• repvez
    Értem , hogy mit akar vele mondani a költő :) hogy igy fogalmazzak, de mint irtam van amit nem lehet és nem is kell.
    Ez az összerezzenés elég annyi amennyi a fegyver visszarúgás okoz. a valóságban rengeteg, olyan dolog van ami megmozdul csak egy sima lépésnél is, de ha ezt mind leszimulálnák és egy statikus monitoron akarnák megmutatni mindenki összehányná magát vagy kifolyna a szeme. és mindez annyira kis ideig történik, hogy fel sem fogjuk nem hogy még
    gondolj bele, külön mozdul a fej, szem a törzs kar láb, mindegyik generálja és tompitja is a rezgéseket, de ezt a PC nem tudja . ezért nem is kell vele foglalkozni.
    A hangoknál meg pont a mély hangok azok amelyek megrezegtetik a belsőt és igen a nagyon magasak is betörik az üveget. DE a PC képes mindezek hangoknak a leképzésére a másik dolog, hogy a hangfalak nem illetve ezt sem kell életszerűre, mert senki nem akar megsüketülni vagy újáépiteni a házat egy kis játék után.DE egy kis mély hanggal egy átlagos hangrendszerrel is lehet remegtető érzéseket előhozni, ahogy más játékoknál is .Itt valahogy csak a strandpapucs effektet hallom.
    Viszont attól még a hangoknál az erőteljesebb (nem hagosabb) hangokra jobban rágyúrhatnának. és amitől csatatérnek érezzük a helyszint és nem egy vasárnapi fácánvadászatnak.

Ehhez kellenek a látványelemek a sok törmelék por és káosz és rombolás, dinamika. ez az amiben az ARMA kihívásokkal küszködik.

Értem, hogy ez egy mod és tisztelem is a készitőt , hogy ennyi energiát beleölt,de valahogy nem az igazi , ezzel nem azt akarom, mondani, hogy akinek tetszik ne játszon vele, csak kifejtettem a vélemyényem róla.