Magyarítás - Oblivion

Oldal 1 / 14Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aborg
A jatek inditasakor elougrik egy ablak. Mielott meg a JATEK -ra klikkelnel, klikkelj a ADATFAJLOK-ra es ott ixeld be a magyaritasokat. Aztan JATEK!
Hát ez nem is 100%-os magyarítás,csak a menüt meg egy-két dolgot fordít le,a többi angol meg beszédhang sincsen :(
Kár érte,pedig nem tudom,hogy mit ronthattam el,próbáltam patchel is,meg nélküle is,sehogy sem volt jó.Kár érte :(
Sziasztok!

A GOTY verzióval is mûködik a magyarítás?

köszönöm
pera
Nekem is ugyanaz a problémám ami Novotsiknek. Csak a menü magyar, a párbeszédek, tárgyak leírásai...stb nem. Tud valaki megoldást?

a játékban a szövegek magyarul jelennek meg,nálad?
Közben megtaláltam a szinkront:

Oblivion intro,outro magyarul

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Volt szinkron is anno az Oblivion videóira,miért nem azt raktátok be a magyarosításba! Állati volt ahogy magyarul beszélt az elején a király.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Közben már rájöttem.

hi! Felrakom a magyarosítást de nem magyar a játék szövegei se a pábszédek csak amenü! Ez miért van nem original az alapjátékom kiegek meg nincsenek meg,miért nem magyarosítja rendesen,játszanék vele de angolul nem tudok annyira... pls help
Sziasztok! Itt mit kell csinálni?

Mindig ezt irja ki ha fel akarom telepiteni a magyarositást.Oblivion eredeti!

Az azért lehet mert a hangfájlokat nem sikerült normálisan kicsomagolnia és bemásolnia, de szerintem ezt a hibát kiírhatta amikor tetted fel a magyarítást.
mért van az hogy a magyarítással a karaktereknek nem mozog a szája és nem beszélnek?
Üdv él még ez a fórum???

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Ombika
Mar elkezdtek?

De a magyarításuk oldalán azt írja legyen telepítve.

Az Oblivion teljes, 100%-os magyarítása

Kérünk, hogy a honosítás telepítése elõtt telepítsd a Knights of the Nine és a Shivering Isles kiegészítõket, ha rendelkezel velük.
balee4
Mert a Shivering még nincs lefordítva.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Sziasztok!

Nekem a Shivering izland angol marad. Ez miért lehet? De minden más magyar mint kellene. És szigeten nincs beszéd hangom. Találkozott már valaki ezzel a problémával?
Kösz kösz!
chalezlopez
Modokat be kell töltetni? Azt meg hogyan?<#confused>

Vamos Argentina!

Ombika
Ez is tobb evig tartott orulj,h ez is megvan! :)

nem tudja valaki,hogy elkezdték már a kieg magyarositását?esetleg %-os eredmény nincs?
Ombika
Szerintem meg nem!

Igen, ha jól tudom, mindkét kiegészítõje le lett fordítva!

kill3r21
A shivering island is magyarra lett forditva nemtudja valaki?
Taylor10
ja még valami.az 1.2.0416 Eng patchtot hogy lehet felrakni????

IMYke2.0.0.0
Javítások?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

au. valaki segíthetne.
a gond az, hogy feltettem: az alap obliviont, a két kieget majd a magyarosítást.
elindítom a játékot (be van ikszelve minden a data-ban), és a fõmenüben ha rákattintok az új játékra, akkor feljön egy "new game yes-no" választó ablak, de nem hajlandó innen tovább lépni. ha a yesre, ha a no-ra kattintok, akkor is eltûnik a kisablak, de nem megy tovább, marad a fõmenüben.
próbáltam, hogy kiveszek mindent a data-ban (kivéve a mesterfájlt), de akkor is ugyanezt csinálja.
szóval au.
ha valaki tud, akkor segítsen.
elsõ indításkor nekem is ,azután észrevettem,hogy a mod-okat be kell töltetni indítás elött,azóta teljesen magyar...
IMYke2.0.0.0
MP-n pedig olvasni, hogy rendes telepítés mellett is marad(t) angol szöveg a játékban... <#wilting><#confused>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Én ettõl az Old file not found patch warning szarságtól borulok ki,mióta csak megvan ez a játék,hogy sose találom el,a kiadott GOTY verzió milyen lokalizációnak felel meg...ennyire macerás programot még sose láttam:)
Hi!
Leszedtem a magyarítást, de még nem telepítettem fel, mert:
-Ha fel patch-elem a játékot akkor is mûködni fog?
-Melyik mod az amelyik több fát, szebb környezetet varázsol a játéknak?
-Mondanátok nekem jó modokat? Van egy mod amiben nem keményednek velem egy szintre a monszták, nem lesz túl könnyû így a játék?
-A mod-okkal is mûködik a magyarítás?

