13886
  • Aborg
    Visszaolvastam, latom hogy masok se tudtak kardot fejleszteni a kovacsnal, valoszinuleg programhiba. Nem is hurcolom akkor a runakat magammal, kell a hely masra. Pedig irja: foldruna, ezustkarba kovacsoltathato... de sajnos a kovacsokat nem is erdekli az ezustkard, csak az acelkard, azt is csak eladni lehet nekik, meg a runat is. Mar kb. a jatek felenel tartok. Valakinek mukodott ez a kovacsolas dolog?
  • PiszkosFred
    Akit érdekel, a gog.com-on még másfél óráig csak 2 dollár a DRM free Witcher 1 Enhanced Edition.
  • genndy
    A szörnyeket igazából azzal lehet jól leverni, és mivel egy witcher legtöbbször azokkal küzd, tehát inkább szívni fog. Esetleg akkor vegye le a nehézséget addig amíg nem szerez másik kardot (ha lehet ilyet játék közben), de én is úgy emlékszem hogy több helyen is lehet azért szerezni.
  • Fletley9
    Már nézegettünk szét net szerte sehol se találkoztam vele, és küldetés is csatlakozik hozzá ugye. Azt mondja max újra kezdi mostmár tud mindent mit kell csinálni csak így is volt egy 6-7 óra.
  • IMYke2.0.0.0
    Üzenem az öcsédnek: a játékban mindent el kell és érdemes is olvasni - ez nem FPS.
    Ezüst kard amúgy (emlékeim szerint) nem csak később, hanem a városban is szerezhető.
  • Fletley9
    Nem tudom játszik-e valaki még az első résszel, de ha igen remélem tud segíteni. Öcsém a napokban kezdett játszani, most ér a második fejezet végére. Igen ám az ezüst kardot az elején kidobta (igen hülye volt)Kérdés: Anélkül mennyire nehezedik a játék? ahogy olvastam a negyedik fejezetben lehet másikat szerezni az messze van.

Ha nem akkor pedig nincs valakinek egy mentése a második fejezet vége körülről? (már csak a 10 kő hiányzik a toronyhoz)
  • genndy
    Steames EE, igen. Mondjuk furcsa is ha valakinek nem EE van, tekintve hogy GoG-on, Steamen is már csak az van fent, ingyenesen letölthető, stb. Tehát aki egyszer megvette bárhonnan, annak lehetősége van az EE-re.
  • AdamBast
    de enhanced edition-öd van?
  • genndy
    Át lehet állítani, nem az a gond, csak nem jegyzi meg. Minden indításkor be kell állítani.
  • AdamBast
    csak az enhanced edition-ben van lehetőség eltérő nyelvű hang és felirat választására, pont tegnap olvastam
  • Rony94
    Értem. :- Azért köszi a választ.
  • genndy
    Nekem is ez volt, sok fórum átbújása után sem találtam megoldást :(
    Indításkor állítgasd mindig vissza, nem tudok jobbat.
  • Rony94
    Steam-en megvan az első rész és lenne egy kis problémám.
    Magyar felirattal szeretnék játszani, de viszont angol szinkronnal. A probléma ott van hogy a szinkront hiába állítom angolra a beállításoknál, miután a kilépek a játékból és újra belépek, a szinkronhang újra magyar. Szóval nem menti el a nyelvváltoztatást. Erre tud valaki megoldást?
  • Zóanagyvarázsló
    Most macerás lenne megnéznem, de szinte biztosan arrólo van szó, hogy a GoG-os 8,5 GB nem tartalmazza a nyelvi fájlokat, azt pluszban számolja rá (ugyanis nem köteleztő mindet letölteni, ha neked fölösleges). Egyébként mindkét verzó 9+1 nyelvet tartalmaz, nincs ebben különbség.
  • kjhun
    OFF:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Új relanza:

The.Witcher.Enhanced.Edition.Directors.Cut-PROPHET

Ez mivel mássabb a régebbi EE verziótól?? Elvileg Steam-en ez van kint, a GoG-os az mássabb. 1.5*-szer nagyobb a telepítő, és 9 helyett 10 nyelvű. 1 nyelv nem dob ennyit rajta. (18GB)
  • wantonly
    Helyes sorrendben kell aktiválni. Amikor aktiválod, a gólem legyen az oszlopok között. Mivel lassú, könnyű elcsalni.

