The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
El tudnám tradelni a játékot steamen valahogy? Megvettem az ultimate editiont, de elég komoly csalódást okozott, úgy kb 20 óra után úgy eluntam, mint az állat. 😞
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Van a gamehez valami grafika mod?
Witcher Texturen MOD ezt találtam csak de ezt bárhonnan szedem mindig megáll xy MB-nál 😞
Witcher Texturen MOD ezt találtam csak de ezt bárhonnan szedem mindig megáll xy MB-nál 😞
Next PC upgrade: 2022
Ennél a gog-os egy fokkal egyszerûbb.. 2400ft és bár igaz hogy dobozod, dvd-d nem lesz, de digitálisan megkapsz MINDENT. Soundtrack, art book, pékfasza. És emellett nem kell 60 patchet nyelvi fájlt, hotfixet feltenned. Kifizeted, letöltöd, telepíted, játszol. A supergamer-es 6ezer200 ft-os verzió rablás, ha mindenképp dobozos kell neked akkor cdgalaxis.
A sima The Witcher-t is felturbózhatod az ingyen letölthetõ EE Patch-el, amivel az alapból Enhanced Edition lesz. De kell hozzá a magyar nyelvi csomag is hozzá, utána meg az 1.5-ös patch, és a magyar nyelvi csomag is hozzá. Ha nem akarsz vásárolni, mert már megvan.
THE_WITCHER_ENHANCED_EDITION PATCH (TWEE Patch 1.4)
The-Witcher:-Enhanced-Edition---EAX-Hotfix-Patch
The_Witcher_Enhanced_Edition Patch (TWEE Patch 1.4) Magyar nyelvi csomag
TWEE_adventure_Side_Effects kiegészítõ kaland
TWEE_adventure_The_Price_of_Neutrality kiegészítõ kaland
A Patch (1.4) és a Hungarian Pack legyen EGY könyvtárban a telepítéskor! Csak ekkor lesz magyar nyelvû!! És ha azt akarod, hogy ne vacakoljon a neten és a seriallal/regisztrációval az 1.4-es EE Patch telepítõje, vagy ha olyan gépre raknád fel, amin nincs net, akkor keress rá erre: The Witcher: Enhanced Edition v1.4 UNREGISTERED PATCH
A kiegészítõ kalandok lehet hogy, csak az 1.4-hez jó, az 1.5-höz nem. Az EAX HotFix-et az 1.4-es patch után kell felrakni (magyarítás elõtt/után??)
The_Witcher_Patch 1.5
The Witcher Patch 1.5 Magyar nyelvi csomag
The_Witcher_Bonus_Pack
Innen leszedheted a további egyéb nyelvû csomagokat
Esetleg torrenten, a TDM féle rls-t. A GOLD Edition az milyen??
THE_WITCHER_ENHANCED_EDITION PATCH (TWEE Patch 1.4)
The-Witcher:-Enhanced-Edition---EAX-Hotfix-Patch
The_Witcher_Enhanced_Edition Patch (TWEE Patch 1.4) Magyar nyelvi csomag
TWEE_adventure_Side_Effects kiegészítõ kaland
TWEE_adventure_The_Price_of_Neutrality kiegészítõ kaland
A Patch (1.4) és a Hungarian Pack legyen EGY könyvtárban a telepítéskor! Csak ekkor lesz magyar nyelvû!! És ha azt akarod, hogy ne vacakoljon a neten és a seriallal/regisztrációval az 1.4-es EE Patch telepítõje, vagy ha olyan gépre raknád fel, amin nincs net, akkor keress rá erre: The Witcher: Enhanced Edition v1.4 UNREGISTERED PATCH
A kiegészítõ kalandok lehet hogy, csak az 1.4-hez jó, az 1.5-höz nem. Az EAX HotFix-et az 1.4-es patch után kell felrakni (magyarítás elõtt/után??)
The_Witcher_Patch 1.5
The Witcher Patch 1.5 Magyar nyelvi csomag
The_Witcher_Bonus_Pack
Innen leszedheted a további egyéb nyelvû csomagokat
Esetleg torrenten, a TDM féle rls-t. A GOLD Edition az milyen??
Hát az "õskorban" a trainerek egyfajta csalások voltak. Itt nem tudom mi lehet pontosan, mert rendes trainerek, tehát aki tud képezni valamiben nincsenek.
Szia Zorrobomber! Nagyon szépen köszi a választ😊 Én a supergamer nevû webshop-nál néztem...