Köszönet a készítõknek a fordításért!!!<#worship><#eljen>
Köszönet a kemény munkáért a fordítóknak! Ez kérem Szép Munka! <#worship>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Most olvastam a jó HÍRT!! 14:00 dolgozok azt irány haza Oblivionozni...MAGYARUL!!!!!!Köszönöm!!!

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

<#worship><#worship>

Bence94
ma 20:20 kor tölthetõ!

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

szucsy89
mikor lesz vége a tesztelésnek?
Sziasztok! két kérdés:
-mikor az opciók-videóbeállításoknál állitok vmit, rámegyek a returnra, kilép a játékból azzal az üzenettel, hogy az oblivion.exe hibát észlelt, ezért leál... Ugyanez történik akkor, mikor megölik még a játék elején a császárt, a katonától kapott kulccsal kinyitom a kaput, és azt a fedelet v mit félrehúzom. Miért van ez? Feltettem amúgy az 1.1-es peccset, és az eredeti játék crackjével is mûkszik. Lehet, hogy ez a baj, és az 1.1-hez készül crack-et kéne használnom? Mondjuk a patch feltelepítése elõtt is kilépegetett a videóbeállításoknál.
Tudja valaki a megoldást?
Még tesztelés van! http://www.morrohun.hu/oblivion/index.php OLVASSATOK!!!

De a készítök oldalát, mert ott nincs fenn...valaki feltenné valahová....
Ha már megvettem a játékot akkor játszanám magyarul...
Köszi!!

Igen az de honnan lehet letölteni.....
Egy linket adjatok....

szucsy89
huh véletlenül betévedek és mit látok, kész:D loál nem hittem volna hogy ilyen "hamar" elkészül:D

100%os ez már?
Nekem is kellene...

zsolt515
Ezt hogy tudom letölteni? Mert mikor rákattintok a letöltésre akkor nem csinál semmit!!

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

MerlinW
ott a hivatalos oldalon

[merlinw.org]

Oblivion_v1.2.0416UK
ez a peccs nem jó? US-t nem találok sehol
oks thx
akkor várok tovább
sajna hiába jelentkeztem basztak rám
grebber
Nem kell hozzá ID szám amit csak azok kaptak akik bétára jelentkeztek!

Next PC upgrade: 2022

ami a oblivion magyarositsos oldalon van 500 valahány mb-s megyerítás azt bárki használhatja? vagy az mi?
MerlinW
emokiller, Akos: JátszanÉk, csinálnÉk.

Mellesleg ha valaki adna nektek ID-t, pont hogy hibákat illene jelenteni. Ez a minimum amit tehettek a szívességért cserébe...

[merlinw.org]

grebber
Nekem ez volt a gondom de megoldodott.Csak balfaszkodtam nem értettem a telepités miket kér így minden szar kipipáltam pedig nem kellett volna és most már jó van hang és nem tünik el gyorsan a szöveg.

"Leírom, hogy én hogy csináltam.
1. Nyers Oblivion fel.
2. Felteszed az US 2.4.16 patchet!
3. Magyarítás telepítésénél amikor ki lehet választani, hogy mit rakok fel, én csak magát a magyarítást választottam ki.
4. Mikor elõször ki lehet választani, hogy mit alakítson át(ott 2 kis négyzetet lehet kipipálni) csak a felsõt pipáltam ki, aztán a következõ ablakon, ahol csak egy ilyen kis négyzet van, azt nem pipáltam, nem kell.
Ezután nekem csak egy ablakot dobott be, arra "igen"-t nyomtam, a két fekete ablakot ugye hagyni kell, és nálam tökéletesen mûködik a dolog."

Next PC upgrade: 2022

Nekem is ugyanaz a helyzet mint emokillernel és gamernel , nagyon örülnék ha vki kisegítene egy ID-vel :( csak játszanák egy jót nem csinálnák mást.
Oldal 1 / 14Következő →