Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."
Ha a hiba nem jelentkezik, akkor próbáld azt, hogy nem főmenüből választasz editort, hanem multiplayerben csinálsz local hostot, és a scenario választásnál editálsz.
(Nálam ez főleg megszokás, mert így láttam, de gondolom az az értelme, hogy ilyenkor a multis mechanikák működnek 😊 )
Lenovo y510p
De egyébként a mission init.sqf-jébe kell beírni ezt a setTerrainGrid-et ha minden igaz.
(Ezt egyébként letöltött cuccoknál is meg lehet csinálni, csak ki kell bontani a pbo-t)
Lehet h most is hasonlót kérdezek, csak lusta vagyok alaposan átnézni 😊 : ez multiban, vagy single playerben volt?
Multiban ugyanis azt mondják, nem számít, a kliensen mit állítottál be erre.
Részletek itt. (Utolsó két user kiegészítés a leginformatívabb).
Lásd öttel lejjebb.
Az embereket és a sziklát objektumnak veszi.
A Domborzat teteje már nem esik bele a látóhatárodba viszont az ember igen, így őt látod a domborzat tetejét már nem.
Lenovo y510p
A jelenlegi fű leszedő parancs valójában környezet degradáló parancs(az-az minden játékos számára a környezet minősége értéket nagyon alacsonyra teszi).
shaken, not stirred
Lenovo y510p
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem bírom megállni...
AI jobb mint az arma-ban, ez nem kérdés, és maga az egész tech ami a játék alatt van. Van benne pár dolog, ami más, egyszerűbb, de ezek a fun factor érdekében lettek leegyszerűsítve.
Baromi sok módon megoldható minden helyzet, open world játékok között az egyik legjobb, tükörsimán fut, szórakoztató a játék, rengeteg unlock, gadget és minden a sorozatra jellemző elmebetegség bennevan. Az utóbbi persze egy olyan embernek, aki valszeg egyetlen másik résszel sem került szembe, kb nem jelent semmit, vagy max elriasztja.
Meg van benne kismillió más dolog, ami miatt jó eséllyel év játéka lesz jópár helyen. 😊 Mintpl a történet, karakterek, az az eszméletlen minőség amit beleraktak. Ez van, ha nem töketlenek a fejlesztők / designerek, na.
Ezt úgy írom, hogy az összes metal gear (solid) játékkal játszottam. Még a körökre osztott kártyás taktikai verziókkal is (Ac!d 1 & 2). 😄 Nem azért, mert leszóltad (van akinek nem jön be a sztori - stílus - játékmenet), hanem mert tippre kb hozzá sem nyúltál.
shaken, not stirred
Marja ahova lőttél ott talaj van, csak nem látod mert le van húzva a grafika. Ha felteszed a Terrain quality-t magasabbra látni fogod, hogy ott domb van. Ahhoz, hogy ívelt legyen a domb több apróbb részekből kell összerakni és ez több számítást igényel. Ezt úgy tudod orvosolni, hogy lejebb veszed az object view distancet, annyira, hogy olyan helyenn le láss embert ahol nem kéne. Vagy feljebb rakod a terrain quality-t.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: DancZer, 2015.09.09. 16:01:14
Lenovo y510p
Ja, és semmi köze a Marksman DLC-hez.
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2015.09.09. 15:35:43
Ha belegondolok, hogy ezért még külön fizettem is háááááát .......
Lenovo y510p
Kérdésem az lenne hogy egy teljesen kezdőnek vannak egyszemélyes missziók amiket valahonnan le tudok tölteni,vagy olyan közösség ahol online többed magammal tudok játszani csak úgy random!
Alap missziókat elkezdtem de mióta újra telepítettem nincs meg a mentés,ezért semmi humorom újra kezdeni mert azért annyira nem volt izgalmas.
Amit találtam mindenféle zombi és "élet" szim módok szerverek amik cseppet sem érdekelnek,engem inkább jó kis modern páncélos és gyalog csaták érdekelnének!
Mindenhol angol leírás van amiből kb semmit nem értek,németet meg nem találtam a Magyarról meg ne is beszéljünk!
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Lenovo y510p
A következő DLC rámehetne ennek a bövitésére
www.smart-bus.hu
Ezt csak úgy, mert lehet:
Utoljára szerkesztette: DancZer, 2015.09.02. 23:15:23
Lenovo y510p
Még talán az épületek kinézete belülről sem olyan, hogy ott bármi ilyen kialakuljon, alig van olyan épület ahol több oldalról is nyitni lehetne ajtó 2 csoportra osztva a csapatot a bentiek meglepéséhez. Vagy ha nem akarnak belső tárgyakat akkor az épületeket tervezték volna olyanra, hogy azok egy kis változatosságot mutassanak .
Szállodák nagy hall részzel galériásan kialakitott folyosók, szobák stb.. ezer +1 lehetőség a változatosságra.
Ezek olyan dolgok, hogy nem szimulátor árkád vonal sajátosságok vagy grafikai motor, ez csakis a fejlesztők akaratán mulik.
Lenovo y510p
Azt sem értem, hogyha szinte a játékosok szájába tesznek mindent (SDK, tools, terrain processor stb..) akkor miért nincs olyan nagy pörgés valami komolyabb változtatás terén a játékba?
Utoljára szerkesztette: DancZer, 2015.09.01. 10:18:23
Lenovo y510p
Arma 3 Exile modhoz keresunk 25 ev feletti jatszopajtasokat. Akit erdekel az legyen szives privatban irjon nekem.
Igazság szerint a legtöbb tom clancy játékkal ez lett.
Nagyon hasonló például a Hitman és a splinter cell sorozat.
A splinter cell régebben komoly kihívás volt, az új részekben a lopakodás ami van az pedig már vicc, elhitetik a birkanéppel, hogy jók a lopakodásba.
Hitmanben is sajnos éreztem ezt, szerencsére ott a legnehezebb fokozaton kilehet kapcsolni ezeket a super érzékeket, mellyel látod a körvonalát az ellennek, így abba a sorozatba látok még reményt. De közel sem adja vissza azt a régi érzést amikor bemagoltam az egész személyzet mozgását csak azért hogy úgy végezzek a pályával, hogy csak a kitűzött célszeméllyel végezzek anélkül, hogy tudnának a létezésemről.
Vissza térve a MGS-re úgy látom ez is kicsit kurvul már és a szájbarágós irányt veszi fel. Persze érthető ez a lépés a nagy piac felé kell nyitni, nem a hardcore réteg felé.
shaken, not stirred
- Hamlet