Ennél jobban nem tudom elmagyarázni, de van róla kismillió videó youtube-n.
  • hubertartur
    aktiválom a kőoszlopokat meghalok vagy em történik semmi
    mit csinálok rosszul?
  • IMYke2.0.0.0
    Én is kedvet kaptam hozzá, újra :)
  • kisokka
    Igen, így már beugrott. Arra emlékeztem már csak, hogy én sem bírtam szétverni és görcsöltem vele egy darabig, amíg rájöttem, hogy oszlopontosz van.
    Lassan ki kéne játszani megint
  • IMYke2.0.0.0
    Minden oszlopot kell aktiválni, és akkor egy villám megcsapja a gólemet. Ezt párszor el kell játszani, mert többnyire, Te is meghalhatsz, ha túl közel vagy.
  • kisokka
    Az egyik kőoszlopot megérintve csapod szét a gólemet egy villámmal, de ezt 2-3 alkalommal is meg kell ismételni, ha jól emlékszem.
  • hubertartur
    segítsetek a kő gólemet nem tudom megölni 10 percen keresztül ölöm, de nem hal meg 2-4-ig sebzek neki
  • genndy
    Na megnéztem, a trainernek márpedig beszélnie kell. Amikor aktiválod a főmenüben, meg az egyes funkcióknál is. De ez nem jelenti azt, hogy működik is, ha eltér a verzió, akkor simán levernek.
    Azt próbáld akkor meg, hogy patcheled a játékot, és ahhoz szedsz le megfelelő trainert (gamecopyworld-ön találsz mindkettőt). A Steames változat verziója 1.5.0.1304, ahhoz például van.
    Vagy tényleg amit kisokka is ír, hogy betöltesz egy korábbi állást és felkészülsz.
  • kisokka
    Már elég rég játszottam vele, de én is ezt választottam, hogy a rend ellen harcolok(amúgy kipróbáltam a másik verziót is kíváncsiságból, az sokkal könnyebb). Ugyanígy jártam, mint te, elég durva lett volna így átküzdeni magam, nekem vissza is kellett töltenem 1-2 mentéssel korábbra és ott felszerelkeztem rendesen.
  • feca3339
    nincsenek :S
  • kisokka
    Ha nincsenek főzeteid, akkor valóban szívás.
  • feca3339
    Genndy: nem hallok semmi hangot az a baj megnéztem a játék verziószámát és 1.4.5.1280-at ír. a trainer neve: Witcher Enhanced Trainer

kisokka: zoltannal és toruviellel a rend ellen kell harcolni, most jelenleg vizima falainál lévő rendi osztagot kell legyőzni (nyilasok is vannak már) és az előző két harc után már kevés életem maradt és mindig meghalok :S
  • genndy
    Szia! A trainerek általában így működnek, úgyhogy az elejét még szerintem jól csinálod. Az F1 után hallasz hangot (pittyenéstm csilingelést, "Activated", stb)? Mert ha az van, akkor tényleg működik a trainer. Ha nincs ilyen, akkor lehet hogy mégis rossz verziót szedtél le (mondjuk van amerikai meg európai változata a játéknak, és eltérnek).
    Az "1" az valószínűleg a Numerikus 1 lesz, azt nyomod? Num.lock be/ki van kapcsolva? (próbáld ki mindkettőt)
    Illetve ha megadod a trainer nevét, esetleg meg tudom nézni.
  • kisokka
    Miért nem tudod tovább vinni? Talán kezdjük ott, hátha...
  • feca3339
    Sziasztok

Leszedtem egy trainert a játékhoz (nem vok a híve de muszáj volt mert nem tom továbbvinni) és azt irja h. indítsam el a trainert és utána a játékot majd a főmenübe nyomjak F1-t, de hiába mert utána hiába nyomom meg játék közbe az 1-est (élet) nem ad életet...
    Nem tom mi baja van pedig a verziószám egyezik...
  • wantonly
    Sziasztok! Nem hajlandó megjegyezni a nyelvi beállításokat a játék. Hiába állítom át magyar felirat-angol hang verzióra mindig visszaugrik a magyar szinkronra indításnál. Már baromira idegesít. Steames verzió. Van megoldás?
  • Pityu Mester
    Fejből erre már nem emlékszem, de megnéztem a witcher wikin, Itt azt írja, hogy ez a küldetés "befejezetlen" marad a játék végén.

Ehhez a küldetéshez döntően olyan dolgok tartoznak, ahol választanod kell két lehetőség között, illetve beszélgetések főbb karakterekkel. De valami miatt a játék ezt a küldetést nem zárja le.
  • cRusa1deR
    Az Identitás nevű küldetést hogy kell teljesíteni?
    Valaki írja le nekem részletesen, mert az előző végigjátszás során nem tudtam teljesíteni.
  • gordeszkakerek
    Sziasztok, ha esetleg érdekel valakit kockapóker itt találtok:
    http://jatek.vatera.hu/tarsasjatek/egyeb/kockapoker_tarsasjatek_witcher_yahtzee_handmade_1624318715.html
  • SzirmosSzisza
    2 EUR Steamen :)
  • Although
    http://rpgames.hu/cikk/the-witcher-full-combat-rebalance-mod-updated
  • Pityu Mester
    A kereskedőnegyedben van a játékbarlang, ha megnézed ezt az oldalt: Kereskedő Negyed, a térképen a 25-ös számmal jelölt épület az. De csak este, sötétedés után tudsz bemenni, ott megtalálod az emberedet (Koster a neve).
  • cRusa1deR
    A játékbarlang bennfentesét hol találom?
    Kell a kockapókeres küldetéshez.
  • Pityu Mester
    Elég régen játszottam már vele, de ha jól emlékszem, úgy kell, hogy rákattintasz a kovácsolás ikonra. Itt megjelenik egy olyan tábla, ami a vásárlásoknál is szokott. Itt rákattintasz arra, hogy vásárolni akarsz. Ha van három rúnaköved vagy három meteoritköved, akkor a megvásárolható tárgyak között megjelenik a meteoritkard vagy rúnakard. Azt megveszed, és akkor a te oldaladról eltűnik a meteorit/rúna, viszont megjelenik a kard.
  • gabor222
    Hello

Valaki tudna segíteni, hogy a Witcher 1-be hogyan tudok a rúnakövekből kardot kovácsoltatni ?

Odamegyek kovácshoz, de csak eladni tudom őket. Meg acél kardhoz is vannak bővítések amiket rá lehetne kovácsolni, de az se sikerül.

Köszi