35054
  • AnarchoiD
    nem arma (szemre BF ) de aranyos video

• Papa01 #34052
    Nem sajnos, pár hónapja nem tudok host-olni, nem tudom miért..
  • Gascan #34051
    nincs mit .. egy csomo misszio meg kiegeszito van ezen az oldalon ... amugy ROFoztok meg? fiam hazavagta a joystickom mar jo ideje :)
  • tpM
    Ez inkább a DayZ babérjaira tör, mert az Arma erőssége a nagy harctér és a relatív sokféle cucc, amit nem igazán überel (nem is próbálja, ahogy látom). Amúgy nagyon jól néz ki. Az egyetlen dolog, ami zavar, hogy itt mintha kisebb sorozatokat bekapna a játékos, mintha mi sem történt volna...
  • Papa01 #34049
    Szia Gascan!

Köszönöm, megnézem! :)
  • Gascan #34048
    szia Papa, a kozosseg altal keszitett cuccok tobbet ernek sztem ... es abbol van sok

nem tudom ismered-e ... http://www.armaholic.com/
    Utoljára szerkesztette: Gascan, 2016.02.27. 09:55:19
  • bazccka
    Reméljük,hogy az EOT ilyen formában fog megjelenni,mert akkor az ARMA-t kb. el lehet majd felejteni...
  • Voltan
    Én is így vagyok vele. Egyáltalán, érdemes bármit is megvenni az Arma 2-ből, ha nem akar az ember multizni?
  • Papa01 #34045
    Sziasztok!

Van olyan Arma 2 DLC, ami jó egyjátékos hadjárattal, történettel rendelkezik és érdemes megvenni? Régen az OFP-t nagyon szerettem emiatt. A multi része nem érdekel a játéknak.

Köszönöm a válaszokat! :)
  • Paladin
    Up to 80%... vagyis van olyan arma játék is (a régebbiek), amit akkora kedvezménnyel adnak. Az Arma 3 csak 50% (22,5e), az Apex csak 20%
  • joebacsi
    Remélem BI ebből lop majd rendesen :)
  • repvez
    ma már fenn volt ,hogy előrendelhető juniusi letöltéssel az apex.
  • DancZer
    apex előrendelhető akciós áron, szerintem arra nem volna fer a 80% úgy, hogy valaki már előrendelte. ha jól tudom steam-en nincs is az apex egyelőre.

trueaudio-ról volt szó a hivatalos fórumon, de ha jól tudom egyelőre nem tervezik a használatát.
  • repvez
    a hétvégén 80%os akcio lesz minden arma cimre az apex is előrendelhető,remélem arra is él az akció
  • repvez
    igy a hangokról jutott eszembe,hogy az arma kihasználja vagy támogatja az amd trueaudio motort?
    mert ha jól olvasom elég erős és sok hangot képes kezelni, ez jól jönne itt is.
    A későbbiekben mindenképp hasznos lenne a támogatása
  • Fox121
    steamn felveszlek aztán ott írok gyorsabb :D címed? [email protected]
    Utoljára szerkesztette: Fox121, 2016.02.21. 22:05:02
  • Gascan #34037
    persze, ha megmondod mi kell pontosan meg adsz mail cimet
  • Fox121
    el tudod küldeni valahogy?:)
  • Gascan #34035
    nekem van ...
  • Fox121
    king of the hill nincs valakinek mentese újra raktam wint és elszálltak cuccaim meg szint
  • Paladin
    Dettó :)
  • DancZer
    Így. Mondjuk nekem semmi nem jelent meg a steamen belül. Vagy csak nem tudom, hogy hol kell nézni.
  • Paladin
    Egy levelet küldtek, abban volt egy link, hogy az bohemiás accountodon hol találod a vásárást, és annak a részleteire (details) kattintva lehetett redeemelni steamen.
  • Fehercsoki
    Van itt olyan, aki a Bohemia Storeból előrendelte a kiegészítőt? Rögtön küldenek steam kódot vagy csak megjelenésnél?
  • repvez
    feedback tracker biztonsági rész
  • DancZer
    Új font is lett, ami sokkal olvashatóbb. Meg hát az optimalizációhoz(városon belül) az occluder-ek, Új séta animáció, tankx szimuláció, Analytics!!! ez nagyon fontos, ugyanis ez alapján kapnak infót arról ki milyen beállítással mit játszik amivel az adott területre jobban tudnak fókuszálni. Meg hát a csomó javítás! :D
  • repvez
    Egész jó, bár azt a jó mély hangokat hiányolom amit a trailerben hallani a robbanásoknál.

