35066
-
ígéretes, kiváncsi vagyok mit hoznak ki belőle. -
Pont ezekröl meséltem,hogy ez a feature nem hoz akkora ujitást.Most hogy egy kicsit sötétebb lesz a sarkokban nem hoz olyan nagy változást. Ahelyett,hogy a fénykezelést vagy az árnyékokat tennék rendbe.mert azon a hosszú folyóson vagy egy tank belsejében ne legyen nappali világosság,mikor alig van nyilás a szabadba.
De gondolom azért beletoltak pár munkaórát. -
off //
// on -
HBAO+ jön az eden update-el: http://imgur.com/a/AK4c1 -
Nem a grafikára koncentráltam, bár azért van amit ott is csiszolhatnának, hanem azt ami most van egy kicsit részletesebben bővebben kihasználni.
Tehát ami egy kicsit nagyobb lépésekben vinné előrébb a szekeret. Az utóbbi fél évben jóformán a fatiqu, meg inercia és hasonlókkal ment el, ami sztem kevésbé lenne prioritás ahelyett, hogy a játékos a pályán és az épületekben legalább olyan szinten eltaláljon , mint egy 10 évvel ezelötti FPS-ben, hogy nem akad el a lépcsőnél az ajtókban és nem lóg át a falakon.A füst és gránát nem megy át a falon stb..
Az autók nem pattognak és részletesebb komplexebb hibákat eredményeznek, nem csak ,hogy elért x% HP vesztést és felrobban.
MAjd ha ilyen és ehez hasonlók rendbe tesznek utána lehet csinositgatni a célzást nehezitő dolgokat. -
Squad más irányba megy mint az Arma. Nincsenek járművek, helikopterek és jet-ek sem. Viszonylag kis pálya és megy a CTF. Tudom, hogy még fejlesztés alatt van, de míg fejlesztik addig az arma is fejlődik. Lehet előbb utóbb mi is kapunk ilyen grafikát, bár az alapján amit a távozó projektvezető mondott, lehet majd csak az Enfusion engine-el. Szó mi szó jó lenne, de más irány más célok és az erőforrás fix. Ez van. :)
Utoljára szerkesztette: DancZer, 2016.02.05. 21:36:51 -
Semmi. A srác holland és most nyitnak ott is egy stúdiót, egyelőre ő meg a tesója fogja vezetni. Szóval számára ez előrelépés szakmailag. És Pettka-nak is. Az irány nem változik, mert a creative director marad a Jay Crowe. -
Csak pár apróság ami fel tudná dobni az egész harcot ha egy kicsit jobban rágyurnának a fizikailag jobb viselkedésre ami a grafikában is megmutatkozik.reméljük DX12 vel jut majd nekik elég erőforrás erre is rágyúrni csak ugy mint a fegyverek hangjára, mert azok ebben a videoban is jobbak
-
Mi volt vele a baj?
Szerintem jó irányba halad az arma most. -
Lecserélik az arma 3 projekt vezetőt Joris Jan helyét Pettka veszi át. Hogy mit jelent ez a jövőbe tekintve? Majd kiderül. -
egy kicsit tesztelgettem az 1.57es dev verziót.A fegyverek visszhangja elég jó, viszont a robbanások azok olyanok mintha mellettünk robbanna folyamatosan valami, nincs meg a távolság hallkitó hatása. a kézi fegyver hangok nálam még mindig olyan mintha csak a zárszerkezet csattanását hallanám és a lövések döreje hiányozna, pedig nem is hangtompitossal lövök.
Épületen belül is van már visszhang.
Amit még hiányolok az a lövedék becsapódásainak a hangjai más más felületeken. az armed assault missionnál az egyik ellen egy páncélos modott bujt és a társak távolról lötték de csak a tankot találták el,de semmi hang nem volt csak a lövések hangja ,de a becsapodásoké nem. -
Alakul, de azt a níomorult tücsköt agyon üthetné már valaki.
