35054
  • JanáJ
    Steamen félárú a zarma. :-)
  • Sith
    Play With Six el szerintem,
  • JanáJ
    Eztet hogyan telepítem?
  • DancZer
  • beci43
    1000 thx!
  • tpM
    Itt e.
  • beci43
    Ezt a képet hol találtad?
  • JanáJ
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én csak azt mondom, hogy húzd le a tápot és a SATA kábelt a vinyóról telepítésre, nehogy a mostani Windózt nyírd ki. SSD-nél szokott bootolási hiba lenni, ha idősebb az alaplapod. Simán SSD-re megpróbál bebootolni?
  • JanáJ
    A rotor lapátok nekem sérthetetlenek voltak. Az azt hajtó "motor" (ami csak áttétel, az már nem.
  • repvez
    Nocsak talán visszatérnek a színek és a kontrasztok a játékba ? :)
  • tpM
  • repvez
    Én nem vettem meg csak amit a yt videókon keresztül átjött azt irtam le.
    De egyenlöre nem érzem,hogy megérne annyit.ahhoz még tul kevés és sivár a tartalom.
    Eddig nem több mint egy agyatlan kapkodos futok lövök mindenre
  • Scottt
    Nincs az albérletben meg egy szaros csavarhuzo se..
    Na most mar a faxom tele van vele, sikerült bebootoltatni usbről, eljutottam oda hogy kivalasztom hogy SSD-te tegye el is kezdte de aztán kiirt egy hibakódot es hogy nem lehet formatalni.
    Elindítottam rendesen, lemezkezelobol leformataltam az SSD-t.
    Boot ujra usbről, es azután hogy kivalasztom a nyelvet behozza hogy a telepítő elindul es kész megáll az élet, nem történik semmi. Többször is próbáltam , uj telepítő usbt csinaltam de semmi, annál a képernyőnél megáll az élet. Most hagyom meg tovább (mar feloraja mutatja hogy indul, az eger mozog de nem történik semmi )

Valami ötlet? Es bocs az offért, ha tudtok jobb topikot rákérdek ott.
  • Gascan #33880
    neked hogy tetszik? 35 eurot meger?
  • tpM
    A farokrotor már 1-ben is leállhatott pár találattól.
  • JanáJ
    Én annyiról tudtam arma 2-ben, hogy a heli hajtóművét rombolóval telibe verve lezuhant. De a farok rotor az pl lövedék álló volt. :-)
  • JanáJ
    Húzd le a vinyót telepítésnél és nincs gond. :-)
  • Scottt
    Köszi, akkor jól sejtettem. Nyugodt szívvel engedem el a programokat azok annyira nem érdekelnek, fájlok,filmek, képek ilyesmik amik elvesztését kibírnám röhögés nélkül, de talán azokat a telepítés után átmásolom az SSD-re aztán leformatálom az egész HDD-t, majd pedig visszamásolom őket.

Az on részhez: Nekem hirtelen egy ugrik be, de az Chernaruson játszódik tehát valami + addon tuti kellett még hozzá, de talán más azon kívül nem, próbálj rákeresni Armaholicon a küldetések között az rhs kulcsszóra, úgy megkéne, hogy jelenítse az összeset ami használja.
  • repvez
    Ha a boot menüben a biosnál beállitod, hogy USB-ről bootoljon elsőnek a második meg az SSD legyen akkor a telepités után a HDD-n lévő vindozt csak ugy látja mint egy sima mappát aminek win a neve.
    Mivel az ujrainditás után az SSD lesz az elsődleges meghajtó amin keresni fog OS-t.Utána a HDD-n lévő win simán törölhető.
    Persze ami oda beépült program mindenképp ujra kelltelepitened mert nem fog elindulni.
    DE a legegyszerübb ha a fontos dolgokat másik particióra teszed és a rendszer particiót formázod és igy álsz neki a telepitésnek , igy biztos nem okoz gondot. Mivel a progik ujratelepitését ugysem uszod meg.
    Ezért is Nem állok én se neki szivesen a win7et ujratenni win10re

Hogy On is legyek:Van valahol offline mission vagy kampány ami az RHS modot használja ,de csak azt minenféle egyébb modositás nélkül?
  • Scottt
    Üdv!
    Tegnap vettem egy SSD-t, annak a használatba vételéhez szeretnék segítséget kérni:
    SSD ment a HDD helyére(Amin minden cuccom rajta van meg persze egy W8.1), HDD pedig az ODD helyére beépítőkerettel.
    A cél az lenne, hogy az SSD kap egy szűz telepítésű W8.1-et,a HDD-n pedig rajta maradnak a cuccaim.(Hogy a windows marad-e rajta vagy sem nekem teljesen mindegy).
    A probléma ott kezdődik, hogy hiába csináltam original microsoft szoftverrel OS telepítő pendriveot, bedugom, elindítom a telepítés, termékkulcs bepötyög, ellenőrízni majd kiírja, hogy a W8.1 már telepítve van.

