35066
  • Sith
    Alap heli egyáltalán nem hozza a szintet, a helis DLC már inkább (de úgy tudom ott sem egy az egyben vették át). Ami tény hogy az alaphoz képest sokat fejlődött.
  • Fehercsoki
    Azt olvastam, hogy az a helikopter fizika ami az Arma 3-ba került nem olyan jó, mint az ami a Take On Helicopters-ben van. Ez igaz? Van olyan aki mindkettőt próbálta?
  • DancZer
    Kerbal népszerű, mert a nasa is reklámozza itt ott, hamarabb eljut az emberekhez. Meg szimulátor, oktatásra is használható. Szét lehet moddolni a játékot mint az armát, talán ez is hozzájárul ahhoz, hogy kevesebb pénzt tudnak beszedni és fejleszteni házon belül.

ON: Fejlesztik a sebzés rendszert armában és az új verzió már elérhető a dev-en. Több sebzés pont lesz és a pontok között lesz valami átmenet a védelemnek megfelelően. Az a céljuk, hogy ahol nem takar valami ott ne legyen védelem. Tehát ha valakit nyakon/arcon lősz akkor annak annyi. Még nem volt időm megnézni. Remélem hétvégén hozzájutok, addig is ha valaki megnézné légyszi írjon pár sort. ;-)
  • DancZer
    mint mindig, arma3.com->dev chatter->spotrep
  • AnarchoiD
    van vhol patchnotes ? az uj patchnal minden szero lagos mint allat
  • tpM
    Találtam egy ilyet, még nem próbáltam ki.
  • bPatrik0521
    Ne kérdezd hogy, de láttam youtube-on régebben ilyet az Armában is. Csak ott helikopter mozgást rögzített. Benne van csak elő kell hívni vhogy.
  • Paladin
    Fura, én - nagyjából kívülállóként - pont a Kerbalról hallok sok irányból, és jókat. A Robocraft nevét mostanáig meg nem is hallottam :)
  • DancZer
    Sajnos a nem havidjjas fejlesztések lassabban fejlődnek. Annó elkezdtem játaszani KSP(Kerbal Space Program)-al és a Robocraft-al. Utóbbinál van játékon belüli vásárlásra lehetőség. A két játék kb azonos időben volt alfa és béta stádiumba és a fejlesztőcsapat mérete is hasonló volt. Most 1 évvel később a Robocraft egy kiforrt ütős és folyamatosan fejlődő játék, a KSP meg döcög ahogy az elején. Azt akarom ezzel mondani, hogy kicsi a valószínűsége hogy konkurencia legyen az armának. A AAA árkát shooterek meg megint csak sokkal nagyobb vetélytársak.
  • sirpalee
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egy kis off, de régebben szóbakerült.

Toltam hétvégén a Squad closed alphat. A közösség, akárcsak a PR-ben, nagyon jó, segítőkészek, normálisak, nem megy a hülyéskedés, ez kéne nekünk is annex & invade szerverekre. (vagy minden másra) Viszont maga a játék nagyon béna, és játékmenet tekintetében még fényévekre van az armától. Árkádos, egyszerűsítve van minden, és kb még semmi sincs a játékban. :/

Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2015.09.28. 00:51:04
  • Hogthar
    Ezt az arma 3 DayZ Exile modot nagyon jól kidolgozták.

Amikor leereszkedik kötéllel a barlangba majdnem elaléltam.
    Mintha nem is armát néznék. Lehet majd ki is próbálom, bár nem nagyon vagyok oda a DayZ módokért.
  • DancZer
    Jaja, és az a jó benne, hogy az egész UI(kezelőfelület) scriptparancsokkal van felepitve, szóval ha valaki csinál egy mod-ot akkor azzal plusz mezőket is tehet a szerkesztőbe, azokra a helyekre ahova akar. (pl acre esetén rádió típus a katonánál).

Még pár ilyen húzás és túlél mindannyiunkat a játék. Nagyon odat ették magukat!
  • Hogthar
    nagyon jónak néz ki megkönnyíti majd a küldetés készítést
  • AnarchoiD
    orok hala ;)koszi ;)
  • DancZer
  • tpM
    Jóféle.
  • DancZer
    Zeusszal? Inkább az Eden-el! :D
    http://arma.hu/80-arma3/219-arma-3-eden-3d-szerkeszot
  • DancZer
  • Hogthar
    Helyette meg lehet oldani zeusszal még jobban is.

