672
Az Elder Scrolls IV magyaritasa
-
#189 akkor marad a nagyon nagyon nagyon türelmes várakozás. és közbe megtanulok rendesebben angolul, azt jelentkezek én is fordítónak :) persze kérdés hogy a munka és a suli közben mikor lenne rá időm (mikor van akkor inkább játszom ) -
Gustafson #188 Csak lehet, hogy ez is olyan lenne, mint a Morrowind-nél: a kereszthivatkozások miatt csak 100%-os magyarítás készíthető, különben gondok lennének a játékmenettel. -
#187 Oblivion HQ-n már egy alap magyarításra való szöveg lényegében fent van. Gondolok itt néhány történetre, de főleg a fajok, kasztok és osztályok leírására, mágiákról való irásokra stb.. gondolom ezek felhasználásra kerülnek. (meg jó lenne egy kisebb magyarítást is kiadni, amibe a könyvek, párbeszédek esetlegesen nem kerültek még lefordításra)
persze mindezt csak majd, egyszer valamikor... :P -
#186 szép önzetlen hozzászólás volt... -
#185 ehh -
#184 Úgyse fog neki senki egy ekkorát lefordítani, inkább mindenki kiélvezi magának. És igazuk van. -
#183 Most nézem milyen karakterhiányosat írtam:) -
#182 Panyi nem állította, hogy Gamestar-osok fordítanák - ő azt állította, hogy egy amúgy is fordítással foglalkozó csapat [hivatalos okirat és egyéb honosítása] állt neki, és hobbiból, üresjáratban fordítja, de, ha közbe jön egy munka, akkor félreteszik...
No comment. -
Gustafson #181 De felmerült egy egyén neve a PC-GURU-ból is, róla csak lehet tudni valamit-legalább elérhetőséget ? Akinek jár az újság, az még az e-mail címét is meg tudná szerezni, az írhatnánk neki egy e-mailt, hogy most mi a ... van ?! Aztán tisztán látnánk azt, amit eddig csak majdnem biztosan tudunk, és akkor HunnenKoenig is elkezdené az áhított munkát. -
#180 Panyi jelentette ezt ki a Magyarítások Portál-on és a Supergamez fórumában... első voltam, aki reagált rá, és tette szóvá, hogy ezt a kijelentést kár volt szóvá tennie... -
#179 Szerintem ég világon senki sem csinálja. Ha csináná valaki, arról tudnánk. Tudatosan nem titolná senki sztem, mert csak magukkal tolnának ki. Ill ez az egy hónapos bejelentés már akkor is kamuszagu volt mikor elhintette valaki...
Valljuk be, ismerünk pár komplexusokkal küzködő, "szavahihető" tinédzser SG felhasználót:) -
#178 megkéne hirdetni a gamehunteren vagy a magyarósitás portálon és hátha jelenkeznek persze nem akarok kioktatni senkit csak engem is nagyon érdekel
és szerintem akki végül megcsinálja az nagyon sok embernek tesz jó -
#177 Ha azt sem tudod ki csinalja, hogy fogjak össze vele? -
#176 hát nekem egy kérdésem lenne miért nem fog össze több fordito csapat és ugy talán gyorsaban menne nem?
-
#175 C-3PO Láál -
Gustafson #174 Mire gondolsz, mint "hivatalos". Hogy ők szóljanak, hogy "mégsem csináljuk" ?
Ennek annyi az esélye, mint hogy befejezik 1 hónap alatt-C3PO ki tudná számolni, kb 1:99999999999999999999999999999999999999999999999999-hez. -
Gustafson #173 Nem az a bajom, hogy nincsen kész-az a lehetetlennel határos. Azért vagyok szom-orrú, mert senki nem is csinálja !!! -
#172 Igerem, amint jön a "hivatalos" hir, hogy az a misztikus csapat nem csinalja, akkor összetoborzom a bandat es nekiesünk.
Maskülönben nincs kedvem fölöslegesen dolgozni.
