meg még nem túl sok

nem tudom miert kell fikazni valakit ha rosszul ir valamit
Hunnenkoenig rengeteg idejet aldozza fel azok kedverert akik nem hajladok angolul megtanulni, szerintem inkabb megbecsulest erdemelne.

May the force serve you well!

Hunnenkoenig
Gondolom meg nem ismersz, meg a munkaimat sem, ezert most elnezem neked, de csak mert te vagy az istencsaszar <#worship>

Hunnenkoenig
Jo, akkor te majd nem hasznalod, ha nem tetszik a magyarsagom :-)

Siettem, na...

nf1
<#smile>

Istencsászár
"Na belekezdtem, de nem ne varjon senki semmit hamarra." a magyarral is vannak gondok😊)

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Csuhai G
Úgy értem angolul egyáltalán nemtudok - ezért segíteni nem tudok - de épp ebbõl adódóan várom nagyon a magyarítást!

Csuhai G
Én sajnos csak várni tudok a magyarításra!

Hunnenkoenig
Na belekezdtem, de nem ne varjon senki semmit hamarra.
Aki segiteni akar es kiváló (legalabb közepfoku) angol vagy nemet tudassal rendelkezik, es segiteni szeretne, irjon a [email protected] cimre.

← ElőzőOldal 14 / 14