Magyarítás - Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Raptor 2
szívesen bazz<#idiota> de nem szabad ilyen csúnyán beszélni!<#ejnye1><#fogmosas>

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

bazz köszönöm szépen bazz

Raptor 2
Õõõ.. kb 30 % bazz :D

de bazz,kb hány százaléknál tart?:)

Raptor 2
Szia!

Jól van a magyarítás, az oldal nemsokára lecserélõdik, és sz*rni fogja a híreket <#nyes>

hogy van most a magyarítás?:)

Goku: szép a büntipontod:D

L2Goku
Megkell tanulni Engliiisüüü !:D

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

Raptor 2
Pontosan<#vigyor2>

IMYke2.0.0.0
Jó munkához IDÕ kell!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Raptor 2
Nem teljes még a fordítás. Várj türelemmel, nem kis munka lefordítani egy ekkora játékot :)

PhantomAss
leszedtem a magyaritást de nekem sem lett magyar...
a menü magyar +néha egy-egy mondat-ennyi
(és a cuccok)

GOOBY, pls

vagy talán csak ennyi a magyarosítás.

IMYke2.0.0.0
- Patch-eletlen vagy patch-elt játék,
- rossz telepítési útvonal
- elrontottad a behelyezést...
Érdemes a készítõket kérdezni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Helló. Gondom van a magyarosítással. (amit az oblihun.extra.hu-ról töltöttem le) Megcsináltam mindent, de mégse magyar, igaz van pár szöveg, meg szó ami magyar de gyakorlatilag semmi. Mi a gond?

Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelõre elég lesz:)

MerlinW
15 hozzászólást olvass már vissza... oblihun.extra.hu

[merlinw.org]

istenostora03
Hi all!

Valaki tudna adni egy mostani magyarosítást?

grebber
Hát azzal nagyon sok meló van még :(

Next PC upgrade: 2022

Raptor 2
www.magyaritasok.hu ha nincs há nincs

Raptor 2
OK, szívesen fogadunk :)

államvizsga után befejezem végre a Bloodlines-t, utána szívesen beszállok a fordításba, ha kell egy (két) segítõ kéz.

Az ANNO 1701-hez keresek magyarositást
Kár :(, mert angol tudásom egy csepp sincs és így nem tudom a küldetéseket megcsinálni.

Pedig nagyon f*sza játék.
Raptor 2
Hát eméljük, gyorsan haladunk majd velük. :)

grebber
Nagyon-nagyon sokára! :(

Next PC upgrade: 2022

a küldetések és a párbeszédek mikor várhatóak leforditva ?
igazából ennyi ösztönzést megér biztosan az embereknek hgoy gyorsabban legyen meg a magyarositás... AMúgy ha meglesz a komplett verzió akkior lesz 1 rendes instalja ami minent berak a helyére ?
ja én is utalnék 1 kis lóvét a számlára. szerintem ha sokan nyomáznénak olyan 500 ft környékén ami nem nagy összeg,de ha sokan küldenek akkor az már lehet sok is:)
Szóval ha ez gyorsitaná a munkákat:)

Raptor 2
én ezt nem gondoltam teljesen komolyan, de ha már így errõl van szó, akkor ennyi erõvel ha kész a 100%-os magy, akkor pl 200 ft-ért le lehetne szedni.........
Én ezt a dolgot nem erõltetem...

én ennek úgy látom értelmét, ha a számla teljesen nyilvános és nyomon követhetõ, mennyi pénzt utaltak rá összesen, hogy összevethetõ legyen a munkátokkal. így az emberek eldönthetnék érdemes-e belétek pénzt fektetni.
Raptor 2
Nah, emberek, újra elköltöztünk, a cím marad, csak anny változik, hogy mostmár EXTRA.HU!!!

Tehát:

www.oblihun.extra.hu

Raptor 2
Nem, is rossz ötlet, szerintem tényleg megdobá a tempónkat<#vigyor>

Bár én szívesen csinálom ingyen, is ti tudjátok...

Halli All

Egyetértek do2-vel<#law>, tényleg megérdemelne egy Full magyarosítást<#eljen> a játék.
Ha meglehetne gyorsítani akár pénzt is fizetnék.<#nezze> Kéne egy folyószámlát nyitni a fordítóknak, s arra össztökélésként lehetne fizetni akinek fontos hogy mihamarabb legyen hozzá magyarosítás.
Csácsá<#vigyor5>
Raptor 2
Sose mond, hogy soha. MAx azt, hogy soká! <#buck>
Készülget, a maga akadozós tempójában...

Raptor 2
AZóta változott az oldalunk: www.oblihun.uw.hu

én is pengetnék a forditásért:)ez a játék megérdemel 1 szöveges full magyar forditást... pesze a tárgyakat nem szabad leforditani:D régebben a diablo1-hez olyan magyarositást csináltak ahol a tárgyakat is leforditották:) szörnyû volt:)))
talán sosem készül el ?
Nuxa
Nincs :( és még sokat kell rá várni.

Because cheese...

van olyan magyarositás haol a párbeszédek megyarul vannak ?
http://tes4-obli-hun.uw.hu/

az uw-vel volt gond, de már elérhetõ az oldal

soma62
Hali all!Egy gondom lenne hogy az az oldal ahonnan a magyaritást le lehetne szedni nemlehet mert nemjo az oldal ha vki tudna más linket adni nagyon megköszöném nagyon szépen ököszönönm elöre is!!!!!<#szomoru1>

www.flickr.com/photos/soma62sco

a tárgyak, eszközök, varázslatok,... túlnyomó része magyar,
csak sajnos lesz még mit csiszolni egy-két helyen (dwarven kard, jó acél kard, HOKEDLI,... ilyen apróságok)
de ez ebben az állapotban még szinte természetes...

Ioles
Nemtudom, még nem raktam fel

Gerygrey
Tudom, köszi, azt megtaláltam. A kérdés az volt hogy mennyire használható, érdemes-e felrakni. Ezt azoktól kérdezem akinek már fent van és kipróbálták.
Gerygrey
Mennyire játszható a játék a fordítás mostani állása szerint, szinte semmi angoltudással? Nem számít ha nincs minden küldetés, párbeszéd, stb lefordítva, inkább csak az összeszedhetõ mindenféle tárgyak, fegyverek, képességek meg ilyesmi ami fontos lenne... Párocskámnak kéne, mert szívesen kipróbálná a játékot, és a nagyobb dolgokat (pl aktuális küldetés lényege) el tudom neki magyarázni, de nem lehetek mindig mellette hogy ez vagy az a varázslat hogy mûködik, vagy az épp felvett tárgy mire jó (heroes 5-ben idegbajt tudtam ettõl kapni, szerencsére ahhoz lett fordítás). Szóval ezek az "apróságok", meg a kezelõfelület, mennyire vannak jól lefordítva?
El van nézve<#wave>
Vazze egy pillanatra hihetetlen lelkes lettem. Egy pillanatra...<#sir> Kizárt, hogy az Oblira gondolt! Hé GANDRUS! Ne játsz az idegeimmel<#ejnye1>
gandrus
Még egyszer bocsánat, ez nem ide akart menni, de nem lehet se törölni, se szerkeszteni a hsz-t. Ha már így rákérdeztél: Anno 1701.

3P
Melyik játékra céloztál akkor? Felkeltetted a kíváncsiságom :)

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

gandrus
Uh, bocs, ezt nem ide akartam írni... :(