Gondolom akkor be kell mászni a boot menübe, onnan kiválasztani, hogy pendriveról és akkor már feldobja, hogy teleptíthetem az SSD-re. Ha viszont így teszek akkor kérdés-e, hogy mi történk a HDD-vel? Mármint, ha felment az SSD-re a windows akkor után ha arról indítom akkor a HDD-t úgy fogom-e látni mint egy bármilyen háttértárat, tehát megtudom nyitni a mappákat stb, csak lesz azon is egy működőképes windows?

• sirpalee
    Neztem changelogot, es egyre menobb lesz a cucc. :) Van olyab szerver ahol A&I vagy egyeb PVE fut RHS moddal (es nem kismillard egyebbel meg emelle)?
  • tpM
    Heliket és autókat már Arma 2-ben is át lehetett ütni bizonyos lövedékekkel. 3-ban már külön komponenseket is ki lehet szedni, szóval ez nem fikció. :)

Amúgy jött ki update RHS cuccokhoz, és van benne PAK FA. :) Nagyon király...
  • JanáJ
    Ok, de ez egy IFV volt. Az a ződ pixeles lánctalpas, ami asszem a német boxer kopija. Az hogy az ablakon keresztül kilövöm az oké, de ez meglepett. Erre olyat meséltek, hogy heiből a heli falán keresztül lelőttek kt embert, úgy hogy a heli továbbrepült és csak a sárkány sérült. Nekem ez scifi armában.
  • Solt
    Láttam a bemutató videót... az alapján egyelőre szerintem hanyagolandó! :)
  • repvez
    OFF:
    Megjelent a SQUAD alfa verziója, hát látszik még rajta elég rendesen,de amiben már most jobbnak érzem azok a hangok , normális atmosférikus hangok vannak a távolba és a fegyverek hangja sem olyan mint mikor a strandpapuccsal ütöd a metlakit. A fedezékek falak melletti mozgásoknál nem kell tökölni ha be akarsz menni valahova vagy a lépcsőn felmenni.A lövedékek becsapódásakor keletkező törmelék por .ÉS valahogyan élesebb, kontrasztosabb az egész kép világ nem olyan mosottak a texturák és nem folyik össze minden.Nincs kifáradás rendszer inercia és egyébb dolgok mégse pontlövö egyik fegyver sem.

Ami nem tetszik, hogy kapkodós BF és COD clon lett a klasszikus TDM elemekkel .
  • Solt
    "vegetate ballisticus" :DDDDDDDDD
  • tpM
    Ráadásul a botanikus végzettséggel is rendelkező sofőrök és pilóták vegetate ballisticus (népies nevén: közönséges golyófogófű) ablakba ültetésével is védekezhetnek:

Igaz, a kilátást valamivel rontaná, de valamit valamiért...
  • DancZer
    Igen, de sok esetben a szerencsén múlik. A csillagoknak is együtt kell álniuk. :D Becsapódási szög, távolság, mozog e vagy sem ha ez meg is van, tudni kell hova kell lőni. Szélvédőn keresztül a legegyszerűbb.
  • tpM
    A motort is üzemképtelenné teheted így.
  • Hogthar
    Bizonyos járműveknél működik
  • JanáJ
    Az létezik hogy ki tudtam lőni járműben ülőt romboló puskával úgy hogy a jármű üzemképes maradt? Vagy bug?
  • JanáJ
    Oh, kösz.
  • tpM
    ACE-es Javelinnél kell maradni. 8-)
  • Hogthar
    Ráadásul ha beméred akkor a legrövidebb pályát használja és gyakran beakadhat fába objektumokba a lövedék és még az is idő míg beméri, ha rávezeted kitudod játszani a beakadást ha ügyes vagy.
  • DancZer
    Nem mind1, mert ha lockolod elkezd menekülni és ha átbillen a domb túloldalára nem lövöd ki. Ő viszont már tudni fogja h keresni kell.

Titánt kilőheted és kilövés után tudod irányítani(ha nem lockoltad és úgy lőtted). Mozgó célpontot nehéz vele így lőni, mert a végén hirtelen húz csak a célra és néha előtte, vagy mögötte suhan el.
  • JanáJ
    Tanknál nem mind1? Sajna a rakéta nem engedi hogy előre küldöd és csak út közben világítód meg?
  • DancZer
    Jah, ha épp van nálad rombolópuska és profi lövészvagy. Felfele azért kicsit más lőni és ha nem sikerül elsőre akkor már menekül is.
  • tpM
    Ha lebeg a heli akkor rombolópuskával kell kiszedni a pilótát. Úgy még olcsóbb is. :)
  • DancZer
    PVP-ben vannak nagyon kemény helisek. Voltmár nekem is, h 2 tungussal se tudtuk kilőni. Ha lebeg a heli akár rá is lehet irányítani lock nélkül és akkor semmit sem az érkező rakétáról(azthiszem, még nem próbáltam). Tankokat is szoktam így kiszedni.
  • Fürtös
    Nem AI PVP.
    Mondjuk azt el kell ismerni,hogy marha jól tolták a srácok a helizést.