Magyarítás - Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Jól van a magyarítás, az oldal nemsokára lecserélõdik, és sz*rni fogja a híreket <#nyes>#nyes>
Goku: szép a büntipontod:D
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
a menü magyar +néha egy-egy mondat-ennyi
(és a cuccok)
GOOBY, pls
- rossz telepítési útvonal
- elrontottad a behelyezést...
Érdemes a készítõket kérdezni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelõre elég lesz:)
Pedig nagyon f*sza játék.
Szóval ha ez gyorsitaná a munkákat:)
Én ezt a dolgot nem erõltetem...
Tehát:
www.oblihun.extra.hu
Bár én szívesen csinálom ingyen, is ti tudjátok...
Egyetértek do2-vel<#law>#law>, tényleg megérdemelne egy Full magyarosítást<#eljen>#eljen> a játék.
Ha meglehetne gyorsítani akár pénzt is fizetnék.<#nezze>#nezze> Kéne egy folyószámlát nyitni a fordítóknak, s arra össztökélésként lehetne fizetni akinek fontos hogy mihamarabb legyen hozzá magyarosítás.
Csácsá<#vigyor5>#vigyor5>
Készülget, a maga akadozós tempójában...
az uw-vel volt gond, de már elérhetõ az oldal
www.flickr.com/photos/soma62sco
csak sajnos lesz még mit csiszolni egy-két helyen (dwarven kard, jó acél kard, HOKEDLI,... ilyen apróságok)
de ez ebben az állapotban még szinte természetes...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...