35054
-
#33813 Rendszeresen játszom online így nagyon ritkán lépek át Dev-be.
Lehet a Dev- verzióba ilyen? -
sirpalee #33812 BMR Insurgency-ben is. -
Gascan #33811 milyen multiban lehet hasznalni az ilyen "custom" fegyvereket? ... gondolom evo, domi .. esetleg KoHben nem? -
tpM #33810 Nem, egyszerűen pár méterre vannak a társaim, akik tüzelnek, és semmi környezeti hatás nincs. Devbranchen vagy, ugye? -
#33809 Na ezt most leteszteltem, szerencsére kezeli másoknál is. Ránéztem a configra, a visszhangnak is van távolság megadva, lehet azzal volt nálad a gond, hogy kiestél ebből a távolságból. -
tpM #33808 De nem a hangfájlokkal van a gond, hanem azzal, hogy az engine csak a játékosnál kezeli ezeket... -
#33807 Ahogy befejezem az egység módomat, és ismét a fegyver móddal foglalkozom tervezem, hogy az alap fegyverek visszhangjait is lecserélem. -
tpM #33806 Csak csinálják meg a többi egységnél is... Elég béna, hogy csak nálad van visszhang; bárki más lő, csak a sima "száraz" hang jön. -
#33805 Hangok téren van bőven változás, csak az alap visszhangok nem túl eltérőek sajnos, viszont épületen belül már eléggé észrevehető a különbség.
Saját hang tesztnél kifejezetten hallható a visszhang különbség.
-
#33804 Hát én a legutolsó béta patchet használva sem vettem észre semmi markáns változást hangok terén.
A 5.56 os fegyverek hangja még mindig olyan mintha egy strandpapuccsal csapkodnám a metlakit. Visszhangot egy dekát nem hallok erdős részen sem épületeknél. Vagy ezt későbbre igérték?
Az meg egy másik gond, hogy 4 katona 2mes körzetében felrobban egy APC és 3 közülük mégcsak meg sem rezzen és lő tovább térdelve :(
Viszont a fáradás sztem igy eléggé elviselhető a modositással. -
tpM #33803 Hát nulla a hangereje annak a hangnak, amit csak közelre állítottál be. Utána jön a másik, ami mondjuk 500 m felett szólal meg. -
#33802 A "külön hangok adott távolságra"-t úgy éred el, h bizonyos távolságokban 0 a hangerő. :)
Amit még kihagytam, h különböző elhalkuló görbéket lehet szerkeszteni a hangokhoz.
Azért besz*rás, h ezeket ingyen megkapjuk visszamenőleg és működni fog a régebbi tartalommal együtt. :D -
tpM #33801 Nem csak a hangerő változik a távolsággal, hanem elvileg már lehet konfigolni teljesen külön hangokat adott távolságokhoz. -
#33800 Fejlődik az audio rendszer. Jelenleg ezek a legújabb módosítások:
-hangok távolság függő hangereje(pl a videóban a gránátrobbanáshoz tartozik egy törmelék hang, ami távolról nem hallható)
-hangok stereó módba váltanak, ha közel vannak(e miatt érezzük magunk körül ha hangot, pl a törmelék közeli gránát robbanáskor) -
tpM #33799 Annyi értelme azért már van, hogy véd egyes lövedékek ellen. :)
A kütyünek mindenesetre nincs helye úgy, hogy nem tudsz vele mit kezdeni.
Kb. olyan, mintha úgy szerepelne a lézeres célmegjelölő a fegyvereken, hogy nem tudod bekapcsolni.
Utoljára szerkesztette: tpM, 2015.10.24. 16:37:30 -
#33798 Az Iráni sisakon kívül a legtöbb sisak létező egyszerű taktikai sisak.
Ha meg az Iráni sisaknak működnének a funkciói mi értelme lenne, de most komolyan te gyűjtögetnéd a kristály gömböket, hogy megidézhesd a kívánság teljesítő sárkányt? :D -
#33797 Ahogy tpM is irta, mi sem szertnénk scifi lövöldét épp ezért a kinézet sem legyen scifi. Vagy hha már ilyen modelleket tettek bele akkor legyen funkciója is neki.