De erre a kérdésemre tud valaki válaszolni?
Mi az a trainer? Olvastam lejjebb, hogy valaki olyat töltött fel a játékhoz? Nekem is kell olyan, ha eredetiben veszem meg? Illetve kell patch-elnem ha eredetiben fogom megvenni a játékot?
De erre a kérdésemre tud valaki válaszolni?
Mi az a trainer? Olvastam lejjebb, hogy valaki olyat töltött fel a játékhoz? Nekem is kell olyan, ha eredetiben veszem meg? Illetve kell patch-elnem ha eredetiben fogom megvenni a játékot?
A bõvített, azaz az Enhanced Edition nagyon sok mindenben(testreszabhatóság, teljesítmény, kezelõfelület, plusz animációk, npc skinek) különbözik az alaptól, de utóbbit már kétlem hogy lehet kapni. Mindenképp bõvítettet érdemes venni. Nem tudom hol nézted ki, de itt olcsó, DRM mentes, és mindent megkapsz hozzá mi szem szájnak ingere(a magyar szinkront is, ha arra fanyalodnál):
GOG
GOG
Sziasztok!
Miben másabb a szimpla Witcher és a bõvített kiadású Witcher?
Van a játékban is különbség, vagy csak plusz DVD-t adtak hozzá, hogy hogyan készült meg ilyesmi... ?
Már régebbi a játék, de azt hittem senki nem játszik/játszana rajtam kívül az elsõ résszel 😊
Elõre is köszi a válaszokat!!!
Miben másabb a szimpla Witcher és a bõvített kiadású Witcher?
Van a játékban is különbség, vagy csak plusz DVD-t adtak hozzá, hogy hogyan készült meg ilyesmi... ?
Már régebbi a játék, de azt hittem senki nem játszik/játszana rajtam kívül az elsõ résszel 😊
Elõre is köszi a válaszokat!!!
Más küldetésekkel kell elõrehaladnod, hogy a vodián pap megjelenjen. Szóval haladj elõre egy kicsit a többi fõ küldetéssel, és késõbb térj vissza az oltárhoz.
A Tó urnõje misszójánál egyszerüen eltünt a barátságos vodián pap . Sehol nem találom pedig a 4. fejezet elején megvolt . Dagon követöit nemegyszer lemészároltam a parton és se kép se hang nem jön elõ ! Igy nemtudom megcsinálni az emberek és vodiánok kibékitése missziót ! Csak Juliannal találkoztam a kocsmában .
Ha emlékezetem nem csal, Yaevinnt Golan Vivaldi házában találod meg, a Másfajúak Negyedében.
Yaevinn-t a mokusok vezérét hol lehet megtalálni segitettem nekik kimenekülni a bankbol!
Lauvarden hozzá küldött de nem találom sehol a 3. fejezet vége felé se a csatornában lévõ tünde romoknál se a Druidáknál a mocsárba .
Lauvarden hozzá küldött de nem találom sehol a 3. fejezet vége felé se a csatornában lévõ tünde romoknál se a Druidáknál a mocsárba .
Három rúna kell hozzá (mondjuk 3 Naprúna, vagy 2 Naprúna és 1 Földrúna, vagy 1 Hold- 1 Nap- és 1 Földrúna, és így tovább), de akármelyik kovács megcsinálja.
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Melyik kovács fejleszti fel az ezüstkardot ? Két runám van ezüstkardra de nem tudok vele mit kezdeni ! Csak az acélkardot fejleszti mindegyik . 3. fejezetnél járok .
Hát ha 12 és 13h között odamész a templomhoz akkor kint lesz, ad egy küldetést. Vagy ha szûz vért akarsz akkor majd simán a templomban ápolja a betegeket...
Most én akadtam el. 5. fejezet.
Lent vagyok régi kriptában a litániáért... de nem tudok kijönni... mi a kombináció?
Most én akadtam el. 5. fejezet.
Lent vagyok régi kriptában a litániáért... de nem tudok kijönni... mi a kombináció?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Kösz közben már megcsináltam. Az ápólót mikor és hol keressem?
Everything is true, nothing is permitted.
Druidák adnak majd egy küldetést, álomgombát kell nekik gyûjteni, akkor már kukorikxokkal lesz tele a mocsári barlang. Agyaggödrök után van a barlang.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
A harmadik fejezetben hogy tudom teljesíteni a kukorixos felhívást?
Hol találok kukorixokat?
