• Botond #13475
    Mindenki oda meg vissza van ettől a cucctól, így nem akartam előre huhogni, hogy amúgy az egyik leggyengébb rpg, amivel valaha játszottam, és mindez csak az egyedi és hűdehajdejó újításai miatt. Mint pl az inventory teljes hiánya, ez az értelmetlen harc, és az össze-vissza fejlődés, na meg a heal poti hiánya. Ettől egyedi a cucc, és aki ezt képes elfogadni annak biztos jó játék, mert amúgy én is elég sokáig elküzdöttem magam benne, és a történet meg a többi része tök oké, de aztán egy idő után feladtam, mert nem bírtam tovább inventory nélkül, egyszerűen nem volt szívem otthagyni a 10.000. kardot is, ami prímán eladhattam volna. Ellenpéldának ott a skyrim, ahol már az első szekcióban mindent összeszedtem, a leterheltségem felment 800ra a normál 300as szint sokszoroságra, alig tudta vonszolni magát a karakterem, de két óra alatt leküzdöttem magam a városba, és elégedetten adtam el mindent. A 12 seprűt, aminek 12 volt a súlya például 0 aranyért, mert mint a kereskedőnél kiderült értéke nincs, de mégsem hagytam ott! :)