• repvez
    Visszakanyarodva amit Danzer is irt ha valóban léteznek ezek a featurok akkor mindenkinek ugyan olyan egyszerüen és hatékonyan kéne tudnia használni és nem csak az olyan nagy cégek mint az UBI és az EA .A jelenlegi helyzetben is mert a tech demók is még ezen a rendszeren futott, tehát megoldható a probléma a DX12 nélkül is.

Amit meg mondani akartam még , hogy az én gépemet példaként használva ha én felhuzom a grafikát akkor is elmegy a játék és a VGA akkor sem megy 100% pedig a CPU-m (x4 965) ha CPU limites is több adatok kéne hogy küldjön a VGA felé mint amit fel tudna dolgozni.
    Mert sztem a VGA a szük keresztmetszet nálam. TEhát ha a CPU 100% on is megy az a VGA nak kb 150% os adatnak kéne hogy legyen , de nem igy van a VGA nem dolgozik még 100% on sem és a CPU sem használja ki a teljes kapacitásást.

Igy értem, hogy van ,hova fejlödni a mai rendszeren még a driveres korlátok mellett is.
    Mert ha cserélnék VGA-t akkor még a mostani proci is tudna jobban menni, és ha CPUt cserélnék akkor sem lenne gyorsabb a gépem.