És az ápoló slamasztikában nevû küldetést se tudom befejezni.
Megölöm a flédert, majd visszamegyek a kórházba, de a két ápolónál aki ott van nem tudom befejezni a küldetést.
Hol találok kukorixokat?
És az ápoló slamasztikában nevû küldetést se tudom befejezni.
Megölöm a flédert, majd visszamegyek a kórházba, de a két ápolónál aki ott van nem tudom befejezni a küldetést.
Everything is true, nothing is permitted.
Az alapjátékban van-e hátizsák plusz cuccoknak ? Ha van kitõl lehet megszerezni vagy hol ? A százlábu taszitó amulett ugyanugy jó-e rovarok ellen ?
Nekem eredeti a játékom(gyémánt kiadás),feltelepítem és megy.Nem kell CD.
Én pont ezek miatt a dolgok miatt szerettem meg a digitális verziókat. Letöltöm és megy. A legfrissebb verzió. GOG-on 10 dollár.
Csak az a baj,hogy nem engedi frissiteni ezt a verziót.Ha ujratelepitem a játékot akkor vajon feltehetem rá egybõl a 1.5 patchot?Különben próbáltam regisztrálni a játékot és az az oldal ahol lehet megszünt!!!Ilyenkor mi van?
Köszönöm
Aha, persze. Hogy honnan töltsd le a patchet. Hm. Honnan is. A hivatalos oldalról. Tessék.
Még valami.Honnan telepitsem fel az összes javitást,amikor minden oldal fizetõs lett.Tele van a .........na az,mindennel hogy ingyen már semmit nem lehet letölteni.
Megvettem a játékot még annak idején szép árért.Azért keresem ezt a file-t hogy ne b*-a a meghajtó az eredeti lemezt állandóan.Szerintem nem használ neki,hogy napokig ott ül a melegedõ egységben.
Azért ez a játék megérdemelné, hogy megvedd. Fõleg, amennyiért most árulják. Ha nem tiszteled meg a fejlesztõket azzal, hogy megveszed, vagy nincs pénzed, de mindenképpen játszani akarsz vele, akkor sem kell aggódnod. Ha jól emlékszem 1.5-ös patchel levették róla a védelmet. Szóval elég minden javítást feltelepítened.
Nem tud valaki egy helyet ahonnan a 1.3 patch-hoz Nocd crackot lehet letölteni ingyen?Vagy megvan neki és elküldené a [email protected].
Ennyit a temetõi wraith rejtélyérõl, tárgytalan.
Uhm, ez most hogy is van?
Chapter II - Beszéltem az Rend fegyverkovácsával, a ki készséggel kiszolgált, mondván, hogy Siegfried beszélt rólam. Kicsit továbbhaladtam a történetben (még mindig Chapter II), de most már elzavarnak azzal, hogy csak a Rend barátait szolgálják ki. What the...
Chapter II - Beszéltem az Rend fegyverkovácsával, a ki készséggel kiszolgált, mondván, hogy Siegfried beszélt rólam. Kicsit továbbhaladtam a történetben (még mindig Chapter II), de most már elzavarnak azzal, hogy csak a Rend barátait szolgálják ki. What the...
A templom negyedben mentem éjszaka a temetõhöz, és összefutottam 2 ghoullal és egy wraithel. Viszont a wraith barátságos volt, és segített a Ghoulok ellen. Hogyhogy nem támad meg engem? Egyáltalán lehet tudni, hogy ki az?
Miért van az ha a kocsmáros ládájábol amikbe a cuccokat tartom kiveszek pl egy kardot és mire legközelebb visszajövök megint ott van a kard a ládában ? Ez valami bug ? Igy csak végeláthatatlanul szaporodnak a dolgok a ládában ! Van valami patch ami javitja ??
Kösz megvan !
Másik kérdés : Van a szépség és szörnyeteg misszió kivel kell beszélnem hogy leleplezzem a farkasembert és hol találom ? Mert ha csak nature lemegyek a csatornába nincsenek ott a Lángolo rózsások !
Velerad-ot hol találom a kereskedõnegyedben ??
Másik kérdés : Van a szépség és szörnyeteg misszió kivel kell beszélnem hogy leleplezzem a farkasembert és hol találom ? Mert ha csak nature lemegyek a csatornába nincsenek ott a Lángolo rózsások !
Velerad-ot hol találom a kereskedõnegyedben ??
