672
Az Elder Scrolls IV magyaritasa
-
#350 Most akkor mégiscsak készül? Vagy mi az a kettővel lejjebbi link? Tudom, nem a külcsín számít, de az oldal kinézete alapján azt hittem, kamu.. (bocsi). Perze örülnék ha lenne magyarítás, de a lentebb olvasottakból lemondtam róla évekre.. -
#349 na jo akkor talán meg lesz 2 év alatt :)
Bár sztem millioszor fel fogják függeszteni a forditást idöhiány miatt...
Sztem egy forditocégnek lenne belöle haszna ha leforditanák pénzért a játékot, és reális áron (1000-2500 FT-ra gondolok) eladnák ilyen kodos vagy neten regisztrálos modszerral. Én biztos megvenném, de gondolom sokan mások is. A cégnek meg nem hiszem hogy olyan nagyon sok idejébe kerülne leforditani, gondolom vannak hozzá megfelelö eszközeik, sokan lehetnek, vmint meg van hozzá nagy gyakorlatuk, és talán sok idöt is tudnának rászentelni, elvégre az a munkájuk, hogy könyveket, leirásokat stb. forditanak nap mint nap -
#348 Ez is már valami -
#347 Vagy még több ideig, úgy 4 év alatt készülhet el... -
#346 2 évig még várhatsz... -
#345 Megszereztem a játékot, már várom a magyarítást! -
Davidsned #344 Mindenesetre viszonylag hamar meg lett nyitva a topic :) -
#343 Sajnos nincs jogom moderalni, de valaki mar megtette :-) -
#342 gondolom csak olvasni nem tudsz. bár látom már ki is tiltottak. Valszeg gondolkodni sem nagyon. Na majd Hunnenkoening törli az ideillő reagodat. (jól tudom hogy témainditóként joga van ehez? :D) -
#340 Köszi a választ. Legalább nem ígérgetsz össze-vissza, megmondod őszintén...
Akkor marad az english game... :-( -
#339 nincs sajna. Szerintem nem is lesz.
legalabbis jo darabig. Inkabb ne is almodozzatok. -
#338 Hi!
Nagyon kihalt a topic.... Nincsen valami felüdítő hír ebben a nagy nyári melegben?
HunnenKoenig??? -
#337 "fajnak"--> minek?:D -
#336 mért nem nyitunk minden fajnak tápikot? -
Gustafson #335 Vigyazz ! Két hét múlva július... -
#334 Nem tudom. Egyelöre lefoglal a sajat projektünk, a Reneszansz.
Kiadokkal targyalas stb.
Valamikor juliusban lesz talan idö elkezdeni. -
Gustafson #333 Mikor tudsz véglegeset mondani (elkezditek vagy sem ?) -
#332 szerintem nézz visza kb úgy 3 év múlva:DDD -
#331 Meg all. Mas dolgunk van meg egy kicsit. -
Gustafson #330 Hunnenkoenig, van valami hir ? Elkezditek, vagy meg mindig all a dolog ? -
Gustafson #329 Onat, ahun ilyennel foglalkoznak. -
#328 majd ha megtanulsz olvasni is, ha már írni sikerült akkor válaszolunk. Kezdetnek megfejtheted a topic címébe szereplő betük, vagy inkább szavak értelmét. -
bgabor #327 Miért kell az sms-küldéshez tájékozatlanság? -
leo10timi #326 Hell!!! A counternek létezik magyarositása és ha igen honat tölthetö le? -
#325 Jóvannaaa, naív vagyok :)))) -
#324 merész kijelentés :P -
#323 2008-ra igen. -
#322 -
jagie #321 Sziasztok! Lehet megköveztek érte, de létezik, hogy lesz magyar fordítás az oblivionhoz? -
#320 Azt se tudjuk mi az. Miert itt kerdezed?
Vagy (gondolom) vegigmentel minden topikon ami utadba akadt es megkerdezted mindenhol...? -
colos92 #319
Csá!!Nem tudja valaki honnan lehet letölteni a Dave Mirra 1 magyarítását?
-
#318 Oké, sok tekintetben igazad van. Nem vitatkozom. Igazából arra próbáltam rávilágítani, hogy egy esetleges pénzes magyarítással jobban lehetne ösztönözni a fordítókat és nekik is lenne úgymond kézzel fogható eredménye a munkájuknak. Na én befejezem. Remélem minél hamarabb meglesz.
