35054
  • repvez
    Az uj rendszert én sem szolom még le, csak azt nem értettem, hogy mikor behozták a fatigue rendszert már akkor mondta mindenki, hogy nem jó mégis megcsinálták, most meg egy teljesen uj rendszert hoznak be.Az valóban nem volt jó, hogy nem lehetet gyorsabban haladni,mert hihetetlenül gyorsan kifáradt.Ha csak azt vesszük, hogy egy katonának milyen fizikai követelményei vannak akkor legalább az a minimum amit kifáradás nélkül illene tudnia a játéknak. Ez a kocogás nem hangzik rosszul és a sprint komboja, mert a sprintre bármikor szugség lehet fedezékbe futáskor vagy taktikásákor,de nem állandoan ahogy máshol megszokták.Csak legalább az AI-ra is ugyan ilyen hatása legyen ,mert én még kifáradt AI katonát nem láttam aki csak gyalogolni tudodd volna.

Az meg hogy a döntéseiket aszerint hozzák ahogy játszunk,meg eléggé megmosolyogtató,mert már hány éve szajkózzuk a különbözö problémákat nekik és le szem szarják inkább egy teljesen más irányt hoznak be.
  • Gascan #33772
    "Can you add a jump button next? Other games have it. Maybe put it in the user action menu?" :D
  • sirpalee
    A régi fáradási rendszer el volt baszva alapból, nem volt jó a súlyozása. Kb mentél 50 métert és máris úgy lihegett a katonád mint egy asztmás kisfiú (még könnyebb felszereléssel is). Az új, csík alapú rendszer jobbnak hangzik.

Az, hogy kocogni lehet és nem lassítják be végre a katonát, halleluja. A régi belassított animációs dolog nemcsak irreális, hanem frusztráló is volt.
  • DancZer
    A döntéseket aszerint hozzák, hogy a játékosok hogy használják a játékot. Ha a játékok 90%-ában kikapcsolják a fatigue-t, akkor az ígyis úgyis kidobott erőforrás, mivel nem használja senki. Most előállnak egy újfajta koncepcióval(amivel a régihez hasonlót is lehet csinálni) amit talán majd többen fognak használni. Ez mindig is kényes téma lesz, mivel nagy hatással van a játékmenetre. Én addig nem véleményezem, míg ki nem próbáltam játék közben.
  • tpM
    "A regenerálódás minden esetben ~45s a csík hosszától függetlenül"

Te ezt nem érzed árkádosnak?

Teljesen jó volt az előző rendszer, egyedül az AI-nak voltak gondjai vele, náluk csalhattak volna picit. Ez a duma, hogy mert a többi játékban is ez van, egyszerűen nevetséges...
    Utoljára szerkesztette: tpM, 2015.10.15. 22:46:13
  • DancZer
    Ez csak egy kiragadott rész és így, hogy a többiről semmit sem írsz elég félrevezető.

Lesz egy csík ami mutatja majd mennyi "energiád" van a sprinteléshez. Alap cuccokkal ez kb 1 perc. Minél több cuccot cipelsz annál rövidebb ideig tudsz sprintelni. A regenerálódás minden esetben ~45s a csík hosszától függetlenül. Minél fáradtabb vagy(minél rövidebb a csík) annál jobban mozog a fegyver célzásnál. A futás amit tpM írt az a kocogás, nem a sprintelés!
  • repvez
    Na akkor a nagy dirrel durral beharangozott fatigue rendszert és a beleolt forrásokat most egyszerre kidobják, gratula hozzá.
    Kiváncsi vagyok mikor hozzá be a COD szerü ugri bugrit, ahelyett, hogy egy normális ajton való bemenetelt és lépcsön járást alkotnának és végre valahára lenne fizika ebben a nyomorult játékban.
  • Solt
    Ez most valami vicc, vagy mi a szar? Miért nem megy az ilyen a jó édes mamájába az EA-hez játékot fejleszteni a sok kis nyomoroncnak! Kibaszott idióta!

Nagyon remélem tpM, hogy csak szórakozol a labilis idegrendszeremmel... :D
  • tpM
    Ehhez mit szóltok?

