Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Armában normálisak a fények. Nem kiemelkedőek de jók.
Az én gondom vele hogy nem változik dinamikusan.
Mint ahogy a hangoknál is itt is különböző területek és időjárás elemek befolyásolhatják a színek változását.
Persze az időjárás jelenleg is befolyásolja valamilyen szinten, de nincs a legszebben kidolgozva..
Az alap fények egyébként a kicsit felhős napos időre vannak megfelelően bekalibrálva.
Utoljára szerkesztette: Hogthar, 2015.07.07. 08:38:49
www.smart-bus.hu
A szigetes video is ezt támasztja alá, mert bár ez is kopár és sárgás barna,de mégis valahogy kontrasztosabb és a különbözö szinek élénken elkülönülnek és nem folynak egybe a tájjal, emiatt a játékban azt sem tudja jóformán az ember, hogy egy tárgy elött vagy mögött van-e az a valami.
Lenovo y510p
Olvastam a reportot,de arra is emlékszem, hogy A3 nál is voltak ilyen képek és mire megjelent elkenődött a végeredmény.
Azzal is tisztába vagyok ,hogy egy görög szigetcsoporthoz tartozó területet másoltak le az Altrisnál, de azért ott is a zöld növények a színes virágok és a különbözö tárgyak(amiből nem sok van) ugyan ugy néznek ki mint a mi vidékünkön, nem szivta ki a nap 😊
Mondjuk ezt más játékoknál se tudta még nekem megmagyarázni, hogy mi szügség az egész képernyőre egy egységes szinvilágot ráhúzni, ami általában a sárgásbarna.
A pénteki report-in("Also, some Arma 3 players did not like the 'dry' feeling of Altis & Stratis, so we're aiming to create a more lush, green, colorful terrain this time around."😉-ben is mondja a tag, hogy a Tanoa sokkal színesebb lesz mint az előző arma szigetek.
Lenovo y510p
Egyébként néha a fény annyira erős, hogy kiégeti a képet, tehát fehér vagy nagyon kifakult lesz töle a táj vagy a tárgy egy része ,de ezen az ukrán tájon még ez is a realitást növeli.
Nvidia kártyáknál: NVIDIA Vezérlőpult->Asztali színbeállítások megadása-> Digital Vibrance, az alapérték 50, én 75-re állítottam és így nagyon szépek és realisztikusak a színek.
AMD kártyáknál: CCC-ben a színbeállításoknál a Saturation értékét lehet növelni, ezzel ugyanazt a hatást lehet elérni mint Nvidia kártyáknál a Digital Vibrance állításával
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2015.07.05. 14:35:23
www.smart-bus.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
shaken, not stirred
Mintha egy másik játék lenne.
Lenovo y510p
Szombat
13:30–13:50 Kiegészítő program: Amerikai légierő, A-10 Warthog
Lenovo y510p
ez már azért rosszab
(és akkor még nem beszéltünk arról hogy bizonyos modok(Blascore visual) mit okoznak ha csak néhány embernek van meg a többieknek meg nem, elég ha egy játékosnak fent van úgyis meg tudja ölni)
pl taki insur ez egész jó
De nem értem a szerver szerepét. Ő nem csak összehangolja a játékosokat?Ha az én gépem az adott beállításon megy - hasamra ütök - 50 fps-el, akkor nem kellene nagyon leesnie multiban sem, max lagolnánk egymáshoz képest. Ami meg is van, hogy teleportál a heli ha nem te vezeted. :-)
VISZONT
van egy BreakingPoint nevu mod, ott full szeron is(75/75) 50+os fps-em van
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ami benne van FPS esés az már a kliensben van. Múltkor megfigyeltem, hogy mikor egyedül voltam fent a szerveren 40FPS-em volt, amint belépett 1 ember leesett 5-el, majd mikor megint 1 megint 5-el és mire bejött 10 ember már a szokásos 20-25 volt.
Lenovo y510p
Azért mert a szerver ennyi framet tud lerenderelni, szétküldeni stb...ha kevesebben toljátok elvileg nőnie kellene az FPS-nek egy bizonyos határon belül.
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
Attól mondjuk agyf@szt kapok, hogy csak a litle birdbe tudok beülni nem pilótaként a másodpilóta helyére. Mínusz egy hely.
Értem én, hogy ez reális, csak így meg mi értelme. Egy terepjáróval bárhova elmegyek mert gyors. Nincs mese, kell a Big Mac. :-)
Általában úgy van limitálva, hogy a huron max egy páncélozott kocsit tud felemelni. Valóságban 10 tonna körüli hasznos terhet írnak (ezt valszeg nem lehet mind felakasztani), de mivel ez egy újabb verzió érzésre olyan 15 tonna körül kéne mozognia.
shaken, not stirred
@Danczer: Igen, ez megvan. De akkor a helit sem tudnám elvinni. Meg oda-vissza van. Olyan is volt, hogy más nem tudott elindulni, én meg beugrottam és ment.
Még kérdeznék: a heliknél a külső függesztmény hogy működik? Mert ugye lehet csak ahogy googliztam valósra konfigolták, azaz nem fog egy 60 tonnás tankot megreptetni egy 40 tonnás heli. :-) De akkor mi a tökömet tud emelni, mert a 12 t-ba egy MRAP is szűken férhet bele. :-) Kellene egy C-17 a játékba. :-)
Lenovo y510p
A szálítóhelizésnél általában nem sokat számít a ping, legalábbis a te szemszögedből. Az utasok néha szívrohamot kaphatnak, hogy furán repül a gép, de attól még oda tudod vinni őket és lerakni. (nekem legalábbis megy 350-400as pinggel) Szóval valszeg FPS. Mennyi fps-el megy? Átlagban 20-25 alatt kezdd el ledögleni.
shaken, not stirred
Mit tudok azzal tenni, hogy bénázok teli szerveren a heli vezetéssel? Én a pingre tippelek, vagy az fps-re, mert SP-ben nincs gond. Vegyek gyorsabb netet, vagy költözzek közelebb a szerverhez? :-)
shaken, not stirred
Lenovo y510p
Lenovo y510p
Játékidő: Steam mutatja a játék információs oldalán. A bal oldali listán kijelölöd az armát és a középső rész tetején, a név alatt és a play gomb mellett.
Utoljára szerkesztette: DancZer, 2015.06.26. 15:06:09
Lenovo y510p
shaken, not stirred
A 3 percnél látható állapotok mind választhatóak? ekem a fekvő, ülő, (fél)térdelő és álló van meg. Mi ez a kihúzom magam póz? Meg a térdelve összehúzom magam.
Utoljára szerkesztette: DancZer, 2015.06.26. 12:54:15
Lenovo y510p