Bal fenti sarokban a farkasfejet körülvevõ csík mutatja, hogy hol jársz az adott szinten. De asszem a Hõs/Heroe (H) képernyõn részletesebben kiírja.
Hol tudom megnézni hogy mennyi pont " XP " kell még a szintugráshoz ?? Vagy hogy tudom megnézni ?
Igen erre amúgy én is gondoltam, de ez akkor se magyarázza meg hogy mi történt vele.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vannak arra utaló jelek,hogy Alvin valójában Jacques de Aldersberg gyerekkori énje:egyforma amulett,jövõbe látás,Triss megjegyzése Alvin esetleges idõutazási képességérõl.És talán ezt erõsíti meg az is,hogy miért kell tanítgatnunk,megfelelõ eszmékkel átitatnunk-a világ sorsa múlhat rajta!
Azért lehet taktikázni a pont elosztással. Én pl elsõsorban az erõre, és a kardozós képességekre gyúrtam, mert ez a hozzáállás tetszik. A jelek közül a visszalökõset, meg a tüzeset húztam valamennyire.
De más meg biztos a jeleket húzta, mert az tetszik neki.
Egyszerre úgy sem tudod mindet kimaxolni.
De más meg biztos a jeleket húzta, mert az tetszik neki.
Egyszerre úgy sem tudod mindet kimaxolni.
Hát igen, mikor Geralt azon elmélkedik egyszer, hogy most már nem húzhatja ki magát abból, hogy kinek az oldalára áll, akkor mond olyat, hogy végül is a Witcherek azért vannak, hogy "emberi problémákat oldjanak meg".
De hogy az emberi problémák, olyanok, hogy "aki nem úgy gondolkodik, mint az emberek, az kiírtjuk"... nos ez az adott társadalom velejárója. Ez van...
Nekem is tetszett amúgy, hogy nem valami nyálas amcsi sztori lett belõle.
De hogy az emberi problémák, olyanok, hogy "aki nem úgy gondolkodik, mint az emberek, az kiírtjuk"... nos ez az adott társadalom velejárója. Ez van...
Nekem is tetszett amúgy, hogy nem valami nyálas amcsi sztori lett belõle.
Hát nemtom, mellékküldetéseket én is csináltam rendesen, habár a végén már el-elhanyagoltam. Számomra van egy hatalmas csalódás a játékban: A talentek. Elsõ ránézésre azt hinné az ember, hogy jó ha a felét ki tudja húzni, de aztán telik az idõ, és azon kapod magad, hogy majdnem mindent teljesen kifejlesztettél. Szomorú, örültem volna, ha taktikázni kell a pontelosztásokkal. Történet terén feltûnt, hogy van egy elvarratlan szál, amit kétlem, hogy átvittek volna a 2. részbe:
Meg aztán ami engem idegesíteni szokott, az a "Nem lehet megölni, halhatatlan vagyok" típusú ellenfelek, akiket végül mégiscsak megölök.. akkor mivaaan?
Ettõl függetlenül nagyon tetszett a játék, és valamikor majd esetleg újra leülök elé (na nem egyhamar 😄)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Konkrétan hova tûnt Alvin? És miért kellett nekik annyira?
Meg aztán ami engem idegesíteni szokott, az a "Nem lehet megölni, halhatatlan vagyok" típusú ellenfelek, akiket végül mégiscsak megölök.. akkor mivaaan?
Ettõl függetlenül nagyon tetszett a játék, és valamikor majd esetleg újra leülök elé (na nem egyhamar 😄)
Nincs rá valami megoldás, hogy a bónusz küldetésekben (Esküvõ, Vicskarácsony stb) legyen szinkronhang? Mert így némán tökre leveszi a hangulatot.
Elég gyorsan kivitted.Én több mint két hétig játszottam vele napi 3-4 órát vagy többet.Persze minden létezõ küldetést megcsináltam,és szerettem elhúzni a dolgokat.Na meg szivesen jártam a mocsárba egy kis vérportyára a magam kedvéért is.A második rész nekem is tervbe van,ígéretesnek látszik.
Na végére értem a történetnek. Hát elég durva kis dolgok vannak itt a végén, ez az "emberiség nevében elpusztítok mindent és mindenkit" szemlélet kicsit kezd mondjuk uncsi lenni. De azért tetszett, és ha jól sejtem az Outro a második rész történetét akarja felvezetni. Na majd azt is meglesem 😄
aha.. egyszer.. de mondjuk 20 db poti készítésénél eléggé idegölõ dolog.