Magyarítás - Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kár érte,pedig nem tudom,hogy mit ronthattam el,próbáltam patchel is,meg nélküle is,sehogy sem volt jó.Kár érte :(
A GOTY verzióval is mûködik a magyarítás?
köszönöm
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Az Oblivion teljes, 100%-os magyarítása
Kérünk, hogy a honosítás telepítése elõtt telepítsd a Knights of the Nine és a Shivering Isles kiegészítõket, ha rendelkezel velük.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Nekem a Shivering izland angol marad. Ez miért lehet? De minden más magyar mint kellene. És szigeten nincs beszéd hangom. Találkozott már valaki ezzel a problémával?
Kösz kösz!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
a gond az, hogy feltettem: az alap obliviont, a két kieget majd a magyarosítást.
elindítom a játékot (be van ikszelve minden a data-ban), és a fõmenüben ha rákattintok az új játékra, akkor feljön egy "new game yes-no" választó ablak, de nem hajlandó innen tovább lépni. ha a yesre, ha a no-ra kattintok, akkor is eltûnik a kisablak, de nem megy tovább, marad a fõmenüben.
próbáltam, hogy kiveszek mindent a data-ban (kivéve a mesterfájlt), de akkor is ugyanezt csinálja.
szóval au.
ha valaki tud, akkor segítsen.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Leszedtem a magyarítást, de még nem telepítettem fel, mert:
-Ha fel patch-elem a játékot akkor is mûködni fog?
-Melyik mod az amelyik több fát, szebb környezetet varázsol a játéknak?
-Mondanátok nekem jó modokat? Van egy mod amiben nem keményednek velem egy szintre a monszták, nem lesz túl könnyû így a játék?
-A mod-okkal is mûködik a magyarítás?
Köszönet a készítõknek a fordításért!!!<#worship>#worship><#eljen>#eljen>
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
-mikor az opciók-videóbeállításoknál állitok vmit, rámegyek a returnra, kilép a játékból azzal az üzenettel, hogy az oblivion.exe hibát észlelt, ezért leál... Ugyanez történik akkor, mikor megölik még a játék elején a császárt, a katonától kapott kulccsal kinyitom a kaput, és azt a fedelet v mit félrehúzom. Miért van ez? Feltettem amúgy az 1.1-es peccset, és az eredeti játék crackjével is mûkszik. Lehet, hogy ez a baj, és az 1.1-hez készül crack-et kéne használnom? Mondjuk a patch feltelepítése elõtt is kilépegetett a videóbeállításoknál.
Tudja valaki a megoldást?
Ha már megvettem a játékot akkor játszanám magyarul...
Köszi!!
Egy linket adjatok....
100%os ez már?
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
ez a peccs nem jó? US-t nem találok sehol
akkor várok tovább
sajna hiába jelentkeztem basztak rám
Next PC upgrade: 2022
Mellesleg ha valaki adna nektek ID-t, pont hogy hibákat illene jelenteni. Ez a minimum amit tehettek a szívességért cserébe...
[merlinw.org]
"Leírom, hogy én hogy csináltam.
1. Nyers Oblivion fel.
2. Felteszed az US 2.4.16 patchet!
3. Magyarítás telepítésénél amikor ki lehet választani, hogy mit rakok fel, én csak magát a magyarítást választottam ki.
4. Mikor elõször ki lehet választani, hogy mit alakítson át(ott 2 kis négyzetet lehet kipipálni) csak a felsõt pipáltam ki, aztán a következõ ablakon, ahol csak egy ilyen kis négyzet van, azt nem pipáltam, nem kell.
Ezután nekem csak egy ablakot dobott be, arra "igen"-t nyomtam, a két fekete ablakot ugye hagyni kell, és nálam tökéletesen mûködik a dolog."
Next PC upgrade: 2022