Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Serintem pár héten belül érkeznek majd a hangfájlok a dev-re.
Lenovo y510p
shaken, not stirred
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Saját hang tesztnél kifejezetten hallható a visszhang különbség.
A 5.56 os fegyverek hangja még mindig olyan mintha egy strandpapuccsal csapkodnám a metlakit. Visszhangot egy dekát nem hallok erdős részen sem épületeknél. Vagy ezt későbbre igérték?
Az meg egy másik gond, hogy 4 katona 2mes körzetében felrobban egy APC és 3 közülük mégcsak meg sem rezzen és lő tovább térdelve 😞
Viszont a fáradás sztem igy eléggé elviselhető a modositással.
Amit még kihagytam, h különböző elhalkuló görbéket lehet szerkeszteni a hangokhoz.
Azért besz*rás, h ezeket ingyen megkapjuk visszamenőleg és működni fog a régebbi tartalommal együtt. 😄
Lenovo y510p
-hangok távolság függő hangereje(pl a videóban a gránátrobbanáshoz tartozik egy törmelék hang, ami távolról nem hallható)
-hangok stereó módba váltanak, ha közel vannak(e miatt érezzük magunk körül ha hangot, pl a törmelék közeli gránát robbanáskor)
Lenovo y510p
A kütyünek mindenesetre nincs helye úgy, hogy nem tudsz vele mit kezdeni.
Kb. olyan, mintha úgy szerepelne a lézeres célmegjelölő a fegyvereken, hogy nem tudod bekapcsolni.
Utoljára szerkesztette: tpM, 2015.10.24. 16:37:30
Ha meg az Iráni sisaknak működnének a funkciói mi értelme lenne, de most komolyan te gyűjtögetnéd a kristály gömböket, hogy megidézhesd a kívánság teljesítő sárkányt? 😄
Nem kell sok, de akkor legalább azt a pár HUD elemet amit most is látunk ugy jelenitené meg mint ha a sisakon keresztül látnánk, az irány és a saját pozició meg hasznos lenne ,
ÉS temészetesen ha nincs ilyen sisak akkor semmi ilyen jelzés nem lenne hozáférhető , most teljesen mindegy, hogy egy kendő vagy a legujabb sisak van rajtad semmit nem befolyásol .
Lenovo y510p
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
shaken, not stirred
Utoljára szerkesztette: Gascan, 2015.10.22. 18:16:18
Telepítettem a play withsix-et és letöltöttem az Iron Front modot de mikor indítanám az alap Arma 3 jön be.
Játszanék szívesen a gémmel de sajna az angolt nem értem a németül meg nem találtam értelmes leírást hogy lehet "missziókat" letölteni és telepíteni az alap játékhoz.
Esetleg linkelnétek egy alap leírást hogy az ember fia hogy kezdjen bele ebbe a játékba!?
Előre is köszönöm!
"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."
www.smart-bus.hu
"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."
Eddig egyszer próbáltam az új rendszert, szóval túl sokat nem tudok mondani róla. A játékmenet felgyorsult kicsit(abban az értelemben, hogy nem köpköd meg fuldokol a katona egy kis kocogástól) és így lehet tartani az AI-val is a lépést.
Lenovo y510p
Az meg hogy lesz egy grafikus mutatója annak mennyire van a karakter kidögölve amikor épp sprintelek, nem bánom. Akinek nem tetszik, tuti ki lehet majd kapcsolni, mint az ui legtöbb darabját. Ha a valóságban sprintelsz, akkor is érzed kb meddig fogod bírni. A csík kicsit pontosabb info a kelleténél, de ettől még nem dőlök a kardomba.
Ami meg azt illet, hogy le se szarják a problémákat amiket mondunk, az marhaság. Meg lehet nézni hány dolgot valósítottak meg az utóbbi időben, amiért rágta a fülüket a community (járműből lövés, letámasztás, revive, jön a 3d editor, stb).
Nyilván én is örülnék, ha alapvetőbb problémákat is orvosolnának, mint pl. az ütközésvizsgálat, de hát pont azért hívják "alapvető" problémának, mert mélyre kell ásni a javításhoz, nem csak egy extra feature.
www.smart-bus.hu
Az meg hogy a döntéseiket aszerint hozzák ahogy játszunk,meg eléggé megmosolyogtató,mert már hány éve szajkózzuk a különbözö problémákat nekik és le szem szarják inkább egy teljesen más irányt hoznak be.
Az, hogy kocogni lehet és nem lassítják be végre a katonát, halleluja. A régi belassított animációs dolog nemcsak irreális, hanem frusztráló is volt.
shaken, not stirred
Lenovo y510p
Te ezt nem érzed árkádosnak?
Teljesen jó volt az előző rendszer, egyedül az AI-nak voltak gondjai vele, náluk csalhattak volna picit. Ez a duma, hogy mert a többi játékban is ez van, egyszerűen nevetséges...
Utoljára szerkesztette: tpM, 2015.10.15. 22:46:13
Lesz egy csík ami mutatja majd mennyi "energiád" van a sprinteléshez. Alap cuccokkal ez kb 1 perc. Minél több cuccot cipelsz annál rövidebb ideig tudsz sprintelni. A regenerálódás minden esetben ~45s a csík hosszától függetlenül. Minél fáradtabb vagy(minél rövidebb a csík) annál jobban mozog a fegyver célzásnál. A futás amit tpM írt az a kocogás, nem a sprintelés!
Lenovo y510p
Kiváncsi vagyok mikor hozzá be a COD szerü ugri bugrit, ahelyett, hogy egy normális ajton való bemenetelt és lépcsön járást alkotnának és végre valahára lenne fizika ebben a nyomorult játékban.
Nagyon remélem tpM, hogy csak szórakozol a labilis idegrendszeremmel... 😄
www.smart-bus.hu