Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
A Metal Gear a tökéletes, filmszerű játékélményről szól, komplex történettel és zseniális karakterekkel. Az senkit sem érdekel, hogy nem realisztikus. Kismillió olyan dolog ad, amit egy arma stílusú játék sose fog.
shaken, not stirred
Ha lőni kell már régen rossz<#violent>#violent>
Az első 2 rész kijött PC-re a harmadikat emulátorral toltam,a negyedikhez meg veszek egy konzolt mert az csak arra jött ki, de nagyon rá vagyok kattanva.
Az egyik legnagyobb játék a videojátékok történetében.
A Béna.
egesz jo
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
www.smart-bus.hu
Lenovo y510p
www.smart-bus.hu
egesz jonak tunik nekem, a kommandozos fajtabol .. az AI turheto, nem mesz bele felesleges tuzharcba es ez rakenyszerit, hogy elore tervezz
Utoljára szerkesztette: Gascan, 2015.08.24. 12:44:29
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Lenovo y510p
Lehet hogy egyenlöre nem ez a fő csapásirány ,de pár ilyen apró részlet sokat dobhatna a játékélményen, lehet többet mindtha a valóságnak megfelelő széleltéritést programozzák bele.
A Béna.
shaken, not stirred
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Tegnap a deves 1.51es verzióval nyomtam egy kicsit de hamar elszakadt a cérna, mert az adott szituáció felbosszantott.
12 saját katona és 4 ellenséges az ellenség a völgybe az erdőszélén,m i fenn a domboldalba.Lefekszek egy szikla mellé ,nem vettek észre majd leadok pár lövést erre a 3-4. lövésük eltalált , majd utánna még tovább néztem a tüzharcot és a saját katonáim állva tölem 2-3 méterre puffogtatnak egy karcolás nélkül, bezzeg engem fekve a szikla mellöl 3 lövésből 300m távolságból nyilt irányzékkal kiszednek.
Tehát mind szép és jo ,hogy már nem látnak át a bokron,de azért ne legyenek már ennyire mesterlövészek, hogy a hang irányát cm pontosan belövik és még célozni is olyan pontosan tudnak miközben teljesen váratlanul rájuk lönek mintha ez a legnagyobb természetesség lenne a világon.
Azért egy kis morál és félelem faktor növelés igazán rájuk férne.
Lenovo y510p
Abu elvakult fanboy az amd és az új konzolok felé. Lehet nem látod, de nagyon sok dolgot kever és felreért, ami nagyon rossz jel olyan embernél aki szeretne szakmai cikkeket ír. Nagyon az érződik, hogy témában kb egy sor kódot nem írt, vagy sosem került szembe valódi problémákkal.
Téma lezárva. 😊
shaken, not stirred
tpM: 😄
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.08.20. 14:58:54
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: tpM, 2015.08.20. 13:58:58
shaken, not stirred
www.smart-bus.hu
shaken, not stirred
www.smart-bus.hu
shaken, not stirred
www.smart-bus.hu
Lenovo y510p
Lenovo y510p
shaken, not stirred
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Szóval én azt ajánlanám szerezz be egy jó fülest és tekerd fel a hangerőt addig amíg nem hallod a tücsköket úgy, mintha egy réten lennél.
Utoljára szerkesztette: DancZer, 2015.08.15. 21:24:00
Lenovo y510p
A bátyám szerint szerinte jók a hangok nála nem olyan mint nálam. nála egy egyszerü genius 5.1es hangszóró van analógon rákötve a gépre , nálam optikaival van az onkyo házimozi rákötve és ugy az 5.0ás hangfalak.
Asrock 970ext4es lapon lévő hangkártya, optikai kábel, onkyo sr tx505e erősitő majd egy sal 2610es rendszer . win7 64biten digitális részen . minden amit lehetett már megnéztem szoftveresen mind a win mind a játék alatt,de nem változik semmi.
játékban 128 sample van beállitva a hangokra és az effektet kb 40% on vannak a többi minimum közelébe.
Zenék és videok is mennek ezen a rendszeren semmi gond nélkül ugyan ezen a hangerön remegnek az ablakok , játéknál meg csak fülelek, hogy most szól e valami és csak ilyen magas csettegés a fegyverek hangjai.
Nemzetközi RHS Epoch servert akarok bérelni de nem értek a konfighoz.
A fáradozást korrektül megfizetem.
Ha valakit érdekel akkor hajrá!
A Béna.