Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenovo y510p
Ajánlom figyelmedbe 11 perctől; eszméletlen király AI-ja van, és ez egy 10 éves játék! Szégyellheti magát a BI.
Lenovo y510p
Ha a HEAT nem penetrál, az vicces.
Így viszont megint nem értem a sérülés modelt, mert ha egy páncélozott egységet átlőnek, akkor a bentieknek harangoztak, ellenben ez rendszeres. De sarkítva egy MRAP-en egy AFPDS nem nagyon tenne tönkre. De hogy élet szerűbbet mondjak vicces, hogy a 20-30 mm-es gépágyú repeszromboló lőszere nem teszi mozgásképtelenné a tankokat, vagy más lánctalpas egységeket.
"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."
JanáJ: Menny be a Virtual Arsenal-ba és lődd a járműveket. Színezi azt a területet amelyiken sérül a jármű. Egyébként röviden a járművek felvannak bontva részekre és minden résznek van egy anyaga valamint egy életereje. A penetráció az anyagtól és a becsapódás szögétől függ. Vannak a járműnek részei amit nem lehet átlőni, pl alváz. Ha penetrál a lövedék és eltalálod a benne benne ülőt akkor megsérül. Heat nem penetrál tudtommal. Javítsatok ki a tévedek.
Lenovo y510p
"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."
5300-6000ft
Utoljára szerkesztette: Panzeradler, 2015.07.13. 19:42:21
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Utoljára szerkesztette: Javonbwoi, 2015.07.12. 09:58:31
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Lenovo y510p
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Akkor lehet nálam van gond. Mondjuk azt sem értem, hogy néha miért nem tudom 24 fps fölé vinni a játékot, mikor SP-ben meg 100+ van ugyan ezzel. Lehet újra kellene tenni, bár nem tudom a steames uninstall majd reinstal számít-e valamit.
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2015.07.10. 10:37:10
shaken, not stirred
Lenovo y510p
shaken, not stirred
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Arma.hu-s TS-re ha felmész, ott találsz embereket akik egy mod csomaggal játszanak.
Lenovo y510p
Viszonylag új vagyok az ARMA3 világában.
Multiban szeretnék játszani modokkal. Van jópár mod amit használok, de az a gondom hogy kb a szerverek 98% a piros és vagy "session lost" vagy "you are kicked off server" üzenettel elküld anyámba 😄
De ha akad olyan amelyik zöld vagy mod nélküli és én se tudom használni, vagy modok engedélyezve vannak de pl az ACE3 at nem tudom használni az interaction menüjét, de ha az AGM lenne azt meg igen és egyik sincs feltüntetve a server modok között.
Valami segítséget tudnátok adni hogy hogy smint kellene cselekednem? 😛
Esetleg valakikhez lehetne csatlakozni?
STEAM: sw_pali
E-mail: [email protected] vagy [email protected]
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Lenovo y510p
shaken, not stirred
www.smart-bus.hu