Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Utoljára szerkesztette: DancZer, 2015.08.13. 20:57:09
Lenovo y510p
Edit: és sztem ezt a BI is tudja, mindezek mellett folyamatosan fejleszti és jönnek a javítások újdonságok ingyen! Úgy fejlesztik mintha MMO lenne, csak ez nem havidíjas. 😄
Utoljára szerkesztette: DancZer, 2015.08.13. 19:09:21
Lenovo y510p
jelenleg : nel jarok
szvsz ha futja vedd meg dragan ha nem vard ki amig megint leertekelik (iden eddig kb 3x volt leertekelve) nagyon nagy gamma
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.08.13. 18:43:33
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Kategóriájában nincs konkurencia, a multi élet tartalma igen magas és a frissítések és fejlesztések még mindig nem álltak le.
Az alap verziójú játék teljesen más mint az új.
A 20 millió módot meg se említem, amik szintén frissülnek és napi szinten jönnek ki újak.
Szemezgetek már egy pár napja az ArmA3-mal, viszont nézem, hogy relatíve még mindig drága (45 €), és két éve a piacon van már. Ennek lehet tudni az okát? Ennyire egyeduralkodó lenne a piacon? (Várható esetleg valamikor leárazás?)
repvez: ez azt is jelentheti, hogy maradnak azoknál a fícsöröknél amit eddig is használtak, azaz újakat nem vonnak be, csak a meglévőket turbózzák fel DX12-es megoldásokkal.
Lenovo y510p
Innen gondolom, hogy ez egy öszvér megoldás lesz csak ami lehet kimerül annyiban, hogy egy dx12vel feltétlenül meg kell változtatni azt megcsinálják, hogy ne omoljon össze a rendszer a win10+dx12 alatt,de a többi marad a régiben .
Ahogy egyes játékoknál, hogy csak kap egy kompatibilis patchet attól még nem lesz dx12 re irva és optimalizálva.
pedig ezalapján, lenne mit hasznositani ebből armához a nagy területen sok egység
Utoljára szerkesztette: repvez, 2015.08.13. 12:57:19
Lenovo y510p
www.smart-bus.hu

www.smart-bus.hu
Lenovo y510p
Erről a terrain processorrol hallott valaki? még a végén egyszerübben lehet csinálni területet , mondjuk egy magyart 😛
Sikerült...köszi!
<#worship>#worship>
A helikopter init mezejébe add meg a következőt: this flyInHeight 400
Waypointoknál is megadhatod más és más értékkel.
Kérem segítsen valaki!
Szeretnék csinálni a helikopteres küldetést egy kis magasból lövöldözéssel.
Belépek az Editorba és elküldöm a helit egy pontra beállítom, hogy körözzön a megadott terület felett, azonban ezt midig csak 50m magasba teszi...
Van mód arra, hogy beállítsuk a helikopter utazómagasságát ill. járőrözés magasságát mondjuk 400-800m magasra?
Előre is köszi a segítséget!
Üdv!
videó
Utoljára szerkesztette: Hogthar, 2015.08.07. 18:33:53
Lehet a hallásával is kéne kezdeni valamit, mert mig mi nem minden esetben halljuk az AI mozgását vagy ha igen akkor nem tudjuk 100% ra ilyen pontosan beazonositani a hang forrását.Mert itt is látni ahogy megmozdult a kerités mellé egyböl rácélzott és csak azért nem tüzelt mert fal volt közte .
Tehát az AI-t egyrészről okositani ( utvonal keresés, CQB, csapatmozgás) másrészről butitani kéne ( célzás , látás hallás)
Lenovo y510p
Az a baj, hogy szerintem a fejlesztők nincsenek eléggé benne a a haditechnikában. Pl viccek ezek az éjjellátóka jövőben. De a térképen megjelenítést már az OFP is tudta, ha nehézséget állítottál. :-)
Mig ki nem jött bottal se piszkáltam ezt a szart, azóta meg minden nap<#violent>#violent>
Vannak jó kis PVP sector control meg CTI szerverek. Mondjuk mostanában az RHS Epoch-ra kaptunk rá.
Ez a Future concepció egy halva született ötlet, arra volt jó hogy pár olyan ember is megvette aki COD on és hasonlókon szocializálódott.
A Béna.
Az nem tetszik, hogy ott van a katonákon grafikailag a futurisztikus cucc mint a szem elé kivetitő a mikrofon meg a gps,de semmi nincs ami ezt használná.
Tehát a szem elé kivetitővel pont hogy a HUD-ot meg jelenithetnék, irányt ,távolságot ,koordinátát stb. Éjjellátó , hökamera infra stb..
A térképen nem látni a saját csapatok mozgását vagy, hogy ki mit tervez.
ÉS akkor a jármüveket még nem is vettük számitásba.
Igy sokkal jobb lett volna ha kinézetben és funkcióban is maradnak a 90es éveknél
Lenovo y510p
Az összes többi csak a grafikán nyujt többet ,de a kampányok és a küldetések sehol nincsenek , még azt sem mondanám, hogy legalább egy küldetésbe megprobáltak mindent belepakolni ami prezentálnbá a játék minden tulajdonságát.
Ahogy már sokszor irtam 2 tucat katona meg pár tank és repülö az össz felvonult sereg a legnagyobb csatában is.
A3 a többihez képest annyival jobb, hogy jobban megy a gépemen és folyamtos a frissités,de ez a jövöbeni kinézetü ,de nulla funkcios felszereléssel nagyon mellé löttek és az egész egy kietlen valami.
Lenovo y510p
IRL arma 😉 en meg jatekban iz lezuhannek (probalgattam 😉
Lenovo y510p
Ezért lenne jó ha testrészekre vonatkozna az életerő vagy más szisztémával, igy ha a kezet eltalálják az mondjuk 70%ban sérül akkor az a kéz az kiesik a játékból.
DE ugye ehhez kell uj animáció is, hogy ne kezdje el megfogni a fegyvert azzal a kézzel vagy csak pisztolyt használjon addig.
Meg ugye most nem is látod szinte hogy ki mennyire sérült, mert ne fentreng nincs messziről látható jele ezért nem is kap egyből ellátást,mert ugyan ugy lő tovább, de ha jajveszékelve forgolódna akkor elöbb rátalálnak és meggyógyitják.
Utoljára szerkesztette: DancZer, 2015.08.05. 09:49:50
Lenovo y510p
Utoljára szerkesztette: DancZer, 2015.08.05. 08:24:41
Lenovo y510p
IP / Subdomain
5.62.105.97:2302