Magyarítás - Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi az észrevételt. Bár a Topics6 fileban nincs lefordítva ez a két település.
Természetesen használtam a Topics6 (legújabb) filet, mivel a Morrowindhez is készítem a könyveket.
Lehet, hogy majd nem ártana az Oblivion fordításánál egyeztetni néhány kifejezében...
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Andie sajnos sokat meselhetne erröl. A Diablo2 forditasunkat megcsinalta 1.10-es patchre (nem keves munkaval) es a telepitöbe beirta, hogy aki akar, az adomanyban küldhet neki annyit, amennyit jonak lat.
Sokan el sem olvassak, csak meglatjak a bankszamlaszamot es mar anyaznak is emailben. Persze az email cimet egyböl megtalaljak :-)))
Persze nem vagyok saját magam ellensége, de tisztelem a munkát, és tudom, hogy hatalas enrgia van egy-egy honosítás mögött. Sokan szabadidejüket áldozzák fel érte, s ha ez már annak rovására megy, akkor elhallnak a projektek, s ezzel végülis mi vesztünk.
Éppen e miatt egy részbeni anyagi ösztönzés segítheti a honosítókat egy üzleti(bb) jellegû munkában való résztvételben.
Én, illetve ahogy olvasom sokan mások is szivesen áldoznak egy ilyen volumenû munka magyarításáért ennyit, vagyakár kicsivel több pénzt is. Azt azonban nem tudom elképzelni, hogy hány ember lesz valójában hajlandó fizetni, s hogy ha pusztán anyagilag nézem mennyire lesz ez rentábilis. Remélem ilyen kockázati tényezõk ismeretével is hajlandóak lesztek neki állni.
Részemrõl a honosításban ugyan (idõ hiány miatt) nem tudok segíteni, de számos kolléghám és barátom rábeszélem, hogy támogassuk a törekvésetek, hiszen közös kedvencünk az ES sorozat.
Érdekes gondolotok ezek a "másolásvédelmi" elgondolások. Tudom a fórum tagság nem a Grál lovagok klubbja, és hogy a warez avatatlan temploma ez, de talán felmléri a többség, hogy ha nem lesz ez "rentábilis", akkor a jõvõben nem lesz ilyen projekt.
Szurkolok nektek, hogy sikerüljön.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
De persze ennek is van megoldása, e-mail a készítõknek, helyzet feltárása és reménykedés.
De ezek csak filózgatások, ahogy lentebb is írtam, az ötlet tetszik.
Azt sem bánnám, ha a rendszeresen fordítók mellékállásként, vagy akár fõállásban foglalkoznának ezzel.
- Küldesz (elküldöd a megfelelõ) összeget a számlára
- Küldesz egy mailt.
- Néhány napon belül
- A telepítõkód 1 napon belül lejár - nem lehet mással telepíteni.
Persze, mint minden, ez is átverhetõ, halál egyszerû módszerrel, de nem hiszem, hogy bárki szívesen csinálna magának plusz munkát...
Hangsúlyozom, nekem nem szándékom ilyen védelemmel ellátni a magyarításaimat - a serial code is elég. A legfontosabb, hogy a kód beírásakor a nevemet kell megadni, ezzel tudatosul, hogy ki készítette...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Más. Hogy akarjátok megoldani a másolásvédelmet. Kipengetem a 2,5 rugót, aztán továbbadom 20 másik csórónak, darabja 200, és még nyerek is rajta, nekik meg szinte ingyen van.
Egyébként a G2NOTR-t nem akarjátok hasonló árban lefordítani? Vevõ lennék rá.
<#finom>#finom>
Persze a legjobb az lenne, ha már gyárilag magyarul jönne ki a game, de hát ne álmodozzunk... Sztem aki akar, és hajlandó fizetni, az tegye is meg (velem együtt), és buzdítsa munkára a már egyébként rengeteg remek munkájukkal bizonyított emberkéket, mint Hunnenkoenig alant, vagy imyke, de pesze nem akarok példálózgatni, pláne nem segget nyalni. Ami jó, az jó, és ha ehhez pénz kell, mint mindenhez az életben, akkor hajrá.
Hol? Kimaradtam belöle?
Kb 2 het mulva meg tudom mondani, hogy lesz-e belöle valami. Addig masra kell koncentralnom, de nagyon. Utana meglatjuk, hogy lett-e gyümölcse a dolognak es lazithatok-e? :-)))
Komolyan: mikor derül ki, hogy nekiálltok-e egyáltalán, mert ha nem és több év amíg készen lesz akkor elkezdem angolul. De ha mondjuk 3-4 hónap akkor már inkább megvárom az élmény miatt. Bocs a flame miatt...
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Meg nem tudjuk, hogy lesz pontosan, ha lesz egyaltalan...
Letölteni le lehet, ahanyszor akarod...
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
Az általam fordított könyveket, amiket küldtem, és még fogok, akkor is felhasználhatod, ha fizetõs lesz a honosítás. Legfeljebb adsz némni kedvezményt. :D
Egyelöre meg ugysem allunk neki. Most a köv 2 hetben fontosabb dolgaim vannak, amik talan a következö nehany evet az eletemben gyökersen megvaltoztatjak.
Utana meg atgondoljuk...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Viszont csak a szöveges részeket kellene lefordítani, nagy hülyeség, hogy szinkronizálni akarják.
Megérdemelnék nem arról van szó, már eddig is sok jó munkájukat használtam az úriembereknek :)
A játék is megérdemli, mert nagyon nem az egyszer játszható kategória.
De ha egyszer mondtak egy árat, akkor ne keserítsük meg azzal hogy lehetne több is akár, az ár jó, ennyit fizetek is érte. <#eljen>#eljen>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Legalabb ennyit erjen meg nekik :-)
De mondom, csak egy kerdes. Meg nem biztos, hogy ez lesz, vagy egyaltalan lesz valami.
Ps3 ID: Gascoigne74
no de tényleg ez a pénzügyi hozzájárulást komolyan gondoltátok?
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Latatlanban en nem szedek le senkitöl sem penzt :-)
Nem akarok en meggazdagodni (forintban sem leszek milliomos belöle).
Amúgy én per koponyára gondoltam... de úgy is jó, hogy ezt kéne elosztani 3 felé, de akkor legyen 2400 Ft. :)))))
PS: amugy valszeg csak elirtad, de az "átalánydíj" (L nelkül)... egy forditonak ezt tudnia kell :-)))
nekem pl. egy hivatalos mod árát simán megérné a dolog, nem is annyira magam miatt, bár tény hogy több könyvet elolvasnék, de két ismerõsöm van akik ezért nem játszanak ezzel a játékkal, ahogy a Morro'-val sem. :(
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ha megcsinaljuk 3-4 honap alatt harman masok munkajat nem felhasznalva, ki fizetne erte es mennyit maximum?
Mivel sajna semmi idönk nincs arra, hogy most barati alapon dolgozzunk vele ennyit, ezert valszeg egyhamar nem lesz belöle semmi.
A titokzatos csapatrol sem hallani...
Szoval kinek er annyit a jatek, hogy egy minimalis arat fizessen a forditasert a harmunk munkajat dijazando?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.