"A legfontosabb változás talán az, hogy a futás már nem jár fáradással. Míg a régi állóképesség-rendszer az animációk sebességének fokozatos lassításával szabályozta az ember tempóját - egészen addig, amíg az csak sétálni tudott - az "újításokkal" immár akármeddig lehet futkározni, ahogy az teljesen megszokott a többi játékban is."

Őszintén, mi a fa... fészkes fene ez? :'(
  • Fürtös
    Sziasztok, akit érdekel szervezett PVP az esténként csatlakozhat a Tactial Battlefield EU1 serveren.
    RHS mod+TFR.
    Ha valaki nem ismerné:
    Tactical Battlefield A3

USA VS USSR

Igyekeznek elég élethűre csinálni, rá vannak kényszerítve a játékosok a csapatjátékra. Ha egyedül játszol nincs hozzáférésed a jobb felszereléshez és a respawnokhoz. (+kaszt rendszer)
    Klasszikus szektor kontroll,area defense és search and destroy.
    Elég sokan vannak a serveren esténként, jó lenne egy magyar squadot összehozni, persze szigorúan vörös oldalon B)

RHS mod:

RHS mod
  • DancZer
    Röviden magyarul a Roadmap 2015-2016: http://www.arma.hu/80-arma3/223-arma-3-2015-2016
  • DancZer
    Hát ez nagyon állat! Megérdemelné a tag, hogy belekerüljön az official játékba még ha csak egy jelenet erejéig is.
  • tpM
    Ezt nézzétek, de király!

Csórikám még 2D editorral csinálta... :D
  • DancZer
    Már csak IP alapján tudsz csatlakozni. http://lmgtfy.com/?q=arma+2+servers mert megszűnt a gamespy.
    Utoljára szerkesztette: DancZer, 2015.10.13. 17:01:21
  • hqx
    Helló!

Beaktiváltam a dvd-s arma 2-őt steam-en, de egy szervert sem talál már, megszűntek?
  • RODLEE
    Igen nekem a WWII mod kellene!
    Megpróbálom!
    Valamelyik majdcsak összejön!
    Kössz a helpeket!
  • Paladin
    Elméletben tök jó a play withsix, de valahogy nem sikerült megszeretnem. Mostanra nem is próbálkozom, simán lekapom armaholicról ami kell.
    Azt a három-négy modot, amit használunk, úgyis rendszeresen követem a fórumban, szóval általában hamarabb van meg egy új verzió belőle, mint withsix mellett.
  • jimcat
    esetleg próbáld meg ezt alul van az armasync autoconfig(ez is egy program ami le tudja tölteni a modokat, ebben az esetben ami szerverünkről de csak úgy indul el ha minden letöltött modot elindítasz)
    https://www.youtube.com/watch?v=PcDqdz5E5rc
    neked ugye a ww2 mod az érdekes
    Utoljára szerkesztette: jimcat, 2015.10.08. 17:20:33
  • RODLEE
    Sikerült letölteni a withsixet,utána indítom a linket,de utána elakadok 2,65 gb lenne a mod de nem akarja letölteni!
    HELP PLEASE!
  • priluki
    üdv, meg tudja mondani nekem valaki hogy miért változik meg a FOV arma3-ba ha jármüvel vagy repülövel megyek gyorsan? nagyon zavaró :(
  • Hexex86 #33753
    WW2-es mókába én is benne lennék valamikor. :)
  • RODLEE
    Kössz!
    Ezt withsix-t le kell külön tölteni?
    Vagy csak simán a felső link?
    Boccs tudatlanságom miatt,nem hallottam még erről a withsixről!
  • jimcat
    http://play.withsix.com/arma-3/mods/1pMiutVI5BG4qwAVF72WTA/iron-front-in-arma-3-standalone/download
    elvileg itt . withsix-t érdemes használni. ez letölti a kívánt a modokat
  • RODLEE
    Dánke!
  • Paladin
    Szerintem az Armaholic-on nézz körül, vagy a hivatalos forum modos részén. Ha van ilyen, ezeken megtalálod.
  • RODLEE
    Valaki tudna segíteni abban,hogy a WWII modot,mdokat honnan tudnám letőlteni(esetleg 1 link)!
    Előre is kössz!
  • Paladin
    Nekem is így rémlik, hogy a Vortex Ring State nem volt szimulálva a ToH-ben, csak nem akartam mondani, mert ezt nem tudom tutira.
  • DancZer
    A3-as fejlettebb mint a ToH, mert van vortex is ami ToH-ben nem volt. A3-ban mindenből a legjobb van amit a BI a reality engine-be belepakolt eddig. A BI nem pedig a BIS!
  • Sith
    Alap heli egyáltalán nem hozza a szintet, a helis DLC már inkább (de úgy tudom ott sem egy az egyben vették át). Ami tény hogy az alaphoz képest sokat fejlődött.
  • Fehercsoki
    Azt olvastam, hogy az a helikopter fizika ami az Arma 3-ba került nem olyan jó, mint az ami a Take On Helicopters-ben van. Ez igaz? Van olyan aki mindkettőt próbálta?
  • DancZer
    Kerbal népszerű, mert a nasa is reklámozza itt ott, hamarabb eljut az emberekhez. Meg szimulátor, oktatásra is használható. Szét lehet moddolni a játékot mint az armát, talán ez is hozzájárul ahhoz, hogy kevesebb pénzt tudnak beszedni és fejleszteni házon belül.