Arról azért valaki csinálhatna felvételt, hogy milyen hangja van amikor ránk lönek ,de nem találnak el csak mellettünk csapódik be különböző tárgyakba és ugyan ezt amikor mi találunk el más más anyagokat, mert azt valahogy még nem hallottam.Csak a sonic cranket ami egy kicsit hangosnak érzek a lövéshez képes.
  • Hogthar
    Bizony itt van, + a javításban benne van az új hangrendszer, a hbao+ és amin meglepődtem parallax map javítás, nincs többé hullámzó talaj, sokkal jobb lett.
  • Paladin
    Na, ha minden igaz, itt az Eden

• Solt
    Tudtommal sok esetben ment a bénázások kozmetikázása is, nem csak a teljesítmény optimalizálás.
  • DancZer
    Nem a játékfejlesztők hibáit javították, hanem a hívások feldolgozásának ütemezését optimalizálták, mert ahhoz a játékfejlesztők nem férnek hozzá csak a driver fejlesztők. Ez a korlát szűnik meg a DX-12 vel és a Vulkan-al meg a Mantle-val.
    DX-12 csak windowson fut. A Vulkan viszont linuxon is ami kedvezőbb lenne BI számára, mert kacsintgat a linux irányába is, meg akkor igazából platformfüggetlen lenne a grafikus része az engine-nek.
    Utoljára szerkesztette: DancZer, 2016.02.17. 18:50:32
  • Solt
    Nem, tudtommal egy driverben benne lesz minden támogatás, úgy ahogy most például része a drivernek DX és az OpenGL driver is. Ami "újdonság", hogy megszűnik a driveres buherálás a gyártók részéről, nem tudják majd javítani a fejlesztők hibáit... gyakorlatilag teljes mértékben a játékfejlesztőkön múlik majd, hogy XY hardver működőképes legyen.
  • repvez
    ez a gyakorlatban , mit jelent? HA olyan játékok lesznek a gépemen amik az egyik DX12es a másik mantle a harmadik vulkán API-s akkor mindehez, külön driver kell a VGAra? Nem keveredik össze ez , hogy válassza ki mikor melyik kell
  • Solt
    Itt van magyarul is... :)
  • DancZer
    Na majd ezzel! Az év kick-off ja: https://developer.nvidia.com/Vulkan
    https://www.khronos.org/vulkan/
    http://blogs.nvidia.com/blog/2016/02/16/vulkan-graphics-api/
    Utoljára szerkesztette: DancZer, 2016.02.16. 21:08:00
  • repvez
    Az a baj, hogy mostanában szinte csak fejbe játszok és csak netezek. ezért is nehéz rávennem magam, hogy bármit is fejlesszek,csak igy még talán minimális ráforditással kitolható az idő mire megint lesz bennem lelkesedés és lecserélem a komplett cuccot az éppen aktuláis legjobb ár érték arányú középkategóriára.
  • Solt
    Minden azon múlik, hogy mivel és mennyit játszol. Ha csak DX12-s játékokat akarsz majd játszani, akkor érdemes kivárni... de például egy DCS mostanában fix, hogy nem fog low-level API-t kapni, ergo ott jobban jársz egy i5-l.

Árat nem fog emelni az AMD CPU fronton, ha szűkül az olló az Intelhez képest, max az Intel fog majd csökkenteni... Mire jönnek a valódi DX12-s játékok, nagyon már FX sem lesz a polcokon, mert addigra itt a ZEN, és gondolom az előző architektúrát kisöprik majd.
  • Solt
    Ezt a múltkor már szerintem megbeszéltük... lehetne jobban optimalizált ez tény, de bármekkora zsenik, DX11 alatt a büdös életben nem tudják megoldani, hogy például a látótávot akár 5 km-re fel tudd venni, mert egyszerűen maga az API ütközik korlátokba és összefossa magát. Nem véletlen, hogy minden szimulátor ezzel a nyűggel küzd!

DX9/11 alatt bármennyire párhuzamosítasz, a grafikus drivert nem tudod megkerülni, az erőforrások java része meg ott veszik el...
  • repvez
    én is igy gondolom, és nem csak ez az egy játék van és föleg nem rövidtávban gondolkozom, igy már talán jövöre sokat lehet profitálni egy alapból DX12es játéknál ha most minimális befektetést eszközölök.
    A jelenlegi konfigom 2009ben lett összeállitva azóta nem volt fejlesztve, igy még kitolhatom pár évet ha beigazolodnak a jóslatok.

Meg ugye ameddig nem derül ki, hogy ez tényleg igy van és jelentősen megemelik az FX ek árát mondjuk az I5 vagy I7 tartományába, mert jelentősen felértékelődnek.
  • Fehercsoki
    Eddig sem a DirectX miatt futott egy szálon minden, egész egyszerűen régi az engine, DX9/DX11 mellett is jobb párhuzamosítást lehetne elérni, mint amit jelenleg az engine tud. Ezt egy hónapja írták:
    "All of these changes are unrelated to our investigation into DirectX 12 by the way. This has not yet yielded useful results, so we don't have any concrete news on that front."