MErt addig rendben van, hogy van hangja, de igy ugy hallattszik mintha végig a vállunkon ülne, soha nem hallkul el vagy változik a hang iránya és irtó hangos a többi hanghoz képest.ÉS ennyi tücsök a világon nincs, hogy az egész szigeten csak ezt hallani, arra meg nem is térek ki, hogy a görög szigeteken honos e a faj :) -
-
-
launcherben a modoknál ki kell választani, utána jó kell legyen :) -
Launcher mit mond? Minden rendben ha aktiválod? -
Próbálom életre kelteni a Battleroyale modot, de állandóan kidobál. A Steam műhelyben feliratkoztam, elvileg le is töltötte, de nem enged csatlakozni. Valakinek tipp, vagy egy link ahol elmagyarázzák szájbarágósan? -
Jó videó, szépen összefoglalja és armával pont az volt a gond, hogy nem igazította be egy sémára az egészet, a fülesemet feltudom hangosítani eléggé, hogy a lövéshang tényleg fájóan hangos legyen, de mellette a futás hang is túl magas volt. -
Ezt már régebben mutattam, de ez a lényeg.
-
Bekerült pár új fícsör és még jön is pár, de az adatok még nincsenek szinkronba a működéssel. Ezért van, hogy a viszhangok meg még pár dolog sokkal halkabb. Még nincs belőve -ahogy te is mondtad- az összkép.
A második jelenség pedig egy fícsör, ha jól tudom akkor a dynamic range. Hasonlóan működik mint a fényeknél. Szóval az jó ha tényleg így működik.
Nézd meg ezt:
-
Van a játékon belül valami key command az FPS szám kijelzésésre? vagy csak külsős progival lehet?
ha igen akkor hogyan lehet beüzemelni ,hogy kiirja valahova az aktuális számot?
teszteltem egy kicsit, most az 1.55 ös dev verziót, most nem fagyott ki annál a résznél, a gránát robbanása jobb lett meg pár lövés hangja is finomodott, de valahogy a mély hangok és a visszhangok nem akarnak megjelenni az összképben.
Meg az is érdekes, hogy amig egy autó mellett vagyok mindent elnyom az autó hangja majd ha lövök egyett akkor visszahalkul és csak a fegyver hangja hallatszik.PEdig pont az lenne a lényeg, hogy minden hang egyszerre szólalna meg és ezek összessége adná azt a zürzavaros atmoszférát .
DE nem csak az autónál van igy , ha nincs lövés akkor az eső hangja hangos ha nem esik akkor a tücsköké ,de amint lövésre kerül a sor ezekből semmit sem hallani és csak a fegyverek puttyogása van .
REmélem a hatótávolságukat is növelik a hangoknak, mert jelen pillanatban talán 3-400mrol lehet hallani a fegyverek hangját pedig azoknak elég távolról lehetne hallani, hogy hol van tüzharc. -
Lehet backup-ot készíteni steam ben... -
Köszi srácok! -
Hát most az lett, hogy visszaállítottam a WIN10-et a gyári beállításokra, mintha reinstall lett volna. Így kezdhetem az elejéről a letöltést (még, jó, hogy megvan a DVD-s változat is...de minek) Aztán remélem a legjobbakat... -
Ha abszolút kezdő vagy akkor a játékon belül:
Learn->Bootcamp
Learn->VR training
Learn->Community Guides
és végül ha van kedved olvasni akkor a Learn->Field Manual. Ha ezekkel megvagy akkor Singleplayer->Showcase. Itt AI ellen játszhatsz, megtanulod megkeresni/meglátni az ellenséget, ha ez már megy akkor mehet valami multi is. Itt viszont a lehetőségek száma végtelen. Ízlések és pofonok.
Utoljára szerkesztette: DancZer, 2016.01.25. 19:29:49 -
Mármint a játékmechanikai dolgokról?
Van a játéknak tutorialja szépen megmutatja hogyan működnek a dolgok. Külön van szedve a fegyveres rész és a jármű kezelés is. Tehát ha például a repülés nem érdekel azt kitudod hagyni.