Arma 3 ban lesz OR támogatás?
    Ha igen, akkor megcsinálják a rendes 3D támogatást is, pl az nvidiásat?
  • AnarchoiD
    en nemtalalok rola semmi leirast, igy talaltam azt a stridert , hogy lehet kiemelni ? (ha van fegyo mountolva a striderre, akkor a kamera egy szegletet takarja, de ha ki lehetne emelni akkor vigan lehetne nezelodni
  • DancZer
    Ez de zsír lenne armában is. Milyen frankó küldetéseket lehetne csinálni?!
  • DancZer
    Egy elég régi fícsör(2015. 01. 15. (1.40)). :D Azzal lett beharangozva, hogy a "parancsnok használni tudja a kék pirulát a tornyán" :D.
    https://forums.bistudio.com/topic/140837-development-branch-changelog/page-23#entry2783940
  • AnarchoiD
    Hali nepek!

ez bug vagy feature ?

a strider parancsnoki kamerajat ki lehet emelni vertikalisan ?
  • DancZer
    Szerintem nem lesz olyan jó mint ahogy sokan gondolják. Legalábbis egyelőre. https://www.youtube.com/watch?v=rBtXMtUNpdE
  • Solt
    Elvileg lesz az elején egy kamera, amivel a "külvilágot" látod. Nem tudom ez belekerült-e a véglegesbe, remélem igen.
  • tpM
    OR-ban hogy fogsz lepillantani a billentyűzetre amúgy?
  • Solt
    Abban bízom, hogy az OR rajtjára megcsinálják... :)
  • Hogthar
    jól hangzik, kár hogy ilyen sokat kell rá várni :\
  • repvez
    50%os akció a extended verzióra
  • Solt
    Nem tudom ez mennyire új infó,

"A Bohemia Interactive is frissíteni fogja a Real Virtuality motort, és ezt a frissítést az Arma 3 és a DayZ megkapja a következő év első felében. Erről annyit sikerült megtudnunk, hogy a többszálú parancsfeldolgozás és a multi-engine lesz kihasználva, míg a multiadapter beépítése egyelőre kérdéses."

LINK
  • marja
    A hibát nem tudtam reprodukálni az editorba. Nekem csak az volt a lényeg, hogy lássam nem az alap arma a hibás.
  • Paladin
    Mármint a hibát, vagy az orvosságot? :)

Ha a hiba nem jelentkezik, akkor próbáld azt, hogy nem főmenüből választasz editort, hanem multiplayerben csinálsz local hostot, és a scenario választásnál editálsz.
    (Nálam ez főleg megszokás, mert így láttam, de gondolom az az értelme, hogy ilyenkor a multis mechanikák működnek :) )
  • marja
    Editorban nem tudtam előállítani a jelenséget.
  • DancZer
    Szerintem is ki kéne próbálnod editorban, ezenkívül csinálni egy új profilt, hogy azzal mit csinál. NVidia kártyád van? Ha igen az experience-t használod, mert úgy tudom az felülírja a játék beállításait.
  • Paladin
    Mi vagy mcc-s, vagy alive-os mission-öket szoktunk játszani, mindkettőben van eszköz ingame az állításra.
    De egyébként a mission init.sqf-jébe kell beírni ezt a setTerrainGrid-et ha minden igaz.
    (Ezt egyébként letöltött cuccoknál is meg lehet csinálni, csak ki kell bontani a pbo-t)
  • marja
    Saját gépen indított multiban. Hajlok arra, hogy igazad lehet ki fogom próbálni editorban.
  • Paladin
    Jogos.
    Lehet h most is hasonlót kérdezek, csak lusta vagyok alaposan átnézni :) : ez multiban, vagy single playerben volt?
    Multiban ugyanis azt mondják, nem számít, a kliensen mit állítottál be erre.
    Részletek itt. (Utolsó két user kiegészítés a leginformatívabb).
  • marja
    Paladin!
    Lásd öttel lejjebb.
  • Paladin
    Terrain quality maxra van rakva?
  • marja
    A beállított látótáv 2000 méter a cél 400 méter.