Magyarítás - Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megpróbálnám fordítani a játékot. El tudná nekem valaki mondani hogy melyik fájlban vannak a szövegek és hogy miként kell lektorálni, fordítani stb.? Privibe ha kérhetem! Elõre is KÖSZ!
Már én is nagyon várom!
Sokkal érdekesebb, játszahtóbb, hogy magyarul látja olvassa az ember fia, hogy mi a pálya. Ez igy nagyon jó!
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/
És ha jól tudom még szinkronizálni is akarják az Oblivion párbeszédeket, szóval szerintem még kb. 1 évig ne nagyon számíts Oblivion Magyarosítás-ra. <#kacsint>#kacsint>
Bár sztem millioszor fel fogják függeszteni a forditást idöhiány miatt...
Sztem egy forditocégnek lenne belöle haszna ha leforditanák pénzért a játékot, és reális áron (1000-2500 FT-ra gondolok) eladnák ilyen kodos vagy neten regisztrálos modszerral. Én biztos megvenném, de gondolom sokan mások is. A cégnek meg nem hiszem hogy olyan nagyon sok idejébe kerülne leforditani, gondolom vannak hozzá megfelelö eszközeik, sokan lehetnek, vmint meg van hozzá nagy gyakorlatuk, és talán sok idöt is tudnának rászentelni, elvégre az a munkájuk, hogy könyveket, leirásokat stb. forditanak nap mint nap
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"Hard to see, the dark side is.\"
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Akkor marad az english game... :-(
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
legalabbis jo darabig. Inkabb ne is almodozzatok.
Nagyon kihalt a topic.... Nincsen valami felüdítõ hír ebben a nagy nyári melegben?
HunnenKoenig???
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
Kiadokkal targyalas stb.
Valamikor juliusban lesz talan idö elkezdeni.
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Vagy (gondolom) vegigmentel minden topikon ami utadba akadt es megkerdezted mindenhol...?