Nem kell sok, de akkor legalább azt a pár HUD elemet amit most is látunk ugy jelenitené meg mint ha a sisakon keresztül látnánk, az irány és a saját pozició meg hasznos lenne ,
ÉS temészetesen ha nincs ilyen sisak akkor semmi ilyen jelzés nem lenne hozáférhető , most teljesen mindegy, hogy egy kendő vagy a legujabb sisak van rajtad semmit nem befolyásol . -
#33796 Engem a kinézet nem zavar. Scifi alatt a játékelemekre gondoltam. Lézeres rakéteelhárító, meg ilyen HUD ami a videóban is van. -
tpM #33795 Mi sem. Épp ezért nem kellett volna ilyen farsangos baromsággá alakítani, ahol mindenki scifikatonának van öltözve, funkciójuk viszont semmi. -
#33794 Nekem nagyon nem tetszett volna. Nem szeretnék armából egy scifi lövöldét. -
hqx #33793 Nem úgy értem, hanem, hogy new host és ott csak coop missziók vannak. -
Gascan #33792 engem csak meglepett, h az eddig csak pilotaknak elerheto funkciokat - mint pl. a HUD - mostmar probaljak atvinni a gyalogsagra is ... pont olyan mint a Ghost Recon jatekban :) -
sirpalee #33791 Annex & Invade a leghiresebb / legjobban kidolgozott. Europaban az Ahoyworld szervereit erdemes nezni, ott mindig van ember es tobbnyire figyelnek is a modok. -
jimcat #33790 Van ilyen dominationak hivják vagy inwade&anex nek keress rá a szerverkeresőben. -
#33789 ha már a jövöbe tették az egész játék alapját és a karaktereken ilyen sisak van akkor ez lett volna a minimum , hogy beletesznek ilyen funkciót.
-
hqx #33788 Az Arma 3-ban van olyan multi co-op mod mint a 2-ben, hogy letesz egy bázisra, azt onnan lehet menni AI ellen járművekkel stb? -
Gascan #33787 es ilyen mar van ...
Utoljára szerkesztette: Gascan, 2015.10.22. 18:16:18 -
#33786 https://forums.bistudio.com/topic/145599-audio-tweaking-dev-branch/page-80?p=2928618#entry2928618 -
Zoolee1976 #33785 Grazie mille a sok segítségért! -
Zoolee1976 #33784 Sziasztok!
Telepítettem a play withsix-et és letöltöttem az Iron Front modot de mikor indítanám az alap Arma 3 jön be.
Játszanék szívesen a gémmel de sajna az angolt nem értem a németül meg nem találtam értelmes leírást hogy lehet "missziókat" letölteni és telepíteni az alap játékhoz.
Esetleg linkelnétek egy alap leírást hogy az ember fia hogy kezdjen bele ebbe a játékba!?
Előre is köszönöm! -
marja #33783 Azért! :)
-
#33782 A Martian meg Mentőexpedíció a wolverine meg farkas. Folytassam? :D -
Solt #33781 Szükségük lesz rá, ha így folytatják! :D -
tpM #33780 (Marja most nagyon büszke rám, érzem.) -
tpM #33779 Az harckocsi. -
#33778 Amúgymeg. Van egy tankjuk! :D
-
marja #33777 Battelle DroneDefender -
#33776 Nem érzem szembeköpésnek, ha scriptekkel meg lehet oldani a mostanihoz hasonlót(ha nem jobbat). A hardcore rétek mindig is kisebb létszámú mint az akik heti pár órát tudnak rászánni.
Eddig egyszer próbáltam az új rendszert, szóval túl sokat nem tudok mondani róla. A játékmenet felgyorsult kicsit(abban az értelemben, hogy nem köpköd meg fuldokol a katona egy kis kocogástól) és így lehet tartani az AI-val is a lépést. -
Paladin #33775 Eddig is agm/ace intézte a fáradást nálam, ezután is az fogja, szóval nem nagyon izgat. ;)
Az meg hogy lesz egy grafikus mutatója annak mennyire van a karakter kidögölve amikor épp sprintelek, nem bánom. Akinek nem tetszik, tuti ki lehet majd kapcsolni, mint az ui legtöbb darabját. Ha a valóságban sprintelsz, akkor is érzed kb meddig fogod bírni. A csík kicsit pontosabb info a kelleténél, de ettől még nem dőlök a kardomba.
Ami meg azt illet, hogy le se szarják a problémákat amiket mondunk, az marhaság. Meg lehet nézni hány dolgot valósítottak meg az utóbbi időben, amiért rágta a fülüket a community (járműből lövés, letámasztás, revive, jön a 3d editor, stb).
Nyilván én is örülnék, ha alapvetőbb problémákat is orvosolnának, mint pl. az ütközésvizsgálat, de hát pont azért hívják "alapvető" problémának, mert mélyre kell ásni a javításhoz, nem csak egy extra feature. -
Solt #33774 De minek ilyen csík? Ezt a játékot pont azért szeretjük, mert más mint a többi 90%! Értem én, hogy a pénz az isten, de nem biztos, hogy pofán kéne köpni azokat, akiknek a hátán idáig felmásztak!