Hajrá. -
#317 Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy szvsz valódi oka a warez-nak:
hörcsögbetegség...ami addig tart amíg rá nem jön mi érdekli igazán.
gerjesztheti felesleges idő, friss net, frissen szerzett 'bátorság'(bár az sms küldéshez inkább tájékozatlanság kell).
De asszem ez már offtopic. be is fejezem :) -
#316 bzze tényleg! :)
Rám is rámfér egy kis önkritika az olvasást tekintve..pff.
De miért nem írsz akkor 5ezret? :)
Mindegy...illetve mégsem, de a lényeg szvsz, hogy túl lett lihegve kicsit az ár, a fordtók mondtak egy árat, és az sztem olyan ár amit nem veszélyeztet a warez.
Már most is megfigyelhető az hogy az emberek értékén kezelik azokat a játékokat amik sok örömet okoznak, sőt a játék topikjában is figyelnek arra hogy ösztönözzék arra a beleolvasót hogy vegyék meg.
Ezzel a magyarítással is ez lesz sztem, mivel egy maradandó játéknak lesz része.
Mert a warez-nak két oka szokott lenni...az egyik hogy nem tudja az ember mit vesz meg...és ezt szokták túlmagyarázni, illetve az ár.
Namármost a játék topikjában mindent meg lehet tudni a játékról akár olvasással akár kérdéssel, így már csak az ár marad mint magyarázat.. (persze valójában másról szól ez az egész, de magyarázat szinten így müködik)
Ha ez a fordítás a beharangozott/előterjesztett áron jön ki..esetleg kerekítenek rajta százasokat (százasokat nem ezreseket), akkor az én véleményem szerint belekerül abba a kosárba amit meg kell venni..és így is kell kezelni.
Ezért nem értem én ha sokezrek merülnek fel, hogy hamarabb készen legyen,...ha ilyen kívánalmaid vannak, akkor sztem most is elküldheted privátban, vagy most is kattinthatsz az oldalon, vagy adományozhatsz...nem tom.
De az én ennyit fizetnék, én annyit fizetnék, én még többet fizetnék csak rossz szájízt szül szvsz...mert én bizony nem fizetnék annyit, és arra sincs garancia hogy aki bearja majd a végén valóban fizet...vagy elkapja a másik lehetőség.
szal sztem meg lett jelőlve az ár, aki pedig plusszban szeretné támogatni a fordítókat, az küldjön plusszba pénzt...ahoz nem kell ide írni. :) -
6tila #315 A mai világban nincs értelme már az olyan fizetős változatokkal foglalkozni, mert ahogy ismerjük a helyzetet, a kiadást követő fél órán belül lenne egy olyan verzio a torrent odlalakon amit mindenki letölt hetingyen. Ha pénzes ösztönzést szeretnél akkor pedig az adományozás a megoldás erre a dologra. Ha meg nem lenne rajta védelem, akkor meg ki fog érte fizetni, ha ingyen is megkaphatja.
Inkább szálj be a fordításba és akkor a tudásoddal járulsz hozzá a fordításhoz, mert a pénzeddel addig semmire sem megyünk amig nincs kész. De az is igaz, hogy itt folyamatos fejlesztés is lehetséges. És így bővül majd a lefordított anyag, és azonnal fel is lehet használni. Ha segítenél a fordításban , írj, és megadom a kezdő lépéseket. -
#314 Egy félreértést szeretnék tisztázni. Nem tízezret írtam, hanem fél tízezret. Az nálam csak 5000 ft, mint alább is írtam... Annyit nekem simán megérne... Azért ez mégsem egy játék teljes ára. De mondom, hogy én igazából csak akkor adnék ki szívesen ennyi pénz érte, hogy emberi időn belül elkészül (mondjuk 3-4 hónap) nem pedig 3-4 év, mert szeritnem addigra már nem fog érdekelni. Bocs a készítőktől, de én így vagyok vele. Mindettől függetlenül, természetesen nagyon becsülni fogom, ha valaki ennyi idő alatt is feordítja le. -
Gustafson #313 Hunnenkoenig, ha elkezditek, es erdekel, akkor elkuldom a konyvforditasaimat Neked-ahogy Gandrus javasolta. Hasznaljatok szabadon, ha megfelel a minoseg. -
#312 nincs gond :) -
Szeszmester #311 Visszaolvastam, teljesen igazad van, bocsánatot szeretnék kérni. -
#310 Én is simán fizetnék magyarításért főleg a Morrowindéért mert azzal nemsemmi meló van!