672
Az Elder Scrolls IV magyaritasa
-
#29 a bmeg-et ne szidásnak vedd, csak indulatos lettem -
#28 Én nem szeretem a magyarításokat.
Egy magyarított játékot nem értek meg és folyton eltévedek :D:D:D
az angol sokkal jobb :) -
#27 azért bmeg, mert egy kezemen megtudom számolni azokat a játékokat, amelyek magyarul beszélnek. (témabeli).
És pl lehet, hogy te már jó beszélsz angolul, de gondolni kell az idősebb(aki mást tanult/fiatalabb(aki most tanul) generációra is!
Ha nem tetszik, menj el mellette, de miért kell kötözködnöd?
Ha úgy érzi, hogy szeretne segíteni sok embernek, akkor miért kell belekötni?
Köszönöm Hunnenkoenig! -
#26 Inkabb egy XML guru azt arulja el, hogyan lehet unicode karaktereket xml-ben megjeleniteni?
a sima html kodok nem müködnek... -
#25 Jo gyerekek, a flame-be inkabb ne menjünk bele.
Mindenkinek köszi, aki a tamogatja es aki meg nem, az majd nem hasznalja. Ilyen egyszerü.
Hogy kell-e vagy sem, hogy tanuljunk meg angolul vagy sem, hogy angolul jobb vagy magyarul...ez mar mind ki lett targyalva minden projekt alatt.
Ismerjük az összes ervet es ellenervet. Tök fölösleges a döglött lovat rugdosni. -
#24 Semmi logika nincs a kérdésedben! -
#23 aki nem tud angolul az miért jáccik angol játékokkal? -
#22 -
vg #21 Igaza van pedig... -
#20 Amúgysem Magyarországon él.. -
#19 Bah... -
#18 Ott a pont! :) -
#17 ja, könyveket sem kell lefordítani. aki nem tud oroszul, az pl miért akar Dosztojevszkijt olvasni? tanuljon meg oroszul, vagy menjen ki focizni olvasás helyett.
[irónikus] -
#16 A könyvek egy része átemelhető lesz a hamarosan elkészülő Morrowindből, nem? -
#15 Ez hülyeség. Ráadásul én sok magyarítással játszottam már és egyszer sem fagyott le 1 játékom se... -
#14 olyan hülyeség lefordítani magyarra egy játékot. aki játékkal jáccik az tanuljon meg angolul. vagy ha nem tud angolul, akkor ne a gép elött üljön hanem menjen ki focizni
+ a magyarítások mindig bugosak, és szeretik lefagyasztani a gépet:p
egyébként ismerem hunnenköenig magyarításait, szerencsére övéi elég jók szoktak lenni, úgyhogy sok sikert:D -
Loco #13 Istencsászár soha nem köt bele senkibe... -
Shadow_THH #12 miért nem szólsz andynek, hogy kéne valami team support? -.-
www.magyaritasok.hu -
#11 "Szeretnék segíteni, csakhát fél éve tanulok angolt...Az meg még nem túl sok"
alairas: "Az én ajánlatomat úgysem fogja visszautasítani..."
szerintem vedd ugy, hogy Koenig mester mar fel is vett a csapatba -
#10 Istencsászárse kötekedni akart, csak viccelt... -
#9 Szeretnék segíteni, csakhát fél éve tanulok angolt...Az meg még nem túl sok -
Dns5000 #8 nem tudom miert kell fikazni valakit ha rosszul ir valamit
Hunnenkoenig rengeteg idejet aldozza fel azok kedverert akik nem hajladok angolul megtanulni, szerintem inkabb megbecsulest erdemelne. -
#7 Gondolom meg nem ismersz, meg a munkaimat sem, ezert most elnezem neked, de csak mert te vagy az istencsaszar -
#6 Jo, akkor te majd nem hasznalod, ha nem tetszik a magyarsagom :-)
Siettem, na... -
#5 -
#4 "Na belekezdtem, de nem ne varjon senki semmit hamarra." a magyarral is vannak gondok:)) -
#3 Úgy értem angolul egyáltalán nemtudok - ezért segíteni nem tudok - de épp ebből adódóan várom nagyon a magyarítást! -
#2 Én sajnos csak várni tudok a magyarításra! -
#1 Na belekezdtem, de nem ne varjon senki semmit hamarra.
Aki segiteni akar es kiváló (legalabb közepfoku) angol vagy nemet tudassal rendelkezik, es segiteni szeretne, irjon a [email protected] cimre.