Ha valaki elhinti, hogy csinalja, aztan eltünik es semmi eletjelet nem ad magarol, arrol külön meg van a velemenyem, de hat ez van. -
#171 Ehhez legalább egy 30 - 40 fős fordító banda kellene, hogy pár hónapon belül eredmény is legyen. Szal, saccolok: 2 év múlva lesz úgy 80% fordítás -
#170 Nem értem mire számítottál:) Nemrég jelent meg a játék. Ha a KOTOR-hoz kell 1-2 év , akkor ehhez is kell annyi kb. Menj csak el egy könyvtárba, és nézd meg mennyi könyv van, ill mennyi quest, stb.. -
Gustafson #169 Persze, ez mind igaz. Csak csalódott vagyok, mert örültem, hogy egy ilyen magyarítói múlttal rendelkező valaki elkezdi, aztán most mégsincs semmi. -
#168 Reméljük a türelem rózsát terem! Ha nem akar addig belekezdeni, ne tegye.Mivel ingyen csinálja, saját szabadidejét feláldozva, igy kik vagyunk mi, hogy sürgessük?!Én valszeg csak akkor fogok tovább játszani vele, ha értem mit csinálok, mivel anglikánus nyelvjárásban nem vagyok jártas -
Gustafson #167 En szemely szerint jobban orulnek , ha az Obliviont csinalnad- es szerintem ezzel vannak meg igy egyparan. (A Gothic II-t mar vegigjatszottam ketszer ) -
#166 Nem baj, nekem meg ugyis ott van a Gothic Add On, amit meg kene csinalni... -
Gustafson #165 Attol felek, hogy ket szek kozul a pad ala esunk. Bizonyos felelotlen alakok -inkabb nem minositenem a dolgot () megigertek a kozel lehetetlent, aztan eltuntek, azota sem hallani roluk semmit. Aki pedig igazan ertene a magyaritashoz, profi modon meg tudna csinalni (), az ezek miatt nem kezd bele.
Ezennel bejelentem, hogy ket het alatt rendbeszedem Magyarorszag gazdasagi helyzetet, ugyhogy teljesen felesleges a valasztasok masodik fordulojat megtartani. -
Gustafson #164 Szerintem rajuk ne varj- hamarabb jon el a vilag vege, vagy repul ember a Titan-ra !!! A Te munkad 100%, hogy nem lesz felesleges. Kulonben is lassan letelt a honap, es marha nagy kuss-ban vannak. -
#163 Nincs allapot. Megmondtam, hogy turkalgatom, de meg nem merültem bele. Egyelöre varok, mert feleslegesen nem akarom csinalni.
Ha a misztikus csapat szinrelep, vagy kiderül, hogy nincsenek is, akkor összeszedem a csapatot. -
Gustafson #162 Hunnenkoenig ! Az oldaladra feltehetnél egy állapotjelzőt ! -
Cat 02 #161 majd 3 év múlva megkapod :P -
#160 akkor ha megkaptad elküldenéd nekem is -
R9 #159 kérnék 100%-os magyarosítást
:D:D -
Gustafson #158 Ez esetben remelem, nem vagy nagyon szegyenlos ! -
#157 Attol ne felj.
Eletem parja Emma. (ha erted mire gondolok )
Szoval addig ülök itt, amig nem szegyellem :-)
-
Gustafson #156 Azert vigyazz. Nem szeretnem, ha eleted parja egy tompa bronz torrel a kasztralasomat tervezne, mert minden idodet az Oblivion magyaritasanak szenteled... -
#155 Segitettel. Köszi! -
Gustafson #154 Remelem, segitettem valamit. Jo munkat !!! -
#153 Ok meg van. Köszi! -
#152 A ketetst mar szedem le, a CRC-set nem talalja valamiert... -
Gustafson #151 Elvileg elment. Legyszi jelezd, ha megkaptad-azt is, ha nem, mert akkor ujra elkuldom. -
#150 Addig, amig rar-ban van addig oke. Csak azt hittem, valami commander sajat kiterjesztes. Mondjuk a 95 megan csodalkoztam is :-)
Remeltem, hogy csak a fele.
Köszi, akkor varom a masodik felet!