ON: Fejlesztik a sebzés rendszert armában és az új verzió már elérhető a dev-en. Több sebzés pont lesz és a pontok között lesz valami átmenet a védelemnek megfelelően. Az a céljuk, hogy ahol nem takar valami ott ne legyen védelem. Tehát ha valakit nyakon/arcon lősz akkor annak annyi. Még nem volt időm megnézni. Remélem hétvégén hozzájutok, addig is ha valaki megnézné légyszi írjon pár sort. ;-)
  • DancZer
    mint mindig, arma3.com->dev chatter->spotrep
  • AnarchoiD
    van vhol patchnotes ? az uj patchnal minden szero lagos mint allat
  • tpM
    Találtam egy ilyet, még nem próbáltam ki.
  • bPatrik0521
    Ne kérdezd hogy, de láttam youtube-on régebben ilyet az Armában is. Csak ott helikopter mozgást rögzített. Benne van csak elő kell hívni vhogy.
  • Paladin
    Fura, én - nagyjából kívülállóként - pont a Kerbalról hallok sok irányból, és jókat. A Robocraft nevét mostanáig meg nem is hallottam :)
  • DancZer
    Sajnos a nem havidjjas fejlesztések lassabban fejlődnek. Annó elkezdtem játaszani KSP(Kerbal Space Program)-al és a Robocraft-al. Utóbbinál van játékon belüli vásárlásra lehetőség. A két játék kb azonos időben volt alfa és béta stádiumba és a fejlesztőcsapat mérete is hasonló volt. Most 1 évvel később a Robocraft egy kiforrt ütős és folyamatosan fejlődő játék, a KSP meg döcög ahogy az elején. Azt akarom ezzel mondani, hogy kicsi a valószínűsége hogy konkurencia legyen az armának. A AAA árkát shooterek meg megint csak sokkal nagyobb vetélytársak.
  • sirpalee
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egy kis off, de régebben szóbakerült.

Toltam hétvégén a Squad closed alphat. A közösség, akárcsak a PR-ben, nagyon jó, segítőkészek, normálisak, nem megy a hülyéskedés, ez kéne nekünk is annex & invade szerverekre. (vagy minden másra) Viszont maga a játék nagyon béna, és játékmenet tekintetében még fényévekre van az armától. Árkádos, egyszerűsítve van minden, és kb még semmi sincs a játékban. :/

Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2015.09.28. 00:51:04
  • Hogthar
    Ezt az arma 3 DayZ Exile modot nagyon jól kidolgozták.

Amikor leereszkedik kötéllel a barlangba majdnem elaléltam.
    Mintha nem is armát néznék. Lehet majd ki is próbálom, bár nem nagyon vagyok oda a DayZ módokért.
  • DancZer
    Jaja, és az a jó benne, hogy az egész UI(kezelőfelület) scriptparancsokkal van felepitve, szóval ha valaki csinál egy mod-ot akkor azzal plusz mezőket is tehet a szerkesztőbe, azokra a helyekre ahova akar. (pl acre esetén rádió típus a katonánál).

Még pár ilyen húzás és túlél mindannyiunkat a játék. Nagyon odat ették magukat!