Nekem anno segített. -
Sziasztok! Eddig nem tudtam játszani a játékkal, mert egy régi gépem volt. Most újítottam egy rendes gépre ezért szeretnék játszani. Hol tudnék valami útmutatót,segítséget olvasni, nézni? Érdekelne a Battle Royalos modja is. Remélem érthetően írtam le a gondom. Kösz ha tud valaki segíteni. -
Paladin #33958 Segíteni nem sokat tudok. Annyit, hogy nem valószínű, hogy bármi köze van a meghajtóidhoz.
Steamet nem érdekli, hol van a játék, a játék maga meg egy meghajtón van, szóval neki sem fáj. Korábban másik hdd-n volt az arma3 nekem is, mint a steam, most pedig másik ssd-re pakoltam át magát a játékot (még csak le sem töltöttem újra). Ilyesmire egyáltalán nem szokott hisztis lenni.
Esetleg azt próbáld meg, hogy uninstall után a settings könyvtárakat is törlöd. Vagy mondjuk egy ccleanerrel uninstall után töröltesd a mindenféle ideiglenes fájlt, és rakasd rendbe a registry-t. -
Nem tudjátok miért nem lehet Open Broadcaster-rel felvenni armából? Hang van, de csak egy fekete képernyőt látni. Minden más játékban rendesen működik a felvétel. -
Angol mennyire megy? Ha esetleg megint előjön a hiba akkor a Launcherben->Options->Export Launcher logs, majd amit kiköp az asztalra azt a Launcher->Feedback felületen jelentsd be. -
Így van, eredetileg dev módban települt, de már visszaállítottam a stabil verziósra. (Fél órája töltött le mindent...)
Azóta a showcase 1. missiont végigvittem, most épp nem lépett ki és az SSD-nek hála gördülékenyebb is volt, mint a megszokott... De ez nem jelent semmit... -
Modok nélkül, default paraméterekel, launcherből indítva? -
Ja és persze a hiba teljesen random...hogy egyszerűbb legyen...Van hogy egyből a menüből, van, hogy 20 perc játékot követően.... De csak Arma3-nál fordul elő. -
Üdv!
Decemberben beújítottam a gépbe egy SSD-t, ma újratelepítettem a Steam-et, újra leszedettem vele az Armát, minden az alapértelmezett könyvtárakba települt..
Indítás után a főmenüből kivág hibaüzenettel: STATUS_ILLEGAL_INSTRUCTION
Ez régebben is előfordult, igaz akkor a játék közben is volt rá példa, de akkor a steam az SSD-n, a játékkönyvtár a HDD-n volt. Gondoltam valami mod, vagy a kétlakiság tett be neki, ezért volt a clean install....
De nem jött be.
Utoljára szerkesztette: SgtChris, 2016.01.24. 19:48:49 -
én is le akartam tesztelni, a szokásos assault showcase missionnal , de a mentésig teljesen jól megy majd a mentés után egy pár méter mulva mikor a faluhoz érnénk meg befagy az agész és csak a feladatkezelővel lehet kilépni.
Már kb december ota ugyan ez van, más nem találkozott ilyen gonddal? -
tpM #33950 Nagyon halkak a távoli hangok, amúgy nem rossz. -
Fürtös #33949 Hát azt azért én is levágtam a gyenge angolommal... Úgy értem játszott már vele valaki? Mert infó nincs sok, csak pre-order ami 40-től 140 dodóig aktiv.
Állítólag van valami open Beta.
Amit ki birtam deríteni az annyi,hogy nagyjából 15 négyzetkilóméter lesz a térkép.
-
Állítólag a dev-es verzióba jött hangmódosítások nagyon ütősek. Próbálta már valaki? -
ez egy nagyon sok szereplős online túlélő szerepjáték -
Fürtös #33946 Ott volt a FPS video után:
Ezmiez?
Egész jól néz ki.
Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2016.01.21. 21:19:17
.png)